Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
bi li bio? o, pa ti si savršen, uvijek čuješ i slušaš što ti bog govoriRegoč wrote:Nisam Bog pa ne znam koji je njegov plan. Možda je baš internetsko djelovanje Bog meni namienil jer da mi je namienil djelovanje po bolnicama kroz molitvu, bil bih tamo. Bog vodi moj život kako smatra potrebnim!
i nikad ne brkaš njegov plan s onim što ustvari ti sam želiš i sa svojim ugodama :D
uvijek pod božji plan treba izabrati ono što nas najmanje inkomodira, jer bog u svom planu za nas sigurno ne želi da se izlažemo naporima koje ne želimo, pa ni kad se time 'spašavaju mnogi životi'.. zato si ti internet-križar, korist od tvog 'rada' je također velika B-)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ne samo ona, nego sve obespravljene moraju imati pravo ubiti svoje dijete a ne biti još tlačeni od crkve ili države.debotoijusto wrote:silovana trudna zena treba pomoc a ne jos jedno , vjersko , silovanje
sve ovo treba kaznjavat novcano , prekrsaj
i ucestalo pa kome prije dopizdi
Evo, Bog je isplaniral da baš sad idem ručati. Pa, odoh, neću da Bog čeka. Čitamo se!
dobar tek i bravo za Kosjenkusigurno je rano ustala kad je već i kompletan ručak završilaRegoč wrote:Evo, Bog je isplaniral da baš sad idem ručati. Pa, odoh, neću da Bog čeka. Čitamo se!
neva- Posts : 4367
2014-04-12
kaja wrote:jehovini svjedoci, katolički,
Jehovini svjedoci nisu kršćani uopće pa tako ne mogu biti ni katolici.
Guest- Guest
Jasno, barem do 14-15 godine dok ne mogu samostalno živjeti bez tuđe pomoći.n_razbojnik wrote:Slovanje i incvest su promili u slučajevima abortusa...to su samo krivine lijevonapredne gerile koja gura agendu potpune i svima dostupne eutabazije nerođene djece...u ime nečeg boljeg cilja
sačuvaj bože sramote biti dijete silovatelja, reži to u startu, ne treba dati ni šansu
Ja se zalažem za abortus do 18te i to je jednako legitimno kao i ovakve pizdarije
Guest- Guest
Božji plan nije sigurno da se nerođena djeca ubijaju.Neve wrote:bi li bio? o, pa ti si savršen, uvijek čuješ i slušaš što ti bog govoriRegoč wrote:Nisam Bog pa ne znam koji je njegov plan. Možda je baš internetsko djelovanje Bog meni namienil jer da mi je namienil djelovanje po bolnicama kroz molitvu, bil bih tamo. Bog vodi moj život kako smatra potrebnim!
i nikad ne brkaš njegov plan s onim što ustvari ti sam želiš i sa svojim ugodama :D
uvijek pod božji plan treba izabrati ono što nas najmanje inkomodira, jer bog u svom planu za nas sigurno ne želi da se izlažemo naporima koje ne želimo, pa ni kad se time 'spašavaju mnogi životi'.. zato si ti internet-križar, korist od tvog 'rada' je također velika B-)
Guest- Guest
Hm, pa i udane zene cine pobacaje...da se ne svede sve na klinke i neudate zene koje su ostale trudne...i da, mnogi ocevi nagovore majke da izvrse pobacaj, da ne bude sva krivica na zenama...
2016-11-17
danni1 wrote:Ne samo ona, nego sve obespravljene moraju imati pravo ubiti svoje dijete a ne biti još tlačeni od crkve ili države.debotoijusto wrote:silovana trudna zena treba pomoc a ne jos jedno , vjersko , silovanje
ti ovo ozbiljno ili nisi onaj dani sa bivšeg foruma?
Guest- Guest
tre911 wrote:Božji plan nije sigurno da se nerođena djeca ubijaju.Neve wrote:bi li bio? o, pa ti si savršen, uvijek čuješ i slušaš što ti bog govoriRegoč wrote:Nisam Bog pa ne znam koji je njegov plan. Možda je baš internetsko djelovanje Bog meni namienil jer da mi je namienil djelovanje po bolnicama kroz molitvu, bil bih tamo. Bog vodi moj život kako smatra potrebnim!
sigurno nije
Guest- Guest
kako ti znaš što je a što nije Božji plan?
imaš uvid u njegov um?
imaš uvid u njegov um?
Guest- Guest
Bog nam daje naslutiti kroz rieči "ne ubij".deda wrote:kako ti znaš što je a što nije Božji plan?
imaš uvid u njegov um?
Regoč wrote:Bog nam daje naslutiti kroz rieči "ne ubij".deda wrote:kako ti znaš što je a što nije Božji plan?
imaš uvid u njegov um?
eto
Guest- Guest
metilda wrote:Regoč wrote:Bog nam daje naslutiti kroz rieči "ne ubij".deda wrote:kako ti znaš što je a što nije Božji plan?
imaš uvid u njegov um?
eto
opet literalizam,
ne ubij se ne odnosi na slučaj kad dite pokušava ubiti majku.
2014-04-16
govinda wrote:Hm, pa i udane zene cine pobacaje...da se ne svede sve na klinke i neudate zene koje su ostale trudne...
Mislili ste da na abortus najviše idu mlade cure, siromašne i žene sumnjivog morala? Baš naprotiv!
ZAGREB - Čak 93 posto žena koje u Hrvatskoj abortiraju starije su od 20 godina, a 78 posto njih već su majke, i to najčešće u braku.
Svaka četvrta trudnica iznad 35 godina abortira!
Pobačaj je, slažu se stručnjaci, u Hrvatskoj još uvijek metoda kontracepcije kojoj pribjegavaju zrelije, najčešće zaposlene i udane žene, u slučaju da zatrudne s trećim djetetom koje nisu planirale.
Pokazali su to podaci istraživanja “Rizični čimbenici povezani s odlukom o legalnom prekidu trudnoće u Hrvatskoj”, koje su proveli stručnjaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Škole narodnog zdravlja “Dr. Andrija Štampar”, a bit će prezentirani na 2. hrvatskom kongresu preventivne medicine i unapređenja zdravlja polovicom listopada u Zagrebu.
Iako u društvu postoji opće mišljenje da na pobačaj najčešće odlaze mlade djevojke, studentice ili srednjoškolke, koje ostanu u drugom stanju, žene izrazito lošeg socijalnog stanja ili one sumnjivog morala, podaci govore upravo suprotno.
Najveći broj žena bio je u dobi od 20 do 34 godine. Njih 69,5 posto imalo je već barem jedno dijete, 65 posto bilo ih je u braku, većina je imala srednju školu, a 54 posto bilo ih je zaposleno. Među rodiljama samo je 17,8 posto žena imalo već dvoje ili više djece, a među onima koje su abortirale njih 53 posto.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mislili-ste-da-na-abortus-najvise-idu-mlade-cure-siromasne-i-zene-sumnjivog-morala-bas-naprotiv/2132025/
Guest- Guest
metilda wrote:danni1 wrote:Ne samo ona, nego sve obespravljene moraju imati pravo ubiti svoje dijete a ne biti još tlačeni od crkve ili države.debotoijusto wrote:silovana trudna zena treba pomoc a ne jos jedno , vjersko , silovanje
ti ovo ozbiljno ili nisi onaj dani sa bivšeg foruma?
Ma on je, ali sarkazam.
Guest- Guest
To sam već napisal, to je samoobrana.aben wrote:opet literalizam,
Regoč wrote:To sam već napisal, to je samoobrana.aben wrote:opet literalizam,
Ma to je trolanje.
Guest- Guest
a, nis čito.Regoč wrote:To sam već napisal, to je samoobrana.aben wrote:opet literalizam,
da, jedini opravdan razlog ua ubojstvo je sumnja da dite želi ubiti mati.
za ostalo, tu je moderirani blockov evikcionizam. al to smo prošli.
2014-04-16
speare_shaker wrote:govinda wrote:Hm, pa i udane zene cine pobacaje...da se ne svede sve na klinke i neudate zene koje su ostale trudne...
Mislili ste da na abortus najviše idu mlade cure, siromašne i žene sumnjivog morala? Baš naprotiv!
ZAGREB - Čak 93 posto žena koje u Hrvatskoj abortiraju starije su od 20 godina, a 78 posto njih već su majke, i to najčešće u braku.
Svaka četvrta trudnica iznad 35 godina abortira!
Pobačaj je, slažu se stručnjaci, u Hrvatskoj još uvijek metoda kontracepcije kojoj pribjegavaju zrelije, najčešće zaposlene i udane žene, u slučaju da zatrudne s trećim djetetom koje nisu planirale.
Pokazali su to podaci istraživanja “Rizični čimbenici povezani s odlukom o legalnom prekidu trudnoće u Hrvatskoj”, koje su proveli stručnjaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Škole narodnog zdravlja “Dr. Andrija Štampar”, a bit će prezentirani na 2. hrvatskom kongresu preventivne medicine i unapređenja zdravlja polovicom listopada u Zagrebu.
Iako u društvu postoji opće mišljenje da na pobačaj najčešće odlaze mlade djevojke, studentice ili srednjoškolke, koje ostanu u drugom stanju, žene izrazito lošeg socijalnog stanja ili one sumnjivog morala, podaci govore upravo suprotno.
Najveći broj žena bio je u dobi od 20 do 34 godine. Njih 69,5 posto imalo je već barem jedno dijete, 65 posto bilo ih je u braku, većina je imala srednju školu, a 54 posto bilo ih je zaposleno. Među rodiljama samo je 17,8 posto žena imalo već dvoje ili više djece, a među onima koje su abortirale njih 53 posto.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mislili-ste-da-na-abortus-najvise-idu-mlade-cure-siromasne-i-zene-sumnjivog-morala-bas-naprotiv/2132025/
Ovo ruši planet yodi...
2014-04-15
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
Page 11 of 19