Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:i ti bi htio da HR film 3mj. puni dvorane
Taman posla. Ja bih htio da hrvatski filmovi uvijek imaju prazne dvorane.
dobar
vratimo se na vjernike i "vjernike" , evo danas pocela korizma , nitko nije osjetio poriv da poprati prigodnim tekstom...
da sam vjernik poruku korizme bi sirio okolo kao kolegica @matilda ponosno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zašto baš 1 ili 2 dana? Neka svi imaju 3 ili 4.MaximusDecimusMiridije wrote:Sad zajebanciju na stranu. Ja mislim da bi svi trebali imati 2 dana tjedno slobodna. Imaju svi doma familije itd. Pogotovo kad su veci gradovi u pitanju, nemaju ljudi vremena ni za sto. Ali eto....jebajiga tako je kako je :)
Mislim, otkuda vam to?
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Zašto baš 1 ili 2 dana? Neka svi imaju 3 ili 4.
Mislim, otkuda vam to?
Uobičajena praksa na zapadu odnosno konkretno u Njemačkoj. Dva slobodna dana u tjednu i velika većina trgovina ne rade nedjeljom.
Guest- Guest
nis ne radi nedjeljom..samo gastronomija..speare_shaker wrote:Triny wrote:Zašto baš 1 ili 2 dana? Neka svi imaju 3 ili 4.
Mislim, otkuda vam to?
Uobičajena praksa na zapadu odnosno konkretno u Njemačkoj. Dva slobodna dana u tjednu i velika većina trgovina ne rade nedjeljom.
Guest- Guest
Da i?speare_shaker wrote:Triny wrote:Zašto baš 1 ili 2 dana? Neka svi imaju 3 ili 4.
Mislim, otkuda vam to?
Ako se može imati više, ne može jer je praksa u Njemačkoj takva?
Trinity-
2014-04-17
pardon..ima nekih bekeraja koje drze uglavnom Turci,to radi i nedjeljom i zanimljivo,dobar dio dana..
Guest- Guest
metilda wrote:deda wrote:RayMabus wrote:Da al sad je natalitet krahirao , ...zato sam i postavio stvari na ovu šemu : a cuj nemorate vi ništa al onda nemojte pricat o nekakvoj demografskoj obnovi.speare_shaker wrote:Račanova vlada je već bila donijela jedan takav zakon koji ograničava rad nedjeljom, ali ga je tadašnji sastav Ustavnog suda srušio.
No, posebno je bilo zanimljivo gledati silne otpore dobrog dijela medija i poslodavaca, posebno u turistički orjentiranom priobalju, prema tom zakonu jer je isti kao katolibanski i ugrožava kao slobodno poduzetništvo i pravo ljudi da rade koliko hoće (potpuno se ignoriralo pravo na slobodan dan u tjednu koji i ne mora biti nedjelja) bez obzira što je potpuno jasno da to ugrožava demografsku obnovu kao vitalan nacionalni interes.
Pa neće se demografija obnavljati Nedjeljom, to je Božji dan, imati seksualne odnose na Nedjeljni dan čini se nekako perverzno i bogohulno.
muško i žensko stvori ih da njih dvoje budu jedno tijelo.. :P nema bogohuljenja kad je to Božja odredba... :P
metka, počinje korizma...čega si se odrekla?
ja forumskih bitaka, i nadam se da me nitko neće dovesti u iskušenje, a ako proba, pamtit ću i za 40 dana nek bega kako god zna
Guest- Guest
Triny wrote:Da i?
Pametno.
Guest- Guest
nek roboti rade
2014-04-19
Onda vrijedi i za manje.speare_shaker wrote:Triny wrote:Da i?
Pametno.
Trinity-
2014-04-17
Kaufland je najjaci,mislim da rade non stop:)
dijagram-
2015-08-09
debotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:crkve su prazne
Očito si godinama preskakao obavezne odlaske na misu nedjeljom. Dobit ćeš ukor zbog lošeg špijanja svog klasnog neprijatelja.
pusti tu pricu
pokazno nedjeljom , to i @marc ide
odi obicnim danom , 3 babe sto krunicu grabe
to je zato jer katolici koji nisu u penziji radnim danima rade, ne idu u crkvu, u crkvu se ide nedjeljom, ti očito imaš vremena obilazit crkve i radnim danom
šta bi trebalo značiti ovo... ako se može imati više, ne može jer je praksa u GER takva... jel to kod nas oni koji rade više i imaju više...
2015-08-08
debotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:odi obicnim danom , 3 babe sto krunicu grabe
Čuj njega. Ti bi da radnim danom crkve budu popunjene kao i nedjeljom?
ae
i ti bi htio da HR film 3mj. puni dvorane
cemu dvostruka mjerila
hr film ne puni dvorane još od brešanovog maršala
Triny wrote:Zašto baš 1 ili 2 dana? Neka svi imaju 3 ili 4.MaximusDecimusMiridije wrote:Sad zajebanciju na stranu. Ja mislim da bi svi trebali imati 2 dana tjedno slobodna. Imaju svi doma familije itd. Pogotovo kad su veci gradovi u pitanju, nemaju ljudi vremena ni za sto. Ali eto....jebajiga tako je kako je :)
Mislim, otkuda vam to?
zato jer je takav narodni običaj zadanjih par tisuća godina, u rimu je bio jedan u deset dana slobodan a kasnije je uvedeno jedan u sedam, negdje kod kršćanstva mislim, kasnije je prošireno na subotu
Triny wrote:Zašto baš 1 ili 2 dana? Neka svi imaju 3 ili 4.MaximusDecimusMiridije wrote:Sad zajebanciju na stranu. Ja mislim da bi svi trebali imati 2 dana tjedno slobodna. Imaju svi doma familije itd. Pogotovo kad su veci gradovi u pitanju, nemaju ljudi vremena ni za sto. Ali eto....jebajiga tako je kako je :)
Mislim, otkuda vam to?
Jer mi je lijep broj 2. Nemoras mi vi govoriti :)
Guest- Guest
Isusa mi tocno...marcellus wrote:debotoijusto wrote:speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:odi obicnim danom , 3 babe sto krunicu grabe
Čuj njega. Ti bi da radnim danom crkve budu popunjene kao i nedjeljom?
ae
i ti bi htio da HR film 3mj. puni dvorane
cemu dvostruka mjerila
hr film ne puni dvorane još od brešanovog maršala
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aha znači ona bi da ona ima više, a ovog što rmpa ko jebe... nek crkne, al kad odradi šihtu...MaximusDecimusMiridije wrote:Triny ima svoju firmu. Lijepo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Dobro, nije išlo samo tebi.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Zašto baš 1 ili 2 dana? Neka svi imaju 3 ili 4.MaximusDecimusMiridije wrote:Sad zajebanciju na stranu. Ja mislim da bi svi trebali imati 2 dana tjedno slobodna. Imaju svi doma familije itd. Pogotovo kad su veci gradovi u pitanju, nemaju ljudi vremena ni za sto. Ali eto....jebajiga tako je kako je :)
Mislim, otkuda vam to?
Jer mi je lijep broj 2. Nemoras mi vi govoriti :)
Meni bi bilo najbolje da imam 7 slobodnih dana u tjednu.
Al' ne ide tako.
Trinity-
2014-04-17
marcellus wrote:a kasnije je uvedeno jedan u sedam, negdje kod kršćanstva mislim
Zapravo prvo u judaizmu sa četvrtom zapovijedi, samo što je to tada bila subota. No, kako je za kršćane Gospodin uskrsnuo u nedjelju, to je bio logičan izbor umjesto subote.
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Pupovac opet uživa u nedjeljom u 2
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet