Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
Page 15 of 19
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
Pa barem zanju što je tumor za razliku od tebe, ima tu još podosta toga no ovdje si se sad ukakio pa stoga neću u širinu.catabbath wrote:danni1 wrote:Važno je da nisu jebeni kreteni koji smatraju da je dijete oživi kad se rodi.
Svi koji nisu mujage ili retardirani katolibani su kreteni. Najbolje kad si lizač oltara religije koju si židovi namjenili robovima, onda si pametan, časna riječ Željke Markić
Guest- Guest
U principu je tvoja majka gadan zajeb napravila kada te nije rodila sa traktorske prikolice i istresala na asfalt. No možda se upravo to i dogodilo s obzirom na gluposti koje ovdje prosipaš.catabbath wrote:tre911 wrote: Zašto misliš da se ubijaju stanice tumora kemoterapijom ili zračenjem ako nisu žive?
Treba zabraniti kemoterapiju, to je zločin protiv nerođenog tumora.
Guest- Guest
Ne kuzim te siledžije..nije li bolje polirati Žigolovske ulete i osvajati curu,na kraju se kraljevski pocastiti,navesti curu da da od Sebea sve,nego je silovati,svu zgrcenu i isplasenu???
Guest- Guest
catabbath wrote:tre911 wrote: Zašto misliš da se ubijaju stanice tumora kemoterapijom ili zračenjem ako nisu žive?
danas su govinda i regoč rekli kako treba odobriti eutanaziju za retarde. nakon ovog tvog upisa, slažem se s njima.
Guest- Guest
govinda wrote:Alkar tre u sridu! Upravo, nije ubistvo jer eto dijete u utrobi jos nije zivo...vlasnica sam tijela a fetus je samo dio mog tijela koji odstranim, ako bubuljicu ili melanom...bila sam glupa i jebala se bez zastite ali to necu sebi da priznam pa onda govorim o pravu zene da raspolaze svojim tijelom...izgovori, izgovori, samo hrpa izgovora da se izbjegne istina: zene koje abortiraju su ubice...tre911 wrote:
Pravo na život je iznad prava na privatno vlasništvo. Meni je jasno da će žena napraviti abortus ako baš želi no nije mi jasno zašto se to želi upakirati pod parolu da je ona vlasnik svoga tijela i da može raditi što želi kada to pravilo u niti jednom drugom slučaju ne pije vodu. Neka se otvoreno kaže da ne želi to dijete i da smatra da je ona njegov vlasnik i da ga želi ubiti jer ne želi imati posla nikakva sa njim u svome životu.. no to je onda politički nekorektno i krajnje brutalno pa se onda upakirava u riječi koje milozvučnije zvuče u našim ušima.
Daj ne serite! Imamo moralna načela i poštujemo ljudski život.max123 wrote:slican ili skoro isti obrazac.nevirovatno kako je religija jednog malog, pastirskog naroda,i njihova shvacanja svijeta, prije dvi i kusur iljade godina osvojila svijet,i jos ga uvik drzi na nivou tadasnjih razmisljanja...catabbath wrote:Haha kako se brzo katolibani slože sa kozojebima kad je primitivizam u pitanju. Evo jedan može žensku mučiti srednjovjekonvim spravama dok ne prizna da je vještica (abortirala) a drugi je može kamenovati do smrti. Braća po Abrahamu pljuc!
Ubijaš čim nasilno prekineš ljudski život, a život započinje začećem.catabbath wrote:tre911 wrote:Znači ja sam primitivac jer ne želim da se djeca ubijaju a ti si naprednjak jer zagovaraš ubijanje nerođene djece? Pitam se ko je tu divljak, ja ili ti.
Dijete se prvo mora roditi da bi ga mogao ubiti. Sve ostalo su izmišljotine nekog popa koji kaže da zna da to želi neko izmišljeno bliskoistočno božanstvo. Šta je naj smješnije u bibliji nigdje ne piše da se to nesmije.
Moze biti ali znam dosta osoba koje su od ateistickih roditelja a religiozne su i obrnuto...uglavnom, kad se vec bavimo analizama i za tebe mogu ja reci da si produkt straha od roditeljstva...hoces da jebes a ako ona ostane trudna onda se useres od straha i nagovaras je da abortira...ukratko, serator...max123 wrote:ti si ocito proizvod svoje kulturno-religiske sredine,kao i uostalom i tre i niz slicnih.nikad se nisi oslobodio tih okova religiske indoktrinacije i ne cudi takvo stajaliste.da si se igrom slucaja rodio u jednoj drugoj sredini,recimo roditelja ateista,zasigurno bi ti spika bila drugacija.svi smo mi proizvod naseg okruzenja,malo je onih koji se oslobode istih i svojom,vlastitom glavom,slobodno razmisljaju..govinda wrote:
Alkar tre u sridu! Upravo, nije ubistvo jer eto dijete u utrobi jos nije zivo...vlasnica sam tijela a fetus je samo dio mog tijela koji odstranim, ako bubuljicu ili melanom...bila sam glupa i jebala se bez zastite ali to necu sebi da priznam pa onda govorim o pravu zene da raspolaze svojim tijelom...izgovori, izgovori, samo hrpa izgovora da se izbjegne istina: zene koje abortiraju su ubice...
2016-11-17
Opet laprdaš.catabbath wrote:Samo Bog ima pravo ubijati, inaće je to smrtni grijeh. Ostim kad provodiš božju volju onda možeš ubijati do besvijesti, čak će ti velečasni blagosloviti oružje a Papa će ti reći da je to put u Raj
Nismo mi to baš tako rekli, nego smo idiotu naveli da bi i njega mogli eutanazirati u eugeničkom poretku koji zagovara.Noor wrote:catabbath wrote:tre911 wrote: Zašto misliš da se ubijaju stanice tumora kemoterapijom ili zračenjem ako nisu žive?
danas su govinda i regoč rekli kako treba odobriti eutanaziju za retarde. nakon ovog tvog upisa, slažem se s njima.
Regoč wrote:Nismo mi to baš tako rekli, nego smo idiotu naveli da bi i njega mogli eutanazirati u eugeničkom poretku koji zagovara.Noor wrote:catabbath wrote:tre911 wrote: Zašto misliš da se ubijaju stanice tumora kemoterapijom ili zračenjem ako nisu žive?
nije ni čabata daleko od toga.
Guest- Guest
život da, razum ne.tre911 wrote:De ne pričaj gluposti, svi se slažu da život počinje začećem i ako si prekinio njegov rast i razvoj jasno je da si ga ubio samo to tako ružno zvuči u tvojim ušima jelda.catabbath wrote:tre911 wrote:Znači ja sam primitivac jer ne želim da se djeca ubijaju a ti si naprednjak jer zagovaraš ubijanje nerođene djece? Pitam se ko je tu divljak, ja ili ti.
Dijete se prvo mora roditi da bi ga mogao ubiti. Sve ostalo su izmišljotine nekog popa koji kaže da zna da to želi neko izmišljeno bliskoistočno božanstvo. Šta je naj smješnije u bibliji nigdje ne piše da se to nesmije.
2014-12-30
Pa je, razuma i svijesti nema ali je život svakako u pitanju, jedna od faza razvoja u životu čovjeka.veber wrote:život da, razum ne.tre911 wrote:De ne pričaj gluposti, svi se slažu da život počinje začećem i ako si prekinio njegov rast i razvoj jasno je da si ga ubio samo to tako ružno zvuči u tvojim ušima jelda.catabbath wrote:tre911 wrote:Znači ja sam primitivac jer ne želim da se djeca ubijaju a ti si naprednjak jer zagovaraš ubijanje nerođene djece? Pitam se ko je tu divljak, ja ili ti.
Guest- Guest
Boga mi ni rođenjem ne postaju razumni. I što misliš, kad postaju razumni pa da tu negdje postavimo i granicu do kad možemo ubiti dijete?veber wrote:život da, razum ne.tre911 wrote:De ne pričaj gluposti, svi se slažu da život počinje začećem i ako si prekinio njegov rast i razvoj jasno je da si ga ubio samo to tako ružno zvuči u tvojim ušima jelda.catabbath wrote:tre911 wrote:Znači ja sam primitivac jer ne želim da se djeca ubijaju a ti si naprednjak jer zagovaraš ubijanje nerođene djece? Pitam se ko je tu divljak, ja ili ti.
veber wrote:život da, razum ne.tre911 wrote:De ne pričaj gluposti, svi se slažu da život počinje začećem i ako si prekinio njegov rast i razvoj jasno je da si ga ubio samo to tako ružno zvuči u tvojim ušima jelda.
Znači čim ga dohvati Alzheimer, odmah na lebovanje?
Guest- Guest
Regoč wrote:Nismo mi to baš tako rekli, nego smo idiotu naveli da bi i njega mogli eutanazirati u eugeničkom poretku koji zagovara.Noor wrote:catabbath wrote:tre911 wrote: Zašto misliš da se ubijaju stanice tumora kemoterapijom ili zračenjem ako nisu žive?
jeste, baš tako ste rekli, a sad kad si i samom sebi glup zbog toga se izvlačiš i racijonaliziraš, izmotavaš se
tvoje riječi su bile da bi ti baš eutanizirao cvikeraša sa mog avatara, aludirajući time na mene
kaja, koja je žensko, je čvršći karakter od vas dvojice, ona kad prijeđe granicu se ne izmotava, toliko o vašoj muškosti
Guest- Guest
tre911 wrote:
De ne pričaj gluposti, svi se slažu da život počinje začećem
svi koji nemaju pojma što pričaju, život ne počinje činom jebanja
život je počeo pred 4.5 milijardi godina, ili ako hoćeš prema tvom kršćanskom svjetonazoru počeo je pred 6.000 godina kad ga je stvorio bog
nakon toga se život samo prenosi, i muška i ženska stanica prije stapanja su žive
ženska jajna stanica prije oplodnje je potpuno funkcionalna i živa, dok muški spermić poput virusa u nju samo ubaci svoju DNK
u trenutku spolnog čina nema stvaranja i započinjanja života
možda želite vjerovati da jebanjem stvarate život, no ipak niste toliko svemoćni
Guest- Guest
Deda ajde šetaj sa svojim glupostima.deda wrote:tre911 wrote:
De ne pričaj gluposti, svi se slažu da život počinje začećem
svi koji nemaju pojma što pričaju, život ne počinje činom jebanja
život je počeo pred 4.5 milijardi godina, ili ako hoćeš prema tvom kršćanskom svjetonazoru počeo je pred 6.000 godina kad ga je stvorio bog
nakon toga se život samo prenosi, i muška i ženska stanica prije stapanja su žive
ženska jajna stanica prije oplodnje je potpuno funkcionalna i živa, dok muški spermić poput virusa u nju samo ubaci svoju DNK
u trenutku spolnog čina nema stvaranja i započinjanja života
možda želite vjerovati da jebanjem stvarate život, no ipak niste toliko svemoćni
Guest- Guest
od zabrane AB-a odustalo se, ne zbog liberalizma, nego zbog jako loših iskustava sa zabranama i njihovim posljedicama
žena koja misli da ne može zadržati dijete, a AB ne može napraviti u stručnim i sterilnim bolničkim uvjetima, otići će kod bilo kakvog priučenog šarlatana koji joj može napraviti nepopravljivu zdravstvenu štetu
a onda više nema ni tog ploda, ni bilo kojeg budućeg, a nerijetko nema više ni žene same
žena koja misli da ne može zadržati dijete, a AB ne može napraviti u stručnim i sterilnim bolničkim uvjetima, otići će kod bilo kakvog priučenog šarlatana koji joj može napraviti nepopravljivu zdravstvenu štetu
a onda više nema ni tog ploda, ni bilo kojeg budućeg, a nerijetko nema više ni žene same
neva- Posts : 4367
2014-04-12
uostalom Hrvatska je ispod EU prosjeka po broju pobačaja unatoč lošoj ekonomskoj situaciji, najgore je stanje po zemljama bivšeg sovjetskog saveza i onima zahvaćenima ekonomskom krizom poput Španjolske, Grčke itd.
Guest- Guest
kojim glupostima, jedina glupost ovdje je to što vi tvrdite da jebanjem nastaje život, no tu je kriv obrazovni sustav jer tokom školovanja niste usvojili ni osnove biologije, valjda se na vjeronauku ne uči kako funkcionira ljudski organizamtre911 wrote:
Deda ajde šetaj sa svojim glupostima.
Guest- Guest
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Rusija u UN-u: Izrael se nema pravo braniti
» bidna zena nema pojma
Page 15 of 19