Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče
Ti se onda ne vataj za njega. Ni ti ni onaj drugi.tre911 wrote:Taman posla da bi ikoga zanimala tvoja pogana jezičina, nemoj izmišljati gluposti.dzango wrote:Još jednom, moj jezik je namenjen Noor i vas dvojica nemate ništa sa njim, ma koliko se o njega kačili. Mak se bre.tre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:
hvali se s jezičinom, pa nek si ih onda sam i zaliže. ako ne uspije, za koju minutu stiže braćala, pa će preuzme
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nisi ni ti moj, ali kada smo već tu, šteta da se baci.Noor wrote:nisi moj izbordzango wrote:Još jednom, moj jezik je namenjen Noor i vas dvojica nemate ništa sa njim, ma koliko se o njega kačili. Mak se bre.tre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:Nauči me kad se već hvališ.Noor wrote:
hvali se s jezičinom, pa nek si ih onda sam i zaliže. ako ne uspije, za koju minutu stiže braćala, pa će preuzme
Nisi jebo nego psovao, i ti i pizdon i ezek i provokator i jehudi... ti si mi još i suprugu vrijeđao a sve zbog nemoći u raspravi pa si potezao i za takvim argumentima.dzango wrote:Nisam ti ja jebo mater. To je bio neko drugi.tre911 wrote:A što mu drugo preostaje nego da kao seljačina reagira i pokuša sve spustiti na nivo u kojem je dominantan i u kojemu rastura sa iskustvom( hebanje majki, seksistički ispadi, laganje sve u 16...)Noor wrote:vojvoda testeriše naopako, po običajutre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:
Nauči me kad se već hvališ.
Guest- Guest
Nisam nju nego tebe. Pokušaj jednom da razumeš komunikaciju. I ti si meni svašta psovao i upravo pre neki dan i nisam te čak ni prijavio. Nisam ja kao onaj Balija.tre911 wrote:Nisi jebo nego psovao, i ti i pizdon i ezek i provokator i jehudi... ti si mi još i suprugu vrijeđao a sve zbog nemoći u raspravi pa si potezao i za takvim argumentima.dzango wrote:Nisam ti ja jebo mater. To je bio neko drugi.tre911 wrote:A što mu drugo preostaje nego da kao seljačina reagira i pokuša sve spustiti na nivo u kojem je dominantan i u kojemu rastura sa iskustvom( hebanje majki, seksistički ispadi, laganje sve u 16...)Noor wrote:vojvoda testeriše naopako, po običajutre911 wrote:
Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.
Dzango, nesto si tanak sa zivcima ovih dana? Deseti u mjesecu a ti u dzepu samo sto dindži? Dao bi h ti ja koju paru ali psovao si mi majku, jbg..ako se fino izvines, poslacu ti sto eura, to ce ti biti dosta do kraja mjeseca...
2016-11-17
Ma jašta, spominjanje moje majke i supruge je psovanje mene a ne izraz nemoći u raspravama i pokušaja da me se izbaci iz kolosjeka. Inače ni ja tebe nisam prijavio tada ali budući da vas se namnožilo kojih psujete majku svako spominjanjanje moje majku ću uredno prijaviti pa onda kmečite koliko hoćete. Što se tiče psovanja meni osobno piši što hoćeš i zaboli me lijevo mudo, no obitelj mi nećeš spominjati ni ti ni bilo ko drugi.dzango wrote:Nisam nju nego tebe. Pokušaj jednom da razumeš komunikaciju. I ti si meni svašta psovao i upravo pre neki dan i nisam te čak ni prijavio. Nisam ja kao onaj Balija.tre911 wrote:Nisi jebo nego psovao, i ti i pizdon i ezek i provokator i jehudi... ti si mi još i suprugu vrijeđao a sve zbog nemoći u raspravi pa si potezao i za takvim argumentima.dzango wrote:Nisam ti ja jebo mater. To je bio neko drugi.tre911 wrote:A što mu drugo preostaje nego da kao seljačina reagira i pokuša sve spustiti na nivo u kojem je dominantan i u kojemu rastura sa iskustvom( hebanje majki, seksistički ispadi, laganje sve u 16...)Noor wrote:
vojvoda testeriše naopako, po običaju
Guest- Guest
Mentalni sklop na nivou primata.tre911 wrote:Ma jašta, spominjanje moje majke i supruge je psovanje mene a ne izraz nemoći u raspravama i pokušaja da me se izbaci iz kolosjeka. Inače ni ja tebe nisam prijavio tada ali budući da vas se namnožilo kojih psujete majku svako spominjanjanje moje majku ću uredno prijaviti pa onda kmečite koliko hoćete. Što se tiče psovanja meni osobno piši što hoćeš i zaboli me lijevo mudo, no obitelj mi nećeš spominjati ni ti ni bilo ko drugi.dzango wrote:Nisam nju nego tebe. Pokušaj jednom da razumeš komunikaciju. I ti si meni svašta psovao i upravo pre neki dan i nisam te čak ni prijavio. Nisam ja kao onaj Balija.tre911 wrote:Nisi jebo nego psovao, i ti i pizdon i ezek i provokator i jehudi... ti si mi još i suprugu vrijeđao a sve zbog nemoći u raspravi pa si potezao i za takvim argumentima.dzango wrote:Nisam ti ja jebo mater. To je bio neko drugi.tre911 wrote:
A što mu drugo preostaje nego da kao seljačina reagira i pokuša sve spustiti na nivo u kojem je dominantan i u kojemu rastura sa iskustvom( hebanje majki, seksistički ispadi, laganje sve u 16...)
Ti to o sebi, ajde baš lijepo od tebe da priznaš. Nego da skratimo ovo, ako ti svoju obitelj ne cijeniš i ako im psuješ to ne znači da smiješ tuđe obitelji psovati, u svojoj kući pričaj i psuj kako hoćeš, u tuđoj imaj barem zrno kulture ma koliko ti to teško bilo pa se ponašaj kako treba.dzango wrote:Mentalni sklop na nivou primata.tre911 wrote:Ma jašta, spominjanje moje majke i supruge je psovanje mene a ne izraz nemoći u raspravama i pokušaja da me se izbaci iz kolosjeka. Inače ni ja tebe nisam prijavio tada ali budući da vas se namnožilo kojih psujete majku svako spominjanjanje moje majku ću uredno prijaviti pa onda kmečite koliko hoćete. Što se tiče psovanja meni osobno piši što hoćeš i zaboli me lijevo mudo, no obitelj mi nećeš spominjati ni ti ni bilo ko drugi.dzango wrote:Nisam nju nego tebe. Pokušaj jednom da razumeš komunikaciju. I ti si meni svašta psovao i upravo pre neki dan i nisam te čak ni prijavio. Nisam ja kao onaj Balija.tre911 wrote:Nisi jebo nego psovao, i ti i pizdon i ezek i provokator i jehudi... ti si mi još i suprugu vrijeđao a sve zbog nemoći u raspravi pa si potezao i za takvim argumentima.dzango wrote:
Nisam ti ja jebo mater. To je bio neko drugi.
Guest- Guest
super, drž se toga i ne motaj mi se više oko nogudzango wrote:Nisi ni ti mojNoor wrote:nisi moj izbordzango wrote:Još jednom, moj jezik je namenjen Noor i vas dvojica nemate ništa sa njim, ma koliko se o njega kačili. Mak se bre.tre911 wrote:Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.dzango wrote:
Nauči me kad se već hvališ.
Guest- Guest
Nisam ja nikoga psovao a sva vređanja idu tebi na obraz i nemaju nikakve veze sa tvojojm porodicom.tre911 wrote:Ti to o sebi, ajde baš lijepo od tebe da priznaš. Nego da skratimo ovo, ako ti svoju obitelj ne cijeniš i ako im psuješ to ne znači da smiješ tuđe obitelji psovati, u svojoj kući pričaj i psuj kako hoćeš, u tuđoj imaj barem zrno kulture ma koliko ti to teško bilo pa se ponašaj kako treba.dzango wrote:Mentalni sklop na nivou primata.tre911 wrote:Ma jašta, spominjanje moje majke i supruge je psovanje mene a ne izraz nemoći u raspravama i pokušaja da me se izbaci iz kolosjeka. Inače ni ja tebe nisam prijavio tada ali budući da vas se namnožilo kojih psujete majku svako spominjanjanje moje majku ću uredno prijaviti pa onda kmečite koliko hoćete. Što se tiče psovanja meni osobno piši što hoćeš i zaboli me lijevo mudo, no obitelj mi nećeš spominjati ni ti ni bilo ko drugi.dzango wrote:Nisam nju nego tebe. Pokušaj jednom da razumeš komunikaciju. I ti si meni svašta psovao i upravo pre neki dan i nisam te čak ni prijavio. Nisam ja kao onaj Balija.tre911 wrote:
Nisi jebo nego psovao, i ti i pizdon i ezek i provokator i jehudi... ti si mi još i suprugu vrijeđao a sve zbog nemoći u raspravi pa si potezao i za takvim argumentima.
Aha, znači psuješ majku zbog mog obraza( čitaj nedostatak argumenata), što sve ja ovdje neću pročitati. I prestani lagati svega ti.dzango wrote:Nisam ja nikoga psovao a sva vređanja idu tebi na obraz i nemaju nikakve veze sa tvojojm porodicom.tre911 wrote:Ti to o sebi, ajde baš lijepo od tebe da priznaš. Nego da skratimo ovo, ako ti svoju obitelj ne cijeniš i ako im psuješ to ne znači da smiješ tuđe obitelji psovati, u svojoj kući pričaj i psuj kako hoćeš, u tuđoj imaj barem zrno kulture ma koliko ti to teško bilo pa se ponašaj kako treba.dzango wrote:Mentalni sklop na nivou primata.tre911 wrote:Ma jašta, spominjanje moje majke i supruge je psovanje mene a ne izraz nemoći u raspravama i pokušaja da me se izbaci iz kolosjeka. Inače ni ja tebe nisam prijavio tada ali budući da vas se namnožilo kojih psujete majku svako spominjanjanje moje majku ću uredno prijaviti pa onda kmečite koliko hoćete. Što se tiče psovanja meni osobno piši što hoćeš i zaboli me lijevo mudo, no obitelj mi nećeš spominjati ni ti ni bilo ko drugi.dzango wrote:
Nisam nju nego tebe. Pokušaj jednom da razumeš komunikaciju. I ti si meni svašta psovao i upravo pre neki dan i nisam te čak ni prijavio. Nisam ja kao onaj Balija.
Guest- Guest
Moje uvrede su uvek odgovor na tvoje. Nikada ne vređam prvi.tre911 wrote:Aha, znači psuješ majku zbog mog obraza( čitaj nedostatak argumenata), što sve ja ovdje neću pročitati. I prestani lagati svega ti.dzango wrote:Nisam ja nikoga psovao a sva vređanja idu tebi na obraz i nemaju nikakve veze sa tvojojm porodicom.tre911 wrote:Ti to o sebi, ajde baš lijepo od tebe da priznaš. Nego da skratimo ovo, ako ti svoju obitelj ne cijeniš i ako im psuješ to ne znači da smiješ tuđe obitelji psovati, u svojoj kući pričaj i psuj kako hoćeš, u tuđoj imaj barem zrno kulture ma koliko ti to teško bilo pa se ponašaj kako treba.dzango wrote:Mentalni sklop na nivou primata.tre911 wrote:
Ma jašta, spominjanje moje majke i supruge je psovanje mene a ne izraz nemoći u raspravama i pokušaja da me se izbaci iz kolosjeka. Inače ni ja tebe nisam prijavio tada ali budući da vas se namnožilo kojih psujete majku svako spominjanjanje moje majku ću uredno prijaviti pa onda kmečite koliko hoćete. Što se tiče psovanja meni osobno piši što hoćeš i zaboli me lijevo mudo, no obitelj mi nećeš spominjati ni ti ni bilo ko drugi.
Ma jel, a kada sam ja to vrijeđao tvoju majku, tvoju suprugu, djecu ti spominjao, oca...Tebi napišem da si budaletina i kreten i svašta nešto no tvoju niti bilo čiju obitelj nikada ne vrijeđam niti ih spominjem. To što se ti ne znaš nositi sa situacijom u datom trenutku pa potežeš na dno septičke za argumentacijom nije moj problem niti problem ikoga drugog. Na primjer kofein te nikada nije vrijeđao i na sasvim legitimno pitanje o srbima koji su navodno pokršteni kako si reagirao? počeo si mu obitelj vrijeđati jer te pogodio sa pitanjem u centar. Poslje je i on popizdio pa ti je vratio i oboje ste popili ban no ti si taj koji je počeo sa vrijeđanjem jer te pitanje izbacilo iz tračnica.dzango wrote:Moje uvrede su uvek odgovor na tvoje. Nikada ne vređam prvi.tre911 wrote:Aha, znači psuješ majku zbog mog obraza( čitaj nedostatak argumenata), što sve ja ovdje neću pročitati. I prestani lagati svega ti.dzango wrote:Nisam ja nikoga psovao a sva vređanja idu tebi na obraz i nemaju nikakve veze sa tvojojm porodicom.tre911 wrote:Ti to o sebi, ajde baš lijepo od tebe da priznaš. Nego da skratimo ovo, ako ti svoju obitelj ne cijeniš i ako im psuješ to ne znači da smiješ tuđe obitelji psovati, u svojoj kući pričaj i psuj kako hoćeš, u tuđoj imaj barem zrno kulture ma koliko ti to teško bilo pa se ponašaj kako treba.dzango wrote:
Mentalni sklop na nivou primata.
Guest- Guest
Politički komentator Žarko Puhovski kaže da je projekt zapravo preslika SUBNOR-ovog modela s kraja 50-ih i početka 60-ih godina koji je doveo do toga da su učenici razvili odbojnost prema temi.
"Ja sam tada bio u gimnaziji. Mi smo početkom 60-ih u svakom polugodištu imali nekog borca koji nam je pričao nešto o Sutjesci, Neretvi i sličnim bitkama. Mi smo se s time uglavnom zafrkavali i nismo to ozbiljno shvaćali. Čini mi se da tu važi isto načelo koje važi kada je riječ o vjeronauku. Ja sam kao ateist zastupao vjeronauk u školama jer on povećava broj ateista. Naime, sve što dođe u škole postaje omrznuto. Oni stoga rade na tome da se rat omrzne, a ja smatram da je to dobro, jer rat ne treba prihvaćati s oduševljenjem. Naravno, njihova je namjera drugačija“, kaže Puhovski.
"Ja sam tada bio u gimnaziji. Mi smo početkom 60-ih u svakom polugodištu imali nekog borca koji nam je pričao nešto o Sutjesci, Neretvi i sličnim bitkama. Mi smo se s time uglavnom zafrkavali i nismo to ozbiljno shvaćali. Čini mi se da tu važi isto načelo koje važi kada je riječ o vjeronauku. Ja sam kao ateist zastupao vjeronauk u školama jer on povećava broj ateista. Naime, sve što dođe u škole postaje omrznuto. Oni stoga rade na tome da se rat omrzne, a ja smatram da je to dobro, jer rat ne treba prihvaćati s oduševljenjem. Naravno, njihova je namjera drugačija“, kaže Puhovski.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Puhovski smatra da je ideja da ratni veterani poučavaju turističke vodiče jednostavno loš vic.
"To je nedopustivo jer se to doslovno nije radilo čak ni u Sovjetskom Savezu od 50-ih godina. U Jugoslaviji se nije radilo ni prije. To je zapravo svojevrsna kontrola komunikacije sa strancima kao u Sjevernoj Koreji u kojoj se zna tko smije razgovarati s turistima koji stignu tamo", upozorava Puhovski.
"To je nedopustivo jer se to doslovno nije radilo čak ni u Sovjetskom Savezu od 50-ih godina. U Jugoslaviji se nije radilo ni prije. To je zapravo svojevrsna kontrola komunikacije sa strancima kao u Sjevernoj Koreji u kojoj se zna tko smije razgovarati s turistima koji stignu tamo", upozorava Puhovski.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Puhovski smatra da je ideja da ratni veterani poučavaju turističke vodiče jednostavno loš vic.
a...to je mjerodavno?
Guest- Guest
Ćerce, el tebe neko diro?Samo ti reci svom Eri, ima da ih nema...Noor wrote:super, drž se toga i ne motaj mi se više oko nogudzango wrote:Nisi ni ti mojNoor wrote:nisi moj izbordzango wrote:Još jednom, moj jezik je namenjen Noor i vas dvojica nemate ništa sa njim, ma koliko se o njega kačili. Mak se bre.tre911 wrote:
Pa ti se jedino hvališ da si jak na jeziku, speare ti je lijepo objasnio koliko si bre jak.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
debotoijusto wrote:Puhovski smatra da je ideja da ratni veterani poučavaju turističke vodiče jednostavno loš vic.
kakav oralni proljev, pa ovo ni ti ne piješ
2014-04-15
Ma samo da proba...javiću ti ;)Eroo wrote:Ćerce, el tebe neko diro?Samo ti reci svom Eri, ima da ih nema...Noor wrote:super, drž se toga i ne motaj mi se više oko nogudzango wrote:Nisi ni ti mojNoor wrote:nisi moj izbordzango wrote:
Još jednom, moj jezik je namenjen Noor i vas dvojica nemate ništa sa njim, ma koliko se o njega kačili. Mak se bre.
Guest- Guest
smootie 'dijareja' by debon_razbojnik wrote:debotoijusto wrote:[size=30]Puhovski smatra da je ideja da ratni veterani poučavaju turističke vodiče jednostavno loš vic. [/size]
[size=30]"To je nedopustivo jer se to doslovno nije radilo čak ni u Sovjetskom Savezu od 50-ih godina. U Jugoslaviji se nije radilo ni prije. To je zapravo svojevrsna kontrola komunikacije sa strancima kao u Sjevernoj Koreji u kojoj se zna tko smije razgovarati s turistima koji stignu tamo", upozorava Puhovski.[/size]
Guest- Guest
Taj ima dijareju od 91 na ovamo.Noor wrote:smootie 'dijareja' by debon_razbojnik wrote:debotoijusto wrote:[size=30]Puhovski smatra da je ideja da ratni veterani poučavaju turističke vodiče jednostavno loš vic. [/size]
[size=30]"To je nedopustivo jer se to doslovno nije radilo čak ni u Sovjetskom Savezu od 50-ih godina. U Jugoslaviji se nije radilo ni prije. To je zapravo svojevrsna kontrola komunikacije sa strancima kao u Sjevernoj Koreji u kojoj se zna tko smije razgovarati s turistima koji stignu tamo", upozorava Puhovski.[/size]
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
Page 6 of 9