'Prava suprotnost od naših cura' : Dalmatinci poludjeli za nevjestama s Filipina
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 'Prava suprotnost od naših cura' : Dalmatinci poludjeli za nevjestama s Filipina
Ni meni to nije jasno. Kad ideš na toalet, ako je dignuta, spustiš; kao što ja dignem, ako je spuštena; ili spustim, ako je dignuta, a moram sr.., obaviti veliku nuždu.metilda wrote:ne znam otkud opsjednutost naših žena spuštenom wc školjkom
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: 'Prava suprotnost od naših cura' : Dalmatinci poludjeli za nevjestama s Filipina
Filipinka jer su katolkinje, ali može i Albanka ako je katolkinja. Može i bilo koja ako nije feministica i hoće se pokatoličiti.pizzon wrote:glavno je pitanje,
filipinka ili siptarka ?
još bolje, super, kad već tako jako sličimoRegoč wrote:Ti budi Bata-Joca.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ne znam ni ja, svejedno je kako stoji WC daskametilda wrote:još su bolje one koje te neće ostaviti jer nisi spustio wc školjku..ne znam otkud opsjednutost naših žena spuštenom wc školjkom
ali ostavljanje čarapa, čačkalica i papirića posvuda... e to je već druga stvar
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Uopce ne. Bitno je jel patrijahalno odgojena il matrijahalno. Stvar se svodi na to da fali patrijahalno odgojenih žena za udaju i da ima hrpa muških samaca kojima nije ništa osim šta su patrijahalni. Može ona bit i iz Hr ili u tvom primjeru i iz Srbije dakle iz te maticne zemlje al nema ih toliko , možda ti je u matrijahu jedna trecina žena ok ostalo su matrijahalni umovi il vuce na tu stranu .....fali patrijahalnih žena ...zato imaš toliko muških samaca.pizzon wrote:glavno je pitanje,
filipinka ili siptarka ?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
To su gluposti. Patrijahalno odgojena ženska prelazi na muževu vjeru i uzima njegovo prezime. Nije ti to Kolinda GRABAR KITAROVIC.Regoč wrote:Filipinka jer su katolkinje, ali može i Albanka ako je katolkinja. Može i bilo koja ako nije feministica i hoće se pokatoličiti.pizzon wrote:glavno je pitanje,
filipinka ili siptarka ?
JAKOVE IZDRŽI.
2014-04-11
Longi, ima li na forumu pogodnih? :D
2014-04-12
?maggie13 wrote:Longi, ima li na forumu pogodnih? :D
2014-04-11
Padon, podobnih ;P
2014-04-12
Ma, ti si naša Marija, šalim se ja.Neve wrote:još bolje, super, kad već tako jako sličimoRegoč wrote:Ti budi Bata-Joca.
Slažem se. Svemu ima mjesto. Prljavo u košaru, čisto u ormar. Naravno, nakon peglanja.Neve wrote:ne znam ni ja, svejedno je kako stoji WC daskametilda wrote:još su bolje one koje te neće ostaviti jer nisi spustio wc školjku..ne znam otkud opsjednutost naših žena spuštenom wc školjkom
ali ostavljanje čarapa, čačkalica i papirića posvuda... e to je već druga stvar
imo, mativka.maggie13 wrote:Longi, ima li na forumu pogodnih? :D
završila je fakultet, ali i rekla da je zadovoljan muž alfa i omega, a uredna kuća i briga o dici njennosobni cilj u životu.
longi je na moru, ča znoči da to triba pomnožiti s deset...
2014-04-16
Zar Koli i Jakov nisu iste vjere?RayMabus wrote:To su gluposti. Patrijahalno odgojena ženska prelazi na muževu vjeru i uzima njegovo prezime. Nije ti to Kolinda GRABAR KITAROVIC.Regoč wrote:Filipinka jer su katolkinje, ali može i Albanka ako je katolkinja. Može i bilo koja ako nije feministica i hoće se pokatoličiti.pizzon wrote:glavno je pitanje,
filipinka ili siptarka ?
JAKOVE IZDRŽI.
?maggie13 wrote:Padon, podobnih ;P
Šta je meni ok nemora drugome bit a i nece u vecini slucajeva i obratno tako da ....?
2014-04-11
ha ha, nasmija me sad..makar osobno mislim da oboje muljaju..:Daben wrote:imo, mativka.maggie13 wrote:Longi, ima li na forumu pogodnih? :D
završila je fakultet, ali i rekla da je zadovoljan muž alfa i omega, a uredna kuća i briga o dici njennosobni cilj u životu.
longi je na moru, ča znoči da to triba pomnožiti s deset...
2014-04-12
pitam tebe :-)RayMabus wrote:?maggie13 wrote:Padon, podobnih ;P
Šta je meni ok nemora drugome bit a i nece u vecini slucajeva i obratno tako da ....?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Odgovrio sam ti na tvoj glupi upis : patrijahalno odgojena ženska prelazi na muževju vjeru ako je on vjernik tj to mu je bitna stavka i uzima njegovo prezime a svoje nezadržava.Regoč wrote:Zar Koli i Jakov nisu iste vjere?RayMabus wrote:To su gluposti. Patrijahalno odgojena ženska prelazi na muževu vjeru i uzima njegovo prezime. Nije ti to Kolinda GRABAR KITAROVIC.Regoč wrote:Filipinka jer su katolkinje, ali može i Albanka ako je katolkinja. Može i bilo koja ako nije feministica i hoće se pokatoličiti.pizzon wrote:glavno je pitanje,
filipinka ili siptarka ?
JAKOVE IZDRŽI.
Pricaš gluposti. Skuži šta je patrijahalo odgojen ženski um a šta matrijahalno.
2014-04-11
meni bi jedino bilo bitno da je hriscanka,Regoč wrote:Filipinka jer su katolkinje, ali može i Albanka ako je katolkinja. Može i bilo koja ako nije feministica i hoće se pokatoličiti.pizzon wrote:glavno je pitanje,
filipinka ili siptarka ?
ne bih joj branio da zadrzi sve svoje obicaje,
od odlascka u crkcu ( devojacku ) do obelezavanja praznika
iz ranijeg zivota
Last edited by pizzon on Wed 8 Mar - 10:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
I dalje ti je ?maggie13 wrote:pitam tebe :-)RayMabus wrote:?maggie13 wrote:Padon, podobnih ;P
Mislim nije na meni da ulazim toliko duboko u neke stvari a neticu me se.
2014-04-11
Pizzon, tako bi i longi..:D
2014-04-12
Meni je nebitno jel kršcanka.maggie13 wrote:Pizzon, tako bi i longi..:D
2014-04-11
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Došla mlada iz Filipina
» Dečki bez cura
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Došla mlada iz Filipina
» Dečki bez cura
Page 5 of 7