Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
Ne nego obicna mržnja ....jednostavno između borbe za prava radnika i bolje uvjete rada i toga da unište KC il drugu neku crkvu koja je dominantna na njihovom podrucju oni radije biraju uništenje te crkve bez obzira na to šta ce uništiti srednji sloj a ojacat krupne kapitaliste.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:Mržnja.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:.eto nece biti ta crkva koja je prije bila ( neka kršcanska ) nego ce biti đamije.
I sad kao vi ste pametni , shebali ste religije ....a u biti dovukli još zatucanije VJERNIKE.
A zanimljivo kako to ekipa i dalje nikako ne uspjeva shvatiti. E sad, ipak ne bih špekulirao što je tu na stvari, iznimno slaba inteligencija ili slijepo izvršavanje naredbi "odozgo".
Vjerojatno autodestruktivna odnosno doslovce samoubilačka kombinacija sva tri faktora.
U suštini rijec je o lažnim ljevicarima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:crkve su prazne
Očito si godinama preskakao obavezne odlaske na misu nedjeljom. Dobit ćeš ukor zbog lošeg špijanja svog klasnog neprijatelja.
pusti tu pricu
pokazno nedjeljom , to i @marc ide
odi obicnim danom , 3 babe sto krunicu grabe
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jednostavno je rijec o mržnji ...jednostavno nežele da ljudi budu slobodni nedjeljom da nebi slucajno išli na mise i da KC propada ....to šta krupni kapital dobiva jeftinu radnu snagu nedjeljom to ih nezanima.
Nezanima ih ni to šta se ja borim protiv matrijahalne imperije pa podržavam zabranu rada nedjeljom jer su žene te koje rade u trgovinama pa ako je zabranjeno nedjeljom onda bi radije birale trgovinu nego neki slican posao a radi se vikendom.
Zato sam ja sasvim siguran da bi im se kod mene desio metak u potiljak po kratkom postupku .....jer su postali i moji neprijatelji.
Crkva je kamilica za mene , ja u biti i nisam vjernik.
Nezanima ih ni to šta se ja borim protiv matrijahalne imperije pa podržavam zabranu rada nedjeljom jer su žene te koje rade u trgovinama pa ako je zabranjeno nedjeljom onda bi radije birale trgovinu nego neki slican posao a radi se vikendom.
Zato sam ja sasvim siguran da bi im se kod mene desio metak u potiljak po kratkom postupku .....jer su postali i moji neprijatelji.
Crkva je kamilica za mene , ja u biti i nisam vjernik.
2014-04-11
Ne samo da nisam vjernik nego znam da su crkve i ostala mjesta gdje se praznoglavci klanjaju nekome puna demona i zlih duhova ......međutim ti praznoglavci dok se mole zidu mi nesmetaju.
Živi i pusti druge da žive ....međutim na ovoj temi konkretno si ugazio na moje planove o slamanju matijahalne imperije na nacin da žene ostanu u trgovinama jer su uvjeti bolji ( zabrana rada nedjeljom a ako i ima dodatno je masno placeno ) nego da bježe u muške poslove gdje mogu jer nema razlike u uvjetima rada.
Znaci pucat cu ti u potiljak 100%
Živi i pusti druge da žive ....međutim na ovoj temi konkretno si ugazio na moje planove o slamanju matijahalne imperije na nacin da žene ostanu u trgovinama jer su uvjeti bolji ( zabrana rada nedjeljom a ako i ima dodatno je masno placeno ) nego da bježe u muške poslove gdje mogu jer nema razlike u uvjetima rada.
Znaci pucat cu ti u potiljak 100%
2014-04-11
deda wrote:RayMabus wrote:Da al sad je natalitet krahirao , ...zato sam i postavio stvari na ovu šemu : a cuj nemorate vi ništa al onda nemojte pricat o nekakvoj demografskoj obnovi.speare_shaker wrote:Račanova vlada je već bila donijela jedan takav zakon koji ograničava rad nedjeljom, ali ga je tadašnji sastav Ustavnog suda srušio.
No, posebno je bilo zanimljivo gledati silne otpore dobrog dijela medija i poslodavaca, posebno u turistički orjentiranom priobalju, prema tom zakonu jer je isti kao katolibanski i ugrožava kao slobodno poduzetništvo i pravo ljudi da rade koliko hoće (potpuno se ignoriralo pravo na slobodan dan u tjednu koji i ne mora biti nedjelja) bez obzira što je potpuno jasno da to ugrožava demografsku obnovu kao vitalan nacionalni interes.
Pa neće se demografija obnavljati Nedjeljom, to je Božji dan, imati seksualne odnose na Nedjeljni dan čini se nekako perverzno i bogohulno.
muško i žensko stvori ih da njih dvoje budu jedno tijelo.. :P nema bogohuljenja kad je to Božja odredba... :P
Guest- Guest
debotoijusto wrote:odi obicnim danom , 3 babe sto krunicu grabe
Čuj njega. Ti bi da radnim danom crkve budu popunjene kao i nedjeljom?
Guest- Guest
Ja sam za, pod uvjetom da to bude obvezujuce za sve. Dakle i svecenici da imaju slobodnu nedjelju.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam za, pod uvjetom da to bude obvezujuce za sve. Dakle i svecenici da imaju slobodnu nedjelju.
A kontrolori zračnog prometa?
Guest- Guest
Mislim da takve stvari odlucuje Vatikan a ne neka država.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam za, pod uvjetom da to bude obvezujuce za sve. Dakle i svecenici da imaju slobodnu nedjelju.
2014-04-11
Ako se kuca nekome uzga....zalim slucaj, trebali ste imati pozar u ponedjeljak.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Mislim da takve stvari odlucuje Vatikan a ne neka država.
Vatikan nije država?
Guest- Guest
Mislim u smislu crkve , religije ...speare_shaker wrote:RayMabus wrote:Mislim da takve stvari odlucuje Vatikan a ne neka država.
Vatikan nije država?
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:Ako se kuca nekome uzga....zalim slucaj, trebali ste imati pozar u ponedjeljak.
Čekaj malo, pa nije ovo Izrael gdje ni liftovi ne rade subotom.
Guest- Guest
Sad zajebanciju na stranu. Ja mislim da bi svi trebali imati 2 dana tjedno slobodna. Imaju svi doma familije itd. Pogotovo kad su veci gradovi u pitanju, nemaju ljudi vremena ni za sto. Ali eto....jebajiga tako je kako je :)
Guest- Guest
TI radis nedjeljom?Roy_Bean wrote:katolička crkva ima svećenike...
on topic: osobno nemam problema da ljudi rade i nedjeljom, ALI da im to bude i adekvatno plaćeno...postoje ljudi koji nisu vjernici i kojima rad nedjeljom ne bi bio problem samo da se isti pošteno plati...
Guest- Guest
speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:odi obicnim danom , 3 babe sto krunicu grabe
Čuj njega. Ti bi da radnim danom crkve budu popunjene kao i nedjeljom?
ae
i ti bi htio da HR film 3mj. puni dvorane
cemu dvostruka mjerila
budimo realni , nema u HR vise od 20% vjernika romana/vatikana
ovo drugo su tradicionalisti ili interesne skupine
2014-04-12
Noor wrote:max123 wrote:pa vi srbi imate svestenike,a i jedni i drugi imate popove.koje neznanje,a rodjen i socijaliziran si u Hrvatskoj...Roy_Bean wrote:katolička crkva ima svećenike...
on topic: osobno nemam problema da ljudi rade i nedjeljom, ALI da im to bude i adekvatno plaćeno...postoje ljudi koji nisu vjernici i kojima rad nedjeljom ne bi bio problem samo da se isti pošteno plati...
s drugim djelom se slazem..
alo, maxo..Roy nije Starhi..to je pirat :)
Ko ga jebe kad asocira malo na Starhija...I ja sam se skoro zaletio par puta nešto ga po nacionalnoj osnovi bocnuti...
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:i ti bi htio da HR film 3mj. puni dvorane
Taman posla. Ja bih htio da hrvatski filmovi uvijek imaju prazne dvorane.
Guest- Guest
Najgenijalnije je kad netko kaze da ima onih koji bi radili subotom i nedjeljom.Takvi uglavnom i preko tjedna glancaju joojca..Dakle,takvih NEMA,ako istinski rade preko tjedna..U svabiji u onim bransama gdje se ne glade joojca,odradi se 5 dana i šluss..!!! ne kazem da u prodaji ljudi ne najebu..Kad gledam onaj brutalni Kajufland No.1,to je istinski monstrum,i dani poput subote,su za prodavace,opsadno stanje...od Otvaranja, do Šlussa,a to je od 7-21,vlada prava histerija shopinga..ljudi spadaju sa nogu..uz Kajufland,dakle to je Centar,unutar kompleksa ima masa drtugih trgovina,pa tako ljudi subotom sibaju u cjelodnevne kupovinbe,niti ne idu doma,jer tamo ima i Kajuflandov restoran,Đelaterija,kafici,rugi restorani,bau-bau i svoj majstoj centar,Saturn...
Onaj koji tamo odradi samo petak popodne i subotu,jebo bi mater nekom da mu kaze da mora i nedjeljom raditi..
Bajuštelci rade svaki dan osim nedjeljom od 7-19,i ne da bi jebali sve pos spisku onom ko bi im rekao da dojdu nedjeljom,nego bi ga strgali...
Onaj koji tamo odradi samo petak popodne i subotu,jebo bi mater nekom da mu kaze da mora i nedjeljom raditi..
Bajuštelci rade svaki dan osim nedjeljom od 7-19,i ne da bi jebali sve pos spisku onom ko bi im rekao da dojdu nedjeljom,nego bi ga strgali...
Guest- Guest
speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:i ti bi htio da HR film 3mj. puni dvorane
Taman posla. Ja bih htio da hrvatski filmovi uvijek imaju prazne dvorane.
dobar
vratimo se na vjernike i "vjernike" , evo danas pocela korizma , nitko nije osjetio poriv da poprati prigodnim tekstom...
da sam vjernik poruku korizme bi sirio okolo kao kolegica @matilda ponosno
2014-04-12
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić