Deklaraciju o zajedničkom jeziku
Page 25 of 30
Page 25 of 30 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
Re: Deklaraciju o zajedničkom jeziku
Kuferi spremljeni. Ti samo skokni u GT po karte. I ne zaboravi karticu.maggie13 wrote:sviđa mi se, znas sto ti je ciniti :DRegoč wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Khor_Virapmaggie13 wrote:fiiino..kako se to zove? :-)Regoč wrote:Netko mora, bolje ti nego ja.maggie13 wrote:
sve sam ja kriva ;-)
Ovo možemo skoknuti obići.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Neki koji čitaju bi mogli svašta da pomisle. Oni što pričaju različitim jezikom.maggie13 wrote:bantu jezik, forumsko narjecje :-Ddzango wrote:Eto dokaza da pričako različitim jezicima. Ništa se ne razumemo.maggie13 wrote:dobro sad, to je vec na razini sporta, sad smo na jezikoslovlju ;Pdzango wrote:I jezika i ruku i nogu...maggie13 wrote:
ti govoris o mijesanju jezika..onda je sve isto, dakako 8-)
ostavi je na stolu na vidljivom mjestu:DRegoč wrote:Kuferi spremljeni. Ti samo skokni u GT po karte. I ne zaboravi karticu.maggie13 wrote:sviđa mi se, znas sto ti je ciniti :DRegoč wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Khor_Virapmaggie13 wrote:fiiino..kako se to zove? :-)Regoč wrote:
Netko mora, bolje ti nego ja.
Ovo možemo skoknuti obići.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Badava ti kad ne znaš PIN. Sigurnija si sa svojom.
koliko cemo naplacivat prijevod? :Ddzango wrote:Neki koji čitaju bi mogli svašta da pomisle. Oni što pričaju različitim jezikom.maggie13 wrote:bantu jezik, forumsko narjecje :-Ddzango wrote:Eto dokaza da pričako različitim jezicima. Ništa se ne razumemo.maggie13 wrote:dobro sad, to je vec na razini sporta, sad smo na jezikoslovlju ;Pdzango wrote:
I jezika i ruku i nogu...
2014-04-12
moj rođendan, naravno :0)Regoč wrote:Badava ti kad ne znaš PIN. Sigurnija si sa svojom.
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Nije 1947.maggie13 wrote:moj rođendan, naravno :0)Regoč wrote:Badava ti kad ne znaš PIN. Sigurnija si sa svojom.
ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
Inace, dobar film..dojmio me ;-)
2014-04-12
ne tvoj, moj ;PRegoč wrote:Nije 1947.maggie13 wrote:moj rođendan, naravno :0)Regoč wrote:Badava ti kad ne znaš PIN. Sigurnija si sa svojom.
2014-04-12
Pa kažem, nije 1947.maggie13 wrote:ne tvoj, moj ;PRegoč wrote:Nije 1947.maggie13 wrote:moj rođendan, naravno :0)Regoč wrote:Badava ti kad ne znaš PIN. Sigurnija si sa svojom.
Premazan je svim mastima. Dobro, klinci, ispreplićite se i dalje, laka vam noć!maggie13 wrote:ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
jasno mi je to, kao sto i znam svoj datum ;PRegoč wrote:Pa kažem, nije 1947.maggie13 wrote:ne tvoj, moj ;PRegoč wrote:Nije 1947.maggie13 wrote:moj rođendan, naravno :0)Regoč wrote:Badava ti kad ne znaš PIN. Sigurnija si sa svojom.
2014-04-12
A, misliš dan i mjesec, ja sam mislil da govoriš o godini.maggie13 wrote:jasno mi je to, kao sto i znam svoj datum ;PRegoč wrote:Pa kažem, nije 1947.maggie13 wrote:ne tvoj, moj ;PRegoč wrote:Nije 1947.maggie13 wrote:
moj rođendan, naravno :0)
film ili on? ^_~Regoč wrote:Premazan je svim mastima. Dobro, klinci, ispreplićite se i dalje, laka vam noć!maggie13 wrote:ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
Preporucujem film, ako nisi gledao..laku noc, djedice :D
2014-04-12
to nitko ne zna :-o :0)Regoč wrote:A, misliš dan i mjesec, ja sam mislil da govoriš o godini.maggie13 wrote:jasno mi je to, kao sto i znam svoj datum ;PRegoč wrote:Pa kažem, nije 1947.maggie13 wrote:ne tvoj, moj ;PRegoč wrote:
Nije 1947.
2014-04-12
Ja mislim da je dosta da nas ne spale na lomači. Taman su se be usedili da su različiti jezici.maggie13 wrote:koliko cemo naplacivat prijevod? :Ddzango wrote:Neki koji čitaju bi mogli svašta da pomisle. Oni što pričaju različitim jezikom.maggie13 wrote:bantu jezik, forumsko narjecje :-Ddzango wrote:Eto dokaza da pričako različitim jezicima. Ništa se ne razumemo.maggie13 wrote:
dobro sad, to je vec na razini sporta, sad smo na jezikoslovlju ;P
Džani; kako bi slikopis bil premazan?maggie13 wrote:film ili on? ^_~Regoč wrote:Premazan je svim mastima. Dobro, klinci, ispreplićite se i dalje, laka vam noć!maggie13 wrote:ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
Preporucujem film, ako nisi gledao..laku noc, djedice :D
Ja sam mlađi.maggie13 wrote:ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
Joj, da, zaboravil sam da ne smijem to otkrivati. Oprosti, godine, smetne se s uma koješta.maggie13 wrote:to nitko ne zna :-o :0)Regoč wrote:A, misliš dan i mjesec, ja sam mislil da govoriš o godini.maggie13 wrote:jasno mi je to, kao sto i znam svoj datum ;PRegoč wrote:Pa kažem, nije 1947.maggie13 wrote:
ne tvoj, moj ;P
ti si vec u opasnosti, mene mozda pomiluju :Ddzango wrote:Ja mislim da je dosta da nas ne spale na lomači. Taman su se be usedili da su različiti jezici.maggie13 wrote:koliko cemo naplacivat prijevod? :Ddzango wrote:Neki koji čitaju bi mogli svašta da pomisle. Oni što pričaju različitim jezikom.maggie13 wrote:bantu jezik, forumsko narjecje :-Ddzango wrote:
Eto dokaza da pričako različitim jezicima. Ništa se ne razumemo.
Dobar ovaj forumski hrvatski, ha?! 8-)
2014-04-12
Page 25 of 30 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
Similar topics
» Ja jugoslaven
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» Sabor RH usvaja deklaraciju o Hrvatima u susjednoj BiH
» Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» Sabor RH usvaja deklaraciju o Hrvatima u susjednoj BiH
» Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
Page 25 of 30