HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: HNL 2016/2017
pusti ti aspekt lige,zna se kakav bi vama trn u oku bio da rijeka osvoji jer i ovako vam trljaju sol na ranu,a zamislit šta bi tek bilo da uzmu naslov,,,
da dinamo uzme,nikome ništa,na to ste već navikli
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Pa boli me kurac za taj njihov jedan naslov, što to znači?!? Oni ionako neće potrajati (kako su zamislili) kad im ode Miško. Mislim da jedino čeka taj naslov, uzeo je kup, superkup, igrao dva puta euroligu, Rijeka jedino čeka taj naslov. A što će biti poslje, sam bog zna i tko će vratiti dugove koje Rijeka ima prema volpijumuckodjubre wrote:pusti ti aspekt lige,zna se kakav bi vama trn u oku bio da rijeka osvoji jer i ovako vam trljaju sol na ranu,a zamislit šta bi tek bilo da uzmu naslov,,,
Guest- Guest
Evo malo edukacije za demu:
Od 5.40 cili stadion Poljud skandira : Rijeka, Rijeka. Zašto? Jer su tada bili puno drugačiji, jer su bili poštenije i jer su zasluželi naslov. Vidiš, tada hajdukovcima nebi smetao taj naslov Rijeke,ali čisto sumnjam da je tebi jasno zašto!
Danas, s njihovom upravom i navijačima koje imaju razmišljanje:"triba biti dobar s Mamićem, poslat će oni igrače samo da budemo isprid Hajduka" je sasvim druga priča.
A priče pustiti ili ne Rijeci su za budale!
Od 5.40 cili stadion Poljud skandira : Rijeka, Rijeka. Zašto? Jer su tada bili puno drugačiji, jer su bili poštenije i jer su zasluželi naslov. Vidiš, tada hajdukovcima nebi smetao taj naslov Rijeke,ali čisto sumnjam da je tebi jasno zašto!
Danas, s njihovom upravom i navijačima koje imaju razmišljanje:"triba biti dobar s Mamićem, poslat će oni igrače samo da budemo isprid Hajduka" je sasvim druga priča.
Guest- Guest
Sistem, nek susjedu krepa krava i izgori kuća da i on bude sirotinja ko ja.Dare wrote:hahahhaha, kako se tesi maleni amper...
Guest- Guest
puti ti taj video,to su neka druga vremena kada vam je rijeka bila mali simpatičan klubić,..a sad su vam:amper1950 wrote:Evo malo edukacije za demu:
muckodjubre wrote:puti ti taj video,to su neka druga vremena kada vam je rijeka bila mali simpatičan klubić,..a sad su vam:amper1950 wrote:Evo malo edukacije za demu:
ali čisto sumnjam da je tebi jasno zašto!
Guest- Guest
Vama bi bilo i bolje da ne igrate nikakve euro utakmice...sitting_bull wrote:budala i idiot.fridrih_niche wrote:Vi niste igrali protiv tih klubova nego statirali...
Idioti.
;)
protiv svih se tih ekipa dinamo bolje držao nego hajduk jučer kontra osijeka.
da, uvijek možete srati jer još koje desetljeće nećete s takvim ekipama igrati službene tekme. rezultatski gledano što je nama Bayern to je vama debrecen...
Topovsko meso i off shore bankomat...
Idiot.
Konjušar.
;)
Guest- Guest
Demo bi umra da Rijeka bude prvak, samo pila naopako...
:D
Evo, ja kažem da ce Dinamo ukrast jos jedno prvenstvo i da njihova kvarnerska filijala nema šanse...
A ako Rijeka bude prvak onda svečano objavljujem da vise neću pisat po ovom forumu...
Samo cu Dirku dat par dana da me provocira u slučaju ako budu prvaci...
Eto, toliko san uvjeren da ce Tattine trupe, uz pomoć osječkog lobija, bit prvaci...
;)
:D
Evo, ja kažem da ce Dinamo ukrast jos jedno prvenstvo i da njihova kvarnerska filijala nema šanse...
A ako Rijeka bude prvak onda svečano objavljujem da vise neću pisat po ovom forumu...
Samo cu Dirku dat par dana da me provocira u slučaju ako budu prvaci...
Eto, toliko san uvjeren da ce Tattine trupe, uz pomoć osječkog lobija, bit prvaci...
;)
Guest- Guest
u zabludi si...
u biti baš bi volio da budu prvaci da vam se krvi napiju jer se ne može usporediti "ljubav" hajduka i rijeke ili recimo dinama i rijeke pa čak dinama i hajduka...
a i da vidim kako ćeš onda pisati mamić pustio jer ako dinamo bude prvak onda ćeš pisati mamić kupio,win-win situacija
u biti baš bi volio da budu prvaci da vam se krvi napiju jer se ne može usporediti "ljubav" hajduka i rijeke ili recimo dinama i rijeke pa čak dinama i hajduka...
a i da vidim kako ćeš onda pisati mamić pustio jer ako dinamo bude prvak onda ćeš pisati mamić kupio,win-win situacija
To o win-win situaciji san ti već objasnija...
Samo budalama nije jasno da ce Mamić odredit ko osvaja prvenstvo...
A sudeći po činjenici da suci rade prikovrimeno i da izvlače Dinama iz kola u kolo (kad već Sammir i ostali nemaju taj kvalitet da igračkom klasom to naprave), evidentno je da Tattu zanima samo glavna nagrada i da kvarnerska filijala nema sta tražit...
;)
Samo budalama nije jasno da ce Mamić odredit ko osvaja prvenstvo...
A sudeći po činjenici da suci rade prikovrimeno i da izvlače Dinama iz kola u kolo (kad već Sammir i ostali nemaju taj kvalitet da igračkom klasom to naprave), evidentno je da Tattu zanima samo glavna nagrada i da kvarnerska filijala nema sta tražit...
;)
Guest- Guest
Hrvatski nogomet je i kao hrvatska drzava mrtvo slovo na papiru... imaginacija i jedna velika zabluda.... zali Boze mladosti zdravlja i vremena a ponajvise zdravlja ker je ionako sve bilo uzalud i jedna velika prevara
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sve vise mislim da si u pravu, Ante!Heinrich_Himmler wrote:Hrvatski nogomet je i kao hrvatska drzava mrtvo slovo na papiru... imaginacija i jedna velika zabluda.... zali Boze mladosti zdravlja i vremena a ponajvise zdravlja ker je ionako sve bilo uzalud i jedna velika prevara
:(
Guest- Guest
Najbolje to vidim na samome sebi.... uzalud je bilo sve. Proklet bio dan kad san reka Idemfridrih_niche wrote:Sve vise mislim da si u pravu, Ante!Heinrich_Himmler wrote:Hrvatski nogomet je i kao hrvatska drzava mrtvo slovo na papiru... imaginacija i jedna velika zabluda.... zali Boze mladosti zdravlja i vremena a ponajvise zdravlja ker je ionako sve bilo uzalud i jedna velika prevara
:(
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jebat ga, onda su ljudi išli zbog ideala...
Danas, kad vidiš svu ovu stoku od desnice do ljevice, jednostavno izgubiš svu volju...
;)
Danas, kad vidiš svu ovu stoku od desnice do ljevice, jednostavno izgubiš svu volju...
;)
Guest- Guest
Eto im sve neka sada salju djecu svoje.. nit im trazim privilegije nit ista.
2015-09-13
Amen
2015-09-13
Malo ste zabrazdili. Kakvi političari, kakav rat. Ideš u rat ako braniš svoje, a ne radi političara. Tako je i bilo 91-95.
Guest- Guest
Idiot te napravil. Još bolje, mi čak nismo morali ni igrati protiv tih klubova, već samo statirati i pokupiti brdo love.fridrih_niche wrote:Vi niste igrali protiv tih klubova nego statirali...
Idioti.
;)
Zeko-
2015-08-26
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50