'Prava suprotnost od naših cura' : Dalmatinci poludjeli za nevjestama s Filipina
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 'Prava suprotnost od naših cura' : Dalmatinci poludjeli za nevjestama s Filipina
Meni je nebitno jel kršcanka.maggie13 wrote:Pizzon, tako bi i longi..:D
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: 'Prava suprotnost od naših cura' : Dalmatinci poludjeli za nevjestama s Filipina
Ne, jedna obitelj, jedna vjera. Moja, naravno.pizzon wrote:meni bi jedino bilo bitno da je hriscanka,Regoč wrote:Filipinka jer su katolkinje, ali može i Albanka ako je katolkinja. Može i bilo koja ako nije feministica i hoće se pokatoličiti.pizzon wrote:glavno je pitanje,
filipinka ili siptarka ?
ne bih joj branio da zadrzi sve svoje obicaje,
od odlascka u crkcu ( devojacku ) do obelezavanja praznika
iz ranijeg zivota
Pa jbte Isus da te hebo ...ako je ona patrijahalna onda je njoj sasvim pod podrazumjeva se da prelazi na muževu vjeru , uzima njegovo prezime a svoje nezadržava ...AKO TO NENAPRAVI NIJE PATRIJAHALA.Regoč wrote:Ne, jedna obitelj, jedna vjera. Moja, naravno.pizzon wrote:meni bi jedino bilo bitno da je hriscanka,Regoč wrote:Filipinka jer su katolkinje, ali može i Albanka ako je katolkinja. Može i bilo koja ako nije feministica i hoće se pokatoličiti.pizzon wrote:glavno je pitanje,
filipinka ili siptarka ?
ne bih joj branio da zadrzi sve svoje obicaje,
od odlascka u crkcu ( devojacku ) do obelezavanja praznika
iz ranijeg zivota
ZATO NEMA VEZE IZ KOJE RELIGIJE ŽENSKA TAKVA DOLAZI.
ZAČEPITE VIŠE.
NE KUŽITE NI OSNOVE.
2014-04-11
Smiri malo. Zapravo, ne malo, nego puno.RayMabus wrote:Pa jbte Isus da te hebo
Pa idete mi na kuraz. Pricamo o patrijahalno odgojenim ženama a vi ono mora bit kršcanka. PA SINE AKO JE ONA PATRIJAHALNO ODGOJENA TO SE PODRAZUMJEVA DA PRELAZI NA TVOJU VJERU , UZIMA TVOJE PREZIME A SVOJE NEZADRŽAVA.Regoč wrote:Smiri malo. Zapravo, ne malo, nego puno.RayMabus wrote:Pa jbte Isus da te hebo
AKO TO NECE ONDA TI NIJE PATRIJAHALNA.
KRAJ RASPRAVE O TOME VIŠE.
2014-04-11
Briga me kamo ti idemo, suzdrži se od psovanja Boga, a da odem korak dalje (kao napomena za budućnost), i od psovanja obitelji.RayMabus wrote:Pa idete mi na kuraz.Regoč wrote:Smiri malo. Zapravo, ne malo, nego puno.RayMabus wrote:Pa jbte Isus da te hebo
Kojeg Boga ? Isus nije Bog.
2014-04-11
A šta je tebi Isus Bog jel ? Šta si reka da si po religiji ? Kršcanin.
Isus je Bog jel ?
A nije sin ?
Isus je Bog jel ?
A nije sin ?
2014-04-11
speare_shaker wrote:Noor wrote:nema tu krivice, majka priroda im podarila milozvučnije tonove :)
pa priznaj i sam, više voliš ženski cvrkut ..pri tome ne mislim nužno na pjevanje :))
Priznajem i bez mučenja.
Uostalom, ako poviriš na Glazbenu kutijicu lako možeš vidjet da većinom stavljam pjevačice, izvođačice i autorice.
Kod žena je to uglavnom drugačije, one uglavnom preferiraju muške glasove, ali eto, valjda je to tako uređeno prirodom.
već jesam
Guest- Guest
Ako ne znaš osnove, evo ti poveznica.RayMabus wrote:A šta je tebi Isus Bog jel ? Šta si reka da si po religiji ? Kršcanin.
Isus je Bog jel ?
A nije sin ?
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kr%C5%A1%C4%87anstvo
Pa citaj onda :Regoč wrote:Ako ne znaš osnove, evo ti poveznica.RayMabus wrote:A šta je tebi Isus Bog jel ? Šta si reka da si po religiji ? Kršcanin.
Isus je Bog jel ?
A nije sin ?
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kr%C5%A1%C4%87anstvo
Glavne kršćanske vjerske istine definirane su u antici na prvim ekumenskim koncilima i uglavnom ih prihvaćaju sve kršćanske vjeroispovijesti. U kršćanstvu je pet glavnih istina:
- monoteizam (postojanje jednoga transcendentnoga Boga, različita od svijeta, čija je objava sadržana u Svetom pismu) i Trojstvo (u Bogu su tri osobe: Otac, Sin i Duh Sveti)
- stvaranje i providnost (Bog je sve stvorio, sve uzdržava i svime upravlja)
- utjelovljenje i otkupljenje (Sin je Božji postao čovjekom radi njegova spasenja)
2014-04-11
Ne uči me mojoj vjeri, samo ne psuj Boga.
Pa Isus nije Bog. Da sam opsovao Boga znao bih.Regoč wrote:Ne uči me mojoj vjeri, samo ne psuj Boga.
2014-04-11
Ne bi. Prestani i to je sve!RayMabus wrote:Pa Isus nije Bog. Da sam opsovao Boga znao bih.Regoč wrote:Ne uči me mojoj vjeri, samo ne psuj Boga.
Uostalom mogu ti ga ( Boga ) dati na telefon ako hoceš ....ima on vremena i za takve kao šta si ti ...on je uvijek i svuda.
EON:
The absolute GOD, Eternity, Infinite. He is everything and he is everywhere
ili da te upoznam s ovima ...oci u oci
Aes:
They supervise the balance of the universe; these are Entities at the service of EON. They watch over the physical structure of the universe.
EON:
The absolute GOD, Eternity, Infinite. He is everything and he is everywhere
ili da te upoznam s ovima ...oci u oci
Aes:
They supervise the balance of the universe; these are Entities at the service of EON. They watch over the physical structure of the universe.
2014-04-11
Zašto da prestanem ?Regoč wrote:Ne bi. Prestani i to je sve!RayMabus wrote:Pa Isus nije Bog. Da sam opsovao Boga znao bih.Regoč wrote:Ne uči me mojoj vjeri, samo ne psuj Boga.
Misliš da se Bog ljuti ?
2014-04-11
Ja se ljutim. Stoga prestani!RayMabus wrote:Zašto da prestanem ?Regoč wrote:Ne bi. Prestani i to je sve!RayMabus wrote:Pa Isus nije Bog. Da sam opsovao Boga znao bih.Regoč wrote:Ne uči me mojoj vjeri, samo ne psuj Boga.
Misliš da se Bog ljuti ?
A dobro vec sam mislio da se Bog ljuti.Regoč wrote:Ja se ljutim. Stoga prestani!RayMabus wrote:Zašto da prestanem ?Regoč wrote:Ne bi. Prestani i to je sve!RayMabus wrote:Pa Isus nije Bog. Da sam opsovao Boga znao bih.Regoč wrote:Ne uči me mojoj vjeri, samo ne psuj Boga.
Misliš da se Bog ljuti ?
2014-04-11
Ne ulazim u Božje nakane.RayMabus wrote:A dobro vec sam mislio da se Bog ljuti.Regoč wrote:Ja se ljutim. Stoga prestani!RayMabus wrote:Zašto da prestanem ?Regoč wrote:Ne bi. Prestani i to je sve!RayMabus wrote:
Pa Isus nije Bog. Da sam opsovao Boga znao bih.
Misliš da se Bog ljuti ?
Možda želiš i Isusa da ti dam na telefon ?
SAMO NEMOJ DA ISPADNE DA JE ON SAMO ŠEF OVOG SUSTAVA A JA MALO ŠIREG REGIONA.
SOLAR LOGOS
Master Jesus - Love-WisdomSAMO NEMOJ DA ISPADNE DA JE ON SAMO ŠEF OVOG SUSTAVA A JA MALO ŠIREG REGIONA.
2014-04-11
Odlična stvar, čine se lijepe a što je još važnije drže do obitelji. Svakako za podržati ovakvo vezivanje i osnivanje obitelji.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Došla mlada iz Filipina
» Dečki bez cura
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Došla mlada iz Filipina
» Dečki bez cura
Page 6 of 7