Deklaraciju o zajedničkom jeziku
Page 6 of 30
Page 6 of 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Re: Deklaraciju o zajedničkom jeziku
kako to da se mi ne bojimo niti kukamo
ko strine, zivot je evolucija
ko strine, zivot je evolucija
Guest- Guest
pizzon opet ima slatke snove :)pizzon wrote:smirite se, ovo je samo preteca neminovnog
Guest- Guest
Preteca južnoslavenskog rijecnika s nabrojanim zemljama gdje se to govori za početnike .....službeno odobrena od sve cetri zemlje i sva cetri obrazovna programa , nema glagola na ije i e , filtirani rijecnik i po njemu školski program za počentike.
Takav rijecnik se može koristit i u Zagrebu i u Beogradu i u Sarajevu i u Podgorici i u Splitu i bilo gdje i on je ispravan.
Isti se može prodavat službeno i bit odobren od sve cetri zemlje diljem planeta.
Po istome se može napravit školski program za početnike za cijeli planet.
Po tom istom program ucitelj/ica može dobit službenu licencu da bilo gdje na plaenti to poducava i da je to program za početnike za sve cetri zemlje plus hrvatski je službeni u ueu i u Austriji je priznat i nabrojat gdje se dosta koristi pa tko oce ima kvalitetan rijecnik i kvalitetan ispravni program za početnike.
Takav rijecnik se može koristit i u Zagrebu i u Beogradu i u Sarajevu i u Podgorici i u Splitu i bilo gdje i on je ispravan.
Isti se može prodavat službeno i bit odobren od sve cetri zemlje diljem planeta.
Po tom istom program ucitelj/ica može dobit službenu licencu da bilo gdje na plaenti to poducava i da je to program za početnike za sve cetri zemlje plus hrvatski je službeni u ueu i u Austriji je priznat i nabrojat gdje se dosta koristi pa tko oce ima kvalitetan rijecnik i kvalitetan ispravni program za početnike.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vucko, ja tebe ne bi karao ni " karao "
to sleduje, za 20' ili 30 god
promenice se odnos srba i hrvata
bice novo doba, gde cemo se boriti
sa bioloski opstanak, bice nebitno
ko je karan u tim odnosima,
samo da se karamo
samo da se karamo
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon opet ima slatke snove :)pizzon wrote:smirite se, ovo je samo preteca neminovnog
da znas, tu nisam nikad u minusu )
Guest- Guest
No ovo nema veze s pojmom zajednickog jezika. Pojam zajednickog jezika je bitan za ove okolo a to je osam miljardi ljudi jer ako to proglasiš zajednickim netko ce otic predavat to i onda npr uciteljica iz Srbije u Indiji predaje srpski i mali Indijci pomisle a baš super , onda mali Indijac dođe radit u Dubrovnik i umjesto videti naleti na vidjeti i njemu je to sad novi glagol i onda se zbuni i onda više ništa nezna i na kraju zna manje nego je znao prije jer je mislio da je to sve isto.RayMabus wrote:Preteca južnoslavenskog rijecnika s nabrojanim zemljama gdje se to govori za početnike .....službeno odobrena od sve cetri zemlje i sva cetri obrazovna programa , nema glagola na ije i e , filtirani rijecnik i po njemu školski program za počentike.
2014-04-11
pa ok je to, snovi se ljudima često i ostvare..samo, ovaj se tebi nećepizzon wrote:Noor wrote:pizzon opet ima slatke snove :)pizzon wrote:smirite se, ovo je samo preteca neminovnog
da znas, tu nisam nikad u minusu )
Guest- Guest
pizzon wrote:smirite se, ovo je samo preteca neminovnog
Konačnog obračuna sa preostalim elementima velikosrpske politike van Srbije prerušenih u jugonostalgičarsko ruho? To definitivno. Ovaj njihov izlazak iz ormara će samo olakšati cijeli proces.
Guest- Guest
niko nece dudeku ili đoši da ukine pravo na nepismenost
ali, ako budu hteli da komuiciraju van svog vidokruga
morace da znaju knjizevni !
Guest- Guest
pizzon si cul sto sam ti rekao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
čuj, rade šerbedžija je potpisao, a to bi trebalo biti znakovito...ovi ostali su kao i on i dalje ništa drugo nego jugoslaveni u 2017. godini. presmiješno, a i prežalosno.speare_shaker wrote:pizzon wrote:smirite se, ovo je samo preteca neminovnog
Konačnog obračuna sa preostalim elementima velikosrpske politike van Srbije prerušenih u jugonostalgičarsko ruho? To definitivno. Ovaj njihov izlazak iz ormara će samo olakšati cijeli proces.
Guest- Guest
pa, mi ga imamo...vi ne?pizzon wrote:niko nece dudeku ili đoši da ukine pravo na nepismenost
Guest- Guest
tako je i sa svetskim jezicima,
ne znaju svi dobro engleski ili francuski
vrlo cesto arapi i sl. pravilnije govore
od pravih engleza i fracuza, koji cesto
ne znaju ni da pisu
ne znaju ni da pisu
Guest- Guest
Noor wrote:pa, mi ga imamo...vi ne?pizzon wrote:niko nece dudeku ili đoši da ukine pravo na nepismenost
sta nemamo
Guest- Guest
Noor wrote:presmiješno, a i prežalosno.
Da takvi politički i kulturološki slijepci i diletanti još postoje. Definitivno.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pizzon si cul sto sam ti rekao
pa dao sam komentar oko karanja
Guest- Guest
ahahaha..znao sam da ces napisati nesto bezveze....koje nema veze sa znacenjem rijeci 'karati'...vec okrenuo na politiku...u biti to sam napisao tako sto sam rekao da cu te 'karati' sto na dalmatinskom znaci kritizirati...špotati na purgerskom...ili u zargonu 'vuči za uši'...dok karanje na srpskom znaci jebanje...pizzon wrote:vucko, ja tebe ne bi karao ni " karao "
samo da se karamo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da ali engleski jezik je službeni isto ko šta je i srpskohrvatski i hrvatskosrpski bio službeni u Jugi pa Kinez koji je to ucio taj jezik je bio i u Skoplju jer je to bio službeni jezik države.pizzon wrote:tako je i sa svetskim jezicima,
ne znaju ni da pisu
Nemoš ti prodavat maglu osam miljardi ljudi okolo i poducavat srpski i rec ovo ti se tako prica svugdje ovamo ...moš rec ako znate srpski znat cete i ovo ovamo al malo je drukcije.
Moraš shvatit klasifikaciju toga jer ceš lažno uvjerit Kineza da je to to a on dođe u Zadar i onda ga svi gledaju.
Znaci moraš napravit filtirani rijecnik koji ce bitiodobren u kojem nema glagola i imenica naije i e i po njemu možeš radit program za početnike i to se može službeno odobrit da npr profesorica iz Srbije u Kini predaje Kinezima to i da to šta nauce je službeno priznato i u Hr.
2014-04-11
Page 6 of 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Similar topics
» Ja jugoslaven
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» Sabor RH usvaja deklaraciju o Hrvatima u susjednoj BiH
» Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
» Sabor RH usvaja deklaraciju o Hrvatima u susjednoj BiH
» Najnovija anketa: HDZ i SDP mogu formirati vlast samo zajedničkom koalicijom
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
Page 6 of 30