ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom - Page 4 Empty Re: Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom

Post by RayMabus 1/3/2017, 13:24

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Nemojte zabranjivat rad nedjeljom , ispast ce da ce gazda Toda morat masno placat onima koji bi radili i nedjeljom.

Nevalja to , bolje da se gazda Toda bogati.
A jeste mozgovi ...kad pogledaš najveci pobornici rada nedjeljom su socijalisti koji bi se vidi ironije trebali borit za građansku klasu al eto njima je nedjelja = crkva ..pa onda bolje da se kapitalisti bogate .....istu logiku koriste i kod imigranata tj ovi domaci su nacionalisti treba ih multi kulti tj razbit a u biti rade u korist krupnog kapitala.

Pogubili se socijalisti totalno ....ispadaju najveci zagovornici upravo onoga protiv cega se i bore ....izrabljivanja radnika od strane okrutnih kapitalista.
Ja sam davno rekao da ce u buducnost svakome tko se izjasni kao lijevicar trebat po kratkom postupku sprašit metak u potiljak.

Samo puni jame.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom - Page 4 Empty Re: Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom

Post by Guest 1/3/2017, 13:30

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ja sam davno rekao da ce u buducnost svakome tko se izjasni kao lijevicar trebat po kratkom postupku sprašit metak u potiljak.
Samo puni jame.

Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom - Page 4 86c723b1af1c8c3f5c3cf4ebfc762ccc
Lako je tako govorit dok si dole, al čim izađeš gore eto ljevičara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 13:38

Marx wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ja sam davno rekao da ce u buducnost svakome tko se izjasni kao lijevicar trebat po kratkom postupku sprašit metak u potiljak.
Samo puni jame.

Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom - Page 4 86c723b1af1c8c3f5c3cf4ebfc762ccc
Lako je tako govorit dok si dole, al čim izađeš gore eto ljevičara.
Cuj ako ti nisu u stanju shvatitda ono šta je tebi razbijanje nacija i nacionalizma preko trpačine krupnom kapitalu je jeftina robovska snaga koja uništava domace radništvo i ako nisu u stanju shvatit da je zabrana rada nedjelom jednako trebat ce rad nedjeljom masno platit šta neodogvara krupnom kapitalu nego u svemu tome vidiš crkvu ....a šta da ti kažem .....

Nemamo št više pricat , ja šta mislim toga cu se i držat ....takve mozgove treba ....eliminirat sa lica zemlje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme 1/3/2017, 13:46

Oh_Femder wrote:
maggie13 wrote:
Oh_Femder wrote:
debotoijusto wrote:
Oh_Femder wrote:
Kao prvo: - jugonostalgičar,

Kao drugi: Ajde mališa ne seri. Saša Zapopljugin...Nedjeljno Popodne...

a muzicki tobogan jutri na jednom
dok na drugom partizanska espadrila u dozvolite da odem u vojsku
Nedjeljom ujutro Emisija za Poljoprivrednike, a onda svaku drugu nedjelju Za Naše Građene u Inozemstvu...
dozvolite da se obratimo..:D
Ne dozvoljavam  :cleanteeth
gledao si, ne izvlaci se sad B-)
L'âme
L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 14:05

ja sam isto protiv rada svećenika i časnih sestara nedjeljom, ti ljudi rade cijeli tjedan i onda nemaju ni nedjelju slobodnu nego moraju raditi i držati mise, ispovijedati, moliti itd.

svećenstvo treba isto imati pravo na neradnu nedjelju kao i ostali puk
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 14:11

RayMabus wrote:
speare_shaker wrote:Račanova vlada je već bila donijela jedan takav zakon koji ograničava rad nedjeljom, ali ga je tadašnji sastav Ustavnog suda srušio.
No, posebno je bilo zanimljivo gledati silne otpore dobrog dijela medija i poslodavaca, posebno u turistički orjentiranom priobalju, prema tom zakonu jer je isti kao katolibanski i ugrožava kao slobodno poduzetništvo i pravo ljudi da rade koliko hoće (potpuno se ignoriralo pravo na slobodan dan u tjednu koji i ne mora biti nedjelja) bez obzira što je potpuno jasno da to ugrožava demografsku obnovu kao vitalan nacionalni interes.
Da al sad je natalitet krahirao , ...zato sam i postavio stvari na ovu šemu : a cuj nemorate vi ništa al onda nemojte pricat o nekakvoj demografskoj obnovi.

Pa neće se demografija obnavljati Nedjeljom, to je Božji dan, imati seksualne odnose na Nedjeljni dan čini se nekako perverzno i bogohulno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 1/3/2017, 14:11

maggie13 wrote:
Oh_Femder wrote:
maggie13 wrote:
Oh_Femder wrote:
debotoijusto wrote:

a muzicki tobogan jutri na jednom
dok na drugom partizanska espadrila u dozvolite da odem u vojsku
Nedjeljom ujutro Emisija za Poljoprivrednike, a onda svaku drugu nedjelju Za Naše Građene u Inozemstvu...

hrt nedjeljom , danas...

• 6.12
    Prizma - multinacionalni magazin (R)

• 6.57
    TV Kalendar

• 6.58
    TV Kalendar

• 9.41
    Biblija

• 9.52
    Portret Crkve i mjesta: Zadar

• 9.59
    Zadar: Misa, prijenos

• 11.04
    Pozitivno

• 11.39
    TV Kalendar (T) (R)

mozak van da skoci
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 14:18

debotoijusto wrote:
maggie13 wrote:
Oh_Femder wrote:
maggie13 wrote:
Oh_Femder wrote:

hrt nedjeljom , danas...

• 6.12

• 6.57
    TV Kalendar

• 6.58
    TV Kalendar

• 9.41
    Biblija

• 9.52
    Portret Crkve i mjesta: Zadar

• 9.59
    Zadar: Misa, prijenos

• 11.04
    Pozitivno

• 11.39
    TV Kalendar (T) (R)

mozak van da skoci
I meni to ide na živce no to nije tema , kad bude tema ja cu prvi reci da televizija nije za prenos mise nego kome se ide na misu nek se lipo obuce i ode.

Tema je nešto drugo ......matrijahalna imperija i žene cine ogromnu radnu nagu u trgovinama i treba im dati bolje uvjete tamo da neidu na druge poslove koji su muški poslovi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 14:20

Vi neznate zašto se vi borite ....u ovom primjeru vaša zaslijepljenost crkvom vam neotvara oci da bi s ovom zabranom naguzili krupni kapital.

Crkva je ovdje samo sredstvo ....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 14:28

Vi ste se ljevicari totalno pogubili , vama je bitnije srušit crkvu i nacionalizam nego krupni kapital tj borit se za srednju klasu.

Pa heben mu malter , ako ti useliš hrpu sirotinje da ruši radnu snagu i staviš da srednji sloj radi za kikiriki i pada natalitet .....ono dobit ceš na kraju jako bogate i hrpu jako siromašnih ....siromašni i glupi su vam veci vjernici nego da imaš normalnu srednju klasu.

Sve ste zabucali u tom svom slijepilu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 14:30

Pogledaj recimo Francusku a slobodno to možete primjenit i na ostale zemlje zapadne Evrope ....kao treba trpat sve i svašta da se razbije nacionalizam i crkva ....te šta trpate oni su još više religiozniji i zatucaniji ...eto nece biti ta crkva koja je prije bila ( neka kršcanska ) nego ce biti đamije.

I sad kao vi ste pametni , shebali ste religije ....a u biti dovukli još zatucanije VJERNIKE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 14:33

Vi ljevicari ste jedna obicna nakupina idiota zaslijepljenih mržnjom prema crkvi i nacionalizmu.

I netko puno pametniji vas koristi za svoje ciljeve a taj netko je krupni kapital.

jea trpačina is ok , manje nacionalista , ....da više robovske radne snage i manje cijene rada

jea rad nedjeljom da se neide na mise , mise su zlo ....da , jeftina radna snaga nedjeljom.

Misli uostalom gdje piše da bi netko uopce nedjeljom išao na misu ...što nebi u planinu malo da se odmori ?

Last edited by RayMabus on 1/3/2017, 14:35; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 14:35

debotoijusto wrote:crkve su prazne

Očito si godinama preskakao obavezne odlaske na misu nedjeljom. :) Dobit ćeš ukor zbog lošeg špijanja svog klasnog neprijatelja. :P :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by BB-8 1/3/2017, 14:35

speare_shaker wrote:
debotoijusto wrote:crkve su prazne

Očito si godinama preskakao obavezne odlaske na misu nedjeljom. :) Dobit ćeš ukor zbog lošeg špijanja svog klasnog neprijatelja. :P :D

točno...crkve nikad punije nisu bile...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 14:37

RayMabus wrote:.eto nece biti ta crkva koja je prije bila ( neka kršcanska ) nego ce biti đamije.

I sad kao vi ste pametni , shebali ste religije ....a u biti dovukli još zatucanije VJERNIKE.

A zanimljivo kako to ekipa i dalje nikako ne uspjeva shvatiti. E sad, ipak ne bih špekulirao što je tu na stvari, iznimno slaba inteligencija ili slijepo izvršavanje naredbi "odozgo".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 14:38

speare_shaker wrote:
RayMabus wrote:.eto nece biti ta crkva koja je prije bila ( neka kršcanska ) nego ce biti đamije.

A zanimljivo kako to ekipa i dalje nikako ne uspjeva shvatiti. E sad, ipak ne bih špekulirao što je tu na stvari, iznimno slaba inteligencija ili slijepo izvršavanje naredbi "odozgo".
Mržnja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme 1/3/2017, 14:39

debotoijusto wrote:
maggie13 wrote:
Oh_Femder wrote:
maggie13 wrote:
Oh_Femder wrote:

hrt nedjeljom , danas...

[list]
[*]
6.12

]mozak van da skoci[/font][/color][/size]
Sto ti imas protiv multinacionalnog magazina, ha? :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 1/3/2017, 14:39

Oh_Femder wrote:
marcellus wrote:
Oh_Femder wrote:
marcellus wrote:
Oh_Femder wrote:
Kao prvo: - jugonostalgičar,

Kao drugi: Ajde mališa ne seri. Saša Zapopljugin...Nedjeljno Popodne...

to je bilo kasnije, puno kasnije

kad sam ja bio klinac bio je jedan program na TV Zagreb, i drugi "eksperimentalni" koji je emitirao par sati dnevno
Puno kasnije nego što? Zalepugin je Nedjeljno Popodne pokrenuo 74-e, u jeku SIZ-ova, OUR-a, SDK-ova i ostalih egzotičnih pojava samoupravnog socijalizma.

puno kasnije nego sam ja rođen... govorim o šezdesetima
Ne, nigdje ne govoriš da govoriš o šezdesetima. Citiram: Kad sam ja bio klinac u socijalizmu nedjelom nisu radili dućani, trafike, nisu izlazile novine, i TV nije emitirala cijeli dan

idiote, naravno da nigdje ne govorim o kojem periodu govorim. Nego ti pretpostavljaš bez ikakvog temelja. Šta ti znaš kad sam ja bio mali?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 1/3/2017, 14:40

RayMabus wrote:
speare_shaker wrote:

Mržnja.

Vjerojatno autodestruktivna odnosno doslovce samoubilačka kombinacija sva tri faktora.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 1/3/2017, 14:41

debotoijusto wrote:bode njih kurac za odmor radnistva i postene inteligencije 
crkve su prazne a porez na nekretnine dolazi

crkve su prepune ljudi, vidi se da ne ideš nedjeljom na misu, moja kvartovska svakako jest a nisam u imotskom nego u zagrebu

porez sigurno crkva neće plaćati na đakovačku katedralu, samo na ono što renta u komercijalne svrhe

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/3/2017, 14:42

speare_shaker wrote:
RayMabus wrote:
speare_shaker wrote:

Mržnja.

Vjerojatno autodestruktivna odnosno doslovce samoubilačka kombinacija sva tri faktora.
Ne nego obicna mržnja ....jednostavno između borbe za prava radnika i bolje uvjete rada i toga da unište KC il drugu neku crkvu koja je dominantna na njihovom podrucju oni radije biraju uništenje te crkve bez obzira na to šta ce uništiti srednji sloj a ojacat krupne kapitaliste.

U suštini rijec je o lažnim ljevicarima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics