'Prava suprotnost od naših cura' : Dalmatinci poludjeli za nevjestama s Filipina
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 'Prava suprotnost od naših cura' : Dalmatinci poludjeli za nevjestama s Filipina
speare_shaker wrote:Neve wrote:što hoćeš reći s ovim? da su hrvatski muškarci loši ili nisu muškarci, ako su dobri?speare_shaker wrote:Oksimoron? Kad su Hrvati u pitanju, naravno.Neve wrote:znači moramo se potruditi da što prije očaramo i pokupimo preostale dobre muške, dok još ne znaju za bolje
Kako nisu dobri?
Ajde da vidim ženu koja je sposobna pjevati bas i tenor istovremeno.
nema žene koja to može, ali ima ih koje otpjevaju sopran, mezosopran i alt, istovremeno
i btw, meni se čini da ovo nije bas, nego bariton :P
Guest- Guest
Re: 'Prava suprotnost od naših cura' : Dalmatinci poludjeli za nevjestama s Filipina
Meni nije žao dat kad znam da me taj netko i cijeni. Necu pare odnijeti u grob. Kažem ti šta je na stvari ...nije mi ništa osim šta sam patrijahalan ...a to emanicpiranoj kenji jako smeta ...ta bi da je po njenome i da sam papucar.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:Budu ove to sve pokupile
Pa da, to će postati pravo globalno sijelo.
CERCE ODHEBI U SKOKOVIMA PROBIT CU TE ŠAKON U GLAVU.....GUBI MI SE S OCIJU DOK TI NISAM MOZAK IŠUPA IZ GLAVE SMECE JEDNO,.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Koliko sam shvatio, svi muški na Zapadu hvale Filipinke (i Amerikanci ih traže). Činjenica jest da, na kvalitetu drugoga ne možeš utjecati, jedino možeš poraditi na vlastitoj.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
2014-04-16
Noor wrote:nema žene koja to može
Eto vidiš.
Noor wrote:i btw, meni se čini da ovo nije bas, nego bariton :P
Ma bas je, nećemo sad cjepidlačit.
Guest- Guest
Ili moš uvest šta ti paše , globalizacija sine , zašto se ogranicit samo na lokalno tržište pa da ti ove domace kenje i njihove kenjave majke koje su ih takve odgojile diktiraju pravila ?melkior wrote:Koliko sam shvatio, svi muški na Zapadu hvale Filipinke (i Amerikanci ih traže). Činjenica jest da, na kvalitetu drugoga ne možeš utjecati, jedino možeš poraditi na vlastitoj.
..
7 reasons why foreign men like Philippine women—Here are some reasons…
Moreover, in the Filipino culture, they were taught how to do house chores and how to properly manage a household because those are considered as Filipina wives’ responsibilities. If you married a Filipina, expect a clean house, nice meals every day, freshly ironed and newly washed clothes and sheets, a garden full of blooms and other plants and basically a well-organized household and family. In a culture where families are valued greatly, Filipinas also put their family first above everything else. They will do everything to make their families’ lives more comfortable and they will do whatever they can to help their husbands. They sometimes tend to forget about themselves because their husbands and their children are their top priorities.
http://www.viral4real.com/7-reasons-why-foreign-men-like-philippine-women/
2014-04-11
Sve si odlicno rekao , nemam primjedbi , da bi a rekao ....samo si zaboravio na opciju : moš i uvest šta ti paše.melkior wrote:Koliko sam shvatio, svi muški na Zapadu hvale Filipinke (i Amerikanci ih traže). Činjenica jest da, na kvalitetu drugoga ne možeš utjecati, jedino možeš poraditi na vlastitoj.
2014-04-11
Sve ti to ide lagano prirodnim tokom ...eto nece emanicpiranu kenju ...stvorila se ogromna masa muških kojima u suštini nije ništa osim šta su patrijahalni ....i sad hrpa samaca ....i to imucnih , nisu gola kost . tili su se oženit i kreirat obitelj al s ovima na koje su nalazili i njihovim prohtjevima to nije bilo izvedivo ( oni su patrijahalni , stvari gledaju dugorocno , oce stabilnu vezu ) ...i sad zakon ponude i potražnje ...tamo toga ima na bacanje , patrijahalno su odgojene a ovi su u godinama da ono nema šta filozofirat nego ako oce pod stare ( starije ) dane kreirat familiju ....a ono nece pare odnit u grob .....znaci ....il to il ostat neoženjen .....ovo drugo im nije neka opcija ako ima ono šta oni traže.
2014-04-11
Rey pronašao način za pražnjenje, ostaje još samo deda da prestane dr**t pa da se riješimo i te forumske budalaštine :)
Guest- Guest
A paše ti ono što ti je slično. Po mentalitetu, po načinu razmišljanja, slično po odgoju. Sličnosti se privlače. Činjenica jest isto tako, da nitko ne emigrira na Istok. Svi hrle na Zapad. Filipinke u Hrvatsku. Hrvati u Njemačku i Irsku. Španjolci u Latinsku Ameriku, Kinezi u Europu i Ameriku. Čitav svijet bježi na Zapad, što zbog rata, što zbog posla, što zbog udajeRayMabus wrote:Sve si odlicno rekao , nemam primjedbi , da bi a rekao ....samo si zaboravio na opciju : moš i uvest šta ti paše.melkior wrote:Koliko sam shvatio, svi muški na Zapadu hvale Filipinke (i Amerikanci ih traže). Činjenica jest da, na kvalitetu drugoga ne možeš utjecati, jedino možeš poraditi na vlastitoj.
2015-08-09
Za sada mi je ovo odlicna šema kako pohebat emanicipirane kenje u um ( znam ja kako ženske razmišljaju ) ....i opcija za kasnije jer mi je 37 ...još ce ovaj pajdo to razvit ...otvara agenciju i država ce popustit s ovim vizama za zaruke jer je u Hr krahirao natalitet a pronatalitetna politika je skupa pa su i Filipinke opcija tko hoce.tre911 wrote:Rey pronašao način za pražnjenje
2014-04-11
Frenzy je bila prijateljica s Michelle te ju je Joško u Trogiru upoznao s budućim suprugom Fabjanom Matijacom iz Kaštela. Vjenčali su se u trogirskoj katedrali 2014. godine. Svaki dan im je, kažu, Valentinovo.
Ljubav kao iz filma
Tek kada je Mićo počeo svoju "love story", pomislili smo kako je zaista zaslužila scenarij za romantičan film.
- Upoznali smo se prije dvije godine na Tajlandu. Ona je radila u jednom kafiću, a ja sam tamo otišao turistički. Nakon povratka u Split, ostali smo u kontaktu. Izdržao sam dva mjeseca i jednog dana samo sam u kratkim hlačama sjeo u avion i natrag otišao u Tajland. Potom je uslijedila duga procedura s papirima.
Hvala Bogu ispalo je sve na kraju dobro. Lani u siječnju vjenčali smo se u Solinu, a pred Bogom u svibnju u crkvi sv. Roka u Splitu. Toga dana padala je velika kiša. Na Filipinima to znači blagoslov. Čim smo se vjenčali, granulo je sunce. I svaki dan nam je sunce - iskreno će Mićo, turistički vodič i bubnjar u splitskom "Taxi bendu".
Samo da ne zapuše...
- U lipnju bih trebao postati tata malog Josipa na rođendan njegove mame 27. lipnja, pohvalio nam se taj mladi suprug kojega je, kako je istaknuo, njegova Melanie naučila što je prava ljubav i kako se živi.
Ljubav kao iz filma
Tek kada je Mićo počeo svoju "love story", pomislili smo kako je zaista zaslužila scenarij za romantičan film.
- Upoznali smo se prije dvije godine na Tajlandu. Ona je radila u jednom kafiću, a ja sam tamo otišao turistički. Nakon povratka u Split, ostali smo u kontaktu. Izdržao sam dva mjeseca i jednog dana samo sam u kratkim hlačama sjeo u avion i natrag otišao u Tajland. Potom je uslijedila duga procedura s papirima.
Hvala Bogu ispalo je sve na kraju dobro. Lani u siječnju vjenčali smo se u Solinu, a pred Bogom u svibnju u crkvi sv. Roka u Splitu. Toga dana padala je velika kiša. Na Filipinima to znači blagoslov. Čim smo se vjenčali, granulo je sunce. I svaki dan nam je sunce - iskreno će Mićo, turistički vodič i bubnjar u splitskom "Taxi bendu".
Samo da ne zapuše...
- U lipnju bih trebao postati tata malog Josipa na rođendan njegove mame 27. lipnja, pohvalio nam se taj mladi suprug kojega je, kako je istaknuo, njegova Melanie naučila što je prava ljubav i kako se živi.
2014-04-11
Mazel tovNeve wrote:znači, Longi se ženi, super
2016-11-17
Mog jednog pajdu je jedino ubijalo kako im ona stvar stoji, jel i ona nakoso i tako to :DRayMabus wrote:Za sada mi je ovo odlicna šema kako pohebat emanicipirane kenje u um ( znam ja kako ženske razmišljaju ) ....i opcija za kasnije jer mi je 37 ...još ce ovaj pajdo to razvit ...otvara agenciju i država ce popustit s ovim vizama za zaruke jer je u Hr krahirao natalitet a pronatalitetna politika je skupa pa su i Filipinke opcija tko hoce.tre911 wrote:Rey pronašao način za pražnjenje
Guest- Guest
Fabijan Matijaca ....to je lukšicko prezime ...pajdo iz mog mista bar po prezimenu.
- Grad u kojem živi: Trogir
- U braku
Al živi u Trogiru ....zato ga neznam.
Et šta je njemu ?
NIšta.
Nevalja jel tako ?
E PA IMA KOME VALJA.
KRAJ PRICE.
2014-04-11
Bezveze, da sam žensko ja bih se onda radije u ovoga:Neve wrote:gotovo je, zaljubila sam sespeare_shaker wrote:Kako nisu dobri?
Ajde da vidim ženu koja je sposobna pjevati bas i tenor istovremeno.
2015-08-09
Ih dobra je čim voli pivo, da se nešto prenemaže odma tu filipinku vratiti nazad u japan pa nek se misli!RayMabus wrote:
Fabijan Matijaca ....to je lukšicko prezime ...pajdo iz mog mista bar po prezimenu.
- U braku
Et šta je njemu ?
NIšta.
Nevalja jel tako ?
E PA IMA KOME VALJA.
KRAJ PRICE.
Guest- Guest
Stvar je u tome šta je ona patrijahalno odgojena i šta zna šta je život ....a ove domace misle da im sve treba bit na pladnju i da netko mora trcat za njima i onda ce one još i filozofirat nešto svoje.tre911 wrote:Ih dobra je čim voli pivo, da se nešto prenemaže odma tu filipinku vratiti nazad u japan pa nek se misli!RayMabus wrote:
- U braku
Et šta je njemu ?
NIšta.
Nevalja jel tako ?
E PA IMA KOME VALJA.
KRAJ PRICE.
Evo ,,,,jel nevalja lik ?
HRVAT ZAUZETO.
Eto ti sad lijepo a ova patrijahalna kad se ugnjezdi NEMA VIŠE DA CE NEKA SMIT PRISMRDIT GNJIZDU.
by by kenjo emanicpirana iz RH ......STIGLA ZAMJENA I PET PUTA BOLJA
2014-04-11
speare_shaker wrote:Noor wrote:nema žene koja to može
Eto vidiš.Noor wrote:i btw, meni se čini da ovo nije bas, nego bariton :P
Ma bas je, nećemo sad cjepidlačit.
hehe, samo ti vadi iz konteksta :))) žene ionako bas i tenor ne pjevaju
Guest- Guest
Ma dobro, valja lik, smiri homone, valja i ženskaRayMabus wrote:Stvar je u tome šta je ona patrijahalno odgojena i šta zna šta je život ....a ove domace misle da im sve treba bit na pladnju i da netko mora trcat za njima i onda ce one još i filozofirat nešto svoje.tre911 wrote:Ih dobra je čim voli pivo, da se nešto prenemaže odma tu filipinku vratiti nazad u japan pa nek se misli!RayMabus wrote:
- U braku
Et šta je njemu ?
NIšta.
Nevalja jel tako ?
E PA IMA KOME VALJA.
KRAJ PRICE.
Evo ,,,,jel nevalja lik ?
HRVAT ZAUZETO.
Eto ti sad lijepo a ova patrijahalna kad se ugnjezdi NEMA VIŠE DA CE NEKA SMIT PRISMRDIT GNJIZDU.
by by kenjo emanicpirana iz RH ......STIGLA ZAMJENA I PET PUTA BOLJA
2015-08-09
2016-11-17
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Došla mlada iz Filipina
» Dečki bez cura
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Došla mlada iz Filipina
» Dečki bez cura
Page 3 of 7