LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
još jedan penal za klošare iz minhena? koliko je merkel posolila da joj državno mezimče ostane u životu?
Guest- Guest
A kad krenemo luzerima ce biti isto kao i nekime u kninu 95ePrele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Heinrich_Himmler wrote:Zile a da ja organiziram strijeljanje ????Ziil Los Dii ! wrote:Odbijam ... denial is the first step of grieving process ^^Heinrich_Himmler wrote:
Bili virovao da je to bio bas Liverpool
Liverpoolovih navijaca svakako..heysel im zaboraviti nikad necemo
naravno, samo nemate muda za osvetu...
pičkice-devojčice...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da je bio za real onda bi sutioPrele wrote:još jedan penal za klošare iz minhena? koliko je merkel posolila da joj državno mezimče ostane u životu?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Ajde ajde mozes ti i bolje i to bez histericnog osmijaPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Ajde molimo te ka Boga izmisli neki novi sprd ili srw vec.. zastarila ti fora ponavljas se ka papiga. Daj malo modernije stagod.. upitaj prvog cige u nisu kad ga sretnes mada ti to nece biti problem barem u nisu imas romaPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:
Zvezda je cetnicki klub
zvezda je udbaški kluba, a ti kao član udbe i ne možeš da podržavaš drugi klub sem džvedžde...
pa da, pričao si onomad kako imaš puno familije u nišu...
ahahahhahah, koja šamarčina, bože dragi.
za tebe ni ne treba bolje, ovaj kič nivo je tvoja merka.
za onu pederčinu iz osijeka malo više potegnem, malo manje je gluplji od tebe.
Guest- Guest
Ne plasi se volimo mi svi tebe... znamo da u svome zivotu nemas nikoga ni da kavu snjime popijes osim nad na forumu ovom profesionalnom i ozbiljnomPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Ajde ajde mozes ti i bolje i to bez histericnog osmijaPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Ajde molimo te ka Boga izmisli neki novi sprd ili srw vec.. zastarila ti fora ponavljas se ka papiga. Daj malo modernije stagod.. upitaj prvog cige u nisu kad ga sretnes mada ti to nece biti problem barem u nisu imas romaPrele wrote:
zvezda je udbaški kluba, a ti kao član udbe i ne možeš da podržavaš drugi klub sem džvedžde...
pa da, pričao si onomad kako imaš puno familije u nišu...
ahahahhahah, koja šamarčina, bože dragi.
za tebe ni ne treba bolje, ovaj kič nivo je tvoja merka.
za onu pederčinu iz osijeka malo više potegnem, malo manje je gluplji od tebe.
2015-09-13
perfektno igra loreal, uz sve krađe još ciganštine toliko sreće imaju
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koje smeće od penala i naravno odma zagorski šiptar izgmiže iz kanalizacije
smiješno je koliko se trude real i bayern na kraju svejedno ispast će od Juventusa
Guest- Guest
Ovo je od Boga sudjeno Juventusu
2015-09-13
Da je u pitanju barcelona sasvim je jasno da nebi osporio penal za bayernscorpion wrote:Koje smeće od penala i naravno odma zagorski šiptar izgmiže iz kanalizacije
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Ovo je od Boga sudjeno Juventusu
bog demonu nikada ništa nije dosudio...
Guest- Guest
Bog navija za JuventusPrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Ovo je od Boga sudjeno Juventusu
bog demonu nikada ništa nije dosudio...
2015-09-13
Prele wrote:bože dragi, kakva je igračina ovaj modrić. najbolji na terenu...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
cr7 igrač za velike tekme, neplatiša poreza za male
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
scorpion-
2014-04-18
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50