Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
Page 1 of 19
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
"Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin"
Zadarski profesor Ivan Poljaković, gostujući na tribini o pobačaju, je oštro kritizirao odluku Ustavnog suda koji je odbacio zahtjev za zabranu pobačaja...
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/ako-je-zena-silovana-nema-pravo-pociniti-jos-jedan-zlocin-514242 - 24sata.hr
Redoviti profesor na Odsjeku za engleski jezik i književnost Sveučilišta u Zadru prof. dr. Ivan Poljaković gostovao je na tribini "Pobačaj - znak dekadentnog društva".
- Ako je muškarac počinio zločin silovanja, žena nema pravo počiniti još jedan zločin. Zbog zločina jedne osobe, vi nemate pravo ubiti drugu osobu. Nemate pravo to dijete ubiti! Ako ga baš ne možete zavoljeti, možete ga dati na posvajanje - izjavio je profesor.
Kako prenosi Zadarski list, Poljaković je na predavanju napao odluku Ustavnog suda koji je odbacio zahtjev za zabranu pobačaja, te kritizirao Crkve koja, po njegovom mišljenju, nedovoljno osuđuje kontracepciju.
- I Hitler je u vrijeme Drugog svjetskog rata ubio 1,5 milijuna djece i onda nam kažu da naše društvo želimo vratiti u mračno doba. To su marksisti koji izvrću stvarnost i povijesne činjenice, a neki od njih i danas predaju na fakultetima. Pobačaj je ubojstvo, a sve zlo počinje nakon seksualne revolucije kada na scenu stupa kontracepcija. No iako sam vjernik i cijelog sam života u Crkvi, kao instituciju je moram kritizirati jer u mojih 60 godina života nikada nisam čuo niti jednog svećenika da je s oltara rekao bilo što protiv kontracepcije - dodao je Poljaković.
- Legalizacija nečega ne znači da je to i moralno ispravno. To samo znači da vas vlast neće goniti. Oni koji smatraju da će zabrana pobačaja dovesti do nelegalnih pobačaja, pa će žena izlagati svoje zdravlje i život riziku, također kao argument ne stoji. Vi idete nekoga ubiti i htjeli biste da je to bez rizika?! Naravno da se izlažete riziku jer vi idete nekoga ubiti - kazao je profesor i dodao da je odluka Ustavnog suda tužan dan za Hrvatsku.
Last edited by deda on Sat 4 Mar - 18:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
i takav zločin nema zastaru
tražiti od bolnica popis žena koje su izvele abortuse te ih potom treba sukladno njihovom zločinu kazniti, višegodišnji zatvor je bar minimum pravde koji se mora tražiti za ubojstvo
tražiti od bolnica popis žena koje su izvele abortuse te ih potom treba sukladno njihovom zločinu kazniti, višegodišnji zatvor je bar minimum pravde koji se mora tražiti za ubojstvo
Guest- Guest
ako jaje ima potencijal da postane dva jednojajčana blizanca, onda je to i dvostruko ubojstvo
Guest- Guest
deda wrote:"Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin"
Pobačaj je ubojstvo.
- Legalizacija nečega ne znači da je to i moralno ispravno. To samo znači da vas vlast neće goniti.
Oni koji smatraju da će zabrana pobačaja dovesti do nelegalnih pobačaja, pa će žena izlagati svoje zdravlje i život riziku, također kao argument ne stoji. Vi idete nekoga ubiti i htjeli biste da je to bez rizika?! Naravno da se izlažete riziku jer vi idete nekoga ubiti - kazao je profesor i dodao da je odluka Ustavnog suda tužan dan za Hrvatsku.
Ovo mi je nevjerojatno, ja sam čul. Istina, ne baš intenzivno, ali sam čul.deda wrote:No iako sam vjernik i cijelog sam života u Crkvi, kao instituciju je moram kritizirati jer u mojih 60 godina života nikada nisam čuo niti jednog svećenika da je s oltara rekao bilo što protiv kontracepcije - dodao je Poljaković.
Ništa unatrag. Ako je bilo zakonito, ne možeš kažnjavati.deda wrote:i takav zločin nema zastaru
A i uobičajena sprdnja nije izostala.deda wrote:ako jaje ima potencijal da postane dva jednojajčana blizanca, onda je to i dvostruko ubojstvo
Jbg, ni ja nisam pobornik pobacaja ali kad je u pitanju trudnoca kao posljedica silovanja tu se ipak malo zamislim...
2016-11-17
narednih godina bude atomski s desna ovih starih prdonja , uglavnom muskaraca , ironijo ime ti kvazikonzervativna HR
ovaj posebno iritantna pojava
ovaj posebno iritantna pojava
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Jasno mi je i zašto, ali gledaj ovako. Silovatelj je za najviše sedam godinah vani, a diete, koje ničemu nije krivo, mrtvo je za vazda.govinda wrote:Jbg, ni ja nisam pobornik pobacaja ali kad je u pitanju trudnoca kao posljedica silovanja tu se ipak malo zamislim...
da i?Regoč wrote:a diete, koje ničemu nije krivo, mrtvo je za vazda.
ako išta pobačaje treba sistematizirati, uvesti sterilizaciju i principe eugenike
Guest- Guest
da ali ce to dijete cijeli svoj zivot nositi na sebi oznaku da je plod silovanja i da mu je otac psihopata.....Regoč wrote:Jasno mi je i zašto, ali gledaj ovako. Silovatelj je za najviše sedam godinah vani, a diete, koje ničemu nije krivo, mrtvo je za vazda.govinda wrote:Jbg, ni ja nisam pobornik pobacaja ali kad je u pitanju trudnoca kao posljedica silovanja tu se ipak malo zamislim...
2016-11-17
I naravno, ti bi bio taj koji bi pravio spiskove za sterilizaciju? Ne moze, hocu ja da pravim spisak i recimo tebe stavim na prvo mjesto....mozda bih i eutanaziju legalizovao, bolje to nego sterilizacija.....i naravno, ja bih pravio spisak a ne ti....deda wrote:da i?Regoč wrote:a diete, koje ničemu nije krivo, mrtvo je za vazda.
ako išta pobačaje treba sistematizirati, uvesti sterilizaciju i principe eugenike
2016-11-17
Ja bih prvo eutanaziral cvikeraše.deda wrote:da i?Regoč wrote:a diete, koje ničemu nije krivo, mrtvo je za vazda.
govinda wrote:
I naravno, ti bi bio taj koji bi pravio spiskove za sterilizaciju? Ne moze, hocu ja da pravim spisak i recimo tebe stavim na prvo mjesto....mozda bih i eutanaziju legalizovao, bolje to nego sterilizacija.....i naravno, ja bih pravio spisak a ne ti....
fertilne žene su strateški resurs, dopustiti retardima sa dna društva koji inače ne mogu dobiti pičke da pomoću sile šire svoj genetski materijal je idjotski, takvo što moralno prihvatljivim mogu smatrati samo najveći debili čije su moralne vrijednosti potpuna suprotnost stvarnim vrlinama
Guest- Guest
Jedna opcija. Druga opcija je da će biti svjestan koliko ga je majka voljela da ga je rodila unatoč otcu.govinda wrote:da ali ce to dijete cijeli svoj zivot nositi na sebi oznaku da je plod silovanja i da mu je otac psihopata.....Regoč wrote:Jasno mi je i zašto, ali gledaj ovako. Silovatelj je za najviše sedam godinah vani, a diete, koje ničemu nije krivo, mrtvo je za vazda.govinda wrote:Jbg, ni ja nisam pobornik pobacaja ali kad je u pitanju trudnoca kao posljedica silovanja tu se ipak malo zamislim...
Regoč wrote:
Ja bih prvo eutanaziral cvikeraše.
koga briga što bi ti, ti si maloumni debil
Guest- Guest
Kako odrediti što je društveno dno?deda wrote:govinda wrote:
I naravno, ti bi bio taj koji bi pravio spiskove za sterilizaciju? Ne moze, hocu ja da pravim spisak i recimo tebe stavim na prvo mjesto....mozda bih i eutanaziju legalizovao, bolje to nego sterilizacija.....i naravno, ja bih pravio spisak a ne ti....
fertilne žene su strateški resurs, dopustiti retardima sa dna društva koji inače ne mogu dobiti pičke da pomoću sile šire svoj genetski materijal je idjotski, takvo što moralno prihvatljivim mogu smatrati samo najveći debili čije su moralne vrijednosti potpuna suprotnost stvarnim vrlinama
kako god, ja bih tebe stavio na spisak za sterilizaciju...a provjerio bih ti i rasnu cistocu pa bih mozda te stavio i na spisak za eutanaziju...deda wrote:govinda wrote:
2016-11-17
A ti si imbecil. Eto ti sad!deda wrote:Regoč wrote:
Regoč wrote:A ti si imbecil. Eto ti sad!deda wrote:Regoč wrote:
našle se dvije pičke prijetiti ubojstvom preko interneta, a kad takve nađeš pa im malo stisneš roditelje, žensku ili djecu, onda je nemoj molim te, samo sam se šalio...
glumi nekomu drugome junačinu luzeru
Guest- Guest
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
Page 1 of 19