Malo glasovanja :-)
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
Ja vodim svoje operacije , imam plan i program ...naletim na matrijahalnu imperiju i to se neuklapa u to i ide naredba : UNIŠTI.
To je sve.
To je sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tako da me u kontekstu ovoga nezanima baš previše ocu li vas pobiti i osam miljardi a da ostane ono 100 tisuca al normalnih pa da s time krenemo ispocetka.RayMabus wrote:Ja vodim svoje operacije , imam plan i program ...naletim na matrijahalnu imperiju i to se neuklapa u to i ide naredba : UNIŠTI.
To je sve.
Eto toliko o ...mlačenju nekih tamo žena od mene osobno.
2014-04-11
Ako imaš dvije strane u sukobu i jedna strana je rasa u razvoju i nazovima je A a druga je duhovni specijalci nazovimo ih B kojima je ovo samo osvajanje planete i rasa u sukobu misli kako matrijahalna imperija funkcionira a ova druga strana zna da ne i da se s tom komponentom nemože doc do duhovne planete i nemože im objasnit onda nema više mjesta za razgovor i pregovore nego se pokrece UNIŠTAVANJE.
2014-04-11
UNIŠTAVANJE je neka vrst ubrzavanja tog proces koji ce se i onako urušit ...samo ga ubrzavamo jer nema smisla da traje ...zato vam stižu imigranti i istodobno ISIL ubija po Evropi.....to vam je pokrenuto UNIŠTAVANJE ( ubrzavanje uništavanja ).
2014-04-11
Čovjek-ratnik je budalaš. Radi ono što nitko neće...Sabina Spielrein wrote:
Ratnik je vođa, a ne usijana glava, on je strateg i razmišlja o svim opcijama.
Ratnik je i Isus koje su žene prigrlile osjećajući kako će dovesti do promjene.
Isus je bio ratnik koji je svima pustio da ga pobjede...To već ima smisla.
Guest- Guest
Jednostavno je : ja nisam vaš pa VAM inemogu biti vođa ,,,ja sam vrtlar a vi biljka koja mora rasti prema Suncu ...kad odete u stranu i necete da se ispravite ja tu granu odsjecem da drugi izbojak može normalno rasti prema gore.
E vaš je problem šta ste vi ta druga grana pa ako nastavite ovako pola Evrope cu vam zapalit.
E vaš je problem šta ste vi ta druga grana pa ako nastavite ovako pola Evrope cu vam zapalit.
2014-04-11
Ti si tada, prijane moj, gotov. Ubilo te, a nije emančipačija.RayMabus wrote:nema (...) spamanja na nekoj temi
Partija s drugom Titom na čelu. No, ništa od strieljanja, pokojni je.RayMabus wrote:ja neznam tko im je dao pravo glasa al toga bi trebalo streljat
Neki se još deru Živio drug Tito!Regoč wrote:Partija s drugom Titom na čelu. No, ništa od strieljanja, pokojni je.
Guest- Guest
Koliko ja znam taj je bio vijecni Maaršal ....nije baš da su glasovale , bar ne za njega.Regoč wrote:Partija s drugom Titom na čelu. No, ništa od strieljanja, pokojni je.RayMabus wrote:ja neznam tko im je dao pravo glasa al toga bi trebalo streljat
2014-04-11
aben wrote:Regoč wrote:Neće ništa nametnuti jer pravila ionako određuje Kic. Ovaj forum nije demokracija, nego diktatura.
nojveći ideal je da svaki u svojoj kući određivo pravila.
ovo je privatan forum i pravila su arbitrarna. ok, ima i seniora ki dodoje još neka svoja, nebitno. ni demokracija, ma ni ni diktatura, jer nemo prisile.
i unda komu se ne sviđo jer je prerigidno gre na jebešpravila com, a ki želi više stege gre na forum hr.
Ne znam kako si ti shvatil moj upis, no čini mi se ne kako je zamišljen. Na ovom forumu pravila su zadana i nikakva ih anketa ne može promieniti. Jedini koji o tom odlučuje je Kic, a kad jedan odlučuje sam zovemo to diktaturom. Možda si ti s obzirom na moju današnju prepisku s Kicom to shvatil kao zamjerku Kicu, no nije ovo nikakva zamjerka, već isključivo vrjednosni sud.
Prije bi stala na njih da vidi rade li.MaximusDecimusMiridije wrote:Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:Objašnjenje : glup muškarac nemože birati vlast a objašnjenje za žene : bavi se lokalnom politikom i nisi stvorena za geostrategiju i kreiranje društva tako da si hendikepirana tu i u rangu si sa ispodprosjecno inteligentim muškarcem.
Daj to malo elaboriraj
Ti u minskom polju da završiš nebi zaobilazila mine nego bi ih krenula rastavljati da vidiš kako rade. Majkemi
Eroo wrote:Ja sam za forum bez vrijeđanja, ali bi ipak dozvolio iznimke. U našem slučaju za dva korisnika i jednu...dvije korisnice, ustvari.
Guest- Guest
metilda wrote:aben wrote:Regoč wrote:Neće ništa nametnuti jer pravila ionako određuje Kic. Ovaj forum nije demokracija, nego diktatura.
ovo je privatan forum i pravila su arbitrarna. ok, ima i seniora ki dodoje još neka svoja, nebitno. ni demokracija, ma ni ni diktatura, jer nemo prisile.
i unda komu se ne sviđo jer je prerigidno gre na jebešpravila com, a ki želi više stege gre na forum hr.
ja bih da sam admin zabranila abenu da piše na svom dijalektu... :D
Ja bih natjeral sve da pišu samo u dijelektu, a osobito one koji su čakavci. Taj nam diel naroda nestaje, ne bi bilo zgorega čakavštinu uvesti kao književni jezik u iduća dva stoljeća.
Triny wrote:Točno. Ne bi vjerovao koliko muškarci žele biti submisivni.pismejker wrote:netocno..Triny wrote:I muškarci jakih žena.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:
Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.
Jasno.
Međutim, žene su vrlo sklone biranju jakih vođa, tu si u krivu.
Realno, tko želi Ivanu Maletić za premijerku, a tko Ružu Tomašić? Odgovor jasno ukazuje da su ljudi skloni jakim vođama (ili vođicama), kako žene, tako i muškarci.
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam za to da ja smijem govoriti drugima što god želim, ali kad drugi meni povrijede osjećaje onda da ih se banira.
Guest- Guest
kad krenemo nece nitko nista razumit. :DRegoč wrote:metilda wrote:aben wrote:Regoč wrote:Neće ništa nametnuti jer pravila ionako određuje Kic. Ovaj forum nije demokracija, nego diktatura.
ja bih da sam admin zabranila abenu da piše na svom dijalektu... :DJa bih natjeral sve da pišu samo u dijelektu, a osobito one koji su čakavci. Taj nam diel naroda nestaje, ne bi bilo zgorega čakavštinu uvesti kao književni jezik u iduća dva stoljeća.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Možda u braku. U vezi, kao eksperiment, to može biti privlačno, a osobito takvu želimo na čelu države. Recimo Koli s mudima ili Ivo Konglomerat.Noor wrote:slažem se. muškarci se jakih žena boje.pismejker wrote:netocno..Triny wrote:I muškarci jakih žena.Sabina Spielrein wrote:RayMabus wrote:
Pa jednostavno su antitalenat za biranje vođa ...isto ko šta sam ja antitalenat za ...finoću u ophođenju npr.
Jasno.
Međutim, žene su vrlo sklone biranju jakih vođa, tu si u krivu.
debotoijusto wrote:ni jedno od ponudjenih , moze ostat ovako kao do sad
isto tako mislim da mod. dobro rade svoj posao tj. zadovoljan sam
Guest- Guest
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Postoje ovdje pravila ali se selektivno provode...
Kronologija ženskog prava glasa
https://sh.wikipedia.org/wiki/Kronologija_%C5%BEenskog_prava_glasa
1928
Ujedinjeno Kraljevstvo (biračko pravo izjednačeno s muškarcima)
https://sh.wikipedia.org/wiki/Kronologija_%C5%BEenskog_prava_glasa
- 1869.
- Ujedinjeno Kraljevstvo (samo na lokalnim izborima, opće pravo glasa 1894.)
- 1894.
- Ujedinjeno Kraljevstvo širi pravo glasa na lokalnim izborima na udane žene.
- 1918.
- Ujedinjeno Kraljevstvo (uključujući Irsku) (v. Representation of the People Act 1918: žene iznad 30 godina starorsti, u usporedbi s 21 godinom za muškarce i 19 godina za veterane prvog svjetskog rata. Preostali razni oblici imovinskog cenzusa.)
2014-04-11
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 9 of 15