Malo glasovanja :-)
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
Necu , shvatio sam tvoj cilj ...eto ti riješenje.maggie13 wrote:Otvori ti tu. Ja cu ti odmah glasovat ;-)
Treba proci dvije minute od posta do posta ....ako je netko u reaktivnom onda piše brzo ...ove dvije minute su ono nece moc postat u reaktivnom nego ce cekat dvije minute iza svog posta ...tako ga hladiš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
middle of the road: podjebavati i vrijeđati je dozvoljeno onima koji sami znaju popit uvredu i kad ih neko zajebe reć svaka čast majstore, plačipičke su drugo. Nekih granica treba biti ali otprilike tamo gdje su zakonske granice.
Ma e ..ja mislio sad cemo svi ko Branko Kockica , kuce od mermelade , prozori od čokolade , ružicast svijet , sve je divno i krasno ....ako budemo govorili jedni drugima lijepe rijeci Trump nece bombardirati Siriju , potresi se nece događati , wehabdije nece klati nevjernike itd itd itd.marcellus wrote:middle of the road: podjebavati i vrijeđati je dozvoljeno onima koji sami znaju popit uvredu i kad ih neko zajebe reć svaka čast majstore, plačipičke su drugo. Nekih granica treba biti ali otprilike tamo gdje su zakonske granice.
2014-04-11
Admin panel - opčenito - secjurity :
Kontorola duplih postova. Odgoda između dvije poruke, teme ili privatne poruke korisnika.
Najmanje : 10 - Najviše : 9999 Seconds
Kontorola duplih postova. Odgoda između dvije poruke, teme ili privatne poruke korisnika.
2014-04-11
to sam vec objasnila veberu.marcellus wrote:middle of the road: podjebavati i vrijeđati je dozvoljeno onima koji sami znaju popit uvredu i kad ih neko zajebe reć svaka čast majstore, plačipičke su drugo. Nekih granica treba biti ali otprilike tamo gdje su zakonske granice.
Znaci, ti si za NE ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ovo je mislim opcenito pa netreba stavit puno : 20 sekundi.RayMabus wrote:Admin panel - opčenito - secjurity :
Znaci nema brzog pisanja , spamanja na nekoj temi , hevbavanje mahke jedni drugima jer postoji pauza ...mala al bitna.
Onda cete tako i manje hebavat ženama sve po spisku.
2014-04-11
"Study women. Say they are beautiful and praise them. They carry influence with men and children and can be very useful to our purpose."RayMabus wrote:Ovo je mislim opcenito pa netreba stavit puno : 20 sekundi.RayMabus wrote:Admin panel - opčenito - secjurity :
Znaci nema brzog pisanja , spamanja na nekoj temi , hevbavanje mahke jedni drugima jer postoji pauza ...mala al bitna.
Onda cete tako i manje hebavat ženama sve po spisku.
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam za to da ja smijem govoriti drugima što god želim, ali kad drugi meni povrijede osjećaje onda da ih se banira.
Sva istina kako zamišljamo forum i pravila
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Pokušavam skužit jel ovo svi postovi na forumu il samo na jednoj temi ...ako je svi postovi na forumu onda je 10 sekundi dovoljno ...ak je samo vezano na jednoj temi il korisnika tj njegove postove onda može i 20 sekundi.RayMabus wrote:Admin panel - opčenito - secjurity :
U suštini treba stavit pet minuta pa ako u tih pet minuta dvije osobe mogu napisat postove onda znaci nije za sve postove nego samo za postove na nekoj temi il samo za postove istog korisnika.
2014-04-11
Stavi se : 600 sekundi i potvrdi ...to je deset minuta ...ako mogu dva il više korisnika pisat unutar deet minuta onda to nije za opcenito postanje na forum nego il za na nekoj temi il između dva posta istog korisnika.
2014-04-11
---
Mislim da je ovo za korisnika ( jednoga ).
Znaci oceš uljudbeniju komunikaciju , analitickiju ...dvi minute odgoda. ....svak normalan može napisat pet normalnih poruka u deset minuta a da negubi komunikaciju.
---
Mislim da je ovo za korisnika ( jednoga ).
Znaci oceš uljudbeniju komunikaciju , analitickiju ...dvi minute odgoda. ....svak normalan može napisat pet normalnih poruka u deset minuta a da negubi komunikaciju.
2014-04-11
Za,punu demokraciju,jer uvjeren sam kad bi bilo dozvoljeno svako vrijeđanje,onda uopće to nikome ne bi bilo zabavno,jer nitko ne bi želio da ga smatraju prostakom i seljačinom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zašto ?Iknar je gay wrote:jer nitko ne bi želio da ga smatraju prostakom i seljačinom.
2014-04-11
Žene su živi horor , ja neznam tko im je dao pravo glasa al toga bi trebalo streljat ...spol usmjeren za odgoj buducih naraštaja dobije moc da i odraslima soli pamet.
Neide to ...i a ono šta vam ide je krah nataliteta ...pa vi lipo naucit jednu veliku lekciju koja se zove : željezo se kuje dok je vruce.
Neide to ...i a ono šta vam ide je krah nataliteta ...pa vi lipo naucit jednu veliku lekciju koja se zove : željezo se kuje dok je vruce.
2014-04-11
Ja mislim da je longi za to da se ženama zabrani uopće komentirat'.
Trinity-
2014-04-17
Nisam ...samo pravo glasa za parlamentarne i presjednicke izbore.Triny wrote:Ja mislim da je longi za to da se ženama zabrani uopće komentirat'.
Nesastoji se društvo samo od muškaraca tako da ne nebih zabranio komentiranje ženama.
2014-04-11
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 4 of 15