HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Idiot te napravil. Još bolje, mi čak nismo morali ni igrati protiv tih klubova, već samo statirati i pokupiti brdo love.fridrih_niche wrote:Vi niste igrali protiv tih klubova nego statirali...
Idioti.
;)
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
[size=66]Kranjčar dobio funkciju u HNS-u: Velika mi je čast obnašati ju[/size]
Velika mi je čast i zadovoljstvo biti ambasador ovog projekta, rekao je Kranjčar, koji je pirhvatio poziv HNS-a na funkciju ambasadora Europskog prvenstva do 17 godina
Niko Kranjčar službeni je ambasador Europskog prvenstva do 17 godina koje će se od 3. do 19. svibnja održati u Hrvatskoj. Hrvatski nogometni savez danas je na press-konferenciji predstavio cjelokupni projekt Europskog prvenstva do 17 godina na kojem će nastupiti 16 najboljih momčadi igrača rođenih 1. siječnja 2000. godine i mlađih. Uz Niku Kranjčara ovoj su svečanosti prisustvovali izbornik naše U-17 vrste Dario Bašić te glazbena ambasadorica Eni Jurišić._________________
Ako detektor laži pokaže da ja lažem, da sam ja odbio , ja ću onda se podvrći da sam sebi oduzmem život.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Nažalost i njegove su nogometne kvalitete ostale na istoj razini kad je imao 17 godina.
Zeko-
2015-08-26
Steta igeaca ja sam uvjeren bio da smo dobili novog ZUTOGA koji je nazalost do dana danasnjega ostao posljednji hrvatski istinski nogometni mozart
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
gadi mi se idiotu pojašnjavati kako uefina match statistika nije literarni doseg deice redžić, zvonka alača, holige i ostalih frustriranih ložača negativnih strasti u hrvatskom nogometu, već egzaktni pokazatelj za svaku ekipu.Zeko wrote:Idiot te napravil. Još bolje, mi čak nismo morali ni igrati protiv tih klubova, već samo statirati i pokupiti brdo love.fridrih_niche wrote:Vi niste igrali protiv tih klubova nego statirali...
Idioti.
;)
u tehničkim segmentima dinamo je dosegao razinu svojih protivnika u lp, razlika je u individualnoj kvaliteti i kontinuitetu igranja na visokom nivou i u lp i u svojim nacionalnim ligama na osnovu koje nas te ekipe deru...
sitting_bull-
2015-09-28
Zato je 2011.-e i bija proglašen najboljim hrvatskim nogometašem...Zeko wrote:Nažalost i njegove su nogometne kvalitete ostale na istoj razini kad je imao 17 godina.
Koliko je Druker tad ima godina kad je Niko, 'ka sedamnaestogodišnjak', bija toliko bolji od njega te godine?
Lol...
Guest- Guest
sat2 wrote:#jebemsezaburekjalnirajko wrote:kaj to piše, ne vidim?sat2 wrote:
Objektivna "novinarka"!
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Dare wrote:fridrih_niche wrote:To san već objasnija...Dare wrote:fridrih_niche wrote:Vi niste igrali protiv tih klubova nego statirali...
Idioti.
;)
pa dobili su arsenal, koliko se sećam.
Školski primjer prodane utakmice...
Nije im prvi put da kemijaju s Arsenalom...
;)
svakako, svakako...
2015-08-19
Dare wrote:hahahhaha, kako se tesi maleni amper...
2015-08-19
malo sam ipak zabrinut. to stalno ponavljaš a mi smo i dalje na -6.fridrih_niche wrote:
Evo, ja kažem da ce Dinamo ukrast jos jedno prvenstvo i da njihova kvarnerska filijala nema šanse...
2015-08-19
Zar i ti sine Brute ...?jalnirajko wrote:sat2 wrote:#budičlanjalnirajko wrote:kaj to piše, ne vidim?sat2 wrote:
Objektivna "novinarka"!
sat2-
2015-09-28
Koji je smisao natjecanja Hajduka ...fridrih_niche wrote:To o win-win situaciji san ti već objasnija...
Samo budalama nije jasno da ce Mamić odredit ko osvaja prvenstvo...
A sudeći po činjenici da suci rade prikovrimeno i da izvlače Dinama iz kola u kolo (kad već Sammir i ostali nemaju taj kvalitet da igračkom klasom to naprave), evidentno je da Tattu zanima samo glavna nagrada i da kvarnerska filijala nema sta tražit...
;)
sat2-
2015-09-28
Vincent Vega wrote:Malo ste zabrazdili. Kakvi političari, kakav rat. Ideš u rat ako braniš svoje, a ne radi političara. Tako je i bilo 91-95.
sat2-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Zato je 2011.-e i bija proglašen najboljim hrvatskim nogometašem...Zeko wrote:Nažalost i njegove su nogometne kvalitete ostale na istoj razini kad je imao 17 godina.
Koliko je Druker tad ima godina kad je Niko, 'ka sedamnaestogodišnjak', bija toliko bolji od njega te godine?
Lol...
- 2003.: Najbolji igrač Prve HNL, u izboru kapetana klubova Prve HNL.[8]
ipak je zabranjeno slaviti golove u rijeci, kaže mateo. o btj. i još je čisti faul nad fiolićem sporan
2015-08-19
E, moj Rajkane...jalnirajko wrote:malo sam ipak zabrinut. to stalno ponavljaš a mi smo i dalje na -6.fridrih_niche wrote:
Evo, ja kažem da ce Dinamo ukrast jos jedno prvenstvo i da njihova kvarnerska filijala nema šanse...
Sad dobijate dupli poklon!
Suci kradu Rijeku protiv nas: smanjivate razliku za pola i jos možete nama srat sa suci kradu za nas!
Reka bi Demo da je win-win situacija...
:D
Guest- Guest
Izbor SN-a za najboljeg igrača repke...muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Zato je 2011.-e i bija proglašen najboljim hrvatskim nogometašem...Zeko wrote:Nažalost i njegove su nogometne kvalitete ostale na istoj razini kad je imao 17 godina.
Lol...
- 2003.: Najbolji igrač Prve HNL, u izboru kapetana klubova Prve HNL.[8]
Guglaj, nesrico...
;)
Guest- Guest
pa valjda će tako napokon i biti. vrime jefridrih_niche wrote:E, moj Rajkane...jalnirajko wrote:malo sam ipak zabrinut. to stalno ponavljaš a mi smo i dalje na -6.fridrih_niche wrote:
Suci kradu Rijeku protiv nas: smanjivate razliku za pola i jos možete nama srat sa suci kradu za nas!
2015-08-19
jalnirajko wrote:pa valjda će tako napokon i biti. vrime jefridrih_niche wrote:E, moj Rajkane...jalnirajko wrote:malo sam ipak zabrinut. to stalno ponavljaš a mi smo i dalje na -6.fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jalnirajko wrote:pa valjda će tako napokon i biti. vrime jefridrih_niche wrote:E, moj Rajkane...jalnirajko wrote:malo sam ipak zabrinut. to stalno ponavljaš a mi smo i dalje na -6.fridrih_niche wrote:
2015-08-19
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50