Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma
Evo ti nesto o dobrom zelucu.
- @
[size=14]@ 19.02.2017 - 09:51
Moja rodjaka je medicinska sestra u starackom domu u Nemackoj ,svaki dan proklinje sudbinu i dan kad se rodila . Za platu koju tamo zaradi mora da menja pelene dedama i babama sluzi ih hrani i tetosi dok u sebi nosi takav stres i pritisak da je pitanje dana kad ce doziveti slog ili infarkt .
(28) /
(19)
+9
[/size]Odgovori
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šuti bogati..cujem iz prvih ruku od ovih cura,sto sve moraju raditi..Bas u mom gradu u jednom malo elitnijem altenheimu radi jedna srpkinja,stvarno oke zena.,kao vodja grupe tih pflegerica..i doveo ja jednu curu iz Zegeja,da pocne raditi,a ova je upucivala 8 sati sto kako mora raditi..kad sam oko 2 dosao po nju,ova je izisla sva blijeda i šokirana...
Pa je meni ispricala sto sve mora raditi..kuku lele..kaze ,najgori su mirisi,odnosno smradovi..sve ostal ohajd hajd..
Pa je meni ispricala sto sve mora raditi..kuku lele..kaze ,najgori su mirisi,odnosno smradovi..sve ostal ohajd hajd..
Guest- Guest
Pflegegruppenfuehrerin?pismejker wrote:vodja grupe tih pflegerica
genauRegoč wrote:Pflegegruppenfuehrerin?pismejker wrote:vodja grupe tih pflegerica
Guest- Guest
Ubersturberfuhrrer,,jo jo..Regoč wrote:Pflegegruppenfuehrerin?pismejker wrote:vodja grupe tih pflegerica
Guest- Guest
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 16 of 16