Deklaraciju o zajedničkom jeziku
Page 26 of 30
Page 26 of 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Re: Deklaraciju o zajedničkom jeziku
ti si vec u opasnosti, mene mozda pomiluju :Ddzango wrote:Ja mislim da je dosta da nas ne spale na lomači. Taman su se be usedili da su različiti jezici.maggie13 wrote:koliko cemo naplacivat prijevod? :Ddzango wrote:Neki koji čitaju bi mogli svašta da pomisle. Oni što pričaju različitim jezikom.maggie13 wrote:bantu jezik, forumsko narjecje :-Ddzango wrote:
Eto dokaza da pričako različitim jezicima. Ništa se ne razumemo.
Dobar ovaj forumski hrvatski, ha?! 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ako si nakon 47., mlađi si od Maggie, istina.dzango wrote:Ja sam mlađi.maggie13 wrote:ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
Inace, dobar film..dojmio me ;-)
masnom prstima od sendvica, hahaRegoč wrote:Džani; kako bi slikopis bil premazan?maggie13 wrote:film ili on? ^_~Regoč wrote:Premazan je svim mastima. Dobro, klinci, ispreplićite se i dalje, laka vam noć!maggie13 wrote:ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
Preporucujem film, ako nisi gledao..laku noc, djedice :D
2014-04-12
Neću valjda milovati Džanga???maggie13 wrote:ti si vec u opasnosti, mene mozda pomiluju :Ddzango wrote:Ja mislim da je dosta da nas ne spale na lomači. Taman su se be usedili da su različiti jezici.maggie13 wrote:koliko cemo naplacivat prijevod? :Ddzango wrote:Neki koji čitaju bi mogli svašta da pomisle. Oni što pričaju različitim jezikom.maggie13 wrote:
bantu jezik, forumsko narjecje :-D
Ne bi se dal pročitati, badava sve.maggie13 wrote:masnom prstima od sendvica, hahaRegoč wrote:Džani; kako bi slikopis bil premazan?maggie13 wrote:film ili on? ^_~Regoč wrote:Premazan je svim mastima. Dobro, klinci, ispreplićite se i dalje, laka vam noć!maggie13 wrote:
ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :D
eh, kad bi znao B-)Regoč wrote:Joj, da, zaboravil sam da ne smijem to otkrivati. Oprosti, godine, smetne se s uma koješta.maggie13 wrote:to nitko ne zna :-o :0)Regoč wrote:A, misliš dan i mjesec, ja sam mislil da govoriš o godini.maggie13 wrote:jasno mi je to, kao sto i znam svoj datum ;PRegoč wrote:
Pa kažem, nije 1947.
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
piletina, ha..;Ddzango wrote:Ja sam mlađi.maggie13 wrote:ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
2014-04-12
ruka ruku mije..muska solidarnost, etc,:DRegoč wrote:Neću valjda milovati Džanga???maggie13 wrote:ti si vec u opasnosti, mene mozda pomiluju :Ddzango wrote:Ja mislim da je dosta da nas ne spale na lomači. Taman su se be usedili da su različiti jezici.maggie13 wrote:koliko cemo naplacivat prijevod? :Ddzango wrote:
Neki koji čitaju bi mogli svašta da pomisle. Oni što pričaju različitim jezikom.
2014-04-12
to i jest fora :DRegoč wrote:Ne bi se dal pročitati, badava sve.maggie13 wrote:masnom prstima od sendvica, hahaRegoč wrote:Džani; kako bi slikopis bil premazan?maggie13 wrote:film ili on? ^_~Regoč wrote:
Premazan je svim mastima. Dobro, klinci, ispreplićite se i dalje, laka vam noć!
Laku noc, kad si navalio 8-)
2014-04-12
Kako u opasnosti? Nikada ih se ne okupi 12 da budemo ravnopravni.maggie13 wrote:ti si vec u opasnosti, mene mozda pomiluju :Ddzango wrote:Ja mislim da je dosta da nas ne spale na lomači. Taman su se be usedili da su različiti jezici.maggie13 wrote:koliko cemo naplacivat prijevod? :Ddzango wrote:Neki koji čitaju bi mogli svašta da pomisle. Oni što pričaju različitim jezikom.maggie13 wrote:
bantu jezik, forumsko narjecje :-D
Ja znam mnogo jezika.
Aha.maggie13 wrote:piletina, ha..;Ddzango wrote:Ja sam mlađi.maggie13 wrote:ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
:Ddzango wrote:Kako u opasnosti? Nikada ih se ne okupi 12 da budemo ravnopravni.maggie13 wrote:ti si vec u opasnosti, mene mozda pomiluju :Ddzango wrote:Ja mislim da je dosta da nas ne spale na lomači. Taman su se be usedili da su različiti jezici.maggie13 wrote:koliko cemo naplacivat prijevod? :Ddzango wrote:
Neki koji čitaju bi mogli svašta da pomisle. Oni što pričaju različitim jezikom.
Ja znam mnogo jezika.
Dirty Dozen ;P
Ti si poliglot onda..nabroji @_@
2014-04-12
zato si i prihvatio moj jezik..pohvalno ;Ddzango wrote:Aha.maggie13 wrote:piletina, ha..;Ddzango wrote:Ja sam mlađi.maggie13 wrote:ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :DRegoč wrote:Pazite da se ne izgubite u prievodu.
2014-04-12
Ja tvoj, ti moj. Tako to ide.maggie13 wrote:zato si i prihvatio moj jezik..pohvalno ;Ddzango wrote:Aha.maggie13 wrote:piletina, ha..;Ddzango wrote:Ja sam mlađi.maggie13 wrote:
ne brini, nije dzani toliko stariji od mene :D
nema veze ciji, vazno kako se zove B-)dzango wrote:Ja tvoj, ti moj. Tako to ide.maggie13 wrote:zato si i prihvatio moj jezik..pohvalno ;Ddzango wrote:Aha.maggie13 wrote:piletina, ha..;Ddzango wrote:
Ja sam mlađi.
Dogovorismo se onda ;-)
2014-04-12
Treba nam otpilike 5 minuta da se dogovorimo. Zato što je jebote ništa ne razumemo.maggie13 wrote:nema veze ciji, vazno kako se zove B-)dzango wrote:Ja tvoj, ti moj. Tako to ide.maggie13 wrote:zato si i prihvatio moj jezik..pohvalno ;Ddzango wrote:Aha.maggie13 wrote:
piletina, ha..;D
Dogovorismo se onda ;-)
treba i manje, ti samo kimaj glavom 8-)dzango wrote:Treba nam otpilike 5 minuta da se dogovorimo. Zato što je jebote ništa ne razumemo.maggie13 wrote:nema veze ciji, vazno kako se zove B-)dzango wrote:Ja tvoj, ti moj. Tako to ide.maggie13 wrote:zato si i prihvatio moj jezik..pohvalno ;Ddzango wrote:
Aha.
Dogovorismo se onda ;-)
2014-04-12
Važi. Ja ću samo da klimam.maggie13 wrote:treba i manje, ti samo kimaj glavom 8-)dzango wrote:Treba nam otpilike 5 minuta da se dogovorimo. Zato što je jebote ništa ne razumemo.maggie13 wrote:nema veze ciji, vazno kako se zove B-)dzango wrote:Ja tvoj, ti moj. Tako to ide.maggie13 wrote:
zato si i prihvatio moj jezik..pohvalno ;D
Dogovorismo se onda ;-)
vidim da si se uzivio :Ddzango wrote:Važi. Ja ću samo da klimam.maggie13 wrote:treba i manje, ti samo kimaj glavom 8-)dzango wrote:Treba nam otpilike 5 minuta da se dogovorimo. Zato što je jebote ništa ne razumemo.maggie13 wrote:nema veze ciji, vazno kako se zove B-)dzango wrote:
Ja tvoj, ti moj. Tako to ide.
Dogovorismo se onda ;-)
Samo nemoj past na glavu :0)
2014-04-12
a moram i ja srati kad svi seru , :D da budem prostRegoč wrote:Što bismo mi bez Levijevih obogaćivanjah naše spoznaje?!
Daj nam koji primjer toga prajezika, recimo "daj porciju ćevapa s više luka i zlatni pan".
a prijevod isto oce
"de majstore jedne cevape i pozlacenog"
luk nema u nasem jeziku, to se podrazumjeva da ide s cevapima pa nam ta rjec nije trebala
recimo janjetina i mladi luk,narucujes - deder kilu janjetne i 2 tocene, ako nema mladog luka opalis mu je u facu, jebo pola usluge
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» Sabor RH usvaja deklaraciju o Hrvatima u susjednoj BiH
» Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» Sabor RH usvaja deklaraciju o Hrvatima u susjednoj BiH
» Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
Page 26 of 30