HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: HNL 2016/2017
interesantno..vratio se sluzbeno mamic na celo dinama..i opet dinamo ima setnju u utakmicama...pobjedili split 6-0...jucer koji su imali setalicu na maximiru..za razliku kad su protiv hajduka i belupa usli ful gasom.. ..rekoh ja sad ce te vidjet kako ce dinamo s lakocom sve pobjediti do kraja..jer ce ostali igrat protiv njih sa pol snagom osim rijeke i hajduka.....nema tata vec izdao direktive saveznicima..da nema pockaljivanja prema tituli
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Pošto se nikad nećemo umoriti u skrbi za hrvatski nogomet (i kvalitetnu sudačku organizaciju ) idemo dalje.
Penal koji je prije 2 godine sudio Batinić (to je onaj penal kojeg nije vidio ali ga je čuo) :
Slučaj vinkovačke fatamorgane nije prvi put da se Damiru Batiniću priviđaju jedanaesterci. Pedantniji kroničari već su mu sljedećeg jutra iskopali sličnu izmišljotinu, nećete vjerovati ali opet u Dinamovu korist. Dogodilo se prije točno dvije godine, u maksimirskom dvoboju Dinama i Splita da je Endri Cekici u kutu šesnaesterca pri rezultatu 0-0 nagazio na odskočnu minu i zatim izveo kaskadersku bravuru zbog koje možda neće postati veliki igrač, ali uvijek može računati na honorar kao dubler Brucea Willisa ili Sylvestera Stallonea. Zapanjen ludim akcijskim prizorom (u kojem se, nota bene, Splitov nogometaš jedva stigao približiti Cekiciju) Damir Batinić ispustio je kokice iz ruku i pokazao na bijelu točku s koje je Henriquez pogodio za pobjedu.
I majstor slomi ključnu kost prilikom svog suludog bacanja.
Penal koji je prije 2 godine sudio Batinić (to je onaj penal kojeg nije vidio ali ga je čuo) :
Slučaj vinkovačke fatamorgane nije prvi put da se Damiru Batiniću priviđaju jedanaesterci. Pedantniji kroničari već su mu sljedećeg jutra iskopali sličnu izmišljotinu, nećete vjerovati ali opet u Dinamovu korist. Dogodilo se prije točno dvije godine, u maksimirskom dvoboju Dinama i Splita da je Endri Cekici u kutu šesnaesterca pri rezultatu 0-0 nagazio na odskočnu minu i zatim izveo kaskadersku bravuru zbog koje možda neće postati veliki igrač, ali uvijek može računati na honorar kao dubler Brucea Willisa ili Sylvestera Stallonea. Zapanjen ludim akcijskim prizorom (u kojem se, nota bene, Splitov nogometaš jedva stigao približiti Cekiciju) Damir Batinić ispustio je kokice iz ruku i pokazao na bijelu točku s koje je Henriquez pogodio za pobjedu.
I majstor slomi ključnu kost prilikom svog suludog bacanja.
Guest- Guest
..meni ej sada od suđenja vise zabrinjavajuce sto ce sada vecina dinamovih protivnika skinut gace prije utakmice ili se imat setalicu kao jucer split..jer vratio se TATA i MECENA
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Slomljena ključna kost je najmanje sta mu se moglo dogodit za ovo varanje...
Karma is a bitch...
;)
Karma is a bitch...
;)
Guest- Guest
na zadnjoj tekmi hajduka i dinama tovari su isto skinuli gaće.vuksadinare wrote:..meni ej sada od suđenja vise zabrinjavajuce sto ce sada vecina dinamovih protivnika skinut gace prije utakmice ili se imat setalicu kao jucer split..jer vratio se TATA i MECENA :):
ukupno je bilo 2-3 udarca prema golu dinama, prvi već u 56. minuti...
sitting_bull-
2015-09-28
Kad se već prisječamo zadnje utakmice Hajduk-dinamo, da ne zaboravimo da je Dinamo pobjedio 1:0 golom u 90-j, u akciji gdje sudac nije vidio (a ni čuo ) da je ovo prekršaj:
Guest- Guest
Faul čist ka suza...
Uvik ista priča, pomoć u crnome za Dinamo uvik stiže kad ne ide onako kako su zacrtali...
Samo mi je ža sta Šimić onda nije izudara malo razmaženo derište...
;)
Uvik ista priča, pomoć u crnome za Dinamo uvik stiže kad ne ide onako kako su zacrtali...
;)
Guest- Guest
Dobar glas daleko se čuje, loš još dalje:
Nach einem Last-Minute-Sieg beleidigen die Fans von Dinamo Zagreb ihr eigenes Team und wollen die Trikots der Spieler nicht haben. Wie konnte es so weit kommen?
http://m.11freunde.de/artikel/fussballfans-kroatien-haben-genug-von-korruption?utm_source=socialbar
http://www.rivistaundici.com/2017/03/01/dinamo-zagabria-croazia-mamic/
Nema nikih problema
Fußballfans in Kroatien haben genug von Korruption
Wenn sich Siegen falsch anfühltNach einem Last-Minute-Sieg beleidigen die Fans von Dinamo Zagreb ihr eigenes Team und wollen die Trikots der Spieler nicht haben. Wie konnte es so weit kommen?
http://m.11freunde.de/artikel/fussballfans-kroatien-haben-genug-von-korruption?utm_source=socialbar
Il potere occulto del calcio croato
I 13 anni di Zdravko Mamić da burattinaio della Dinamo Zagabria e del pallone in Croazia.http://www.rivistaundici.com/2017/03/01/dinamo-zagabria-croazia-mamic/
Nema nikih problema
Guest- Guest
Plači voljena zemljofridrih_niche wrote:Faul čist ka suza...
;)
i nebo sa mnom kmeči...
sitting_bull-
2015-09-28
nećeš mi vjerovati ali na tribini kad sam gledao dao bih soma eura da je čisti penal. i još vidiš šipca kak leži inak strgan nema sumnje.fridrih_niche wrote:Slomljena ključna kost je najmanje sta mu se moglo dogodit za ovo varanje...
Karma is a bitch...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Penal za Dinamo u Vinkovcima je izmišljen i ja nisam čuo nijednog pravog Dinamovca da to poriče, nemam problema to priznati. Ali je jadno i licemjerno od tovara da oni najviše kmeče oko toga, a šutjeli su ko pičke kad je jesenas ta ista jadna Cibalija pokradena protiv Hajduka, nego su se čak bacali spinovi na karton mađarskog panja koji je kako se pokazalo bio potpuno opravdan. S druge strane u običnom čistom duelu gdje je Benković dobio Zolju se traži uzrok poraza, a ne u tome da su kao domaćini tri puta prešli centar. Ponovo jadno i licemjerno.
Guest- Guest
i to neki mladi šonjo jednog zolju klasu, moćnog nigera ej burazVincent Vega wrote:u običnom čistom duelu gdje je Benković dobio Zolju
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Zolji koljena klecala od Benka na leđima-jalnirajko wrote:i to neki mladi šonjo jednog zolju klasu, moćnog nigera ej burazVincent Vega wrote:u običnom čistom duelu gdje je Benković dobio Zolju
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Penal za Dinamo u Vinkovcima je izmišljen i ja nisam čuo nijednog pravog Dinamovca da to poriče, nemam problema to priznati. Ali je jadno i licemjerno od tovara da oni najviše kmeče oko toga, a šutjeli su ko pičke kad je jesenas ta ista jadna Cibalija pokradena protiv Hajduka, nego su se čak bacali spinovi na karton mađarskog panja koji je kako se pokazalo bio potpuno opravdan. S druge strane u običnom čistom duelu gdje je Benković dobio Zolju se traži uzrok poraza, a ne u tome da su kao domaćini tri puta prešli centar. Ponovo jadno i licemjerno.
kad alač kaže da je cibalija pokradna protiv hajduka onda samo
http://www.index.hr/sport/clanak/cibaliju-su-suci-unistili-i-protiv-hajduka/954000.aspx
a da se zna da je to lik koji je omalovažavao pobjedu dinama protiv arsenala jer je kao arsenal igrao s rezervama itd.
(kad im već ne paše onaj članak novinara koji je na "spisku")
http://www.index.hr/sport/clanak/cibaliju-su-suci-unistili-i-protiv-hajduka/954000.aspx
a da se zna da je to lik koji je omalovažavao pobjedu dinama protiv arsenala jer je kao arsenal igrao s rezervama itd.
(kad im već ne paše onaj članak novinara koji je na "spisku")
Last edited by muckodjubre on 2/3/2017, 20:03; edited 1 time in total (Reason for editing : d)
Normalno da su mu malo klecala koljena kad je to jutro rušil drveće u šumi. Interesantno je i kak dosta igrača Hajduka i bivših i sadašnjih ima problema baš sa koljenima.jalnirajko wrote:i to neki mladi šonjo jednog zolju klasu, moćnog nigera ej burazVincent Vega wrote:u običnom čistom duelu gdje je Benković dobio Zolju
Zeko-
2015-08-26
Sad će Alač biti smrad, a kad dere po Dinamo onda je heroj. U stvarnosti je Alač obično netalentirano piskaralo u rangu kvazinovinarčića s N+ koje se opet licemjerno uzima ko nekakav primjer objektivnosti.
Guest- Guest
Sramota nasa su Mamic i Suker i njemci vide sta se dogadja. Neka vise idu neka poginu negdi sano da ih vrag odnese. Osobno nebih imao nikih problema priklat mamica ... ucinio bih to zdusno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A to komunjarsko smece da se mene pita bi gavrani i orli zivoga pocokali. Mater mu udbasku jebemVincent Vega wrote:Sad će Alač biti smrad, a kad dere po Dinamo onda je heroj. U stvarnosti je Alač obično netalentirano piskaralo u rangu kvazinovinarčića s N+ koje se opet licemjerno uzima ko nekakav primjer objektivnosti.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50