Plenki drži slivo Domovinskom ratu
Page 1 of 1
Plenki drži slivo Domovinskom ratu
http://hr.n1info.com/a213462/Vijesti/Da-vam-pokazem-prijetnje-Ne-mogu-vam-dati-sifru-za-inbox.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Plenki drži slivo Domovinskom ratu
Plenković je odvratio: "To ste vi interpretirali, ja sam rekao kontekst o kojem se radi, koji traje već nekoliko mjeseci, ovo je bilo pojašnjenje, logika i razlozi hrvatskih stavova i smisla mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja kao još uvijek relevantnog vanjsko političkog izvoznog prozvoda Hrvatske koji je u cijelosti kompatibilan s naporima međunarodne zajednice za pronalaženje mirnog i trajnog rješenja u Ukrajini.
vanjsko politički izvozni proizvod Hrvatske
izvozni proizvod ??????? proizvod ?????
Guest- Guest
Kakav proizvod, Ukrajina svoje probleme na jugoistoku zemlje mora riješiti silom.
Slično kao Asad u Siriji...pozove Amere i NATO u pomoć i sve riješi u jednom danu.
Slično kao Asad u Siriji...pozove Amere i NATO u pomoć i sve riješi u jednom danu.
Eroo wrote:Kakav proizvod, Ukrajina svoje probleme na jugoistoku zemlje mora riješiti silom.
ti bi nuklerani rat aktivirao? kažeš malo radijacije ne škodi a ti bi se sklonio na sigurno u Hudu jamu u Barbara rov.
Guest- Guest
Gnječ wrote: Plenković je odvratio: "To ste vi interpretirali, ja sam rekao kontekst o kojem se radi, koji traje već nekoliko mjeseci, ovo je bilo pojašnjenje, logika i razlozi hrvatskih stavova i smisla mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja kao još uvijek relevantnog vanjsko političkog izvoznog prozvoda Hrvatske koji je u cijelosti kompatibilan s naporima međunarodne zajednice za pronalaženje mirnog i trajnog rješenja u Ukrajini.
sve je otislo kvragu kad su banke najam novca nazvale proizvod , plenky rabi iste basne
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Similar topics
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
Page 1 of 1