ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lupiga prska po Marčelu

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Lupiga prska po Marčelu - Page 2 Empty Re: Lupiga prska po Marčelu

Post by Sora 15/3/2017, 18:28

marcellus wrote:pa nisam taj tekst piso ja, ja sam samo preveo što bassam tibi kaže... a čovjek je musliman, odrasto u siriji, jebiga... ako on kaže da je islam nespojiv sa zapadnom civilizacijom, ili ako ćemo pravo s bilo kakvom civilizacijom koja se ima pravo tako zvati, ko sam ja da proturječim profesoru koji je cijeli život proučavao islam...

O boze budaletino Sto se ima spajati islam sa bilo cime ?
Oni su neka svoja civilizacija , neki daleki istok, neki bliski istok .
Neki ORIJENT.
STO BI TO ZNACILO SOAJATI ORIJENT I NJEMACKU KULTURU RECIMO.
Nista . po tebi bas nista .
Nit te tko pitao za tvoje misljenje o spajanju kultura , slab si ti za to i naopak i zao covjrk.
Stalno upozoravam na tebe ovdje na forumu .
Ali ne. Cekas ti da te Popljuju javno i jaci komentatori .:cry
I dočekati ces

Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 15/3/2017, 18:32

marcellus wrote:
Oh_Femder wrote: Međutim, nije mene briga što naš vrli forumaški kolega pseudonim mrzi tamo neke 'ljudoždere'.

odakle ti to da ja mrzim neke tamo ljudoždere? To što ne želim muslimane s 4 žene u burkama koji kamenuju kćer kad osramoti familiju u svom susjedstvu ne znači da ih mrzim, nego znači to da hoću da mi kćerka može navečer izać u grad bez straha da će je kozojebi silovati.

Ti zivis u Zagrebu ?
I mislis da ce ti kćerku kozojebi silovati?
I kak ces ti to odgajati svoju kcer :pf
.
Da pazi na ljude s bradama i kpji nose sablje dimiskije u pojas zataknutiu
Pa najebla je jadna .

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 15/3/2017, 18:38

RayMabus wrote:Iako Ilčićev istup nije direktno vezan uz portal Dnevno.hr istaknut je zbog teksta u kojem je u njegovu obrano stao kolumnist tjednika 7Dnevno, Marcel Holjevac, čiji se tekstovi redovito nalaze na portalu Dnevno.hr. U svom Pregledu hrvatske političke gluposti (11. prosinac) Holjevac je na neupitno diskriminatoran način podržao Ilčića: „...Ali, ja se s njim [L. Ilčićem] ne slažem tek u jednoj stvari. Po čemu su to sve kulture jednako vrijedne? U čemu je vrijednost islamske kulture danas? Što je stvorila unazad 500 godina, čime je doprinijela čovječanstvu, što je iznjedrila osim terorizma i bahatih naftnih šeika?“.

I šta je tu pogrešno ?

IZRAZ "islamska kultura "
Radi se o religiji a nikako kulturi
A za religiju i kulturu istih tih ljudi koji su , kako se to nekada govorilo. Ne mozes koristiti jedan termin.
Kultura je drugo nesto u Saudijskoj Arabiji a drugo u Afganistanu a trece na Kosovu .
Ne kuzim da itko tko pise članke u novinama , kao Marcelko. Ne razlikuje pojmove .
Marcelko sere s osnovnim znanjem a da ne velim da u člancima u Dnrvnom sranju pise to sto pise sa stajalista neprihvatljivog za KULTURNOG ZAPADNJAKA.
MARCELKO JE LRIMITIVAN I FRUSTRIRAN GAY BEZ stila i duha
Zaraduje na mrznji i diskriminaciji ljudi.
I drugih kultura.
Nikako islamske, jer to je njegova izmišljotina, ne
Ostoji islamska kultura.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 15/3/2017, 18:39

Sora wrote:
marcellus wrote:
Oh_Femder wrote: Međutim, nije mene briga što naš vrli forumaški kolega pseudonim mrzi tamo neke 'ljudoždere'.

odakle ti to da ja mrzim neke tamo ljudoždere? To što ne želim muslimane s 4 žene u burkama koji kamenuju kćer kad osramoti familiju u svom susjedstvu ne znači da ih mrzim, nego znači to da hoću da mi kćerka može navečer izać u grad bez straha da će je kozojebi silovati.

Ti zivis u Zagrebu ?
I kak ces ti to odgajati svoju kcer :pf
.
Da pazi na ljude s bradama i kpji nose sablje dimiskije u pojas zataknutiu
Pa najebla je jadna .
nije da nije bilo slucajeva Šlatanja mladih cura...a jedna stvar vodi drugoj..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 15/3/2017, 18:44

evo sora kao dokaz moje teze da islam i zapadna kultura ne idu dobro zajedno

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/3/2017, 18:49

Sora wrote:
RayMabus wrote:Iako Ilčićev istup nije direktno vezan uz portal Dnevno.hr istaknut je zbog teksta u kojem je u njegovu obrano stao kolumnist tjednika 7Dnevno, Marcel Holjevac, čiji se tekstovi redovito nalaze na portalu Dnevno.hr. U svom Pregledu hrvatske političke gluposti (11. prosinac) Holjevac je na neupitno diskriminatoran način podržao Ilčića: „...Ali, ja se s njim [L. Ilčićem] ne slažem tek u jednoj stvari. Po čemu su to sve kulture jednako vrijedne? U čemu je vrijednost islamske kulture danas? Što je stvorila unazad 500 godina, čime je doprinijela čovječanstvu, što je iznjedrila osim terorizma i bahatih naftnih šeika?“.

I šta je tu pogrešno ?

A za religiju i kulturu istih tih ljudi koji su , kako se to nekada govorilo. Ne mozes koristiti jedan termin.
Kultura je drugo nesto u Saudijskoj Arabiji a drugo u Afganistanu a trece na Kosovu .
Ne kuzim da itko tko pise članke u novinama , kao Marcelko. Ne razlikuje pojmove .
Marcelko sere s osnovnim znanjem a da ne velim da u člancima  u Dnrvnom sranju  pise to sto pise sa stajalista neprihvatljivog za KULTURNOG ZAPADNJAKA.
I drugih kultura.
Ostoji islamska kultura.
Žongliranje semantikom Sora,nisu ti ovo argumenti..
Zasto se Narod( svabiji) sve vise odupire Muslimanima,da budem izrazito pristojan..?Cisto ne samo radi toga,sto se ne zele adaptirati i uklopiti u postojeci ZAKONSKI sustav,nego jos gore,sto tu svoju "Kulturu" i sve sto su ukupno dovukli sa Sobom,na brutalne nacine pokusavaju nametnuti domacinu..
Lijepi i nasmijani mladi muslimani iz Sirije,jadni i protjerani,u svom okruzenju,dakle,Khozojepskom,sa pjenicom na ocnjacima su govorili kako su Svabice sve redom Šlampe,Svabi mekani i nemuški,a da je Svabija losa drzava,jer im ne osigurava zivot na visokoj nozi..
Sto onda reci o Islamu,kulturi islama,i opcenito kulturi Kozojeba..?
U najpristojnijoj maniri,samo da tako normalan covjek ne zeli tako nesto u svom dvoristu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/3/2017, 18:54

I da..stogod covjek rekao o Islamu,muslimanima,njihovoj kulturi i religiji,sve je to jos vrlo blaga kamilica u odnosu na ono,sto oni u praksi rade i govore o pripadnicima drugih religija i kultura..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 15/3/2017, 18:59

Sora wrote:
marcellus wrote:

Ti zivis u Zagrebu ?

ako ih se nakoti ko u švedistanu mogli bi

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 15/3/2017, 19:43

Stanojko wrote:Jebi ga, matori pravi sranja... :clown
Ma,meni je više interesantno što pišu o Tvrtku Doliću,jednom od najvećih ustaša u zemlji.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sora 15/3/2017, 19:58

marcellus wrote:evo sora kao dokaz moje teze da islam i zapadna kultura ne idu dobro zajedno

Neces ti s mojim imenom nista dokazati
Ja sam prije svega covjek
To ti je znas ti dobro al te nesto sjebalo i glsvu ..produkt vlastite izgradnje duha
Kad se ti digneš iz tog blata u kojem jedi, mozda ces mi moci nesto suvislo reci
Kad budes COVJEK
Jebes kulturu :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 15/3/2017, 20:04

pismejker wrote:
Sora wrote:

I šta je tu pogrešno ?

Marcelko sere s osnovnim znanjem a da ne velim da u člancima  u Dnrvnom sranju  pise to sto pise sa stajalista neprihvatljivog za KULTURNOG ZAPADNJAKA.
I drugih kultura.
Ostoji islamska kultura.
Žongliranje semantikom Sora,nisu ti ovo argumenti..
Zasto se Narod( svabiji) sve vise odupire Muslimanima,da budem izrazito pristojan..?Cisto ne samo radi toga,sto se ne zele adaptirati i uklopiti u postojeci ZAKONSKI sustav,nego jos gore,sto tu svoju "Kulturu" i sve sto su ukupno dovukli sa Sobom,na brutalne nacine pokusavaju nametnuti domacinu..
Lijepi i nasmijani mladi muslimani iz Sirije,jadni i protjerani,u svom okruzenju,dakle,Khozojepskom,sa pjenicom na ocnjacima su govorili kako su Svabice sve redom Šlampe,Svabi mekani i nemuški,a da je Svabija losa drzava,jer im ne osigurava zivot na visokoj nozi..
Sto onda reci o Islamu,kulturi islama,i opcenito kulturi Kozojeba..?
U najpristojnijoj maniri,samo da tako normalan covjek ne zeli tako nesto u svom dvoristu..

Ajd sad da vidimomsto je s tvojim argumentima
Kad su 90. Tih htjeli izazvati rat na Balksnu ODJEDANPUT SE NIJE VISE SMJELO GOVORITI O BRATSTVU I JEDINSTVU JER DA JE TO .. PICKA MAZERINA
E PA SAD .. to je samo ideologija i nista vise
Samo sto se od 90. Tih njeguje ideologija PODJELA

AJMO SAD MUSLIMSNI U BIH
1941. Je PAVELIC
OZVAO MUSLIMANE IZ BOSNE U ZAGREB, POSTAVIO DZAFER BEGA KULRNOVICA ZA DOGLSVNIKA
A S MUSLIMSNIMA OSNIVAO NDH
da bi sad Tuđman govno srao o muslimanima suprotno

Jesu to argumenti ha ti NEPISMEJKERU .

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 15/3/2017, 20:08

Međutim, ponovo se vracam na Marcelka
On je Smiljko sagollj ove decenije
Njegovo Sagoljanje ne moze proci nezapaženo
Njegovo uvrnuto shvaćanje politicke situacije i NADRKAVANJE MRZNJE I DISKRIMINACIJE MANJINSKIH GRUPA
takvog smeca ima po kontejnerima uvijek
IAKO STETA MU TALENTA ZA PISANJE .. U ZAO GA CAS KORISTI

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 15/3/2017, 20:13

pismejker wrote:I da..stogod covjek rekao o Islamu,muslimanima,njihovoj kulturi i religiji,sve je to jos vrlo blaga kamilica u odnosu na ono,sto oni u praksi rade i govore o pripadnicima drugih religija i kultura..
Kad su glupi pa se na sav glas deru i daju se iskoristiti od onih (nomina sunt odiosa ;P) koji ih iza zavjese potežu kao marionete.
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by dijagram 15/3/2017, 20:14

:azdaja
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Leviathan2 15/3/2017, 20:38

post za soru

obicno ne reagiram na tvoje prepucavanje sa ostalim forumasima ali da ti objasnim jednu jebenu usranu razliku u tvojim upisima,
svi ovi arapi koji su dosli gore oces u  nejmacku ili neku drugu zemlju prvi promicu muslimansku kulturu, ne pakistansku ni saudijsku nego muslimansku, znaci jebeni sherijat i ostala sranja koja proizlaze iz toga,  svi krizari su manje vrijedni, njihove zene treba silovati a njih zaklati itd itd,  i ne jedi mi govna sa mjesanjem krusaka i jabuka, nemozes uporedjivati muslimane iz bosne sa ostatkom muslimanske populacije jer su muslimani iz bosne razvili sasma drugu kulturu od ostatka, jedino su vehabije preslika od ostalih ili isti kao oni po kojekakovim kvartovima u europi u koje nemusliman ne smije uci ili koji siluju ko im ne utekne, ne jedi govna i upristoji se, ja sam svjedocio dosta tih sranja i ukoliko nekom pakistancu ili arapu nesto kazes ide salva optuzbi o rasizmu, ti si rasist koji mrzi muslimane, halo, rasist, pa sta su muslimani, rasa, , pa jesu jer se oni tako drze, rasa koja se smatra superiornijom, 
vec jedared sam pisao tu kad je frajer sjeo za moj stol za ruckom i rekao da bi krscani trebali jesti svinjetinu u posebnom prostoru za to,  kao ono, imaju posebni prostori za pusace i sl, e pa jebem ti sve po spisku neces mene jebat, gulas mu je zavrsio na glavi koliko god mi bilo zao, govedji je bio
ili hodam po vupertalu i zaustavi me par tipova te zele provjerit jesam li musliman , ako nisam ne mogu dalje u taj kvart,  itd itd, 
ma jedi govna, da se ti ljudi ponasaju kao moja susjeda fatima marokanka ja bih im prvi pozelio dobrodoslicu, al niti ona ih ne podnosi, kaze, pobjegla sam od toga isto kao i oni i oni to namecu ovdje

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by L'âme 15/3/2017, 20:40

Vidi se 'ko zna iz prve ruke ;-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 15/3/2017, 20:44

Levi ne razumije ljepotu islama.
Da razumije drukcije bi zborio.
Kako sora zna.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by red wolf 15/3/2017, 20:50

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Leviathan2 15/3/2017, 20:57

dijagram wrote:Levi ne razumije ljepotu islama.
Kako sora zna.
levi ne vidi ljepote ni u islamu ni u krscanstvu, sve je to da se porobi covjek,
vide se i posljedice, ognja i maca

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by dijagram 15/3/2017, 21:09

Leviathan2 wrote:
Kako sora zna.
levi ne vidi ljepote ni u islamu ni u krscanstvu, sve je to da se porobi covjek,
nemas ukusa, sigurno ti ni dimije nisu lijepe:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Leviathan2 15/3/2017, 21:33

dijagram wrote:
Leviathan2 wrote:
Kako sora zna.
nemas ukusa, sigurno ti ni dimije nisu lijepe:)
nisu,
djevojke u ljetnim haljinama volim :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top