ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 9 Empty Re: Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor

Post by marcellus Sat 18 Mar - 3:30

men žao što rusi nisu preuzeli eph kad je propao

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 9 Empty Re: Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor

Post by Sabina Spielrein Sat 18 Mar - 3:34

Pinochet wrote:
kic wrote:
s čime bi oni to nacionalizirali uopće, koji im je vrag svima..
pa lovom poreznih obveznika.. 

HDZ spominje nacionalizaciju INE, eno i Božo Petrov i MOST bi nacionalizirali Todorića.. samo nam to treba, da B. Petrov metne pola Metkovića i svojih rodijaka i baba i stričeva za direktore na 15 000kn plaću.. I onda imaš ove tipa Jastreb, najgore od svega lik nije sam, tako razmišlja 40-50% populacije "neka nacionalizirajmo, to je naše".. ne to nije vaše. Vaše nije ništa. To je vlasništvo Partije na vlasti, bilo KPJ, bilo HDZ koja koristi vaš novac za osobno bogaćenje.

Da bi reč rekla.
Sad su navodno i Dalićki narasli zubi, što je Petrov bolji od nje, ima i ona rodbine.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 18 Mar - 4:55

Sabina Spielrein wrote:
Pinochet wrote:
kic wrote:
s čime bi oni to nacionalizirali uopće, koji im je vrag svima..
pa lovom poreznih obveznika.. 

HDZ spominje nacionalizaciju INE, eno i Božo Petrov i MOST bi nacionalizirali Todorića.. samo nam to treba, da B. Petrov metne pola Metkovića i svojih rodijaka i baba i stričeva za direktore na 15 000kn plaću.. I onda imaš ove tipa Jastreb, najgore od svega lik nije sam, tako razmišlja 40-50% populacije "neka nacionalizirajmo, to je naše".. ne to nije vaše. Vaše nije ništa. To je vlasništvo Partije na vlasti, bilo KPJ, bilo HDZ koja koristi vaš novac za osobno bogaćenje.

Da bi reč rekla.
Sad su navodno i Dalićki narasli zubi, što je Petrov bolji od nje, ima i ona rodbine.
naravno,sad su petrov i most najviše krivi za ovo ozakonjeno bezakonje u državi.Gdje je petrov bio kad su dalićka i ostala bagra orala i kopala?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Sat 18 Mar - 5:00

Pinochet wrote:znaš da sličnu ideju predlaže i Božo Petrov.

Odakle ovaj zaključak? Iz javnih izjava Bože Petrova se to svakako ne može jasno zaključiti pa me baš zanima odgovor na to pitanje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 18 Mar - 5:20

debotoijusto wrote:
asilovski wrote:Najbolji su mi zagrebčani koji nisu doživjeli kurčevog kurca a koji se osjećaju uvrijeđeni a čiji je grad opljačkao moj grad, e jebo Vam sve po spisku

pateticno
realno je da se u zagrebu stacionirala sva bezbrojna bagra koja broji i vrti novac prikupljen diljem lijepe naše za prelijepe plaće pa se onda taj novac okreće po shoping centrima.kafićima,autosalonima itd.Sve funkcionira besprijekorno tako dugo dokle god to ostatak zemlje može izdržati.A kad više neće,bit će ona:bog dao da imao pa nemao.Badava onda stvarati nove agencije za propuh i ostale pizdarije.
Bila kolinda u varaždinu pa rekla da varaždinska županija(a i međimurska)ima nizak prosjek plaća zato jer se ne stvaraju poslovi više vrijednosti.ahahaaahahhaa...pa što ne kaže da i mi tu počnemo širiti bezbrojne pizdarije za radna mjesta?Samo tko će tu nama to plaćat,koga ćemo mi pljačkati?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 18 Mar - 6:03

Daniel Krištić · 
Works at MONTER strojarske montaze
Ulazi Hrvat u pekaru i kaže:
- Molim vas jedan kruh..
- Izvolite, 12 kuna...
- DVANAEST KUNA ?!
- E da, jebiga, tri kune je kruh, tri kune za Plenkovića, tri kune za Kolindu i tri za spas Agrokora...
Čovjek, jadan što će, djeca moraju jesti pa
uzme onaj kruh, plati i ode..
Slijedeći dan ponovno dolazi po kruh
i daje 12 kuna..
Prodavač mu izvrati 3 kune.
- Zašto mi vraćate tri kune ?
- Nema kruha
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 18 Mar - 6:41

vili40 wrote:
debotoijusto wrote:
asilovski wrote:Najbolji su mi zagrebčani koji nisu doživjeli kurčevog kurca a koji se osjećaju uvrijeđeni a čiji je grad opljačkao moj grad, e jebo Vam sve po spisku

pateticno
realno je da se u zagrebu stacionirala sva bezbrojna bagra koja broji i vrti novac prikupljen diljem lijepe naše za prelijepe plaće pa se onda taj novac okreće po shoping centrima.kafićima,autosalonima itd.Sve funkcionira besprijekorno tako dugo dokle god to ostatak zemlje može izdržati.A kad više neće,bit će ona:bog dao da imao pa nemao.Badava onda stvarati nove agencije za propuh i ostale pizdarije.
Bila kolinda u varaždinu pa rekla da varaždinska županija(a i međimurska)ima nizak prosjek plaća zato jer se ne stvaraju poslovi više vrijednosti.ahahaaahahhaa...pa što ne kaže da i mi tu počnemo širiti bezbrojne pizdarije za radna mjesta?Samo tko će tu nama to plaćat,koga ćemo mi pljačkati?

realno da desni tako vide jaku HR , ne mozes protiv toga u zemlji 86% tkz. katolika
isto tako realno slavoniji nije kriv zagreb ni brad pitt vec konstanta losih odluka koje jos nisu dosle na naplatu
isto tako realno da razmjestaj ministarstava samo bi donio vece troskove drzave , nije stvar odluka/zakona vec ljudi
u nama/vama je problem , nije plenki tod glavas...izvrsili prevrat vec ih godinama podrzavate svojim izborom
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 18 Mar - 9:19

- Želimo napraviti strukturu unutar zakonskih okvira, a koja bi zadovoljila glavne vjerovnike, pojasnio je Poletajev, piše Jutarnji list.
Glavni dioničari potvrdili su da su spremni razgovarati o prijedlozima, navodi Bloomberg.
- Ne želimo preuzeti kompaniju i tu opciju uopće ne razmatramo, izjavio je Poletajev.
Bloomberg nadalje izvještava da Sberbank i ostali glavni vjerovnici pripremaju plan za likvidnost Agrokora u sljedeća tri mjeseca, koji bi trebao biti odobren do utorka.
- Još ne mogu procijeniti koliko će dodatnog novca biti potrebno, ali pretpostavljam da bi cifra mogla biti značajno smanjena nakon razgovora s glavnim dobavljačima i kreditorima, rekao je Poletajev.
Sberbank je angažirao uglednu revizorsku kuću Deloitte kako bi dala svoju procjenu poslovnog plana koji se priprema, ali i procjenu svake operativne kompanije unutar koncerna kao i grupe u cjelini.
- Želimo shvatiti zašto je kompanija s tako stabilnim rezultatima i rastom koji je imala u prošlosti dovedena u krizu likvidnosti, zašto je kršila ugovore i imala problema s dobavljačima, kazao je Poletajev.
- Najhitniji problem je likvidnost, a čim ga riješimo, Sberbank će biti spreman razmotriti mogućnost dugoročnog restrukturiranja duga Agrokor grupe, dodao je ruski bankar.
- Vjerojatno će biti razumno prodati neku imovinu koja nije dio temeljnog biznisa i istovremeno krenuti u potragu za investitorom s velikim iskustvom u industriji, koji bi bio prihvatljiv vjerovnicima kao i trenutnim dioničarima. Sberbank je spreman biti Agrokorov savjetnik u toj potrazi, zaključio je Poletajev.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 18 Mar - 9:21

MISAO DANA
Hrvati se čude propasti Agrokora koji vodi cvjećar. Drugu je firmu svojevremeno prodao strancima neki kamiondžija. Obranu države je vodio vlasnik pizzerije. Generali su bili monteri klima uređaja, u državi se na uglednim funkcijama istakoše konobari, skladištari, krovopokrivači, geometri, birtaši itd.
Hrvatska je točno tamo gdje i treba biti.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 18 Mar - 9:22

debotoijusto wrote:- Želimo napraviti strukturu unutar zakonskih okvira, a koja bi zadovoljila glavne vjerovnike, pojasnio je Poletajev, piše Jutarnji list.
Glavni dioničari potvrdili su da su spremni razgovarati o prijedlozima, navodi Bloomberg.
- Ne želimo preuzeti kompaniju i tu opciju uopće ne razmatramo, izjavio je Poletajev.
Bloomberg nadalje izvještava da Sberbank i ostali glavni vjerovnici pripremaju plan za likvidnost Agrokora u sljedeća tri mjeseca, koji bi trebao biti odobren do utorka.
- Još ne mogu procijeniti koliko će dodatnog novca biti potrebno, ali pretpostavljam da bi cifra mogla biti značajno smanjena nakon razgovora s glavnim dobavljačima i kreditorima, rekao je Poletajev.
Sberbank je angažirao uglednu revizorsku kuću Deloitte kako bi dala svoju procjenu poslovnog plana koji se priprema, ali i procjenu svake operativne kompanije unutar koncerna kao i grupe u cjelini.
- Želimo shvatiti zašto je kompanija s tako stabilnim rezultatima i rastom koji je imala u prošlosti dovedena u krizu likvidnosti, zašto je kršila ugovore i imala problema s dobavljačima, kazao je Poletajev.
- Najhitniji problem je likvidnost, a čim ga riješimo, Sberbank će biti spreman razmotriti mogućnost dugoročnog restrukturiranja duga Agrokor grupe, dodao je ruski bankar.
- Vjerojatno će biti razumno prodati neku imovinu koja nije dio temeljnog biznisa i istovremeno krenuti u potragu za investitorom s velikim iskustvom u industriji, koji bi bio prihvatljiv vjerovnicima kao i trenutnim dioničarima. Sberbank je spreman biti Agrokorov savjetnik u toj potrazi, zaključio je Poletajev.
Bljutarnji damage control press
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 18 Mar - 10:14

debotoijusto wrote:
vili40 wrote:
debotoijusto wrote:

pateticno

realno da desni tako vide jaku HR  , ne mozes protiv toga u zemlji 86% tkz. katolika
isto tako realno slavoniji nije kriv zagreb ni brad pitt vec konstanta losih odluka koje jos nisu dosle na naplatu
isto tako realno da razmjestaj ministarstava samo bi donio vece troskove drzave , nije stvar odluka/zakona vec ljudi
u nama/vama je problem , nije plenki tod glavas...izvrsili prevrat vec ih godinama podrzavate svojim izborom
ne govorim o vladi i ministarstvima nego o svemu i svačemu i izmišljenom.Evo meni dođe iz zg-a eko nadzor,pogleda ženska lijevo desno i ispiše račun na 2 i pol tisuće,sjedne u auto i ode lova u glavni grad za njenu plaću i ostale tamo.Hoćeš da ti nabrojim još tisuću takvih stvari?Zamp,htv i takve ću preskočiti,a preskočit ću i sjedišta državnih firmi u kojoj se odvija neviđen lopovluk pa se tamo dijele šakom i kapom.Pa nismo od jučer,kažem da Zagrebom šeta velika lova koja se prikuplja po cijeloj zemlji a ta se lova tamo i troši pa je zasad sve 5.Ostali 1.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 18 Mar - 10:16

asilovski wrote:Daniel Krištić · 
Works at MONTER strojarske montaze
Ulazi Hrvat u pekaru i kaže:
- Molim vas jedan kruh..
- Izvolite, 12 kuna...
- DVANAEST KUNA ?!
- E da, jebiga, tri kune je kruh, tri kune za Plenkovića, tri kune za Kolindu i tri za spas Agrokora...
Čovjek, jadan što će, djeca moraju jesti pa
uzme onaj kruh, plati i ode..
Slijedeći dan ponovno dolazi po kruh
i daje 12 kuna..
Prodavač mu izvrati 3 kune.
- Zašto mi vraćate tri kune ?
- Nema kruha

hehe dobar
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Sat 18 Mar - 10:32

Ja ovo pozdravljam u svakom slucaju. Nemogu cak ni Rusi biti gori od ovoga supka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 18 Mar - 10:34

vili40 wrote:
debotoijusto wrote:
vili40 wrote:
debotoijusto wrote:

pateticno

realno da desni tako vide jaku HR  , ne mozes protiv toga u zemlji 86% tkz. katolika
ne govorim o vladi i ministarstvima nego o svemu i svačemu i izmišljenom.Evo meni dođe iz zg-a eko nadzor,pogleda ženska lijevo desno i ispiše račun na 2 i pol tisuće,sjedne u auto i ode lova u glavni grad za njenu plaću i ostale tamo.Hoćeš da ti nabrojim još tisuću takvih stvari?Zamp,htv i takve ću preskočiti,a preskočit ću i sjedišta državnih firmi u kojoj se odvija neviđen lopovluk pa se tamo dijele šakom i kapom.Pa nismo od jučer,kažem da Zagrebom šeta velika lova koja se prikuplja po cijeloj zemlji a ta se lova tamo i troši pa je zasad sve 5.Ostali 1.

da dolaze iz lukova sugarja kostalo bi jos vise...
ili mi zelis reci da svaki tkz. HR grad treba imati sve sluzbe ? koliko bi to kostalo ?

sustav je uspostavljen , tu treba samo fino podesavanje i zakoni dobri , apsurdne ukinuti sudsku praksu prilagodit vremenu 
problem su ljudi , edukacija edukacija i kazne pa jos malo edukacija...i vrijeme
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 18 Mar - 11:08

debotoijusto wrote:
ili mi zelis reci da svaki tkz. HR grad treba imati sve sluzbe ? koliko bi to kostalo ?

sustav je uspostavljen , tu treba samo fino podesavanje i zakoni dobri , apsurdne ukinuti sudsku praksu prilagodit vremenu 
problem su ljudi , edukacija edukacija i kazne pa jos malo edukacija...i vrijeme
zašto da ostatak države plaća sve te nepotrebne i izmišljene agencije i ostale pičke materine koje najmanje koriste običnim ljudima.sve te poreze i ostalu pljačku treba prepoloviti ali kako onda?Što sa Zagrebom koji bi onda bio u velikim problemima?A morat će se uskoro puno toga promijeniti i skresati ako mislimo dalje,ovako više neće ići.Ma ne da mi se dalje,očito da me ne razumiješ.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 18 Mar - 11:27

debotoijusto wrote:
vili40 wrote:
debotoijusto wrote:
vili40 wrote:
debotoijusto wrote:

pateticno

"sustav je uspostavljen , tu treba samo fino podesavanje" i onda kad kažem da si idiot ti se čudiš
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 18 Mar - 11:41

"sustav je uspostavljen , tu treba samo fino podesavanje" i onda kad kažem da si idiot ti se čudiš
Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 9 73-38
asilovski
2014-04-17

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 9 Empty Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 9 S1dryv11

ne cudim se , znam da si nepristojan
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 18 Mar - 11:43

debotoijusto wrote:
Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 9 73-38
asilovski
2014-04-17

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 9 Empty Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 9 S1dryv11

ne cudim se , znam da si nepristojan
prvo i osnovno ne moj pisati notorne gluposti, kao da ti fali dio mozga zvučiš kada sklapaš te svoje đinglove od postova, šta misliš kako se mi osjećamo kad to vidimo?
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sat 18 Mar - 12:16

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ovo pozdravljam u svakom slucaju. Nemogu cak ni Rusi biti gori od ovoga supka.

A kad budeš išao u Beograd po izvod iz matične knjige državljana, onda ćeš se pitati; "Što sam ja to pozdravio, jebote??"
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 18 Mar - 12:31

a što je sa multipluscard nagradnim bodovima?Ja ih skupljam ko sumanut a kući već godinu dana ne dolazi ništa. :roll :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Sat 18 Mar - 13:01

vili40 wrote:a što je sa multipluscard nagradnim bodovima?

Ćega ba?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics