Malo glasovanja :-)
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
Pa nesmeta meni njen pokušaj da ucini društvo uljuđenim koliko njena nesvijesnost da živi u fizickom svemiru ...znaci ona s petog kata želi uvesti ovima na drugom katu pravila da se moraju ponašat kao svi s petog kata ili ce bit sankcionirani itd itd itd.
To je filozofija diktature matrijaha.
Zašto nema srednje opcije ?
Zato šta se njoj s petog kata neide na četvrti i treci.
Sad ide jedno pitanje : A ZAŠTO SI SE TI INKARNIRALA NA ZEMLJU AKO ZNAŠ DA TO NIJE PETI KAT ?
To je filozofija diktature matrijaha.
Zašto nema srednje opcije ?
Zato šta se njoj s petog kata neide na četvrti i treci.
Sad ide jedno pitanje : A ZAŠTO SI SE TI INKARNIRALA NA ZEMLJU AKO ZNAŠ DA TO NIJE PETI KAT ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kic, mogao si zakacit ovo koji dan,da se ne pogubi, pls.
2014-04-12
Kad ne ispostavljaš račun.maggie13 wrote:krivo si shvatio, longi.RayMabus wrote:Matrijah je ukratko zdravoseljački : šta se babi snilo to se babi tilo.
Sad se tebi snilo da svi budemo uglađeni i ti bi sad to nametnila kroz ovu trik anketu.
Uglađeni inace znaci i da bi i svaka kritika bila sankcionirana pa ako ti nepaše onda ban.
Diktatura matrijaha.
Mozes ti reci svakom sto hoces, sto ne znaci da ga moras vrijeđat ako ti se ne sviđa..;-)
Evo, ti i ja se uvijek ne slazemo pa ja tebe ne zovem debilom, ni ti mene kurvom.
Da, ovo je anketa, nije referendum, čak ni savjetodavni.maggie13 wrote:samo sam htjela vidjeti kako ekipa dise. Ne mogu nametnuti nista sve i da hocu.:-)Regoč wrote:Neće ništa nametnuti jer pravila ionako određuje Kic. Ovaj forum nije demokracija, nego diktatura.
dođi, tebi hocu..:DRegoč wrote:Kad ne ispostavljaš račun.maggie13 wrote:krivo si shvatio, longi.RayMabus wrote:Matrijah je ukratko zdravoseljački : šta se babi snilo to se babi tilo.
Sad se tebi snilo da svi budemo uglađeni i ti bi sad to nametnila kroz ovu trik anketu.
Uglađeni inace znaci i da bi i svaka kritika bila sankcionirana pa ako ti nepaše onda ban.
Diktatura matrijaha.
Mozes ti reci svakom sto hoces, sto ne znaci da ga moras vrijeđat ako ti se ne sviđa..;-)
Evo, ti i ja se uvijek ne slazemo pa ja tebe ne zovem debilom, ni ti mene kurvom.
Chatanje gore, ovdje sam ozbiljna @_@
2014-04-12
tako je..puls naroda ^_~Regoč wrote:Da, ovo je anketa, nije referendum, čak ni savjetodavni.maggie13 wrote:samo sam htjela vidjeti kako ekipa dise. Ne mogu nametnuti nista sve i da hocu.:-)Regoč wrote:Neće ništa nametnuti jer pravila ionako određuje Kic. Ovaj forum nije demokracija, nego diktatura.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ja sam za forum bez vrijeđanja, ali bi ipak dozvolio iznimke. U našem slučaju za dva korisnika i jednu...dvije korisnice, ustvari.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
glasuj i navedi amandman :DEroo wrote:Ja sam za forum bez vrijeđanja, ali bi ipak dozvolio iznimke. U našem slučaju za dva korisnika i jednu...dvije korisnice, ustvari.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Zašto ?maggie13 wrote:Kic, mogao si zakacit ovo koji dan,da se ne pogubi, pls.
2014-04-11
Ok, na rubu je dobroga ukusa, ali nisam odoljel.maggie13 wrote:dođi, tebi hocu..:DRegoč wrote:Kad ne ispostavljaš račun.maggie13 wrote:krivo si shvatio, longi.RayMabus wrote:Matrijah je ukratko zdravoseljački : šta se babi snilo to se babi tilo.
Diktatura matrijaha.
Chatanje gore, ovdje sam ozbiljna @_@
Meni je dobar Peti dan.RayMabus wrote:Zašto ?maggie13 wrote:Kic, mogao si zakacit ovo koji dan,da se ne pogubi, pls.
Ja sam za to da ja smijem govoriti drugima što god želim, ali kad drugi meni povrijede osjećaje onda da ih se banira.
Guest- Guest
neovisno o broju stepenica, privremena visina nece otupiti teznju za stajanjem cvrsto na zemlji.RayMabus wrote:Zašto ?maggie13 wrote:Kic, mogao si zakacit ovo koji dan,da se ne pogubi, pls.
B-)
2014-04-12
Nemaš pojma ...evo ja cu ti odgovorit : da uciniš društvo boljim.RayMabus wrote:Zašto ?maggie13 wrote:Kic, mogao si zakacit ovo koji dan,da se ne pogubi, pls.
To je dobar cilj ali ti nemaš pojma ...isto ko šta s luđakom u ludnici nerazgovaraš normalno jer je on lud tako ni s ljudima nerazgovaraš uljuđeno uvijek jer hrpa njih nije s petog kata.
Znaci da ce tvoj pokušaj da uciniš takve ljude dobrima faliti jer nisi na istoj razini na kojoj oni mogu primit komunikaciju.
I znaš kako se prica s vecinom ljudi na ovoj planeti ?
DVI PLESKE I ČAO.
2014-04-11
[quote="MaximusDecimusMiridije"]Ja sam za to da ja smijem govoriti drugima što god želim, ali kad drugi meni povrijede osjećaje onda da ih se banira.[quote]:0)
2014-04-12
Zato ti ni pokušaj da uvedeš diktaturu matrijaha nece proc jer je tržište down i voli grubi pristup.RayMabus wrote:Nemaš pojma ...evo ja cu ti odgovorit : da uciniš društvo boljim.RayMabus wrote:Zašto ?maggie13 wrote:Kic, mogao si zakacit ovo koji dan,da se ne pogubi, pls.
To je dobar cilj ali ti nemaš pojma ...isto ko šta s luđakom u ludnici nerazgovaraš normalno jer je on lud tako ni s ljudima nerazgovaraš uljuđeno uvijek jer hrpa njih nije s petog kata.
Znaci da ce tvoj pokušaj da uciniš takve ljude dobrima faliti jer nisi na istoj razini na kojoj oni mogu primit komunikaciju.
I znaš kako se prica s vecinom ljudi na ovoj planeti ?
DVI PLESKE I ČAO.
2014-04-11
Sto cu kad nisam gruba 8-)
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Nece vise, shvatila sam njegovu poruku. ;-)
2014-04-12
Ne nego samo neznaš psihologiju.maggie13 wrote:Sto cu kad nisam gruba 8-)
Da bi nekoga digao na peti kat a on je na drugom ili trecem trebaš ga dizati stepenicu po stepenicu.
Zar nije bilo jednostavnije napravit anketu dali ste za to da treba proci dvije minute od posta do posta da analiticki um može proanalizirati napisano jer reaktivni samo dijeluje pa piše brzo jer je rekativni ( nerazmišlja nego dijeluje ) ?
2014-04-11
Otvori ti tu. Ja cu ti odmah glasovat ;-)
2014-04-12
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 3 of 15