Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma
Pa zasto su ih tamanili u Hercegobosni kad se Hercegobosna uspostavljala u ratu? I sad ce kao mirno neko da otcijepi neki prostor neke drzave i ostavi na miru gradjane koji se protive tom otcjepljenju? Nemoj, sta god mislio o tebi ne smatram te tolikim naivcem...Regoč wrote:Zašto smatraš da bi u Trećem potamanili Bošnjake? Spremate li vi nama nešto takvo u Federaciji pa projiciraš?govinda wrote:pa to mozes realno ocekivati, covjece boziji...sta mislis, neko ce samo gledati kako vi Hrvati tamanite Bosnjake po BiH? Jesi ti toliko glup ili zivis van realnosti?epikur37 wrote:Regoč wrote:Jesi ili nisi?epikur37 wrote:
Kmek, kmek :D
To je bio moj odgovor na to da će on i njegovi početi trovati vodu u hrvatskoj, raznositi se po školama i vrtićima, ako Hrvati dobiju treći :)
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Regoč wrote:Zašto smatraš da bi u Trećem potamanili Bošnjake? Spremate li vi nama nešto takvo u Federaciji pa projiciraš?govinda wrote:pa to mozes realno ocekivati, covjece boziji...sta mislis, neko ce samo gledati kako vi Hrvati tamanite Bosnjake po BiH? Jesi ti toliko glup ili zivis van realnosti?epikur37 wrote:Regoč wrote:Jesi ili nisi?epikur37 wrote:
Kmek, kmek :D
To je bio moj odgovor na to da će on i njegovi početi trovati vodu u hrvatskoj, raznositi se po školama i vrtićima, ako Hrvati dobiju treći :)
Pa on bi u osnovi trebao imati više povjerenja u mene, jer ja samo odbijam bošnjačku hegemoniju, tražim samoodređenje i slobodu za svoj narod ali ga podrazumijevam i za druga dva. Apsolutno reciprocitet i zaštitu manjina.
Nego recimo tebi koji bi ih počistio iz cijele zapadne BiH što si zaobišao odgovoriti svom cvijeću ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A zašto svi polazite od činjenice da će se narodi BIH još više zavaditi i međusobno se "ćerati"?
Zašto nitko do sada nije iznio tezu o zajedničkoj borbi naroda BIH???
Zar to nikako nije moguće?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eto, ti recimo dajes sebi za pravo da odredjujes meni, koji sam u Posavini, u kojoj cu drzavi zivjeti. I kad ti ja odgovorim na tu tvoju glupost onda sam ja vehabija i terorista...Regoč wrote:Jesam, ne jednom. Državu bih im dal, samo ne na području Hercegovine, zapadne Bosne i Posavlja.epikur37 wrote:Ali njihovo i jeste tuzla, sarajevo, zenica i pola mostara + neki koridor do bihaća. I ja bi im dao pravo na državu.
I tu sam puno korektniji od tebe koji im ne bi dao državu i u slučaju rata planirao bi etničko čišćenje bošnjaka iz krajine i zapadne BiH..
jesi li rekao regoch ili nisi?
2016-11-17
Regoč-
2015-08-21
diokle god su epikur, ero i ostala bratija sa ovog foruma ti koji na svaki spomen zajednsitva krenu sa ujedanjima poput hijena to nije moguce...jastreb wrote:A zašto svi polazite od činjenice da će se narodi BIH još više zavaditi i međusobno se "ćerati"?
2016-11-17
Dobro,ima i tu nešto,ali ide to i šire od BIH.govinda wrote:diokle god su epikur, ero i ostala bratija sa ovog foruma ti koji na svaki spomen zajednsitva krenu sa ujedanjima poput hijena to nije moguce...jastreb wrote:A zašto svi polazite od činjenice da će se narodi BIH još više zavaditi i međusobno se "ćerati"?
Eto,recimo,neki su skakali od bijesa kada su Josipović i Tadić kao predsjednici susjednih država, nastojali uspostaviti što bolje međusobne odnose.
Zašto se ovdje na balkanu na nož dočekuje svaki pokušaj da narod drugome narodu pruži ruku pomirenja ili suradnje?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
govinda wrote:
Eto, ti recimo dajes sebi za pravo da odredjujes meni, koji sam u Posavini, u kojoj cu drzavi zivjeti. I kad ti ja odgovorim na tu tvoju glupost onda sam ja vehabija i terorista...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemojte pravit racun bez krcmara oko BiH, za dvadesetak godina ce se stvari rjesavat izmedju Arapa i Srba najvjerojatnije. Hrvati i Bosnjaci ce vremenom da isele, prvi trbuhom za kruhom a drugi zbog netrpeljivosti od strane "brace".
omni-
2014-04-12
Daj mi nađi gdje sam te ja nazval vehabijom i teroristom! No, moje se projekcije odnose na slučaj raspada Boshera, moje je prvotno određenje ukinuće entitetah i paritetna zastupljenost konstitutivnih narodah na državnoj razini kao bi se osigurala puna ravnopravnost.govinda wrote:Eto, ti recimo dajes sebi za pravo da odredjujes meni, koji sam u Posavini, u kojoj cu drzavi zivjeti. I kad ti ja odgovorim na tu tvoju glupost onda sam ja vehabija i terorista...Regoč wrote:Jesam, ne jednom. Državu bih im dal, samo ne na području Hercegovine, zapadne Bosne i Posavlja.epikur37 wrote:Ali njihovo i jeste tuzla, sarajevo, zenica i pola mostara + neki koridor do bihaća. I ja bi im dao pravo na državu.
I tu sam puno korektniji od tebe koji im ne bi dao državu i u slučaju rata planirao bi etničko čišćenje bošnjaka iz krajine i zapadne BiH..
Nije.jastreb wrote:A zašto svi polazite od činjenice da će se narodi BIH još više zavaditi i međusobno se "ćerati"?
pa i ija sam za to ali kad to spomenem to se doceka na noz..i u BiH i u Hrvatskoj i u Srbiji...krene prica o hegemoniji, islamizaciji, terorizmu...Regoč wrote:Daj mi nađi gdje sam te ja nazval vehabijom i teroristom! No, moje se projekcije odnose na slučaj raspada Boshera, moje je prvotno određenje ukinuće entitetah i paritetna zastupljenost konstitutivnih narodah na državnoj razini kao bi se osigurala puna ravnopravnost.govinda wrote:Eto, ti recimo dajes sebi za pravo da odredjujes meni, koji sam u Posavini, u kojoj cu drzavi zivjeti. I kad ti ja odgovorim na tu tvoju glupost onda sam ja vehabija i terorista...Regoč wrote:Jesam, ne jednom. Državu bih im dal, samo ne na području Hercegovine, zapadne Bosne i Posavlja.epikur37 wrote:Ali njihovo i jeste tuzla, sarajevo, zenica i pola mostara + neki koridor do bihaća. I ja bi im dao pravo na državu.
2016-11-17
upravo tako..hrvati ce se inkorporirati u svapsko okruzje,namjerno ne rekoh u svapsku naciju,jer takvo sto sve manje postoji..omni wrote:Nemojte pravit racun bez krcmara oko BiH, za dvadesetak godina ce se stvari rjesavat izmedju Arapa i Srba najvjerojatnije. Hrvati i Bosnjaci ce vremenom da isele, prvi trbuhom za kruhom a drugi zbog netrpeljivosti od strane "brace".
Guest- Guest
Regoc, ti to kad ovdje napises dobices komentare pristojne..ja da napisem to dobijam uvrede i provokacije...o tome pricam..posto se ovdje na ovom forumu fakat ne moze ozbiljno razgovarati onda sam i ja odustao od toga i radim ono sto i vecina radi: provociram, vrijedjam, spamam...
2016-11-17
Pa BiH , upravna jedinica distrikt Brcko , ekonomska regija sjeverozapadna BiH , sjedište TUzla.RayMabus wrote:govinda wrote:
Eto, ti recimo dajes sebi za pravo da odredjujes meni, koji sam u Posavini, u kojoj cu drzavi zivjeti. I kad ti ja odgovorim na tu tvoju glupost onda sam ja vehabija i terorista...
http://sipa.gov.ba/bs/o-nama/struktura/teritorijalna-organizacija
2014-04-11
Ahhh..ma moras samo njezno i takticno,dok se ne naviknu na tvoje prisustvo..uletio si brate,kao lisica u kokošinjac..vis,svi se raskokodakali...govinda wrote:Regoc, ti to kad ovdje napises dobices komentare pristojne..ja da napisem to dobijam uvrede i provokacije...o tome pricam..posto se ovdje na ovom forumu fakat ne moze ozbiljno razgovarati onda sam i ja odustao od toga i radim ono sto i vecina radi: provociram, vrijedjam, spamam...
Guest- Guest
I ovo ti je pravi plan Hrvatske a ne HB.RayMabus wrote:Pa BiH , upravna jedinica distrikt Brcko , ekonomska regija sjeverozapadna BiH , sjedište TUzla.RayMabus wrote:govinda wrote:
2014-04-11
ti ljigo nemoj da mi se javljas...otisla kaja sa foruma pa sad sa mnom nesto fino? Nemoj...pismejker wrote:Ahhh..ma moras samo njezno i takticno,dok se ne naviknu na tvoje prisustvo..uletio si brate,kao lisica u kokošinjac..vis,svi se raskokodakali...govinda wrote:Regoc, ti to kad ovdje napises dobices komentare pristojne..ja da napisem to dobijam uvrede i provokacije...o tome pricam..posto se ovdje na ovom forumu fakat ne moze ozbiljno razgovarati onda sam i ja odustao od toga i radim ono sto i vecina radi: provociram, vrijedjam, spamam...
2016-11-17
to se iznosilo i od strane nekih bosnjackih politicara i analiticara i ovdje u BiH..RayMabus wrote:I ovo ti je pravi plan Hrvatske a ne HB.RayMabus wrote:Pa BiH , upravna jedinica distrikt Brcko , ekonomska regija sjeverozapadna BiH , sjedište TUzla.RayMabus wrote:govinda wrote:
2016-11-17
hahahahahaha,,sto se ljutkas..Kaja JE OVDJE:....malo ti ublazavam boli...govinda wrote:ti ljigo nemoj da mi se javljas...otisla kaja sa foruma pa sad sa mnom nesto fino? Nemoj...pismejker wrote:Ahhh..ma moras samo njezno i takticno,dok se ne naviknu na tvoje prisustvo..uletio si brate,kao lisica u kokošinjac..vis,svi se raskokodakali...govinda wrote:Regoc, ti to kad ovdje napises dobices komentare pristojne..ja da napisem to dobijam uvrede i provokacije...o tome pricam..posto se ovdje na ovom forumu fakat ne moze ozbiljno razgovarati onda sam i ja odustao od toga i radim ono sto i vecina radi: provociram, vrijedjam, spamam...
Guest- Guest
je, red je. pristojna sam bila prema njemu, moje mišljenje da islam jest izvor terorizma a naziva me glupačom nekoliko puta zaredom i likuje što bi netko eventualno raznio nekoga poput mene i nekih ovdjeRegoč wrote:De, Kajo, smiri malo, nije red.
i zato mu opet jebem sve po spisku od onoga alibabe što ga je ujebo prije 500 godina do danas
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 5 of 16