Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma
nazalost ali u pravu si...ali ja cu opet da se pisam po vama svima...vasem rodoljublju, domoljublju, patriotizmu, evropskim vrijednostima, po svemu...omni wrote:Valjda ti je do sada postalo jasno da ne moze nitko pobit muslimane do muslimana samih, i to jako efikasno rade, jbg paradoks al istina.govinda wrote:Ma najbolje da sve muslimane pobijete....za pocetak evo krenete od Ahmica, niste sve pobili prosli put...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
pa super, pusti bradicu i odreži hlačice 20 cm..govinda wrote:nazalost ali u pravu si...ali ja cu opet da se pisam po vama svima...vasem rodoljublju, domoljublju, patriotizmu, evropskim vrijednostima, po svemu...omni wrote:Valjda ti je do sada postalo jasno da ne moze nitko pobit muslimane do muslimana samih, i to jako efikasno rade, jbg paradoks al istina.govinda wrote:Ma najbolje da sve muslimane pobijete....za pocetak evo krenete od Ahmica, niste sve pobili prosli put...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
otprilike. međutim što je zanimljivo ja vidim simpatije prema njima i opravdanjeRegoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
jer ne mogu im hodati po državi s tim bradama, pokrivati žene a oni šute, onda se slažu s njima valjda..
2015-08-15
Meni ne smeta, tok dogadjaja je takav kakav je, pishao ti ne pishao, pishali mi ili ne pishali, opet ce mali Ali da digne grupu vjernika u drugu dimenziju u sred molitve. Tu i tamo naci ce se koji da upuca ljude po javnim mjestima u Europi sve u korist svoje stete.govinda wrote:nazalost ali u pravu si...ali ja cu opet da se pisam po vama svima...vasem rodoljublju, domoljublju, patriotizmu, evropskim vrijednostima, po svemu...omni wrote:Valjda ti je do sada postalo jasno da ne moze nitko pobit muslimane do muslimana samih, i to jako efikasno rade, jbg paradoks al istina.govinda wrote:Ma najbolje da sve muslimane pobijete....za pocetak evo krenete od Ahmica, niste sve pobili prosli put...
Last edited by omni on 18/2/2017, 17:19; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Samo daj, ali budi svjestan da time samo produbljuješ predrasude u onih koji ih gaje, a nama drugima izazivaš nelagodu jer nas oni prvi zajebavaju zbog tebe,govinda wrote:nazalost ali u pravu si...ali ja cu opet da se pisam po vama svima...vasem rodoljublju, domoljublju, patriotizmu, evropskim vrijednostima, po svemu...omni wrote:Valjda ti je do sada postalo jasno da ne moze nitko pobit muslimane do muslimana samih, i to jako efikasno rade, jbg paradoks al istina.govinda wrote:Ma najbolje da sve muslimane pobijete....za pocetak evo krenete od Ahmica, niste sve pobili prosli put...
baba dobro zbori , nije islam vec tumacenje romana
dok islamske zemlje ne evoluiraju nema tu sretnih rjesenja
dok islamske zemlje ne evoluiraju nema tu sretnih rjesenja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne branim vehabije, ne jedem slaninu ali ne dozvoljavam da mene vriedjaju zato sto sam musliman i sto sam Bosnjak. Kraj price. Ako vi mislite da mozete samo azto sto je ovo kao hrvatski forum da me vrijedjate a ja cu da cutim na te uvrede i odem sa foruma kao popisan onda ste se zajebali u racunici. Uvreda za uvredu.Regoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
2016-11-17
Regoč wrote:Samo daj, ali budi svjestan da time samo produbljuješ predrasude u onih koji ih gaje, a nama drugima izazivaš nelagodu jer nas oni prvi zajebavaju zbog tebe,govinda wrote:nazalost ali u pravu si...ali ja cu opet da se pisam po vama svima...vasem rodoljublju, domoljublju, patriotizmu, evropskim vrijednostima, po svemu...omni wrote:Valjda ti je do sada postalo jasno da ne moze nitko pobit muslimane do muslimana samih, i to jako efikasno rade, jbg paradoks al istina.govinda wrote:Ma najbolje da sve muslimane pobijete....za pocetak evo krenete od Ahmica, niste sve pobili prosli put...
Ae cvijetje ti pravi probleme kolko god ti pokušavaš kultivirati, uiblažiti......joj joj muko pravaška :D ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nemam priče posla. Neki od najbolji prijatelja su mi muslimani, ali nisu licemjerni mundžosigovinda wrote:uzmi noz u ruke i zavrsi posao...Riplex wrote:Kme kme genocid kme kmegovinda wrote:Ma najbolje da sve muslimane pobijete....za pocetak evo krenete od Ahmica, niste sve pobili prosli put...
Ajme majko scena, samo proglašeni anarhist i teški mundžos. Pa to nema nigdi.
Čuj, i Bosher je, kao i svaka europska zemlja, slobodna, nema propisane odjeće, ne možeš nekoga kazniti jer se odieva kako ti se ne sviđa. Dočim u zemljama iz kojih ta gamad dolazi, imaš stroge propise koji se provode.kaja wrote:otprilike. međutim što je zanimljivo ja vidim simpatije prema njima i opravdanjeRegoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
jer ne mogu im hodati po državi s tim bradama, pokrivati žene a oni šute, onda se slažu s njima valjda..
Opet generaliziraš. Tko je tebe osobno uvriedil jer si Bošnjak i musliman?govinda wrote:Ne branim vehabije, ne jedem slaninu ali ne dozvoljavam da mene vriedjaju zato sto sam musliman i sto sam Bosnjak. Kraj price. Ako vi mislite da mozete samo azto sto je ovo kao hrvatski forum da me vrijedjate a ja cu da cutim na te uvrede i odem sa foruma kao popisan onda ste se zajebali u racunici. Uvreda za uvredu.Regoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
epikur37 wrote:
Ae cvijetje ti pravi probleme kolko god ti pokušavaš kultivirati, uiblažiti......joj joj muko pravaška :D ;)
Pravaški debilizam. Najbolje neki dan na drugoj temi Vucina onako brani cvjeće ovo ono i na kraju dobije "marš ustašo"
pa to ti je početak, prvo ih ne možeš kazniti a onda će oni kazniti one koji se ne odijevaju tako, to ti je smisao svega.Regoč wrote:Čuj, i Bosher je, kao i svaka europska zemlja, slobodna, nema propisane odjeće, ne možeš nekoga kazniti jer se odieva kako ti se ne sviđa. Dočim u zemljama iz kojih ta gamad dolazi, imaš stroge propise koji se provode.kaja wrote:otprilike. međutim što je zanimljivo ja vidim simpatije prema njima i opravdanjeRegoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
a ovi ih simpatiziraju, nevjerojatno.
2015-08-15
Jel li? Pa jel i njima kazes da se Ahmici nisu desili i da kmece zbog zlocina? Nemoj mi tu pricu, to nekom drugom..mrzis me, ja ti na mrznju odgovaram mrznjom i to je to...Riplex wrote:Nemam priče posla. Neki od najbolji prijatelja su mi muslimani, ali nisu licemjerni mundžosigovinda wrote:uzmi noz u ruke i zavrsi posao...Riplex wrote:Kme kme genocid kme kmegovinda wrote:Ma najbolje da sve muslimane pobijete....za pocetak evo krenete od Ahmica, niste sve pobili prosli put...
Ajme majko scena, samo proglašeni anarhist i teški mundžos. Pa to nema nigdi.
2016-11-17
nitko, laže.Regoč wrote:Opet generaliziraš. Tko je tebe osobno uvriedil jer si Bošnjak i musliman?govinda wrote:Ne branim vehabije, ne jedem slaninu ali ne dozvoljavam da mene vriedjaju zato sto sam musliman i sto sam Bosnjak. Kraj price. Ako vi mislite da mozete samo azto sto je ovo kao hrvatski forum da me vrijedjate a ja cu da cutim na te uvrede i odem sa foruma kao popisan onda ste se zajebali u racunici. Uvreda za uvredu.Regoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
2015-08-15
Govi, o tom ti pričam. Sad me zajebavaju jer ti želim dobro.epikur37 wrote:Regoč wrote:Samo daj, ali budi svjestan da time samo produbljuješ predrasude u onih koji ih gaje, a nama drugima izazivaš nelagodu jer nas oni prvi zajebavaju zbog tebe,govinda wrote:nazalost ali u pravu si...ali ja cu opet da se pisam po vama svima...vasem rodoljublju, domoljublju, patriotizmu, evropskim vrijednostima, po svemu...omni wrote:Valjda ti je do sada postalo jasno da ne moze nitko pobit muslimane do muslimana samih, i to jako efikasno rade, jbg paradoks al istina.govinda wrote:Ma najbolje da sve muslimane pobijete....za pocetak evo krenete od Ahmica, niste sve pobili prosli put...
dawson, epikur, prckov, ero i jos kamara nekih nickova koje nisam stigao ni popamtiti. Pa ova glupa kaja, kad sam rekao da sam musliman, me pitala da li sam vehabija...sta ja imam dalje da razgovaram sa takvim osobama osim da ih vrijedjam...Regoč wrote:Opet generaliziraš. Tko je tebe osobno uvriedil jer si Bošnjak i musliman?govinda wrote:Ne branim vehabije, ne jedem slaninu ali ne dozvoljavam da mene vriedjaju zato sto sam musliman i sto sam Bosnjak. Kraj price. Ako vi mislite da mozete samo azto sto je ovo kao hrvatski forum da me vrijedjate a ja cu da cutim na te uvrede i odem sa foruma kao popisan onda ste se zajebali u racunici. Uvreda za uvredu.Regoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
2016-11-17
Da, to je problem, kako u slobodnom društvu spriečiti širenje neslobode?kaja wrote:pa to ti je početak, prvo ih ne možeš kazniti a onda će oni kazniti one koji se ne odijevaju tako, to ti je smisao svega.Regoč wrote:Čuj, i Bosher je, kao i svaka europska zemlja, slobodna, nema propisane odjeće, ne možeš nekoga kazniti jer se odieva kako ti se ne sviđa. Dočim u zemljama iz kojih ta gamad dolazi, imaš stroge propise koji se provode.kaja wrote:otprilike. međutim što je zanimljivo ja vidim simpatije prema njima i opravdanjeRegoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
a ovi ih simpatiziraju, nevjerojatno.
Pustimo ga da sam odgovori.kaja wrote:nitko, laže.Regoč wrote:Opet generaliziraš. Tko je tebe osobno uvriedil jer si Bošnjak i musliman?govinda wrote:Ne branim vehabije, ne jedem slaninu ali ne dozvoljavam da mene vriedjaju zato sto sam musliman i sto sam Bosnjak. Kraj price. Ako vi mislite da mozete samo azto sto je ovo kao hrvatski forum da me vrijedjate a ja cu da cutim na te uvrede i odem sa foruma kao popisan onda ste se zajebali u racunici. Uvreda za uvredu.Regoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
vidiš, ipak si pokvaren, to je bila zajebancija i to sam te pitala jedno deset putagovinda wrote:dawson, epikur, prckov, ero i jos kamara nekih nickova koje nisam stigao ni popamtiti. Pa ova glupa kaja, kad sam rekao da sam musliman, me pitala da li sam vehabija...sta ja imam dalje da razgovaram sa takvim osobama osim da ih vrijedjam...Regoč wrote:Opet generaliziraš. Tko je tebe osobno uvriedil jer si Bošnjak i musliman?govinda wrote:Ne branim vehabije, ne jedem slaninu ali ne dozvoljavam da mene vriedjaju zato sto sam musliman i sto sam Bosnjak. Kraj price. Ako vi mislite da mozete samo azto sto je ovo kao hrvatski forum da me vrijedjate a ja cu da cutim na te uvrede i odem sa foruma kao popisan onda ste se zajebali u racunici. Uvreda za uvredu.Regoč wrote:Govi, čisto ljudski savjet, preporuka, nazovi kako hoćeš. Ako sam nisi vehabija, okani se obrane neobranjivoga, i tebe će sasjeći zbog pijenja rakije i jedenja slanine.
a glup ti je tata
2015-08-15
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 2 of 16