ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče - Page 9 Empty Re: Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče

Post by Regoč 11/3/2017, 10:29

red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
A sjetio sam se sada...Ispričavam se tvojoj majci...Nije ona kriva...Ti si takav kakav jesi...
A sjetio si se jeli, da nisam potegao ovaj tvoj post onda bi tre bio lažov. I najjače mi je kad takav jedan idiot poput tebe priča da treba ukinuti religije da bi bio mir. Ti si mi baš ono pravi za širiti mir i nirvanu jebavajući majku onima sa kojima se ne slažeš. Odavno sam ja tebe detektirao i pogledaj što sam u onom postu tada napisao a nije mi problem isto opet ponoviti jer ti si fašist u svojoj srži i ti bi pobio sve sa kojima se ne slažeš. Idi se liječiti dok je vrijeme i obriši te sline i suze da ne sjebeš tipkovnicu.
Naravno da treba ukinuti religije...Jer su potoci krvi zbog religija potekli...Ljude ne možeš promijeniti...Ali Zemlju i život na njoj moraš spasiti...Što ti je činiti onda?
Jebati  majku ustašku onima sa kojima se ne slažeš? Mislim to je tvoj recept kako se vidi iz priloženog, osim toga vidi se i da si karakter kada si napustio forum hrabro i zauvjek da ne popiješ ban a onda si opet vaskrso sa novin nickom onako karakterno kako si ga i napustio. Jebe mi se oćeš li pisati ovdje ili ne, meni ne smetaš no nemoj mi ti svegati prodavati priče o poštenju, o ravnopravnosti niti o bilo čemu drugome jer si upravo ti kompromitiran do neba na svim razinama.
Ja sam ovdje uvijek pisao pod istim nickom...No, tvoj je mozak takav da to ne uočava...Tvoja vrsta ljudi je prijetnja Zemlji...Uvijek je bila...Zemlja želi ujedinjeno čovječanstvo...Nacionalizam kojem ti pripadaš je rak za čovječanstvo, a time i za Zemlju...
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče - Page 9 Empty Re: Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče

Post by Regoč 11/3/2017, 10:30

red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
Naravno da treba ukinuti religije...Jer su potoci krvi zbog religija potekli...Ljude ne možeš promijeniti...Ali Zemlju i život na njoj moraš spasiti...Što ti je činiti onda?
Jebati  majku ustašku onima sa kojima se ne slažeš? Mislim to je tvoj recept kako se vidi iz priloženog, osim toga vidi se i da si karakter kada si napustio forum hrabro i zauvjek da ne popiješ ban a onda si opet vaskrso sa novin nickom onako karakterno kako si ga i napustio. Jebe mi se oćeš li pisati ovdje ili ne, meni ne smetaš no nemoj mi ti svegati prodavati priče o poštenju, o ravnopravnosti niti o bilo čemu drugome jer si upravo ti kompromitiran do neba na svim razinama.
Ja sam ovdje uvijek pisao pod istim nickom...No, tvoj je mozak takav da to ne uočava...Tvoja vrsta ljudi je prijetnja Zemlji...Uvijek je bila...Zemlja želi ujedinjeno čovječanstvo...Nacionalizam kojem ti pripadaš je rak za čovječanstvo, a time i za Zemlju...
Ma hajda, izbrisao si profil što je lako provjerljivo i onda vaskrso pod drugim nickom jer pod istim nisi mogao no to si ti, karakteran lik koji jebe ustašku  majku neistomišljenicima onda trajno napušta forum i opet se reinkarnira da bi nastavio sa istim idiotlucima koje je i do tada pisao.
Pitaj @Kic-a...
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 11/3/2017, 10:30

red wolf wrote:Ljudi, ako želite biti slobodni, onda se morate osloboditi svakog tereta...Nacionalizma, religija, podjela na bogate i siromašne...

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 11/3/2017, 10:31

red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
Ma hajda, izbrisao si profil što je lako provjerljivo i onda vaskrso pod drugim nickom jer pod istim nisi mogao no to si ti, karakteran lik koji jebe ustašku  majku neistomišljenicima onda trajno napušta forum i opet se reinkarnira da bi nastavio sa istim idiotlucima koje je i do tada pisao.
Pitaj @Kic-a...
Što da ga pitam? izbrisao si account i onda poslje napravio novi. Evo ti dva posta koji to dokazuju. Na prvom si guest što ukazuje na to da si izbrisao account a na drugom te ja citiram gdje se vidi da se radi o tebi
Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao - Page 4

Dakle jasno je da opet lažeš ko mutav
Pitaj @Kica...

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 11/3/2017, 10:31

red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
Pitaj @Kic-a...
Što da ga pitam? izbrisao si account i onda poslje napravio novi. Evo ti dva posta koji to dokazuju. Na prvom si guest što ukazuje na to da si izbrisao account a na drugom te ja citiram gdje se vidi da se radi o tebi

Dakle jasno je da opet lažeš ko mutav
Pitaj @Kica...
Neću čovjeka zamarati sa glupostima, i ovo je više nego dovoljno da se vidi što si i kakav si čovjek ma kako se ti trudio pričati da ne pripadaš ljudskome rodu.
Pitaj @Kica...

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 11/3/2017, 10:33

kic wrote:
debotoijusto wrote:Politički komentator Žarko Puhovski kaže da je projekt zapravo preslika SUBNOR-ovog modela s kraja 50-ih i početka 60-ih godina koji je doveo do toga da su učenici razvili odbojnost prema temi. 

"Ja sam tada bio u gimnaziji. Mi smo početkom 60-ih u svakom polugodištu imali nekog borca koji nam je pričao nešto o Sutjesci, Neretvi i sličnim bitkama. Mi smo se s time uglavnom zafrkavali i nismo to ozbiljno shvaćali. Čini mi se da tu važi isto načelo koje važi kada je riječ o vjeronauku. Ja sam kao ateist zastupao vjeronauk u školama jer on povećava broj ateista. Naime, sve što dođe u škole postaje omrznuto. Oni stoga rade na tome da se rat omrzne, a ja smatram da je to dobro, jer rat ne treba prihvaćati s oduševljenjem. Naravno, njihova je namjera drugačija“, kaže Puhovski.

pa zapravo da, nažalost, ali stvara to odbojnost, moj brat je išao u Vk s razredom, i nakon putovanja su ih odmah u neku dvoranu odveli i 5h im držali predavanje, cijela dvorana pozaspala..
Izvedba je loša, mora biti dinamičnije. Odvedi ih u vojarnu, kad se razlete po tenkovima, danima su u tom.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics