Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ovo je nešto šta ja odavno tvrdim
https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/vijesti-i-konteksti/clanak/id/563551/za-koga-radi-angela-a-za-koga-andrej
Baš mi je drago što raste populizam u EU
https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/vijesti-i-konteksti/clanak/id/563551/za-koga-radi-angela-a-za-koga-andrej
Baš mi je drago što raste populizam u EU
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Merkel nije prijatelj Hrvatske
merkel spasva plenkija a ne hrvatsku.....plenki joj je jedina nada(jer oporba je de facto u banani) i jedini na koga moze jos racunati da hrvatska ne otplovi potpuno prema visegradskoj skupini..drugo plenki lobira kod merkel ponajprije za sebe zbog pozicije u briselu..sad se pocinju djeliti lijepe fotelje...a plenkonaj sve vise sebe opet vidi u briselu a sve manje ovdje..pa valaj uhvatiti sto se uhvatiti dade
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Njemačku triba izgazit
10% novorođenčadi u Njemačkoj su mujage
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Germany
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Germany
2014-04-11
Ja samo znam matematiku Ako u istočnoj Njemačkoj nema imigranata tj ovdje sad proučavaš muslimane u Njemačkoj a 10% novorođenčadi su muslimani znači da u stvari 15% novorođenčadi u zapadnoj Njemačkoj su muslimani
2014-04-11
U Austriji 15% rođenih od majke muslimanke.RayMabus wrote:Njemačku triba izgazit
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Malo je to, još im triba utrpat imigranataFounding Father wrote:U Austriji 15% rođenih od majke muslimanke.RayMabus wrote:Njemačku triba izgazit
Austrija i Njemačka su zaslužile za kaznu da im se uzme još teritorija u idućem svjetskom ratu i nije bitno tko može i islamska država u jednoj od zapadnih njemačkih pokrajina
2014-04-11
visnju ne citam vise , misli 19st. a diletantske , vrijedja inteligenciju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Od ove Njemačke se najbolje maknit, cila zapadna Njemačka će im vrlo brzo imati 15% mujaga u državi
I 20% AfD koji je protiv islama
I 20% AfD koji je protiv islama
2014-04-11
a sto ej tu krivo napisala..?...debotoijusto wrote:visnju ne citam vise , misli 19st. a diletantske , vrijedja inteligenciju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto ej tu krivo napisala..?...debotoijusto wrote:visnju ne citam vise , misli 19st. a diletantske , vrijedja inteligenciju
ne znam , ne citam
ako nije mijenjala agendu nisam nista propustio , laprdanja desnom uhu ugodna a ekonomski neodrziva
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ja samo znam da na onako loš natalitet im je u Njemačkoj 10% a Austriji 15% novorođenčadi muslimani da su Germani stvarno u kurcu
Moje saučešće
Moje saučešće
2014-04-11
RayMabus wrote:Malo je to, još im triba utrpat imigranataFounding Father wrote:U Austriji 15% rođenih od majke muslimanke.RayMabus wrote:Njemačku triba izgazit
Austrija i Njemačka su zaslužile za kaznu da im se uzme još teritorija u idućem svjetskom ratu i nije bitno tko može i islamska država u jednoj od zapadnih njemačkih pokrajina
Podaci iz 2017godine:
-Etnički Nijemci 79.9% populacije
-Europljani(bez Turaka)89.7%
-Sirijci 706000
-Crnci 463000
-Ostali Arapi, Iranci te Afgani 1.072 milijuna
---------------------------------------------------------
Ukratko bili su normalna europska zemlja, dok im merkelica nije strpala 2 miijuna najdivljijih mujaga.
Guest- Guest
Mi smo 1910 bili na 68.5%.....a danas smo na preko 95% rođenih:)dijagram wrote:za 30 godina 51% mujaga
Guest- Guest
Neće ,imam podatke iz budućnosti, zato i pratim ovo da procijenim kad će eksplodirat, za sada još spavaju no očit je politički pad stare dame tj Merkeldijagram wrote:za 30 godina 51% mujaga
2014-04-11
naravno, uvjet za ove brojke je nastavak dosadasnje politikeRayMabus wrote:Neće ,imam podatke iz budućnosti, zato i pratim ovo da procijenim kad će eksplodirat, za sada još spavaju no očit je politički pad stare dame tj Merkeldijagram wrote:za 30 godina 51% mujaga
dijagram-
2015-08-09
Gle mogu ti u detalje ispričati radnju i tok no moja procjena je da nema potrebedijagram wrote:naravno, uvjet za ove brojke je nastavak dosadasnje politikeRayMabus wrote:Neće ,imam podatke iz budućnosti, zato i pratim ovo da procijenim kad će eksplodirat, za sada još spavaju no očit je politički pad stare dame tj Merkeldijagram wrote:za 30 godina 51% mujaga
Nijemci sada spavaju ali politički pad popularnosti Merkel se dešava u pozadini toga
2014-04-11
Tražio sam na internetu među političkim strankama u Njemačkoj jednog lika u sadašnjosti
Nemam mu ni traga a kad se pojavi lako ćete ga skužit
Polu Nijemac crnije dlake
Nemam mu ni traga a kad se pojavi lako ćete ga skužit
Polu Nijemac crnije dlake
2014-04-11
nikad bila
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Božo Petrov: “Karamarkov prijatelj Jozo Petrović radi za MOL, protiv Hrvatske”
» Užas: 'Vrijeme nam nije prijatelj u Ukrajini', upozorava SAD
» Dačić otvoreno o svemu: Amerika nam nije prijatelj, tamo sam čak i Pacolija uvalio u velike probleme
» Merkel: Islam nije izvor terorizma
» Božo Petrov: “Karamarkov prijatelj Jozo Petrović radi za MOL, protiv Hrvatske”
» Užas: 'Vrijeme nam nije prijatelj u Ukrajini', upozorava SAD
» Dačić otvoreno o svemu: Amerika nam nije prijatelj, tamo sam čak i Pacolija uvalio u velike probleme
» Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 1 of 2