Lupiga prska po Marčelu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lupiga prska po Marčelu
nisu,dijagram wrote:nemas ukusa, sigurno ti ni dimije nisu lijepe:)Leviathan2 wrote:levi ne vidi ljepote ni u islamu ni u krscanstvu, sve je to da se porobi covjek,dijagram wrote:Levi ne razumije ljepotu islama.
Da razumije drukcije bi zborio.
Kako sora zna.
vide se i posljedice, ognja i maca
djevojke u ljetnim haljinama volim :D
znao sam, tako si zaostao, to volimo samo jos mi seljacine:)Leviathan2 wrote:nisu,dijagram wrote:nemas ukusa, sigurno ti ni dimije nisu lijepe:)Leviathan2 wrote:levi ne vidi ljepote ni u islamu ni u krscanstvu, sve je to da se porobi covjek,dijagram wrote:Levi ne razumije ljepotu islama.
Kako sora zna.
dijagram-
2015-08-09
ova pjesma me podsjeti na mog strica :D
krenuo po cigarete, eto ga za 5 minuta, kisilo je al kiosk blizu pa nije uzeo kisobran
20 godina poslije se pojavio da uzme kisobran jer jako kisi, :D
i dan danas tvrdi da nije izbivao duze od 5 minuta al mu nije jasno kako su mu djeca tako brzo odrasla :D
krenuo po cigarete, eto ga za 5 minuta, kisilo je al kiosk blizu pa nije uzeo kisobran
20 godina poslije se pojavio da uzme kisobran jer jako kisi, :D
i dan danas tvrdi da nije izbivao duze od 5 minuta al mu nije jasno kako su mu djeca tako brzo odrasla :D
jebga, ja se ne sramim sto sam malo u zaostatku :Ddijagram wrote:znao sam, tako si zaostao, to volimo samo jos mi seljacine:)Leviathan2 wrote:nisu,dijagram wrote:nemas ukusa, sigurno ti ni dimije nisu lijepe:)Leviathan2 wrote:levi ne vidi ljepote ni u islamu ni u krscanstvu, sve je to da se porobi covjek,dijagram wrote:Levi ne razumije ljepotu islama.
Kako sora zna.
ufff,Sora,Balkan i balkanske dogodovstine,ovi i oni,meni je sve to isto..ja komentiram Kozoljube na malo sirem planu i van balkana..balkan mi nije zanimljiv,sve da se pobijete medjusobno do zadnjeg..Osim Longija,Yoda,Dede i jos par likova,sve moze niz vodu..Sora wrote:pismejker wrote:Žongliranje semantikom Sora,nisu ti ovo argumenti..Sora wrote:RayMabus wrote:Iako Ilčićev istup nije direktno vezan uz portal Dnevno.hr istaknut je zbog teksta u kojem je u njegovu obrano stao kolumnist tjednika 7Dnevno, Marcel Holjevac, čiji se tekstovi redovito nalaze na portalu Dnevno.hr. U svom Pregledu hrvatske političke gluposti (11. prosinac) Holjevac je na neupitno diskriminatoran način podržao Ilčića: „...Ali, ja se s njim [L. Ilčićem] ne slažem tek u jednoj stvari. Po čemu su to sve kulture jednako vrijedne? U čemu je vrijednost islamske kulture danas? Što je stvorila unazad 500 godina, čime je doprinijela čovječanstvu, što je iznjedrila osim terorizma i bahatih naftnih šeika?“.
I šta je tu pogrešno ?
IZRAZ "islamska kultura "
Radi se o religiji a nikako kulturi
A za religiju i kulturu istih tih ljudi koji su , kako se to nekada govorilo. Ne mozes koristiti jedan termin.
Kultura je drugo nesto u Saudijskoj Arabiji a drugo u Afganistanu a trece na Kosovu .
Ne kuzim da itko tko pise članke u novinama , kao Marcelko. Ne razlikuje pojmove .
Marcelko sere s osnovnim znanjem a da ne velim da u člancima u Dnrvnom sranju pise to sto pise sa stajalista neprihvatljivog za KULTURNOG ZAPADNJAKA.
MARCELKO JE LRIMITIVAN I FRUSTRIRAN GAY BEZ stila i duha
Zaraduje na mrznji i diskriminaciji ljudi.
I drugih kultura.
Nikako islamske, jer to je njegova izmišljotina, ne
Ostoji islamska kultura.
Zasto se Narod( svabiji) sve vise odupire Muslimanima,da budem izrazito pristojan..?Cisto ne samo radi toga,sto se ne zele adaptirati i uklopiti u postojeci ZAKONSKI sustav,nego jos gore,sto tu svoju "Kulturu" i sve sto su ukupno dovukli sa Sobom,na brutalne nacine pokusavaju nametnuti domacinu..
Lijepi i nasmijani mladi muslimani iz Sirije,jadni i protjerani,u svom okruzenju,dakle,Khozojepskom,sa pjenicom na ocnjacima su govorili kako su Svabice sve redom Šlampe,Svabi mekani i nemuški,a da je Svabija losa drzava,jer im ne osigurava zivot na visokoj nozi..
Sto onda reci o Islamu,kulturi islama,i opcenito kulturi Kozojeba..?
U najpristojnijoj maniri,samo da tako normalan covjek ne zeli tako nesto u svom dvoristu..
Ajd sad da vidimomsto je s tvojim argumentima
Kad su 90. Tih htjeli izazvati rat na Balksnu ODJEDANPUT SE NIJE VISE SMJELO GOVORITI O BRATSTVU I JEDINSTVU JER DA JE TO .. PICKA MAZERINA
E PA SAD .. to je samo ideologija i nista vise
Samo sto se od 90. Tih njeguje ideologija PODJELA
AJMO SAD MUSLIMSNI U BIH
1941. Je PAVELIC
OZVAO MUSLIMANE IZ BOSNE U ZAGREB, POSTAVIO DZAFER BEGA KULRNOVICA ZA DOGLSVNIKA
A S MUSLIMSNIMA OSNIVAO NDH
da bi sad Tuđman govno srao o muslimanima suprotno
Jesu to argumenti ha ti NEPISMEJKERU .
Guest- Guest
Ja cijeli zivot sanjam
kako odlazim uz rijeku
starim parobrodom
koji vozi sol
I da nosim jednu davnu
nikad prezaljenu ljubav
tanku, dugacku cigaru
par mamuza od zlata
da sam Sejn
Zivot uz granicu je opasan i tvrd
jer moje ime ovdje
od sad znaci pravda
ja cujem pricu kako
za mnom sada jase smrt
dok jasem crven
pored vatri na rubu grada
to je Sejn
Ja cijeli zivot sanjam
kako odlazim uz rijeku
starim parobrodom
koji vozi skitnice na zapad
Dok zivim zivot koji nisam birao sam
o suhom vjetru s juga moja dusa sanja
ja cujem buku stada
vidim u daljini grad
a tanka slika jave postaje sve tanja
Ja znam da zivot na granici
je opasan i tvrd
al' moje ime ovdje
od sad znaci pravda
Na mome sivom konju
sada za mnom jase smrt
vodi me tamo
gdje me moja davna draga vec ceka
Izadji i bori se
u ovom gradu nema mjesta
za jednog od nas
izadji i bori se, ulica je prazna
ali s prozora motre na nas
izadji i bori se, uzecu ti zivot
ako ostanes uzimam ti cast, Sejn
Sadržaj članaka i kolumni na portalu Dnevno.hr (kao i kod svih ostalih portala, tjednika i dnevnih novina) analiziran je kroz pet vrijednosno zasićenih tema koje su tada (a može se reći da ni danas nije drugačije) zauzimale važna mjesta u hrvatskom javnom diskursu i medijskom prostoru: izbjeglička kriza i migracije u Europi, ljudska prava LGBTIQ osoba, rod i politička participacija, identitet i prava nacionalnih manjina u Hrvatskoj, te rehabilitacija ustaškog režima.
Zanimljivo da im nije palo na pamet proučavati kroz teme: katolici, heteroseksualci, Hrvati, zaštitnici prava na život, rehabilitacija titoizma. Kakve bi rezultate dobili?
Zanimljivo da im nije palo na pamet proučavati kroz teme: katolici, heteroseksualci, Hrvati, zaštitnici prava na život, rehabilitacija titoizma. Kakve bi rezultate dobili?
Regoč-
2015-08-21
Odvratno balkansko zavijanje.Leviathan2 wrote:svetac, vide komada, i glasa :D
napisao sam jučer za tiskano izdanje, pupovac me je, smatram nepravedno i neosnovano, izostavio iz svog izviješća o govoru mržnje u hr. medijima pa su sad ovi iz lupige tu nepravdu ispravili
Tako treba. Tuži Pupovca da ti nadoknadi štetu. Reci da ti se smanjila čitanost otkad te izostavil s popisa.marcellus wrote:napisao sam jučer za tiskano izdanje, pupovac me je, smatram nepravedno i neosnovano, izostavio iz svog izviješća o govoru mržnje u hr. medijima pa su sad ovi iz lupige tu nepravdu ispravili
2014-04-19
2014-04-19
2014-04-19
Prco, Sora će te ostaviti. Ne diraj joj u vjeru!!! A ni u Tita.
za moju sore sam stavio onu ateisticu iz prvog clipaRegoč wrote:Prco, Sora će te ostaviti. Ne diraj joj u vjeru!!! A ni u Tita.
pa nek se dogovore (bez mene) ko je ateista od njih dvije
a ko folira
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» pismo marcelu
» RF i Lupiga(socijalistički portal kojeg financiraju porez.obvz)- REGISTRIRAJTE ME FAŠISTI :d
» Rimac prska
» AFD prska po Evropskoj komisiji....
» Živi Zid prska po Čardaku
» RF i Lupiga(socijalistički portal kojeg financiraju porez.obvz)- REGISTRIRAJTE ME FAŠISTI :d
» Rimac prska
» AFD prska po Evropskoj komisiji....
» Živi Zid prska po Čardaku
Page 3 of 4