Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče
Jebeš turizam. Mene uvek intrigiraju ti ostaci komunizma u glavama.n_razbojnik wrote:Nemoj bre džango, će čir dobiješ od brige za ustaški turizam i njegovu ponudu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Evo vam ga kulturni radnik. Čeka kao zapeta puška da ga neko nešto pita i da sudi i moralno političkoj podobnosti. Da je Broz imao više takvih, kud bi mu bio kraj.tre911 wrote:Nikada nisam bio policajac, ni vojni ni civilni, to što imaš žune u glavi nije moj problem. U svakom slučaju za razliku od tebe ja imam što ispričati o tome kako ste razarali Vukovar i posebno dobro slušaju kada im pričam o tebi, na koji način opravdavaš razaranje grada i bacanje aviobombe na Vukovarsku bolnicu punu ranjenika, kad čuju da ste to napravili jer smo navodno zapalili dva srpska lokala ljudi se počnu krstiti i ne vjeruju da takvih budaletina uopće ima na svijetu no ti si živi dokaz da postoji.dzango wrote:Evo vam ga učitelj. Bivša pandurčina i sadašnji moralno politički radnik i kulturni bard.tre911 wrote:Tebi ni da Bog siđe i pokaže činjenice ne vrijedi jer si sam sebi stavio ulare na glavu i misliš da si pametan. Što nije točno od ovoga napisanog gore?dzango wrote:Trla baba lan, da joj prođe dan. Lepo ja kažem da ovaj na svakoj temi piše isto. Bez obzira o čemu je tema. On je svoje naučio napamet i samo piči.tre911 wrote:
A imali bi što i reći, ono ubijali smo, klali smo, silovali smo, protjerivali, osvajali, pljačkali...i zato dobili 1200 godina zatovra plus nekoliko doživotnih robija, bilo bi tog i više da nisu neki pokrepali u hagu ne dočekavši presudu. Baš čudno što ništa ne pričaju o tome jel tako.
Vidim, već 4 strane pokušavaš da vidiš gdje su ti isti komunisti kiksali i kako to da Tito nije milijardu turista doveo na maketu desanta na Drvardzango wrote:Jebeš turizam. Mene uvek intrigiraju ti ostaci komunizma u glavama.n_razbojnik wrote:Nemoj bre džango, će čir dobiješ od brige za ustaški turizam i njegovu ponudu
2014-04-15
Pa jasno je da si ti psihopat koji apsolutna ništa ne kuži, dođeš ovdje i pokušavaš svoja velikosrpska govna ostaviti bez ikakvih posljedica i kada te se počne šutati eto ga krene u kmečanje o tome kako tebe jadnika niko ne razumije a samo si pisao istinu(velikosrpsku naravno). Uostalom što tebe briga što ćemo mi u svojoj zemlji raditi? Idi plači na grob majoru tepiću koji se roštilja na doljnim nivoima zajedno sa srpskim svetcima pa tamo pričaj što god želiš.dzango wrote:Indijanac po starom. Što nije razumeo o čemu je tema ili bilo šta drugo napisano, apsolutno je navažno.tre911 wrote:Više je nego očito da ližeš rane sam sebi svaki put kad dođeš ovdje kakiti na javnom mjestu bez stida i srama.dzango wrote:Posle poljubi da prođe.Noor wrote:dzango wrote:
To je bilo za Noor. Ona o tome zna mnogo više i ti indijanac se ne petljaj oko tih pitanja.
Guest- Guest
neće, braćala će ga samo još više nakuriti dok ne dobije ban. Nije mu to jednom pošlo za rukom, sjećaš se koliko puta sam na temama to spomenio.Noor wrote:tre911 wrote:Više je nego očito da ližeš rane sam sebi svaki put kad dođeš ovdje kakiti na javnom mjestu bez stida i srama.dzango wrote:Posle poljubi da prođe.Noor wrote:dzango wrote:
To je bilo za Noor. Ona o tome zna mnogo više i ti indijanac se ne petljaj oko tih pitanja.
hvali se s jezičinom, pa nek si ih onda sam i zaliže. ako ne uspije, za koju minutu stiže braćala, pa će preuzme
Guest- Guest
Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:tre911 wrote:Više je nego očito da ližeš rane sam sebi svaki put kad dođeš ovdje kakiti na javnom mjestu bez stida i srama.dzango wrote:Posle poljubi da prođe.Noor wrote:
hvali se s jezičinom, pa nek si ih onda sam i zaliže. ako ne uspije, za koju minutu stiže braćala, pa će preuzme
Guest- Guest
Mogu oni turiste da odvode na grob majora tepića i da pričaju o njegovom junačkom djelu.n_razbojnik wrote:Nemoj bre džango, će čir dobiješ od brige za ustaški turizam i njegovu ponudu
Guest- Guest
Od Tepića do Nikopolja, kosovskim vozom naravno...nebi ih malo stalo u redu da čuju herojsku mitomaniju, naspram koje je DR dječja predstavatre911 wrote:Mogu oni turiste da odvode na grob majora tepića i da pričaju o njegovom junačkom djelu.n_razbojnik wrote:Nemoj bre džango, će čir dobiješ od brige za ustaški turizam i njegovu ponudu
2014-04-15
vojvoda testeriše naopako, po običajutre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:tre911 wrote:Više je nego očito da ližeš rane sam sebi svaki put kad dođeš ovdje kakiti na javnom mjestu bez stida i srama.dzango wrote:
Posle poljubi da prođe.
Guest- Guest
Nisam ni kulturni radnik, samo sam sudionik događaja u kojima smo vas naslagali kao sardine sa neusporedivo manjim snagama u ljudstvu, omjer je bio 30:1 u vašu korist a o oklopu i topništvu da ne pišemo jel. Ne znam zašto to tebi smeta da se govori, nije valjda da te sramota kada se priča istina?dzango wrote:Evo vam ga kulturni radnik. Čeka kao zapeta puška da ga neko nešto pita i da sudi i moralno političkoj podobnosti. Da je Broz imao više takvih, kud bi mu bio kraj.tre911 wrote:Nikada nisam bio policajac, ni vojni ni civilni, to što imaš žune u glavi nije moj problem. U svakom slučaju za razliku od tebe ja imam što ispričati o tome kako ste razarali Vukovar i posebno dobro slušaju kada im pričam o tebi, na koji način opravdavaš razaranje grada i bacanje aviobombe na Vukovarsku bolnicu punu ranjenika, kad čuju da ste to napravili jer smo navodno zapalili dva srpska lokala ljudi se počnu krstiti i ne vjeruju da takvih budaletina uopće ima na svijetu no ti si živi dokaz da postoji.dzango wrote:Evo vam ga učitelj. Bivša pandurčina i sadašnji moralno politički radnik i kulturni bard.tre911 wrote:Tebi ni da Bog siđe i pokaže činjenice ne vrijedi jer si sam sebi stavio ulare na glavu i misliš da si pametan. Što nije točno od ovoga napisanog gore?dzango wrote:
Trla baba lan, da joj prođe dan. Lepo ja kažem da ovaj na svakoj temi piše isto. Bez obzira o čemu je tema. On je svoje naučio napamet i samo piči.
Guest- Guest
Pa da, nek džango bude stručni vodić i nek im kaže kako su oni morali zabiti nož u leđa kršćanima jer su bili turski vazali i to 7 godina poslje kosovske bitke. Neš ti karaktera doli srpskog :))n_razbojnik wrote:Od Tepića do Nikopolja, kosovskim vozom naravno...nebi ih malo stalo u redu da čuju herojsku mitomaniju, naspram koje je DR dječja predstavatre911 wrote:Mogu oni turiste da odvode na grob majora tepića i da pričaju o njegovom junačkom djelu.n_razbojnik wrote:Nemoj bre džango, će čir dobiješ od brige za ustaški turizam i njegovu ponudu
Guest- Guest
A što mu drugo preostaje nego da kao seljačina reagira i pokuša sve spustiti na nivo u kojem je dominantan i u kojemu rastura sa iskustvom( hebanje majki, seksistički ispadi, laganje sve u 16...)Noor wrote:vojvoda testeriše naopako, po običajutre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:tre911 wrote:
Više je nego očito da ližeš rane sam sebi svaki put kad dođeš ovdje kakiti na javnom mjestu bez stida i srama.
Guest- Guest
tre911 wrote:A što mu drugo preostaje nego da kao seljačina reagira i pokuša sve spustiti na nivo u kojem je dominantan i u kojemu rastura sa iskustvom( hebanje majki, seksistički ispadi, laganje sve u 16...)Noor wrote:vojvoda testeriše naopako, po običajutre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:
sad će on, tih stvari u rukavu ima uvijek u izobilju
Guest- Guest
Broz je bio malo pametniji. Tucao je u mozak vlasitit narod a strance je vodio na lepe plaže, kafane i u hotele. Ovi vaši rešili da i strance tucaju u mozak, pošto su vas već dotucali do balčaka.n_razbojnik wrote:Vidim, već 4 strane pokušavaš da vidiš gdje su ti isti komunisti kiksali i kako to da Tito nije milijardu turista doveo na maketu desanta na Drvardzango wrote:Jebeš turizam. Mene uvek intrigiraju ti ostaci komunizma u glavama.n_razbojnik wrote:Nemoj bre džango, će čir dobiješ od brige za ustaški turizam i njegovu ponudu
Još jednom, moj jezik je namenjen Noor i vas dvojica nemate ništa sa njim, ma koliko se o njega kačili. Mak se bre.tre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:tre911 wrote:Više je nego očito da ližeš rane sam sebi svaki put kad dođeš ovdje kakiti na javnom mjestu bez stida i srama.dzango wrote:
Posle poljubi da prođe.
Pa ne sumnjam da će tako i biti ako nastavi pisati, već viđeno tisuću puta.Noor wrote:tre911 wrote:A što mu drugo preostaje nego da kao seljačina reagira i pokuša sve spustiti na nivo u kojem je dominantan i u kojemu rastura sa iskustvom( hebanje majki, seksistički ispadi, laganje sve u 16...)Noor wrote:vojvoda testeriše naopako, po običajutre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:
Nauči me kad se već hvališ.
sad će on, tih stvari u rukavu ima uvijek u izobilju
Guest- Guest
Pandurčina u elementu. Jebali ste ježa kada vas ovi još više zajašu.
Nisam ti ja jebo mater. To je bio neko drugi.tre911 wrote:A što mu drugo preostaje nego da kao seljačina reagira i pokuša sve spustiti na nivo u kojem je dominantan i u kojemu rastura sa iskustvom( hebanje majki, seksistički ispadi, laganje sve u 16...)Noor wrote:vojvoda testeriše naopako, po običajutre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:
Taman posla da bi ikoga zanimala tvoja pogana jezičina, nemoj izmišljati gluposti.dzango wrote:Još jednom, moj jezik je namenjen Noor i vas dvojica nemate ništa sa njim, ma koliko se o njega kačili. Mak se bre.tre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:tre911 wrote:
Više je nego očito da ližeš rane sam sebi svaki put kad dođeš ovdje kakiti na javnom mjestu bez stida i srama.
Guest- Guest
nisi moj izbordzango wrote:Još jednom, moj jezik je namenjen Noor i vas dvojica nemate ništa sa njim, ma koliko se o njega kačili. Mak se bre.tre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:tre911 wrote:
Guest- Guest
Ti se onda ne vataj za njega. Ni ti ni onaj drugi.tre911 wrote:Taman posla da bi ikoga zanimala tvoja pogana jezičina, nemoj izmišljati gluposti.dzango wrote:Još jednom, moj jezik je namenjen Noor i vas dvojica nemate ništa sa njim, ma koliko se o njega kačili. Mak se bre.tre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
Page 5 of 9