Malo glasovanja :-)
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
Nisam ...samo pravo glasa za parlamentarne i presjednicke izbore.Triny wrote:Ja mislim da je longi za to da se ženama zabrani uopće komentirat'.
Nesastoji se društvo samo od muškaraca tako da ne nebih zabranio komentiranje ženama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Doduše ovo vrijedi i za muškarce cija inteligencija je manja od prosjecne u državi.RayMabus wrote:Nisam ...samo pravo glasa za parlamentarne i presjednicke izbore.Triny wrote:Ja mislim da je longi za to da se ženama zabrani uopće komentirat'.
Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
2014-04-11
Regoč wrote:Neće ništa nametnuti jer pravila ionako određuje Kic. Ovaj forum nije demokracija, nego diktatura.
nojveći ideal je da svaki u svojoj kući određivo pravila.
ovo je privatan forum i pravila su arbitrarna. ok, ima i seniora ki dodoje još neka svoja, nebitno. ni demokracija, ma ni ni diktatura, jer nemo prisile.
i unda komu se ne sviđo jer je prerigidno gre na jebešpravila com, a ki želi više stege gre na forum hr.
2014-04-16
RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sad će onaj citat N.Tesle i graf o natalitetu.
Trinity-
2014-04-17
Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Ti u minskom polju da završiš nebi zaobilazila mine nego bi ih krenula rastavljati da vidiš kako rade. Majkemi
Guest- Guest
Dakle,crno-bijela anketa..nimalo realno..nastranu muski i zenski i njihovo prepucavanje..
Guest- Guest
Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
2014-04-11
No meni i netreba ta finoca u ophođenju ...jer mi netreba ...buduci da u svemiru ima svakakvih zaheba kojima treba samo PROSVIRATI MOZAK,
2014-04-11
Danas sam bio malo u prirodi , odma u travu i pogled dole , odma blavor , hop noga na glavu i uhvatio ga za istu tako da nemože usta otvorit.
Tako cu i vas.
CRKO VAM JE NATALITET.
STAO SAM VAM NA GLAVU I ZGRABIO JE DA NEMOŽETE NIŠTA.
Tako cu i vas.
CRKO VAM JE NATALITET.
STAO SAM VAM NA GLAVU I ZGRABIO JE DA NEMOŽETE NIŠTA.
2014-04-11
Triny wrote:Sad će onaj citat N.Tesle i graf o natalitetu.
Koji?
Šala
2016-02-22
MaximusDecimusMiridije wrote:Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Ti u minskom polju da završiš nebi zaobilazila mine nego bi ih krenula rastavljati da vidiš kako rade. Majkemi
Nije dugo objasnio kako matrijarhat nema smisla i sve
2016-02-22
RayMabus wrote:Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Jasno.
Međutim, žene su vrlo sklone biranju jakih vođa, tu si u krivu.
2016-02-22
aben wrote:Regoč wrote:Neće ništa nametnuti jer pravila ionako određuje Kic. Ovaj forum nije demokracija, nego diktatura.
nojveći ideal je da svaki u svojoj kući određivo pravila.
ovo je privatan forum i pravila su arbitrarna. ok, ima i seniora ki dodoje još neka svoja, nebitno. ni demokracija, ma ni ni diktatura, jer nemo prisile.
i unda komu se ne sviđo jer je prerigidno gre na jebešpravila com, a ki želi više stege gre na forum hr.
ja bih da sam admin zabranila abenu da piše na svom dijalektu... :D
Guest- Guest
I muškarci jakih žena.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Jasno.
Trinity-
2014-04-17
netocno..Triny wrote:I muškarci jakih žena.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Jasno.
Guest- Guest
zene vole jake muškarce,ali ne zele da sa takvima provedu zivot,jer ih ne mogu kontrolirati...Dakle,zene primjenjuju psihologiju tipa...PRAVI MUSKARAC je tip,koji ce zenu "razumijeti" kao i njene potrebe,u najsirem smislu,i DOPUSTITI joj da ih realizira..zena zove takvog muskarca PRAVIM,jer joj u biti ispunjava njene zelje i dopusta da radi kako njoj paše..a naziv JAK MUSKARAC...pa eto,cista manipulacija,da muski tutlek ne skuzi igru i odhebe je..
Last edited by pismejker on 8/4/2017, 20:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
Smiješno ...brkaš pojam muža , oca djece s pojmom vođa čopora.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Jasno.
2014-04-11
Procitaj moj prethodni post..RayMabus wrote:Smiješno ...brkaš pojam muža , oca djece s pojmom vođa čopora.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Jasno.
Guest- Guest
pismejker wrote:zene vole jake muškarce,ali ne zele da sa takvima provedu zivot,jer ih ne mogu kontrolirati...Dakle,zene primjenjuju psihologiju tipa...PRAVI MUSKARAC je tip,koji ce zenu "razumijeti" kao i njene potrebe,u najsirem smislu,i DOPUSTITI joj da ih realizira..zena zove takvog muskarca PRAVIM,jer joj u biti ispunjava njene zelje i dopusta da radi kako njoj paše..a naziv JAK MUSKARAC...pa eto,cista manipulacija,da muski tutlek ne skuzi igru i odhebe je..
Mi o ženama i politici, ti o vezama.
2016-02-22
RayMabus wrote:Smiješno ...brkaš pojam muža , oca djece s pojmom vođa čopora.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Jasno.
Upravo suprotno.
2016-02-22
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 5 of 15