Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
red wolf wrote:To je potpuno nebitno za izbor...To je važno za društva gdje ste vi nacionalisti u većini...n_razbojnik wrote:Trudnoća kao produkt silovanja je koliko... 0,1 % svih abrotusa i tu su lijevonapredni hvataju za slamku u borbi "za izbor"
Kako je nebitno kada se svaki puta poteže kao argument, i to udarni...znaju i tvoji da to baš nije lijep i radostan čin, ubijati nerođenu djecu, ali kada su tuđa lakše je gurati agendu...i najčešće su plod silovanja, drugi argument je incest...
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Regoč wrote:Čini mi se da oni koji su za izbor nemaju takvih moralnih skrupulah. Jedostavno smatraju da majka može ubiti svoje diete ako joj se hoće.n_razbojnik wrote:Trudnoća kao produkt silovanja je koliko... 0,1 % svih abrotusa i tu su lijevonapredni hvataju za slamku u borbi "za izbor"
Pa može, i rade to, ali ne treba u to uplitati društvo i postavljati kao moralan i odgovoran čin...da ne kažem ljuckopravan i napredan zbljuv
2014-04-15
"Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!"red wolf wrote:Ono što tvoj limitirani mozak ne može shvatiti je da nije riječ o djetetu...Regoč wrote:Čini mi se da oni koji su za izbor nemaju takvih moralnih skrupulah. Jedostavno smatraju da majka može ubiti svoje diete ako joj se hoće.n_razbojnik wrote:Trudnoća kao produkt silovanja je koliko... 0,1 % svih abrotusa i tu su lijevonapredni hvataju za slamku u borbi "za izbor"
govinda wrote:da ali ce to dijete cijeli svoj zivot nositi na sebi oznaku da je plod silovanja i da mu je otac psihopata.....Regoč wrote:Jasno mi je i zašto, ali gledaj ovako. Silovatelj je za najviše sedam godinah vani, a diete, koje ničemu nije krivo, mrtvo je za vazda.govinda wrote:Jbg, ni ja nisam pobornik pobacaja ali kad je u pitanju trudnoca kao posljedica silovanja tu se ipak malo zamislim...
Da a zamisli da mu ćaća adezeovac...ili komunjara...ili Srbin, ili albino crnac...mislim, sintagmu je nabiti odveć lako...da ne bi dijete možda ispalo bolje baš iz tog i takvog razloga
2014-04-15
Ima ih koji bi da to ide na trošak zdravstvenih doprinosah.n_razbojnik wrote:Regoč wrote:Čini mi se da oni koji su za izbor nemaju takvih moralnih skrupulah. Jedostavno smatraju da majka može ubiti svoje diete ako joj se hoće.n_razbojnik wrote:Trudnoća kao produkt silovanja je koliko... 0,1 % svih abrotusa i tu su lijevonapredni hvataju za slamku u borbi "za izbor"
Pa može, i rade to, ali ne treba u to uplitati društvo i postavljati kao moralan i odgovoran čin...da ne kažem ljuckopravan i napredan zbljuv
Nemere...katotalibanija forever!Regoč wrote:Ima ih koji bi da to ide na trošak zdravstvenih doprinosah.n_razbojnik wrote:Regoč wrote:Čini mi se da oni koji su za izbor nemaju takvih moralnih skrupulah. Jedostavno smatraju da majka može ubiti svoje diete ako joj se hoće.n_razbojnik wrote:Trudnoća kao produkt silovanja je koliko... 0,1 % svih abrotusa i tu su lijevonapredni hvataju za slamku u borbi "za izbor"
2014-04-15
Guraju oni svoje. Na nama je da se odupremo za početak potpisujući peticiju, a potom referendumskom podrškom zaštiti života od začeća.n_razbojnik wrote:Nemere...katotalibanija forever!Regoč wrote:Ima ih koji bi da to ide na trošak zdravstvenih doprinosah.n_razbojnik wrote:Regoč wrote:Čini mi se da oni koji su za izbor nemaju takvih moralnih skrupulah. Jedostavno smatraju da majka može ubiti svoje diete ako joj se hoće.n_razbojnik wrote:Trudnoća kao produkt silovanja je koliko... 0,1 % svih abrotusa i tu su lijevonapredni hvataju za slamku u borbi "za izbor"
Nek svi paze kad se jebu, ako ne paze onda nek radjaju..kad je znala sirit noge u jebacini nek ih rasiri i kad radja...ha ja....
2016-11-17
Ne ide to baš tako...govinda wrote:Nek svi paze kad se jebu, ako ne paze onda nek radjaju..kad je znala sirit noge u jebacini nek ih rasiri i kad radja...ha ja....
red wolf-
2016-02-10
Rekal bih da je svatko odgovoran za svoje postupke.govinda wrote:Nek svi paze kad se jebu, ako ne paze onda nek radjaju..kad je znala sirit noge u jebacini nek ih rasiri i kad radja...ha ja....
"Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!"red wolf wrote:Ne ide to baš tako...govinda wrote:Nek svi paze kad se jebu, ako ne paze onda nek radjaju..kad je znala sirit noge u jebacini nek ih rasiri i kad radja...ha ja....
Tvoj mozak nije dorasao ovome...Regoč wrote:Rekal bih da je svatko odgovoran za svoje postupke.govinda wrote:Nek svi paze kad se jebu, ako ne paze onda nek radjaju..kad je znala sirit noge u jebacini nek ih rasiri i kad radja...ha ja....
red wolf-
2016-02-10
"Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!"red wolf wrote:Tvoj mozak nije dorasao ovome...Regoč wrote:Rekal bih da je svatko odgovoran za svoje postupke.govinda wrote:Nek svi paze kad se jebu, ako ne paze onda nek radjaju..kad je znala sirit noge u jebacini nek ih rasiri i kad radja...ha ja....
Ide...jedino ako ti ne izvodis kakve perverzije u sexu...red wolf wrote:Ne ide to baš tako...govinda wrote:Nek svi paze kad se jebu, ako ne paze onda nek radjaju..kad je znala sirit noge u jebacini nek ih rasiri i kad radja...ha ja....
2016-11-17
Kratak prevod sa bosanskog na hrvatskiRegoč wrote:Rekal bih da je svatko odgovoran za svoje postupke.govinda wrote:Nek svi paze kad se jebu, ako ne paze onda nek radjaju..kad je znala sirit noge u jebacini nek ih rasiri i kad radja...ha ja....
2016-11-17
Pokušavam postupati u skladu sa svojim geslom. No, često me kojekakvi Deboti i Ase spuste na "antifašističku" razinu.govinda wrote:Kratak prevod sa bosanskog na hrvatskiRegoč wrote:Rekal bih da je svatko odgovoran za svoje postupke.govinda wrote:Nek svi paze kad se jebu, ako ne paze onda nek radjaju..kad je znala sirit noge u jebacini nek ih rasiri i kad radja...ha ja....
jbte, jos ste kod seksa i posljedica
Danas Matko sutra svatko
n_razbojnik-
2014-04-15
da, dobre stare uspomene :Dn_razbojnik wrote:Volemo seks i rado ga se sjećamoLeviathan2 wrote:jbte, jos ste kod seksa i posljedica
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Kad je u pitanju silovanje, tu bih ženi dao pravo odluke.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
Page 7 of 19