ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 8 Empty Re: Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor

Post by red wolf 17/3/2017, 21:44

pismejker wrote:
red wolf wrote:
pismejker wrote:
red wolf wrote:
pismejker wrote:Meni je dobro ezeku,a tebi?
Što je to dobro?
Tijelo mi se ugodno osjeca,a dusa je sretna.. :chiefi
Duša ti je sretna?...Pa nisam baš siguran.
Dobro,tu i tamo me netko iznervira,ali u sustini,mogu reci da sam zadovoljan ovim nivoom zivljenja.. :cleanteeth
A da...Ti si Židov...Vama je duša krv...Sorry...

red wolf

2016-02-10

Back to top Go down

Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor - Page 8 Empty Re: Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor

Post by Guest 17/3/2017, 21:47

red wolf wrote:
pismejker wrote:
red wolf wrote:
pismejker wrote:
red wolf wrote:
Što je to dobro?
Dobro,tu i tamo me netko iznervira,ali u sustini,mogu reci da sam zadovoljan ovim nivoom zivljenja.. :cleanteeth
znak da si dobro,je onaj suptilni osjecaj duhovno-tjelesnog balansa..hodao,sjedio,lezao,imas osjecaj kao da lebdis,kao da nema umora,inertnosti,tjelesne tezine..a nasmjesen si i cinis ljudima dobro,smjesis im se i pomazes...lijep osjecaj.. :chiefi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/3/2017, 21:56

asilovski wrote:Najbolji su mi zagrebčani koji nisu doživjeli kurčevog kurca a koji se osjećaju uvrijeđeni a čiji je grad opljačkao moj grad, e jebo Vam sve po spisku

pateticno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by red wolf 17/3/2017, 21:57

pismejker wrote:
red wolf wrote:
pismejker wrote:
red wolf wrote:
pismejker wrote:
znak da si dobro,je onaj suptilni osjecaj duhovno-tjelesnog balansa..hodao,sjedio,lezao,imas osjecaj kao da lebdis,kao da nema umora,inertnosti,tjelesne tezine..a nasmjesen si i cinis ljudima dobro,smjesis im se i pomazes...lijep osjecaj.. :chiefi
Nisi me baš razumio, obzirom da si Židov...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Kermit 17/3/2017, 22:10

debotoijusto wrote:
asilovski wrote:Najbolji su mi zagrebčani koji nisu doživjeli kurčevog kurca a koji se osjećaju uvrijeđeni a čiji je grad opljačkao moj grad, e jebo Vam sve po spisku

pateticno
idi drkat
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 17/3/2017, 22:26

Eto,sad svi seru protiv Toze,a kad su 1945. komunisti takvima nacionalizirali ili konfiscirali imovinu,onda ih danas prikazuju kao neke žrtve.

Ja bih i danas pokrenuo nacionalizaciju i takvima poput Todorića,Sanadera,ili Gucića,uzeo sve i ostavio samo nužni smještaj.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 17/3/2017, 22:27

jastreb wrote:Eto,sad svi seru protiv Toze,a kad su 1945. komunisti takvima nacionalizirali ili konfiscirali imovinu,onda ih danas prikazuju kao neke žrtve.

Ja bih i danas pokrenuo nacionalizaciju i takvima poput Todorića,Sanadera,ili Gucića,uzeo sve i ostavio samo nužni smještaj.
Webera si izostavio..hahahahahahaha... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 17/3/2017, 22:30

pismejker wrote:
jastreb wrote:Eto,sad svi seru protiv Toze,a kad su 1945. komunisti takvima nacionalizirali ili konfiscirali imovinu,onda ih danas prikazuju kao neke žrtve.

Dobro,Veberu bih nacionalizirao jedino bazen i dao ga na korištenje djeci u zajednici.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 17/3/2017, 22:32

jastreb wrote:
pismejker wrote:

Dobro,Veberu bih nacionalizirao jedino bazen i dao ga na korištenje djeci u zajednici.
Diš bas bazen dirati???! No Pa tu skuplja lokalne fufice,da moze nes ako mu se posreci i izjebati.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 17/3/2017, 22:34

pismejker wrote:
Diš bas bazen dirati???! No Pa tu skuplja lokalne fufice,da moze nes ako mu se posreci i izjebati.. king
To može i na plaži.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 17/3/2017, 22:36

jastreb wrote:
pismejker wrote:
To može i na plaži.
Jebiga,na plazi ima brutalnu konkurenciju,ne bi ga tamo nijedna zapazila..Pogle Dalmose,sve decki preko 185-190 zgodni preplanuli..sto tu Weber moze uloviti?? :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 17/3/2017, 23:23

Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 17/3/2017, 23:38

i šta bi se desilo da se nacionalizira Todorić*

znaš da sličnu ideju predlaže i Božo Petrov. Eno Marc ti je napisao odlično što bi se desilo. Uskoro bi Božo Petrov i ostala ekipa koja bi nacionalizirala, trpala svoje babe, rodijake, rodbinu, za top managere i direktore u kancelarijama.

Ako je Agrokor stvarao recimo 300 milijuna kn gubitaka godišnje dok je u rukama RH kapitaliste, u nacionaliziran u rukama HDZa, MOSTa, ekipe iz Metkovića, Hercegovaca, Dalmatinskih Vlaja u HDzu, stvarao bi 6milijardi kuna gubitaka.. 

zato je i propala yugoslavija, jer preko 90% firmi je gomilalo gubitke...

nema tu velike filozofije sa Todorićem - pusti tržištu i kapitalizmu da ga očisti. Dakle tržište će samo regulirati - njegove firme (ili dio njegovih firmi) će preuzeti neki novi igrač, većina radnika će biti zadržana(nitko nije lud da zatvara njegove trgovine, ili pogone) i život se nastavlja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 18/3/2017, 00:17

s čime bi oni to nacionalizirali uopće, koji im je vrag svima..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2017, 01:31

kic wrote:
s čime bi oni to nacionalizirali uopće, koji im je vrag svima..
pa lovom poreznih obveznika.. 

HDZ spominje nacionalizaciju INE, eno i Božo Petrov i MOST bi nacionalizirali Todorića.. samo nam to treba, da B. Petrov metne pola Metkovića i svojih rodijaka i baba i stričeva za direktore na 15 000kn plaću.. I onda imaš ove tipa Jastreb, najgore od svega lik nije sam, tako razmišlja 40-50% populacije "neka nacionalizirajmo, to je naše".. ne to nije vaše. Vaše nije ništa. To je vlasništvo Partije na vlasti, bilo KPJ, bilo HDZ koja koristi vaš novac za osobno bogaćenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 18/3/2017, 02:04

asilovski wrote:
vuksadinare wrote:eto asila dozivjet ces ipak da ti rus bude gospodar..sad mos i umrijet sretan... lol!
Plenki moze traziti azil u ukrajinskom konzulatu

:roflrofl
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 18/3/2017, 02:27

debotoijusto wrote:

pateticno

Onom tko nije proživio godine pod granatama, općom opasnosti i nestasicama struje, vode potrepština, a svako malo čuješ/ vidiš kako je netko poznati stradao jer je, jebi ga... Patetične su žalopojke na tzv. govor mržnje i dociranja nekih ljudi po tom pitanju..
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 18/3/2017, 03:12

asilovski wrote:
RayMabus wrote:
Roy_Bean wrote:ne shvaćaš...on traži nekoga strojarske struke koji ujedno zna crtati u autocadu...to se zove crtanje, a ne programiranje...
Neznam crtat u autokadu ...šta cu covika sad zavlacit da znam.
upiše se u hadeze tamo ne moraš biti niti pismen

Bolje neka se ufa u Bafometa i završi tečaj za mađarskog galaktičkog gljivara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 18/3/2017, 06:17

Pinochet wrote:

Ako je Agrokor stvarao recimo 300 milijuna kn gubitaka godišnje dok je u rukama RH kapitaliste, u nacionaliziran u rukama HDZa, MOSTa, ekipe iz Metkovića, Hercegovaca, Dalmatinskih Vlaja u HDzu, stvarao bi 6milijardi kuna gubitaka.. 

zato je i propala yugoslavija, jer preko 90% firmi je gomilalo gubitke...

i šta bi se desilo da se nacionalizira Todorić*

znaš da sličnu ideju predlaže i Božo Petrov. Eno Marc ti je napisao odlično što bi se desilo. Uskoro bi Božo Petrov i ostala ekipa koja bi nacionalizirala, trpala svoje babe, rodijake, rodbinu, za top managere i direktore u kancelarijama.

Normalno da bi. Ljudi tako funkcioniraju.

nema tu velike filozofije sa Todorićem - pusti tržištu i kapitalizmu da ga očisti. Dakle tržište će samo regulirati - njegove firme (ili dio njegovih firmi) će preuzeti neki novi igrač, većina radnika će biti zadržana(nitko nije lud da zatvara njegove trgovine, ili pogone) i život se nastavlja.
Toliko priče na sve strane, k'o da je smak svijeta. Smiješno više i za gledati za slušati.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 18/3/2017, 07:16

jasambrend wrote:
debotoijusto wrote:

pateticno

Onom tko nije proživio godine pod granatama, općom opasnosti i nestasicama struje, vode potrepština, a svako malo čuješ/ vidiš kako je netko poznati stradao jer je, jebi ga... Patetične su žalopojke na tzv. govor mržnje i dociranja nekih ljudi po tom pitanju..

kakve granate podmeces  , druze atomski s  desna
komentar na grad opljackao grad & ostale basne...

sad bi on godine loseg izbora svalio na grad mene sorosa charlesa bronsona... zajebi tu pricu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 18/3/2017, 08:30

men žao što rusi nisu preuzeli eph kad je propao

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics