HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Kad ti i Zvekan počnete objasnjavat služeći se postocima, muka me uvati...sitting_bull wrote:ovakva rijeka mora igrati na 120% kako bi nešto napravila kontra dinama i to samo ako dinamo bude ispod 80%...
Bas se vidi da ste Dinamova škola obračunavanja podataka...
:D
Guest- Guest
Da i kaj si sad s ovime rek'o ? Zašto onda Dinamo nije dobio promjenu termina za utakmicu protiv Hajduka, a tražio je to radi obveza u natjecanjima UEFA-e ? A zna se da promjenu nije dobio jer Hajduk nije pristao. To je činjenica, a svoja laprdanja ostavi za sebe i tebi slične, ko ovaj novicki. Glupi ste k'o kurac obojica.amper1950 wrote:Utakmice MAXtv Prve lige igraju se prema usvojenom Kalendaru
natjecanja subotom kao osnovnim danom igranja u dnevnom ili
večernjem terminu prema satnici koja se utvrđuje rasporedom prije
početka prvenstva. Najmanje jedna utakmica u svakom kolu igrati će se
u popodnevnom ili večernjem terminu petkom, subotom i nedjeljom
radi izravnog prijenosa na TV. Iznimno, radi potrebe izravnog
televizijskog prijenosa ili zbog obveza klubova u UEFA natjecanju,
pojedine utakmice mogu se igrati i u večernjem terminu ponedjeljkom.
Satnica odigravanja utakmica može se izmijeniti na zahtjev ugovornog
partnera za TV prava prema posebnoj odluci Povjerenika za natjecanje.
Utakmice koje NK Inter-Zaprešić i NK Lokomotiva igraju kao domaćini,
igrati će se u pravilu petkom u večernjem terminu kada to dozvoljavaju
obveze njihovih suparnika te televizijske potrebe.
Utakmice koje se igraju tijekom tjedna, igraju se u pravilu utorkom i
srijedom u dnevnom i večernjem terminu, a po zahtjevu ugovornog
partnera za TV prava i četvrtkom.
Povjerenik za natjecanje može u opravdanim slučajevima
(sudjelovanje klubova u UEFA natjecanjima, vremenske nepogode i sl.)
odobriti izmjenu dana i satnice odigravanja pojedinih utakmica na način
da se iste odigraju prije ili poslije rasporedom utvrđenog datuma,
odnosno najkasnije prije odigravanja utakmica slijedećeg kola, osim ako
Natjecateljska komisija HNS iz opravdanih razloga ne odluči drugačije.
U slučaju da se neka utakmica zbog razloga više sile nije mogla odigrati
prije narednog kola, odigrat će se u prvom mogućem slobodnom
terminu prema odluci Povjerenika za natjecanje.
Utakmice koje se na osnovu Ugovora o TV pravima izravno prenose
na televiziji, mogu se igrati izvan utvrđenog osnovnog rasporeda i
satnice o čemu, na zahtjev ugovornog partnera, odluku donosi
Povjerenik za natjecanje najkasnije sedam (7) dana prije odigravanja
utakmice osim za utakmice 36. kola kada se rok skraćuje na četiri (4)
dana.
http://hns-cff.hr/files/documents/10279/Glasnik_28-2016.pdf
Zeko-
2015-08-26
još da si to vidio uživonowitzki wrote:Hahaha a kako mi je drago na guz i to jos vesovic za ovog okorjelog alkoholicara da ga iztiltaZiil Los Dii ! wrote:3:2 reanimiran ^^
Puno srece neka dolaze repke treba malo pauze i poslozit obranu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kak bi rekao kolega sat, tek toliko da se zabilježi. 2 nepostojeća zaleđa belupu u prvih 5 minuta
2015-08-19
Ima ih koji bilježe ... i prekršaj Andrijaševiča prije gola Vešovića. No problem su sada termini, svi se bore protiv njih, a nešto spominju i vlažnost zraka ... Poznato?jalnirajko wrote:kak bi rekao kolega sat, tek toliko da se zabilježi. 2 nepostojeća zaleđa belupu u prvih 5 minuta
sat2-
2015-09-28
pa ja ne bih svirao taj prekršaj, igrač belupa je ušao u duel ko pičkica. no znam da je dinamo tako zabio da bi se taj prekršaj vidio sa marsasat2 wrote:Ima ih koji bilježe ... i prekršaj Andrijaševiča prije gola Vešovića. No problem su sada termini, svi se bore protiv njih, a nešto spominju i vlažnost zraka ... Poznato?jalnirajko wrote:kak bi rekao kolega sat, tek toliko da se zabilježi. 2 nepostojeća zaleđa belupu u prvih 5 minuta
2015-08-19
Hahahaha... Dumber nadmašaju sam sebe. Nakon šta sam službenim dokumentom demantira njegovu glupost da u HNL-u domačin odlučuje kad će igrati, sad se nastavlja blamirati. Dakle, satnica se utvrđuje prije početka prvenstva, moguće su promjene u određenim uvjetima,no ništa bez zelenog svjetla povjerenika.
Da klubovi za svoje domače utakmice sami odlučuju kad će igrati Koliko je glup, da čovjek ne povjeruje...
Da klubovi za svoje domače utakmice sami odlučuju kad će igrati Koliko je glup, da čovjek ne povjeruje...
Guest- Guest
Ovdje je bitno jedino to da je svirao taj prekršaj, nebi pogriješio jer je Andrijašević rukom odgurnuo igrača Belupa. I kak' veli Rajko, da je Dinamo tako zabio mjesec dana bi svi portali brujali o uroti i dao bog da Dinamo na sličan način zabije gol Rijeci pa nek' kmeče. Jer, ako im je najveći problemi urota to kaj Dinamo igra prije njih, onda bi ovakav gol bio smak svijeta.
Zeko-
2015-08-26
to mi je fakat najveća bedastoća. kakve veze ima igramo li prije ili poslije. to se sere tek toliko da se sere i radi stalni pritisak. da igramo poslije njih onda bi isto sraliZeko wrote:Jer, ako im je najveći problemi urota to kaj Dinamo igra prije njih
2015-08-19
S tim službenim dokumentom si možeš guzicu obrisati, idiote. Jedno je papir, a drugo je stvarnost to si moraš utuviti u svoju blesavu glavu. Jer, ako se pita samo povjerenika, kako je moguće da su Hajduk i Dinamo utakmicu u Spliti igrali u subotu a Dinamo je tražio da se prebaci na nedjelju i ZA TO JE IMAO SUGLASNOST POVJERENIKA, no HAJDUK NIJE NA TO PRISTAO. Zašto bi netko uopće i pitao Hajduk ako je samo do povjerenika ? Povjerenik prebaci utakmicu na nedjelju, a ti se pojavi na terenu u terminu koji on odredi, naravno, ako hoćeš. Ili se možeš ne pojaviti na terenu, što Hajduku i nije baš strano. Veliš ti, službenim dokumentom si me demantira ? Jebiga, sam sereš po sebi, jer i Zakon o sportu u kojeg se kuneš tu godinama je službeni dokumenat ? I ? Svatko ga tumači kak' mu paše. Bože, koji si ti idiot,za ne povjerovati.amper1950 wrote:Hahahaha... Dumber nadmašaju sam sebe. Nakon šta sam službenim dokumentom demantira njegovu glupost da u HNL-u domačin odlučuje kad će igrati, sad se nastavlja blamirati. Dakle, satnica se utvrđuje prije početka prvenstva, moguće su promjene u određenim uvjetima,no ništa bez zelenog svjetla povjerenika.
Zeko-
2015-08-26
Pogotovo u ovoj situaciji gdje Dinamo lovi prednost i ima jednu jedinu opciju da bude prvak, a to je da pobijedi sve do kraja, jer jedino tako ovisi sam o sebi. Dakle, Dinamo utakmicu mora dobiti igrao prije ili poslije Rijeke. Stvarno već bijele miševe vide.jalnirajko wrote:to mi je fakat najveća bedastoća. kakve veze ima igramo li prije ili poslije. to se sere tek toliko da se sere i radi stalni pritisak. da igramo poslije njih onda bi isto sraliZeko wrote:Jer, ako im je najveći problemi urota to kaj Dinamo igra prije njih
Zeko-
2015-08-26
Hahhahahah, kako kučkice kmeče. Koliko je pogrešnihbautova svirano za belupo?
Guest- Guest
Nakon Vedrana Ćorluke, Hrvatska je za utakmicu protiv Ukrajine ostala i bez Šime Vrsaljka, koji je akter jedne od najranijih zamjena ikad. Napustio je teren protiv Seville već u drugoj minuti držeći se za koljeno
aha.fridrih_niche wrote:Kad ti i Zvekan počnete objasnjavat služeći se postocima, muka me uvati...sitting_bull wrote:ovakva rijeka mora igrati na 120% kako bi nešto napravila kontra dinama i to samo ako dinamo bude ispod 80%...
ti više voliš sličice:
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:Hahahaha... Dumber nadmašaju sam sebe. Nakon šta sam službenim dokumentom demantira njegovu glupost da u HNL-u domačin odlučuje kad će igrati, sad se nastavlja blamirati. Dakle, satnica se utvrđuje prije početka prvenstva, moguće su promjene u određenim uvjetima,no ništa bez zelenog svjetla povjerenika.Da klubovi za svoje domače utakmice sami odlučuju kad će igrati Koliko je glup, da čovjek ne povjeruje...
Guest- Guest
Nego, di je nowitzki, jeli i dalje misli da se Rijeka nije igrački oslabila odlaskom Mitrovića?
Guest- Guest
Ne bi ni ja, ali valja zabilježiti ...jalnirajko wrote:pa ja ne bih svirao taj prekršaj, igrač belupa je ušao u duel ko pičkica. no znam da je dinamo tako zabio da bi se taj prekršaj vidio sa marsasat2 wrote:Ima ih koji bilježe ... i prekršaj Andrijaševiča prije gola Vešovića. No problem su sada termini, svi se bore protiv njih, a nešto spominju i vlažnost zraka ... Poznato?jalnirajko wrote:kak bi rekao kolega sat, tek toliko da se zabilježi. 2 nepostojeća zaleđa belupu u prvih 5 minuta
sat2-
2015-09-28
Vidim dolje i dalje sanjaju Mamića pa im je naslovnica lokalnog glasila puna njegovog lika i djela!amper1950 wrote:Kad smo već kod SD, sutrašnja naslovnica:
A što si to novoga saznao? Tko je to osporavao?
U četiri godine .. znači oko 20-ak milijuna godišnje što je za klub sa godišnjim proračunom od preko 200 milijuna kuna tek oko 10 %.
sat2-
2015-09-28
sitting_bull wrote:aha.fridrih_niche wrote:Kad ti i Zvekan počnete objasnjavat služeći se postocima, muka me uvati...sitting_bull wrote:ovakva rijeka mora igrati na 120% kako bi nešto napravila kontra dinama i to samo ako dinamo bude ispod 80%...
ti više voliš sličice:
I drugi Savjetnikovi dupelisci, ne samo ti, vole fotografije...
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50