Lupiga prska po Marčelu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lupiga prska po Marčelu
za moju sore sam stavio onu ateisticu iz prvog clipaRegoč wrote:Prco, Sora će te ostaviti. Ne diraj joj u vjeru!!! A ni u Tita.
pa nek se dogovore (bez mene) ko je ateista od njih dvije
a ko folira
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcellus wrote:napisao sam jučer za tiskano izdanje, pupovac me je, smatram nepravedno i neosnovano, izostavio iz svog izviješća o govoru mržnje u hr. medijima pa su sad ovi iz lupige tu nepravdu ispravili
Ti si jednostavno takav. Čovjek može misliti na tebe samo dok priča s tobom ili te gleda. Prazan, bez stila, bez stava, identiteta, bez ičega vrijednog razmišljanja, a nekmoli pamćenja. Čim okrene glavu, čovjek zaboravi na tebe nakon 2 sekunde.
crvenkasti-
2014-04-17
ali bar imam svog forumskog stalkeracrvenkasti wrote:marcellus wrote:napisao sam jučer za tiskano izdanje, pupovac me je, smatram nepravedno i neosnovano, izostavio iz svog izviješća o govoru mržnje u hr. medijima pa su sad ovi iz lupige tu nepravdu ispravili
Ti si jednostavno takav. Čovjek može misliti na tebe samo dok priča s tobom ili te gleda. Prazan, bez stila, bez stava, identiteta, bez ičega vrijednog razmišljanja, a nekmoli pamćenja. Čim okrene glavu, čovjek zaboravi na tebe nakon 2 sekunde.
Similar topics
» pismo marcelu
» RF i Lupiga(socijalistički portal kojeg financiraju porez.obvz)- REGISTRIRAJTE ME FAŠISTI :d
» Rimac prska
» AFD prska po Evropskoj komisiji....
» Živi Zid prska po Čardaku
» RF i Lupiga(socijalistički portal kojeg financiraju porez.obvz)- REGISTRIRAJTE ME FAŠISTI :d
» Rimac prska
» AFD prska po Evropskoj komisiji....
» Živi Zid prska po Čardaku
Page 4 of 4