Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
Oh_Femder wrote:Kao prvo: - jugonostalgičar,marcellus wrote:nedjelja treba biti neradni dan gdje god je to ikako moguće. Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli dan nego samo nešto malo...
Kao drugi: Ajde mališa ne seri. Saša Zapopljugin...Nedjeljno Popodne...
to je bilo kasnije, puno kasnije
kad sam ja bio klinac bio je jedan program na TV Zagreb, i drugi "eksperimentalni" koji je emitirao par sati dnevno
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ali ako se u komunističkoj jugi nije radilo nedjeljom, ne vidim razloga da se onda radi u "katolibanskoj" hrvatskoj. Pa u Francuskoj na azurnoj obali nedjeljom ne radi baš ništa, a najjače turističko središte svijeta... Italija ne toliko, ali Austrija opet ne radi ništa nedjeljom... rade restorani, to je otprilike to, i benzinske pumpe ali na karticu bez osoblja... dućana koji radi ne moš nać
Oh_Femder wrote:Kao prvo: - jugonostalgičar,marcellus wrote:nedjelja treba biti neradni dan gdje god je to ikako moguće. Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli dan nego samo nešto malo...
a muzicki tobogan jutri na jednom
dok na drugom partizanska espadrila u dozvolite da odem u vojsku
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
gradić peyton je išao nedjeljom, i zvjezdane staze, čak nisu išle vijesti jer nije bilo nikog u studiju, samo par tehničara nedjeljom da puste trake...
Baš me brige al onda nek ne pricaju o nikakvoj demografskoj obnovi ....ekipa bi da žene rade za kikiriki non stop pa bi i da ove imaju djecu.marcellus wrote:ali ako se u komunističkoj jugi nije radilo nedjeljom, ne vidim razloga da se onda radi u "katolibanskoj" hrvatskoj. Pa u Francuskoj na azurnoj obali nedjeljom ne radi baš ništa, a najjače turističko središte svijeta... Italija ne toliko, ali Austrija opet ne radi ništa nedjeljom... rade restorani, to je otprilike to, i benzinske pumpe ali na karticu bez osoblja... dućana koji radi ne moš nać
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba rad nedjeljom jer ljudi često zaborave kupit sve stvari tokom tjedna, a i bolje je radnicima jer je bolje plaćeno.
U SSSR-u se radilo i nedjeljom u praznikom i nikom ništa nije falilo.
U SSSR-u se radilo i nedjeljom u praznikom i nikom ništa nije falilo.
Guest- Guest
Šta bi mene bilo brige oce li ove radit nedjeljom za kikiriki i neimat vremena za obitelj ( djecu ) ?
MA PUCA MI KURAZ ...ETO TAKO.
TKO VAS HEBE , IZUMRITE.
MA PUCA MI KURAZ ...ETO TAKO.
TKO VAS HEBE , IZUMRITE.
2014-04-11
Istina ali se to svodi na osobni izbor.Roy_Bean wrote:katolička crkva ima svećenike...
on topic: osobno nemam problema da ljudi rade i nedjeljom, ALI da im to bude i adekvatno plaćeno...postoje ljudi koji nisu vjernici i kojima rad nedjeljom ne bi bio problem samo da se isti pošteno plati...
Guest- Guest
Puca mi kuraz ocete li ili necete radit nedjeljom , 90% radnika u trgovinama su žene a onda od istih tražite dakle i rad za kikiriki i nedjeljom da rade ....a htjeli bi i djecu da rađaju.
Gospodo draga radite šta god hocete POBJEDA JE MOJA.
2014-04-11
te žene po trgovinama rade po 4-6 sati, bar je tako u lidlu i kauflandu i još 2 dana tjedno slobodno. Tako da imaju vremena i previše.RayMabus wrote:Puca mi kuraz ocete li ili necete radit nedjeljom , 90% radnika u trgovinama su žene a onda od istih tražite dakle i rad za kikiriki i nedjeljom da rade ....a htjeli bi i djecu da rađaju.
Guest- Guest
Puno kasnije nego što? Zalepugin je Nedjeljno Popodne pokrenuo 74-e, u jeku SIZ-ova, OUR-a, SDK-ova i ostalih egzotičnih pojava samoupravnog socijalizma.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Kao prvo: - jugonostalgičar,marcellus wrote:nedjelja treba biti neradni dan gdje god je to ikako moguće. Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli dan nego samo nešto malo...
kad sam ja bio klinac bio je jedan program na TV Zagreb, i drugi "eksperimentalni" koji je emitirao par sati dnevno
tre911 wrote:Istina ali se to svodi na osobni izbor.Roy_Bean wrote:katolička crkva ima svećenike...
on topic: osobno nemam problema da ljudi rade i nedjeljom, ALI da im to bude i adekvatno plaćeno...postoje ljudi koji nisu vjernici i kojima rad nedjeljom ne bi bio problem samo da se isti pošteno plati...
naravno da se svodi na osobni izbor želiš li raditi nedjeljom ili ne...oni koji izaberu raditi (razlozi nisu bitni) MORAJU biti adekvatno plaćeni za rad na neradni dan...u suprotnom zabraniti rad nedjeljom, ali ne na nivou države nego pojedinim poslodavcima...
Oh_Femder wrote:Puno kasnije nego što? Zalepugin je Nedjeljno Popodne pokrenuo 74-e, u jeku SIZ-ova, OUR-a, SDK-ova i ostalih egzotičnih pojava samoupravnog socijalizma.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Kao prvo: - jugonostalgičar,marcellus wrote:nedjelja treba biti neradni dan gdje god je to ikako moguće. Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli dan nego samo nešto malo...
puno kasnije nego sam ja rođen... govorim o šezdesetima
Nemojte zabranjivat rad nedjeljom , ispast ce da ce gazda Toda morat masno placat onima koji bi radili i nedjeljom.
Nevalja to , bolje da se gazda Toda bogati.
2014-04-11
Nedjeljom ujutro Emisija za Poljoprivrednike, a onda svaku drugu nedjelju Za Naše Građene u Inozemstvu...debotoijusto wrote:Oh_Femder wrote:Kao prvo: - jugonostalgičar,marcellus wrote:nedjelja treba biti neradni dan gdje god je to ikako moguće. Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli dan nego samo nešto malo...
a, dozvolite da se obratimo..:DOh_Femder wrote:Nedjeljom ujutro Emisija za Poljoprivrednike, a onda svaku drugu nedjelju Za Naše Građene u Inozemstvu...debotoijusto wrote:Oh_Femder wrote:Kao prvo: - jugonostalgičar,marcellus wrote:nedjelja treba biti neradni dan gdje god je to ikako moguće. Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli dan nego samo nešto malo...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A jeste mozgovi ...kad pogledaš najveci pobornici rada nedjeljom su socijalisti koji bi se vidi ironije trebali borit za građansku klasu al eto njima je nedjelja = crkva ..pa onda bolje da se kapitalisti bogate .....istu logiku koriste i kod imigranata tj ovi domaci su nacionalisti treba ih multi kulti tj razbit a u biti rade u korist krupnog kapitala.RayMabus wrote:Nemojte zabranjivat rad nedjeljom , ispast ce da ce gazda Toda morat masno placat onima koji bi radili i nedjeljom.
Pogubili se socijalisti totalno ....ispadaju najveci zagovornici upravo onoga protiv cega se i bore ....izrabljivanja radnika od strane okrutnih kapitalista.
2014-04-11
Ne, nigdje ne govoriš da govoriš o šezdesetima. Citiram: Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli danmarcellus wrote:Oh_Femder wrote:Puno kasnije nego što? Zalepugin je Nedjeljno Popodne pokrenuo 74-e, u jeku SIZ-ova, OUR-a, SDK-ova i ostalih egzotičnih pojava samoupravnog socijalizma.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Kao prvo: - jugonostalgičar,marcellus wrote:nedjelja treba biti neradni dan gdje god je to ikako moguće. Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli dan nego samo nešto malo...
puno kasnije nego sam ja rođen... govorim o šezdesetima
Ne dozvoljavammaggie13 wrote:dozvolite da se obratimo..:DOh_Femder wrote:Nedjeljom ujutro Emisija za Poljoprivrednike, a onda svaku drugu nedjelju Za Naše Građene u Inozemstvu...debotoijusto wrote:Oh_Femder wrote:Kao prvo: - jugonostalgičar,marcellus wrote:nedjelja treba biti neradni dan gdje god je to ikako moguće. Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli dan nego samo nešto malo...
Last edited by Oh_Femder on 1/3/2017, 13:24; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ja sam davno rekao da ce u buducnost svakome tko se izjasni kao lijevicar trebat po kratkom postupku sprašit metak u potiljak.RayMabus wrote:A jeste mozgovi ...kad pogledaš najveci pobornici rada nedjeljom su socijalisti koji bi se vidi ironije trebali borit za građansku klasu al eto njima je nedjelja = crkva ..pa onda bolje da se kapitalisti bogate .....istu logiku koriste i kod imigranata tj ovi domaci su nacionalisti treba ih multi kulti tj razbit a u biti rade u korist krupnog kapitala.RayMabus wrote:Nemojte zabranjivat rad nedjeljom , ispast ce da ce gazda Toda morat masno placat onima koji bi radili i nedjeljom.
Pogubili se socijalisti totalno ....ispadaju najveci zagovornici upravo onoga protiv cega se i bore ....izrabljivanja radnika od strane okrutnih kapitalista.
Samo puni jame.
2014-04-11
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić