ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Deklaraciju o zajedničkom jeziku

Page 10 of 30 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Next

Go down

Deklaraciju o zajedničkom jeziku - Page 10 Empty Re: Deklaraciju o zajedničkom jeziku

Post by Ringo10 Tue 28 Mar - 14:24

speare_shaker wrote:
pizzon wrote:smirite se, ovo je samo preteca neminovnog

Konačnog obračuna sa preostalim elementima velikosrpske politike van Srbije prerušenih u jugonostalgičarsko ruho? To definitivno. Ovaj njihov izlazak iz ormara će samo olakšati cijeli proces.
Mi izumiremo i odumiremo i to ubrzano. A vi se tamo bavite drkarijama.

BAs me zanima hocemo li se stici obracunati sa svim tim avetinjama prije negoli nas nestane sa lica zemlje.

DA imas vremeplov i odes nekih 150 godina u buducnost, smijes li se kladiti da bi u Hrvatskoj zatekao hrvatski jezik u bilo kojem obliku. Ili bilo sto nalik na hrvatski jezik.

Obracunat cete se vi svi tamo sa samima sobom.

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Deklaraciju o zajedničkom jeziku - Page 10 Empty Re: Deklaraciju o zajedničkom jeziku

Post by RayMabus Tue 28 Mar - 14:24

kic wrote:
longi, opet simultanke?
Jok pare ....morski pas nanjušio krv ...takvi sam ti ja kad nanjušim pare.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Mar - 14:24

RayMabus wrote:
kic wrote:
longi, opet simultanke?

smiri se il hlađenje..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 Mar - 14:26

....uostalom u eu je hrvatski priznat kao 24 sluzbeni jezik....a to sto ovi jugici i ljevicari mastaju o nekom zajednickom jeziku a iza kojeg se krije politikanstvo i pokusaj obnove nekakve nove verzije jugoslavije...neka zaborave..ako im nije negdje dobro mars..gdje mislis da su tvoji i gdje mislis da pripadas..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 28 Mar - 14:26

Pare brajkane pare , Hr je turisticka zemlja .....normalno da me zanima širenje ponude ....šta ce Kinezu hr rijecnik kineskoga kad može kupit južnoslavenski za početnike kineska verzija.

Ima odma da im u splitskoj luci kad se iskrcaju prodam 1000 primjeraka toga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 28 Mar - 14:27

kic wrote:
RayMabus wrote:
kic wrote:
longi, opet simultanke?

smiri se il hlađenje..
Zašto ?

Pa govorim ti razrađenu ideju ...ako nekužiš pricu onda ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Mar - 14:28

RayMabus wrote:
kic wrote:
RayMabus wrote:
kic wrote:
longi, opet simultanke?

smiri se il hlađenje..
Zašto ?

Pa govorim ti razrađenu ideju ...ako nekužiš pricu onda ?

zaspamaš svaku temu s 50 postova i onda ima previše stranica i nikom se ne da uključiti..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 Mar - 14:28

Ringo10 wrote:
speare_shaker wrote:
pizzon wrote:smirite se, ovo je samo preteca neminovnog

Konačnog obračuna sa preostalim elementima velikosrpske politike van Srbije prerušenih u jugonostalgičarsko ruho? To definitivno. Ovaj njihov izlazak iz ormara će samo olakšati cijeli proces.
Mi izumiremo i odumiremo i to ubrzano. A vi se tamo bavite drkarijama.

BAs me zanima hocemo li se stici obracunati sa svim tim avetinjama prije negoli nas nestane sa lica zemlje.

DA imas vremeplov i odes nekih 150 godina u buducnost, smijes li se kladiti da bi u Hrvatskoj zatekao hrvatski jezik u bilo kojem obliku. Ili bilo sto nalik na hrvatski jezik.

Obracunat cete se vi svi tamo sa samima sobom.
...cuj...hrvatski jezik ej hrvatski..nikakav hrvatsko-srpski..hrvatsko-makedonski ili hrvatsko-slovenski......to sto u bosni hrvati,srbi i muslimani govore slicnim dijalektom i rabe 99% istih rijeci ne odnosi se na cjelokupni hrvatski korpus...gdje debela vecina govori hrvatskim...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 28 Mar - 14:31

vuksadinare wrote:....uostalom u eu je hrvatski priznat kao 24 sluzbeni jezik....a to sto ovi jugici i ljevicari mastaju o nekom zajednickom jeziku a iza kojeg se krije politikanstvo i pokusaj obnove nekakve nove verzije jugoslavije...neka zaborave..ako im nije negdje dobro mars..gdje mislis da su tvoji i gdje mislis da pripadas..
Nema od toga ništa ; da bi se to vodilo pod zajednicki onda se mora koristit na cijelom tom prostoru ...a ne koristi se.

I nece se koristit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Mar - 14:31

Ringo10 wrote:
Mi izumiremo i odumiremo i to ubrzano...

...a ti bi nam još i jezik umlatio, jel?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 Mar - 14:31

..uostalom cini mi se da ovu matricu oko jezika bas povlace paralelu sa bh-a i da je bas u sarajevu potekla inicijativa..nece proci majke vam ga sprcim..osnov hrvatskog jezika je cakavsko-kajkavsi..sa ikavskom stokavstinom..a ne pomoravska,timocka ili leskovacaka matrica odnosno sarajevska
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 28 Mar - 14:32

kic wrote:

zaspamaš svaku temu s 50 postova i onda ima previše stranica i nikom se ne da uključiti..
A šta cu kad sam inteligentniji od vecine pa sve vec razradio a oni dok skuže zašto se nešto u svijetu vodi pod zajednicki a zašto ne pricat ce cijeli dan umjesto da odma shvate da se to nemože prodavat prema vani pod zajednicki jer nije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 28 Mar - 14:32

pizzon wrote:
epikur37 wrote:
Realno Hrvatska nije ni u dohvatu tih pipaka, ona s druge strane treba pojačati svoju integraciju u srednjoeuropski kulturni krug kojem pripada po okosnici alpe-dunav-jadran.

Kad BiH dođe na pazar osigrati hercegbosansko zaleđe i kvit. A zapadni balkan neka se tumba između srba i muslimana.

kada cete vec jednom da se " integrirate " u tu mitteleuropu
ko da to zavisi od vase volje
" integrirate " se vec pun q vremena i opet samo kenjate

tvoj odnos prema nama davno sam ukapirao,
ti si zlo gore od ustaskog zla
Pa u nesto cemo se integrirati. U Srednju Europu, pa nisam siguran jer ne znam u sta ce se integrirati Srednja Europa.

Ono sto sam prilicno siguran je to da u Hrvatskoj za nekih 120 ili 150 godina stanovnistvo nece govoriti hrvatski, ili ce posstojati samo mjestimicno kao neki zaostali raritet, jer stupanj depopulacije je strasan. Prava demografska katastrofa.

To se ne odnosi samo na Hrvate nego na sve juznoslavenske etnose.

U svjetlu toga, ove vase prepirke oko jezickih pitanja mi djeluju groteskno i imbecilno.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 Mar - 14:33

Noor wrote:
Ringo10 wrote:

ma pusti ga lik je opicen...mrzi sve sto iz hrvatske dolazi...on mi vise djeluje kao bosanski nacionalist..no ja mu to ne zamjeram..ne bi cudio da s epridruzi simickoj,dezulovicu,frljicu,pancicu,ivancicu i slicnoj boraniji
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 28 Mar - 14:35

vuksadinare wrote:..uostalom cini mi se da ovu matricu oko jezika bas povlace paralelu sa bh-a i da je bas u sarajevu potekla inicijativa..nece proci majke vam ga sprcim..osnov hrvatskog jezika je cakavsko-kajkavsi..sa ikavskom stokavstinom..a ne pomoravska,timocka ili leskovacaka matrica odnosno sarajevska
Vec sam jednom rekao, najbolje da usvojite mandarinski ili neki od aboridzanskih dijalekata pa cete se konacno, definitivno i ultimativno razlikovati od Srba i Bosnjaka.

Jebali vas vise vasi jezicki kompleksi.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 28 Mar - 14:37

Ljudi smirite se : nemože se to vodit pod zajednicki , to bi znacilo da bi se to tako predavalo diljem svjeta i da bi netko tu diplomu mogao koristit u Hr ili Srbiji.

Pa normalno da neceš ekavicu koristit u Hr službeno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 28 Mar - 14:37

Noor wrote:
Ringo10 wrote:

JA???

Taman posla. I jeezik i sve sto se Hrvatske i Hrvata kao naroda tice vi sami umlacujete toliko ucinkovito da vam nikakvi neprijatelji nisu potrebni.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Mar - 14:37

Ringo10 wrote:
pizzon wrote:
epikur37 wrote:
Realno Hrvatska nije ni u dohvatu tih pipaka, ona s druge strane treba pojačati svoju integraciju u srednjoeuropski kulturni krug kojem pripada po okosnici alpe-dunav-jadran.

Kad BiH dođe na pazar osigrati hercegbosansko zaleđe i kvit. A zapadni balkan neka se tumba između srba i muslimana.

kada cete vec jednom da se " integrirate " u tu mitteleuropu
ko da to zavisi od vase volje
" integrirate " se vec pun q vremena i opet samo kenjate

tvoj odnos prema nama davno sam ukapirao,
ti si zlo gore od ustaskog zla
Pa u nesto cemo se integrirati. U Srednju Europu, pa nisam siguran jer ne znam u sta ce se integrirati Srednja Europa.

Ono sto sam prilicno siguran je to da u Hrvatskoj za nekih 120 ili 150 godina stanovnistvo nece govoriti hrvatski, ili ce posstojati samo mjestimicno kao neki zaostali raritet, jer stupanj depopulacije je strasan. Prava demografska katastrofa.

To se ne odnosi samo na Hrvate nego na sve juznoslavenske etnose.

U svjetlu toga, ove vase prepirke oko jezickih pitanja mi djeluju groteskno i imbecilno.
naše prepirke? a o ovoj sumanutoj deklaraciji nemaš ništa reći? pa, očito je podržavaš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 Mar - 14:38

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:..uostalom cini mi se da ovu matricu oko jezika bas povlace paralelu sa bh-a i da je bas u sarajevu potekla inicijativa..nece proci majke vam ga sprcim..osnov hrvatskog jezika je cakavsko-kajkavsi..sa ikavskom stokavstinom..a ne pomoravska,timocka ili leskovacaka matrica odnosno sarajevska
Vec sam jednom rekao, najbolje da usvojite mandarinski ili neki od aboridzanskih dijalekata pa cete se konacno, definitivno i ultimativno razlikovati od Srba i Bosnjaka.

Jebali vas vise vasi jezicki kompleksi.
niko ne bjezi od toga..govorimo sa strucnog aspekta..pa hrvat u hravtskoj nikad nije govorio hleb,hljeb,kafa,fudbal,peškir i slicno..nisu govorili ni u jugoslaviji ni u austrougarskoj..dakle nitko od nikog ne bjezi..nego u previse rijeci nema dodoirnih tocaka da bi bili isti..druga stvar sto ja razumijem sto znaci hleb..i nizozemci razumiju 90% sto njemci govore kao i njemci nizozemce...a nemaju isti jezik i kraj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Mar - 14:38

Ringo10 wrote:
Noor wrote:
Ringo10 wrote:

JA???

Taman posla. I jeezik i sve sto se Hrvatske i Hrvata kao naroda tice vi sami umlacujete toliko ucinkovito da vam nikakvi neprijatelji nisu potrebni.
logični zaključak je...ti nisi hrvat.
ok, sad imamo to i crno na bijelo, iako iz tvojih postova to odavno čitamo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 28 Mar - 14:38

vuksadinare wrote:
Noor wrote:
Ringo10 wrote:

ma pusti ga lik je opicen...mrzi sve sto iz hrvatske dolazi...on mi vise djeluje kao bosanski nacionalist..no ja mu to ne zamjeram..ne bi cudio da s epridruzi simickoj,dezulovicu,frljicu,pancicu,ivancicu i slicnoj boraniji
JA da mrzim Hrvatsku !!!

Svasta. Jeednostavno u svojoj ogranicensoti i zaslijepljenosti uop'e ne razumijete sta u stvari govorim.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 30 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Next

Back to top

- Similar topics