Deklaraciju o zajedničkom jeziku
Page 24 of 30
Page 24 of 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Re: Deklaraciju o zajedničkom jeziku
Zato posle odlično razumeju Hrvatice.maggie13 wrote:Lako vama kad vam djeca gledaju od rođenja crtice sinhronizirane na hrvatski :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Megi je kriva.Regoč wrote:Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?dzango wrote:Jeste li uspeli da se ubedite da nije isti jezik?
da im djeca govore materinjim jezikom?!;Ddzango wrote:Zato posle odlično razumeju Hrvatice.maggie13 wrote:Lako vama kad vam djeca gledaju od rođenja crtice sinhronizirane na hrvatski :D
2014-04-12
sve sam ja kriva ;-)dzango wrote:Megi je kriva.Regoč wrote:Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?dzango wrote:Jeste li uspeli da se ubedite da nije isti jezik?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dobit će velered 10. travnja za širenje hrvatstva na istok.dzango wrote:Megi je kriva.Regoč wrote:Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?dzango wrote:Jeste li uspeli da se ubedite da nije isti jezik?
a naglaskom na plemenskomRegoč wrote:Što bismo mi bez Levijevih obogaćivanjah naše spoznaje?!
Daj nam koji primjer toga prajezika, recimo "daj porciju ćevapa s više luka i zlatni pan".
Guest- Guest
Zato ovi na 30 stranica ubeđuju sebe da nije isti jezik. Ali džaba im.maggie13 wrote:da im djeca govore materinjim jezikom?!;Ddzango wrote:Zato posle odlično razumeju Hrvatice.maggie13 wrote:Lako vama kad vam djeca gledaju od rođenja crtice sinhronizirane na hrvatski :D
Netko mora, bolje ti nego ja.maggie13 wrote:sve sam ja kriva ;-)dzango wrote:Megi je kriva.Regoč wrote:Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?dzango wrote:Jeste li uspeli da se ubedite da nije isti jezik?
Ovo možemo skoknuti obići.
Ja sam kriv samo u jednom slučaju.maggie13 wrote:sve sam ja kriva ;-)dzango wrote:Megi je kriva.Regoč wrote:Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?dzango wrote:Jeste li uspeli da se ubedite da nije isti jezik?
ti govoris o mijesanju jezika..onda je sve isto, dakako 8-)dzango wrote:Zato ovi na 30 stranica ubeđuju sebe da nije isti jezik. Ali džaba im.maggie13 wrote:da im djeca govore materinjim jezikom?!;Ddzango wrote:Zato posle odlično razumeju Hrvatice.maggie13 wrote:Lako vama kad vam djeca gledaju od rođenja crtice sinhronizirane na hrvatski :D
2014-04-12
Za atak na Zemun.Regoč wrote:Dobit će velered 10. travnja za širenje hrvatstva na istok.dzango wrote:Megi je kriva.Regoč wrote:Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?dzango wrote:Jeste li uspeli da se ubedite da nije isti jezik?
fiiino..kako se to zove? :-)Regoč wrote:Netko mora, bolje ti nego ja.maggie13 wrote:sve sam ja kriva ;-)dzango wrote:Megi je kriva.Regoč wrote:Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?dzango wrote:Jeste li uspeli da se ubedite da nije isti jezik?
2014-04-12
ja sam tolerantna zena ;Ddzango wrote:Ja sam kriv samo u jednom slučaju.maggie13 wrote:sve sam ja kriva ;-)dzango wrote:Megi je kriva.Regoč wrote:Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?dzango wrote:Jeste li uspeli da se ubedite da nije isti jezik?
2014-04-12
I jezika i ruku i nogu...maggie13 wrote:ti govoris o mijesanju jezika..onda je sve isto, dakako 8-)dzango wrote:Zato ovi na 30 stranica ubeđuju sebe da nije isti jezik. Ali džaba im.maggie13 wrote:da im djeca govore materinjim jezikom?!;Ddzango wrote:Zato posle odlično razumeju Hrvatice.maggie13 wrote:Lako vama kad vam djeca gledaju od rođenja crtice sinhronizirane na hrvatski :D
Armenija :Dmaggie13 wrote:fiiino..kako se to zove? :-)Regoč wrote:Netko mora, bolje ti nego ja.maggie13 wrote:sve sam ja kriva ;-)dzango wrote:Megi je kriva.Regoč wrote:
Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?
Guest- Guest
https://en.wikipedia.org/wiki/Khor_Virapmaggie13 wrote:fiiino..kako se to zove? :-)Regoč wrote:Netko mora, bolje ti nego ja.maggie13 wrote:sve sam ja kriva ;-)dzango wrote:Megi je kriva.Regoč wrote:
Jesi ti svoj jezik počel zvati hrvatskosrbskim?
dobro sad, to je vec na razini sporta, sad smo na jezikoslovlju ;Pdzango wrote:I jezika i ruku i nogu...maggie13 wrote:ti govoris o mijesanju jezika..onda je sve isto, dakako 8-)dzango wrote:Zato ovi na 30 stranica ubeđuju sebe da nije isti jezik. Ali džaba im.maggie13 wrote:da im djeca govore materinjim jezikom?!;Ddzango wrote:
Zato posle odlično razumeju Hrvatice.
2014-04-12
Eto dokaza da pričako različitim jezicima. Ništa se ne razumemo.maggie13 wrote:dobro sad, to je vec na razini sporta, sad smo na jezikoslovlju ;Pdzango wrote:I jezika i ruku i nogu...maggie13 wrote:ti govoris o mijesanju jezika..onda je sve isto, dakako 8-)dzango wrote:Zato ovi na 30 stranica ubeđuju sebe da nije isti jezik. Ali džaba im.maggie13 wrote:
da im djeca govore materinjim jezikom?!;D
sviđa mi se, znas sto ti je ciniti :DRegoč wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Khor_Virapmaggie13 wrote:fiiino..kako se to zove? :-)Regoč wrote:Netko mora, bolje ti nego ja.maggie13 wrote:sve sam ja kriva ;-)dzango wrote:
Megi je kriva.
2014-04-12
bantu jezik, forumsko narjecje :-Ddzango wrote:Eto dokaza da pričako različitim jezicima. Ništa se ne razumemo.maggie13 wrote:dobro sad, to je vec na razini sporta, sad smo na jezikoslovlju ;Pdzango wrote:I jezika i ruku i nogu...maggie13 wrote:ti govoris o mijesanju jezika..onda je sve isto, dakako 8-)dzango wrote:
Zato ovi na 30 stranica ubeđuju sebe da nije isti jezik. Ali džaba im.
2014-04-12
Kuferi spremljeni. Ti samo skokni u GT po karte. I ne zaboravi karticu.maggie13 wrote:sviđa mi se, znas sto ti je ciniti :DRegoč wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Khor_Virapmaggie13 wrote:fiiino..kako se to zove? :-)Regoč wrote:Netko mora, bolje ti nego ja.maggie13 wrote:
sve sam ja kriva ;-)
Page 24 of 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Similar topics
» Ja jugoslaven
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» Sabor RH usvaja deklaraciju o Hrvatima u susjednoj BiH
» Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» Sabor RH usvaja deklaraciju o Hrvatima u susjednoj BiH
» Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
Page 24 of 30