Malo glasovanja :-)
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
Jasno, kako bi inače favoriziral Asu, Debu i ine proljevaše.kic wrote:
ne mogu ovo podržati da :D sorry
dobro, plenki 8-)kic wrote:maggie13 wrote:demokracija :Dkic wrote:
:^^
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pa trećine, ono veliš nekome majmune, kokoš, kravo i sl.maggie13 wrote:nema trece, sve ili nista..bez polovicnih rjesenja ;Pveber wrote:a gdje je treća opcija?
pa to je naš folklor zaštićen od unesca
2014-12-30
Ili si s Maggie, ili je Maggie s nekim drugim.maggie13 wrote:nema trece, sve ili nista..bez polovicnih rjesenja ;Pveber wrote:a gdje je treća opcija?
saćemo dobit emančipačije :Dmaggie13 wrote:danas sam brutalna :DNoor wrote:maggie13 wrote:Ti, longi, ionako ne vrijeđas pa znas sto ti je glasovati.
Neces valjda propustiti izraziti svoj stav samo zato jer je zena otvorila poll.
:P
joj, meg...morala si ga podsjetiti :P
Guest- Guest
Regoč wrote:Jasno, kako bi inače favoriziral Asu, Debu i ine proljevaše.kic wrote:
pa da, Orban style..
veber wrote:pa trećine, ono veliš nekome majmune, kokoš, kravo i sl.maggie13 wrote:nema trece, sve ili nista..bez polovicnih rjesenja ;Pveber wrote:a gdje je treća opcija?
Guest- Guest
Onog trena kad ti uvedeš ženska pravila na forum ja cu ga napustit jer mi tu nije mjesto.maggie13 wrote:Ti, longi, ionako ne vrijeđas pa znas sto ti je glasovati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Normalno da nema kad ti je cilj uvest matrijahalnu imperiju i diktaturu matrijaha.maggie13 wrote:nema trece, sve ili nista..bez polovicnih rjesenja ;Pveber wrote:a gdje je treća opcija?
2014-04-11
to se moze tako prihvatit ukoliko osoba kojoj su upuceni nazivi iste smatra folklorom :Dveber wrote:pa trećine, ono veliš nekome majmune, kokoš, kravo i sl.maggie13 wrote:nema trece, sve ili nista..bez polovicnih rjesenja ;Pveber wrote:a gdje je treća opcija?
2014-04-12
demokracija, longi..demokracija..izrazi svoj stav kroz glas..:DRayMabus wrote:Onog trena kad ti uvedeš ženska pravila na forum ja cu ga napustit jer mi tu nije mjesto.maggie13 wrote:Ti, longi, ionako ne vrijeđas pa znas sto ti je glasovati.
2014-04-12
I, plakala bih za tobom, longi. Zar bi mi to napravio?!
:D
2014-04-12
maggie13 wrote:demokracija, longi..demokracija..izrazi svoj stav kroz glas..:DRayMabus wrote:Onog trena kad ti uvedeš ženska pravila na forum ja cu ga napustit jer mi tu nije mjesto.maggie13 wrote:Ti, longi, ionako ne vrijeđas pa znas sto ti je glasovati.
2014-04-11
Nebi tebi nego jednostavno bi iša ća.maggie13 wrote:I, plakala bih za tobom, longi. Zar bi mi to napravio?!
Matrijah živi u oblacima ....možemo tako reci i da ljudi kad skoce na beton s desetog kata ostanu čitavi i živi. To nije istina tako ni tvoj nacin razmišljanja nije istina.
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Matrijah je ukratko zdravoseljački : šta se babi snilo to se babi tilo.
Sad se tebi snilo da svi budemo uglađeni i ti bi sad to nametnila kroz ovu trik anketu.
Uglađeni inace znaci i da bi i svaka kritika bila sankcionirana pa ako ti nepaše onda ban.
Diktatura matrijaha.
Sad se tebi snilo da svi budemo uglađeni i ti bi sad to nametnila kroz ovu trik anketu.
Uglađeni inace znaci i da bi i svaka kritika bila sankcionirana pa ako ti nepaše onda ban.
Diktatura matrijaha.
2014-04-11
Neće ništa nametnuti jer pravila ionako određuje Kic. Ovaj forum nije demokracija, nego diktatura.
krivo si shvatio, longi.RayMabus wrote:Matrijah je ukratko zdravoseljački : šta se babi snilo to se babi tilo.
Diktatura matrijaha.
Mozes ti reci svakom sto hoces, sto ne znaci da ga moras vrijeđat ako ti se ne sviđa..;-)
Evo, ti i ja se uvijek ne slazemo pa ja tebe ne zovem debilom, ni ti mene kurvom.
2014-04-12
samo sam htjela vidjeti kako ekipa dise. Ne mogu nametnuti nista sve i da hocu.:-)Regoč wrote:Neće ništa nametnuti jer pravila ionako određuje Kic. Ovaj forum nije demokracija, nego diktatura.
2014-04-12
Pa nesmeta meni njen pokušaj da ucini društvo uljuđenim koliko njena nesvijesnost da živi u fizickom svemiru ...znaci ona s petog kata želi uvesti ovima na drugom katu pravila da se moraju ponašat kao svi s petog kata ili ce bit sankcionirani itd itd itd.
To je filozofija diktature matrijaha.
Zašto nema srednje opcije ?
Zato šta se njoj s petog kata neide na četvrti i treci.
Sad ide jedno pitanje : A ZAŠTO SI SE TI INKARNIRALA NA ZEMLJU AKO ZNAŠ DA TO NIJE PETI KAT ?
To je filozofija diktature matrijaha.
Zašto nema srednje opcije ?
Zato šta se njoj s petog kata neide na četvrti i treci.
Sad ide jedno pitanje : A ZAŠTO SI SE TI INKARNIRALA NA ZEMLJU AKO ZNAŠ DA TO NIJE PETI KAT ?
2014-04-11
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 2 of 15