Ja jugoslaven
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ja jugoslaven
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=959635
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ja jugoslaven
..he,he...i onda kad kazu danas nema jugica to su 'fantazije' desnicara
2015-09-08
serbedzija,bodrozic simic,dezulovic,ivancic,pancic,kordic...jos fali frljic,rudan...razvalit cu se..ah da i deboto...
2015-09-08
..sa ce nama jastreb da objasni kako je to sve isti jezik..a razlika ima u 150 000 rijeci...
2015-09-08
NAKON što se održala serija regionalnih konferencija u Podgorici, Splitu, Beogradu i Sarajevu, više od dvjesto stručnjaka iz lingvistike i drugih društvenih znanosti potpisalo je Deklaraciju o zajedničkom jeziku.
Ovo je čista jugonacionalistička, orjunaška provokacija koja dolazi na polustoljetnicu Deklaracije kojom se inzistira na samosvojnosti hrvatskoga jezika.
Potpisali su, između ostalih, i Rade Šerbedžija, Boris Dežulović, Igor Štiks, Mirjana Karanović, Marko Tomaš, Nenad Veličković, Teofil Pančić, Rajko Grlić, Filip David, Borka Pavićević, Jasmila Žbanić, Dragan Markovina, Boris Buden, Viktor Ivančić, Biljana Srbljanović, Ranko Bugarski, Balša Brković i Snježana Kordić.
Sve sami Srbi i posrbice.
Ovo je čista jugonacionalistička, orjunaška provokacija koja dolazi na polustoljetnicu Deklaracije kojom se inzistira na samosvojnosti hrvatskoga jezika.
Potpisali su, između ostalih, i Rade Šerbedžija, Boris Dežulović, Igor Štiks, Mirjana Karanović, Marko Tomaš, Nenad Veličković, Teofil Pančić, Rajko Grlić, Filip David, Borka Pavićević, Jasmila Žbanić, Dragan Markovina, Boris Buden, Viktor Ivančić, Biljana Srbljanović, Ranko Bugarski, Balša Brković i Snježana Kordić.
zar si sumnjao..Regoč wrote:NAKON što se održala serija regionalnih konferencija u Podgorici, Splitu, Beogradu i Sarajevu, više od dvjesto stručnjaka iz lingvistike i drugih društvenih znanosti potpisalo je Deklaraciju o zajedničkom jeziku.
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
znas sto nesto sam se sjetio..onog liberalanda..eto mogli bi im mi i srbija dati komadic...zemlej i neka takvi konacno budu 'svoji na svome'...neka se bratime i jedinstvuju..neka sire 'ljubav'..jos im dodamo homice di's vece 'ljubavi'..do prve svađe i noza...Regoč wrote:Nisam, ali da naglasim bit koja je "promaknula" imbecilexovcima.
2015-09-08
Može, a Liberland ograditi bodljikavom žicom. Van ne mogu, a unutra njihova pravila.vuksadinare wrote:znas sto nesto sam se sjetio..onog liberalanda..eto mogli bi im mi i srbija dati komadic...zemlej i neka takvi konacno budu 'svoji na svome'...neka se bratime i jedinstvuju..neka sire 'ljubav'..jos im dodamo homice di's vece 'ljubavi'..do prve svađe i noza...Regoč wrote:Nisam, ali da naglasim bit koja je "promaknula" imbecilexovcima.
ako su je potpisivali u splitu trebalo ih je sve pohapsiti, jer je takva rezolucija u hrvatskoj protuzakonita, a ako je potpisivana u drugoj državi onda ovim našima koji su je potpisali treba jebat sve po spisku u sklopu obrade SOA-e...
2015-08-08
....a ko ce da ih hapsi?..plenkovic,obuljen,dalicka koja je zapravo cak i financirala takve dibiduzemichaellcmacha wrote:ako su je potpisivali u splitu trebalo ih je sve pohapsiti, jer je takva rezolucija u hrvatskoj protuzakonita, a ako je potpisivana u drugoj državi onda ovim našima koji su je potpisali treba jebat sve po spisku u sklopu obrade SOA-e...
2015-09-08
Pa ne samo da ih ima,nego kod nas i lažu. Nedavno su objavili vijest kako je u Srbiji 71% nostalgičara,a u Hrvatskoj samo 18%,što je velika laž.vuksadinare wrote:..he,he...i onda kad kazu danas nema jugica to su 'fantazije' desnicara
Evo samo u Istri ih ima sigurno 80%.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
https://www.youtube.com/watch?v=kgeIINs1TrQjastreb wrote:Pa ne samo da ih ima,nego kod nas i lažu. Nedavno su objavili vijest kako je u Srbiji 71% nostalgičara,a u Hrvatskoj samo 18%,što je velika laž.vuksadinare wrote:..he,he...i onda kad kazu danas nema jugica to su 'fantazije' desnicara
Evo samo u Istri ih ima sigurno 80%.
pozornost na detalj 2:30-2:34
2015-09-08
jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
srpski-yugoslovenski, hrvatski-jugoslovenski i t.d.
sustina je da svi govorimo, jugo-slovenski,
srbi, hrvati, bosanci i c.gorci skoro idnetican-
koliko si puta uhvatio sebe da si upotrebio srpsku rec,
ili ja sebe hrvatsku, pa nista.
sve su ovo varijacije,
Guest- Guest
pa? koristimo isto tako i engleske, njemačke...pizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
Guest- Guest
aaauuuuuuuuuuuuuNoor wrote:pa? koristimo isto tako i engleske, njemačke...pizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
Guest- Guest
nisu iste bot te nemarad..pa 705 hrvatskog pucanstva prica kajkavskim ili cakavskim dijalektom i narjecejem koji ti ne kuzis...prije bi razumio poljaka i ceha...to sto pricaju sa nekim drugim sa nekom iskrivljenom verzijom stokavskog to isto pricaju i slovenci i makedonci i sipci...evo ti primjerapizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
2015-09-08
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 1 of 6