pismo marcelu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
pismo marcelu
veli, znaš već tko, da si mogao zvat ranije kako bi ju poštedio troška. i pozdravila vas je.
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: pismo marcelu
Marc zna da trošenje pokreče ekonomiju i shodno tome djeluje. Sve je to zbog viših ciljeva.veber wrote:veli, znaš već tko, da si mogao zvat ranije kako bi ju poštedio troška. i pozdravila vas je.
veber-
2014-12-30
Kaže se pljunica a ne punica!!epikur37 wrote:Punica!
Znao sam.
Šala mala, isprika svim punicama
punica pun kurac, a marc ima super tasta. jedino mi nije kavu platio. čovjek spušio okladu
2014-12-30
Cicijaveber wrote:punica pun kurac, a marc ima super tasta. jedino mi nije kavu platio. čovjek spušio okladu
Ja bih pozdravio baku i tetka Tomu, a ostalima poželio ugodno popodne pjesmom: "Majka svome sinu reže luk i slaninu"
crvenkasti-
2014-04-17
Nema me sad nikakvim poslom u ZG u skorije vrijeme, ne znam prika jebigaveber wrote:kada bumo kavu spili?
veber wrote:mobitel ti služi...za kaj?
Kaj bute kavu pili na daljinu s mobitelom?
crvenkasti-
2014-04-17
Jebem li ti muku
brodove i barke,
jedva čekam luku
da povratim čvarke.
brodove i barke,
jedva čekam luku
da povratim čvarke.
crvenkasti-
2014-04-17
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
ma veber bez potrebe komplicira. Nazvao ga danas da dođe na gusku a on već imao dogovoren ručak kod bivše. Inače punice su jedno zlo u bilo kom pojavnom obliku.
još stigneš na večeru, makar mislim da nasi goreng nije tvoj "cup of tea". Ali uspio sam nabavit sve što mi treba, galangal, limunsku travu, pastu od škampa, kečap manis, sojin umak, prženi kiriki, čips od škampa, kozice, šalote, svašta nešto ide.
još stigneš na večeru, makar mislim da nasi goreng nije tvoj "cup of tea". Ali uspio sam nabavit sve što mi treba, galangal, limunsku travu, pastu od škampa, kečap manis, sojin umak, prženi kiriki, čips od škampa, kozice, šalote, svašta nešto ide.
marcellus wrote:ma veber bez potrebe komplicira. Nazvao ga danas da dođe na gusku a on već imao dogovoren ručak kod bivše. Inače punice su jedno zlo u bilo kom pojavnom obliku.
Što si još jeo?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:ma veber bez potrebe komplicira. Nazvao ga danas da dođe na gusku a on već imao dogovoren ručak kod bivše. Inače punice su jedno zlo u bilo kom pojavnom obliku.
Što si još jeo?
još u to idu obične stvari, đumbir, čili, rajčica iz tube, kurkuma, mrkva, piletina, kozice i naravno riža. pržena riža.
došla je jesen. ufačlano zelje, nutra neka mesina. a desert kesten pire preliven čoksom i šlag na vrhu. i malo preljeva od višnje.
inače punice postanu bolje kada se rastaneš. a i bivše
inače punice postanu bolje kada se rastaneš. a i bivše
2014-12-30
zaboravih ti reći... imam češnjovki, bunceka i za mezu kulena. mogao bi opet napravit buzaru po samoborski. i stari je napravil pečenice.
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Lupiga prska po Marčelu
» ......Vuchiçevo pismo !
» Pismo iz Švedske
» PISMO IZ NORVEŠKE
» pismo iz Kanade
» ......Vuchiçevo pismo !
» Pismo iz Švedske
» PISMO IZ NORVEŠKE
» pismo iz Kanade