Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma
Leviathan2 wrote:kamilica i pol sata meditacije dnevno, da sam u rvackoj poslao bih ti jedan caj koji sjebe gstritis trajno od naseg travaraepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:dobro vecer,
jel ebete sto i zasto ne
Jebem gastritis, nisam ga imao godinama evo nešto se javlja...
Morat cu cijediti sok svježeg kupusa i par dana piti.
al jebga, snajdi se s kamilicom :D
A smirit ce se vec...stavrnpo dugo ga nisam osjetio ima 8 godina...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pitaj to prvo HDZ BiH pa epikura...RayMabus wrote:Koji je smisao rasprave o pripajanju HB i svemu tome kad to nece bit nit ce Hr to radit ?
2016-11-17
eo i ja cjeli dan u djiru, uopce mi forum nije falio :Dgovinda wrote:ma jebo bi im ali mi ne daju. Nista psoebno, ovdje se svadjam, odoh za neki sat vremena van na pice i to sa zenskom osobom, necu vala citati vas mudonje po ovom forumu :))Leviathan2 wrote:jebi i ti njima sto ne utekne, pa dojdete negdje u ravnotezigovinda wrote:jebu meni sta stignu ali ja sam retardirani musliman pa je to dozvoljeno.Leviathan2 wrote:dobro vecer,
jel ebete sto i zasto ne
inace?
ovisi, ako si pod stresom onda nece, medjutim ako se naucis nosit s istim onda je izlijecenje no problemepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:kamilica i pol sata meditacije dnevno, da sam u rvackoj poslao bih ti jedan caj koji sjebe gstritis trajno od naseg travaraepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:dobro vecer,
jel ebete sto i zasto ne
A to ja izsmislio, ne radite vi pobrojani to sto sam rekao evo vec danima? Jesam se pojavio ovdje, krenu provokacije sa Islamom..pisem o Platonu, kreteni krenu o islamu..napisem nesto iz istorije, krenu kreteni sa provokacijama o islamu..sta god da kazem ista prica svaki put..zato vas sve smatram kretenima i samo cu da pisam po vama...epikur37 wrote:govinda wrote:Odoh, sad ce opet krenuti hajka, ero ce da opravdava postojanje logora, epikur ce da govori o bosnjackoj Gazi, Kaja ce da mi spominje oca, dawson ce da govori kako sam retardiran a i jos poneko ce krenuti sa nekom provokacijom i uvredom..nabijem vas sve na kurac da budete sretni veceras...
Eto svi ga ugrozavaju, prava žrtva :)
2016-11-17
nma nije ni meni nego neko vrijedjanje krenulo od sinoc pa dosao da vidim kako ce se to zavrsiti i zavrsilo se kako sam i ocekivao: svi su forumasi povlasteni kad je u pitanju vrijedjanje mene...ali tako nesto sam i ocekivao pa nisam ljut...samo sad smisljam kako isprovocirati one koji mene vrijedjaju...a i to kad imam vremena za to...Leviathan2 wrote:eo i ja cjeli dan u djiru, uopce mi forum nije falio :Dgovinda wrote:ma jebo bi im ali mi ne daju. Nista psoebno, ovdje se svadjam, odoh za neki sat vremena van na pice i to sa zenskom osobom, necu vala citati vas mudonje po ovom forumu :))Leviathan2 wrote:jebi i ti njima sto ne utekne, pa dojdete negdje u ravnotezigovinda wrote:jebu meni sta stignu ali ja sam retardirani musliman pa je to dozvoljeno.Leviathan2 wrote:dobro vecer,
jel ebete sto i zasto ne
inace?
2016-11-17
rupurut, peptoran...bademi, caj od đumbira, soda bikarbona..;-)Leviathan2 wrote:ovisi, ako si pod stresom onda nece, medjutim ako se naucis nosit s istim onda je izlijecenje no problemepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:kamilica i pol sata meditacije dnevno, da sam u rvackoj poslao bih ti jedan caj koji sjebe gstritis trajno od naseg travaraepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:dobro vecer,
jel ebete sto i zasto ne
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Jebi ga, koji je smisao egzopolitike? Pripremaš scenarij da te događaji ne zaskoče.RayMabus wrote:Koji je smisao rasprave o pripajanju HB i svemu tome kad to nece bit nit ce Hr to radit ?
Da ....onda se u tom slucaju pripremi za rat sa Bošnjacima ....a baš mi se neratuje s njima a da mi onda srbadija zaskoci iza leđa dok se mi trošimo međusobno,Regoč wrote:Jebi ga, koji je smisao egzopolitike? Pripremaš scenarij da te događaji ne zaskoče.RayMabus wrote:Koji je smisao rasprave o pripajanju HB i svemu tome kad to nece bit nit ce Hr to radit ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako stojite vi s "h" u standardnom jeziku? Činilo mi se da dosta inzistirate na njem, ali ponekad kao da ga izbjegavate. Recimo ti sad, ali i na telki zna biti.govinda wrote:istorije
Leviathan2 wrote:ovisi, ako si pod stresom onda nece, medjutim ako se naucis nosit s istim onda je izlijecenje no problemepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:kamilica i pol sata meditacije dnevno, da sam u rvackoj poslao bih ti jedan caj koji sjebe gstritis trajno od naseg travaraepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:dobro vecer,
jel ebete sto i zasto ne
Bio sam pod jakim stresom puno posla inače a i pripremao sam se za nadzor iz ministarstva vezano za moje napredovanje u struci....zadnjih noci sam pisao do 2 i budio se u 5 i po.
No sve je prošlo dobro i sad sam miran... još ajmo reć mjesec dana pa onda opet rokenrol.
2015-08-06
ti si vehabit....ili pravas...RayMabus wrote:Da ....onda se u tom slucaju pripremi za rat sa Bošnjacima ....a baš mi se neratuje s njima a da mi onda srbadija zaskoci iza leđa dok se mi trošimo međusobno,Regoč wrote:Jebi ga, koji je smisao egzopolitike? Pripremaš scenarij da te događaji ne zaskoče.RayMabus wrote:Koji je smisao rasprave o pripajanju HB i svemu tome kad to nece bit nit ce Hr to radit ?
2016-11-17
govinda wrote:ti si vehabit....ili pravas...RayMabus wrote:Da ....onda se u tom slucaju pripremi za rat sa Bošnjacima ....a baš mi se neratuje s njima a da mi onda srbadija zaskoci iza leđa dok se mi trošimo međusobno,Regoč wrote:Jebi ga, koji je smisao egzopolitike? Pripremaš scenarij da te događaji ne zaskoče.RayMabus wrote:Koji je smisao rasprave o pripajanju HB i svemu tome kad to nece bit nit ce Hr to radit ?
On hoće i valjevo.
Regoch je smanjio očekivanja od Drine pa na Vrbas :)
2015-08-06
meni ostala navika u izgovoru istorija, mada je historija jezicki pravilniji oblik, ako pogledamo korijen rijeci odnosno porijeklo...ali pretjeruju sa tim h u zadnje vrijeme...srbima je cudno kad kazem bohem umjesto boem..Regoč wrote:Kako stojite vi s "h" u standardnom jeziku? Činilo mi se da dosta inzistirate na njem, ali ponekad kao da ga izbjegavate. Recimo ti sad, ali i na telki zna biti.govinda wrote:istorije
2016-11-17
ma znam, tebi samo da je Hercegovina...jbt, epikure, ti si bosanac covjece, sta si toliko opterecn tom hercegovinom? Smatras ih superHrvatima pa da je i tebi da budes dio njih? Frustrira te cinjenica sto si Bosanac, stidis se porijekla pa da ti je biti superHrvat to jest Hercegovac?epikur37 wrote:govinda wrote:ti si vehabit....ili pravas...RayMabus wrote:Da ....onda se u tom slucaju pripremi za rat sa Bošnjacima ....a baš mi se neratuje s njima a da mi onda srbadija zaskoci iza leđa dok se mi trošimo međusobno,Regoč wrote:Jebi ga, koji je smisao egzopolitike? Pripremaš scenarij da te događaji ne zaskoče.RayMabus wrote:Koji je smisao rasprave o pripajanju HB i svemu tome kad to nece bit nit ce Hr to radit ?
On hoće i valjevo.
2016-11-17
NNNI. Planovi se pripremaju da se nađu u slučaju potrebe. Hrvatska invazija na gornji tok Neretve nije baš vjerojatna, ali plan treba postojati da nas događaji ne preteknu.RayMabus wrote:Da ....onda se u tom slucaju pripremi za rat sa Bošnjacima ....a baš mi se neratuje s njima a da mi onda srbadija zaskoci iza leđa dok se mi trošimo međusobno,Regoč wrote:Jebi ga, koji je smisao egzopolitike? Pripremaš scenarij da te događaji ne zaskoče.RayMabus wrote:Koji je smisao rasprave o pripajanju HB i svemu tome kad to nece bit nit ce Hr to radit ?
govinda wrote:ma znam, tebi samo da je Hercegovina...jbt, epikure, ti si bosanac covjece, sta si toliko opterecn tom hercegovinom? Smatras ih superHrvatima pa da je i tebi da budes dio njih? Frustrira te cinjenica sto si Bosanac, stidis se porijekla pa da ti je biti superHrvat to jest Hercegovac?epikur37 wrote:govinda wrote:ti si vehabit....ili pravas...RayMabus wrote:Da ....onda se u tom slucaju pripremi za rat sa Bošnjacima ....a baš mi se neratuje s njima a da mi onda srbadija zaskoci iza leđa dok se mi trošimo međusobno,Regoč wrote:
Jebi ga, koji je smisao egzopolitike? Pripremaš scenarij da te događaji ne zaskoče.
On hoće i valjevo.
ajme opet mahalašenje i podvale....bokte smiješan si :D
2015-08-06
Zanuimljivo..a zasto onda vama smeta kad ja kazem da Bosnjaci trebaju imati plan za odgovor na hrvatsku invaziju pa podrazumijevalo to recimo i kamionbombu na Jelacic placu? Uci tenkovima u tudju drzavu je kulturno a bomba na trgu je divljastvo, je li to?Regoč wrote:NNNI. Planovi se pripremaju da se nađu u slučaju potrebe. Hrvatska invazija na gornji tok Neretve nije baš vjerojatna, ali plan treba postojati da nas događaji ne preteknu.RayMabus wrote:Da ....onda se u tom slucaju pripremi za rat sa Bošnjacima ....a baš mi se neratuje s njima a da mi onda srbadija zaskoci iza leđa dok se mi trošimo međusobno,Regoč wrote:Jebi ga, koji je smisao egzopolitike? Pripremaš scenarij da te događaji ne zaskoče.RayMabus wrote:Koji je smisao rasprave o pripajanju HB i svemu tome kad to nece bit nit ce Hr to radit ?
2016-11-17
Više psihologija ...HB je status entiteta ...kao i RS a onda bi se tamo u trokutistanu ovi osjecali zatvoreno i kao neki scenarij za klanje pa bi nastala paranoja i eto belaja.govinda wrote:ti si vehabit....ili pravas...RayMabus wrote:Da ....onda se u tom slucaju pripremi za rat sa Bošnjacima ....a baš mi se neratuje s njima a da mi onda srbadija zaskoci iza leđa dok se mi trošimo međusobno,Regoč wrote:Jebi ga, koji je smisao egzopolitike? Pripremaš scenarij da te događaji ne zaskoče.RayMabus wrote:Koji je smisao rasprave o pripajanju HB i svemu tome kad to nece bit nit ce Hr to radit ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa onda odgovori, zasto ti je stalo vise do hercegovine nego do tvog rodnog sela i tvojih roditelja u njemu?epikur37 wrote:govinda wrote:ma znam, tebi samo da je Hercegovina...jbt, epikure, ti si bosanac covjece, sta si toliko opterecn tom hercegovinom? Smatras ih superHrvatima pa da je i tebi da budes dio njih? Frustrira te cinjenica sto si Bosanac, stidis se porijekla pa da ti je biti superHrvat to jest Hercegovac?epikur37 wrote:govinda wrote:ti si vehabit....ili pravas...RayMabus wrote:
Da ....onda se u tom slucaju pripremi za rat sa Bošnjacima ....a baš mi se neratuje s njima a da mi onda srbadija zaskoci iza leđa dok se mi trošimo međusobno,
On hoće i valjevo.
ajme opet mahalašenje i podvale....bokte smiješan si :D
2016-11-17
A, i bohem je pravilniji (Bohemija), ali se ono "h" izobičajilo, vjerojatno jer smo uzeli iz francuštine.govinda wrote:meni ostala navika u izgovoru istorija, mada je historija jezicki pravilniji oblik, ako pogledamo korijen rijeci odnosno porijeklo...ali pretjeruju sa tim h u zadnje vrijeme...srbima je cudno kad kazem bohem umjesto boem..Regoč wrote:Kako stojite vi s "h" u standardnom jeziku? Činilo mi se da dosta inzistirate na njem, ali ponekad kao da ga izbjegavate. Recimo ti sad, ali i na telki zna biti.govinda wrote:istorije
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 10 of 16