Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma
Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
ISIL je veliko zlo za ova svijet. Distancirajte se od toga, ne kasnite...Ne pričom već djelima.
Svijetu je priče preko glave...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vidim u Donbasu onu sirotinju svaki dan granatira ISIL. Stvarno su prava opasnost za Europu.Eroo wrote:govinda wrote:Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
ISIL je veliko zlo za ova svijet. Distancirajte se od toga, ne kasnite...Ne pričom već djelima.
Guest- Guest
dokle god budes govorio vi i pdorazumijevao da je svaki Bosnjak uz ISIL ti si za mene glupi zidar iz Slovenije kojeg treba samo zajebavati na ovom forumu. Je li ti im,alo jasnije zasto ti svaki put kazem da odjebes? A ako ocekujes da se ja distanciram na ovom forumu od ISIL-a, necu, ne zato sto pdorzavam te americke placenike nego zato sto se nemam kome pravdati na forumu gdje se velicaju zlocini pocinjeni nad muslimanima u BiH. Ne zasluzuje niko od vas da cuje te moje rijeci. Sad imalo jasnije?Eroo wrote:govinda wrote:Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
2016-11-17
Svijet se je naslušao takvih priča, koje nemaju veze s vezom. Nitko iz Donbasa se ne raznosi po autobusima, vlakovima, lokalima i slično..Marx wrote:Vidim u Donbasu onu sirotinju svaki dan granatira ISIL. Stvarno su prava opasnost za Europu.Eroo wrote:govinda wrote:Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
2016-07-22
Nisam ni rekao to što mi stavljaš u usta. Generiraju se među vehabijama, valjda mi to ne treba objašnjavati i dodatno argumentirati?govinda wrote:dokle god budes govorio vi i pdorazumijevao da je svaki Bosnjak uz ISIL ti si za mene glupi zidar iz Slovenije kojeg treba samo zajebavati na ovom forumu. Je li ti im,alo jasnije zasto ti svaki put kazem da odjebes? A ako ocekujes da se ja distanciram na ovom forumu od ISIL-a, necu, ne zato sto pdorzavam te americke placenike nego zato sto se nemam kome pravdati na forumu gdje se velicaju zlocini pocinjeni nad muslimanima u BiH. Ne zasluzuje niko od vas da cuje te moje rijeci. Sad imalo jasnije?Eroo wrote:govinda wrote:Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
Nikakve ja zločine nikada, pa ni tada, nisam podržavamo. A mogao bih ti pronaći na Youtube gdje to čini bivši reis Cerić, na primjer...
govor u Bugojnu, u prisustvu turskog ambasadora. Ima i jedan drugi snimak, gdje drži govor vojnicima za vrijeme rata.
Svatko bi se trebao distancirati od svojih zločinaca i puno manje bi bilo belaja. Tebi je nezamisv zločin Heliodrom, ali ne vidiš bošnjačke zločine kroz srednju Bosnu i drugdje....Čekate da vam to naruči Haag? Ameri? Tko? Svi sve znamo, jeboga ti, ne treba o ovome ni raspravljati.
Last edited by Eroo on 19/2/2017, 01:36; edited 1 time in total
2016-07-22
A koji se to Bosnjak raznio, jebem te glupa?Eroo wrote:Svijet se je naslušao takvih priča, koje nemaju veze s vezom. Nitko iz Donbasa se ne raznosi po autobusima, vlakovima, lokalima i slično..Marx wrote:Vidim u Donbasu onu sirotinju svaki dan granatira ISIL. Stvarno su prava opasnost za Europu.Eroo wrote:govinda wrote:Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:
Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.
2016-11-17
Jesi, rekao si. A ja ti kazem zasto od mene necete nikad procitati takvo nesto. Ne zasluzujete to.Eroo wrote:Nisam ni rekao to što mi stavljaš u usta. Generiraju se među vehabijama, valjda mi to ne treba objašnjavati i dodatno argumentirati?govinda wrote:dokle god budes govorio vi i pdorazumijevao da je svaki Bosnjak uz ISIL ti si za mene glupi zidar iz Slovenije kojeg treba samo zajebavati na ovom forumu. Je li ti im,alo jasnije zasto ti svaki put kazem da odjebes? A ako ocekujes da se ja distanciram na ovom forumu od ISIL-a, necu, ne zato sto pdorzavam te americke placenike nego zato sto se nemam kome pravdati na forumu gdje se velicaju zlocini pocinjeni nad muslimanima u BiH. Ne zasluzuje niko od vas da cuje te moje rijeci. Sad imalo jasnije?Eroo wrote:govinda wrote:Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:
2016-11-17
Zašto se raznjet kad se može sa sigurne udaljenosti gađat raketama.Eroo wrote:Svijet se je naslušao takvih priča, koje nemaju veze s vezom. Nitko iz Donbasa se ne raznosi po autobusima, vlakovima, lokalima i slično..Marx wrote:Vidim u Donbasu onu sirotinju svaki dan granatira ISIL. Stvarno su prava opasnost za Europu.Eroo wrote:govinda wrote:Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:
Guest- Guest
TOČNO TO!govinda wrote:A koji se to Bosnjak raznio, jebem te glupa?Eroo wrote:Svijet se je naslušao takvih priča, koje nemaju veze s vezom. Nitko iz Donbasa se ne raznosi po autobusima, vlakovima, lokalima i slično..Marx wrote:Vidim u Donbasu onu sirotinju svaki dan granatira ISIL. Stvarno su prava opasnost za Europu.Eroo wrote:govinda wrote:
Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...
Trebalo bi NATO izbaciti iz Europe, a ne Bošnjake. Gdje su oni bili kad je bio rat u BIH? Jesu li spriječili išta? NISU.
Jedino što su spriječili bila je operacija Una
i bombardirali su rodilišta i bolnice po Srbiji 1999.
Remove NATO, a ne kebab.
Guest- Guest
Epikur bi da nas zatvori kao u Gazi, ti bi da se mi ubijamo medjusobno a sve ne bi li dobili onaj komad kamena i ne bi li najzad zavrsili taj nestanak muslimana u BiH...glupi ste i en shvacate da su ljudi sa tim planovima trenutno u zatvorima sirom Evrope....ratni zlocinci u nastajanju, eto sta ste...djubrad, ukratko...
2016-11-17
Jedan Bosnjak od milion i po pucao po Americkoj ambasadi i svi smo teroristi a stotine Hrvata od 500 000 koliko ih ima u BiH pocinile najjgnusnije zlocine i Hrvati su uljudjeni evropski narod..ma mrs, licemjeru...
2016-11-17
Previše me pitaš za ovo doba noći. Link ne bih sad tražio...Postoje i neki linkovi sa UN izvještajima, sam potraži.govinda wrote:A koji se to Bosnjak raznio, jebem te glupa?Eroo wrote:Svijet se je naslušao takvih priča, koje nemaju veze s vezom. Nitko iz Donbasa se ne raznosi po autobusima, vlakovima, lokalima i slično..Marx wrote:Vidim u Donbasu onu sirotinju svaki dan granatira ISIL. Stvarno su prava opasnost za Europu.Eroo wrote:govinda wrote:
Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...
Dizanje u zrak Hrvata povratnika u sr. Bosnu ti je valjda poznato? Ili ćeš reći da sam si to izmislio?
2016-07-22
govinda wrote:Jedan Bosnjak od milion i po pucao po Americkoj ambasadi i svi smo teroristi a stotine Hrvata od 500 000 koliko ih ima u BiH pocinile najjgnusnije zlocine i Hrvati su uljudjeni evropski narod..ma mrs, licemjeru...
Rat je rat, ja ne pričam o tome...dok me netko ne potegne za jezik.
Helidrom za mene nije nešto poseban zločin. Čuje se kad se kaže "logor", jer to kao podsjeća na njemačke logore, jelte...
Ali je onaj u Grabovici ili u Ahmićima. Na primjer.
2016-07-22
Gdje se Bosnjak raznio i kada? Hajde, slazi nesto...ero, znam da me mrzis i nemamo se ti i ja sta vodje raspravljati. Ja na tvoju mrznju odgovaram mrznjom. I boli me kurac sta ti pises. Mrzis, zelis ponovni rati i ponovno ubijanje i sa takvima ja nemam sta da pricam puno. ako si ti prestar da drzis noz vjerovatno si svoje potomke naucio kako klati muslimane.Eroo wrote:Previše me pitaš za ovo doba noći. Link ne bih sad tražio...Postoje i neki linkovi sa UN izvještajima, sam potraži.govinda wrote:A koji se to Bosnjak raznio, jebem te glupa?Eroo wrote:Svijet se je naslušao takvih priča, koje nemaju veze s vezom. Nitko iz Donbasa se ne raznosi po autobusima, vlakovima, lokalima i slično..Marx wrote:Vidim u Donbasu onu sirotinju svaki dan granatira ISIL. Stvarno su prava opasnost za Europu.Eroo wrote:
Dizanje u zrak Hrvata povratnika u sr. Bosnu ti je valjda poznato? Ili ćeš reći da sam si to izmislio?
2016-11-17
Što se mene tiče možeš ih i podržavati. Nije ISIL moj problem, već svjetski...i svijet će to srediti.Brutalno. Normalan čovjek to teško gleda...govinda wrote:Jesi, rekao si. A ja ti kazem zasto od mene necete nikad procitati takvo nesto. Ne zasluzujete to.Eroo wrote:Nisam ni rekao to što mi stavljaš u usta. Generiraju se među vehabijama, valjda mi to ne treba objašnjavati i dodatno argumentirati?govinda wrote:dokle god budes govorio vi i pdorazumijevao da je svaki Bosnjak uz ISIL ti si za mene glupi zidar iz Slovenije kojeg treba samo zajebavati na ovom forumu. Je li ti im,alo jasnije zasto ti svaki put kazem da odjebes? A ako ocekujes da se ja distanciram na ovom forumu od ISIL-a, necu, ne zato sto pdorzavam te americke placenike nego zato sto se nemam kome pravdati na forumu gdje se velicaju zlocini pocinjeni nad muslimanima u BiH. Ne zasluzuje niko od vas da cuje te moje rijeci. Sad imalo jasnije?Eroo wrote:govinda wrote:
Samo pogledaj ovo, pa ćeš vidjeti da je rat u Bih bio maa maca u usporebi s ovim...
2016-07-22
Ero, ti si za mene koljac, ne zato sto si Hrvat nego zbog toga sto si sve do sada pisao ovdje. I to jemoje misljenje o tebi koje necu promijeniti.
2016-11-17
OVO je mala maca u usporedbi sa ratom u BIH.Eroo wrote:Što se mene tiče možeš ih i podržavati. Nije ISIL moj problem, već svjetski...i svijet će to srediti.Brutalno. Normalan čovjek to teško gleda...govinda wrote:Jesi, rekao si. A ja ti kazem zasto od mene necete nikad procitati takvo nesto. Ne zasluzujete to.Eroo wrote:Nisam ni rekao to što mi stavljaš u usta. Generiraju se među vehabijama, valjda mi to ne treba objašnjavati i dodatno argumentirati?govinda wrote:dokle god budes govorio vi i pdorazumijevao da je svaki Bosnjak uz ISIL ti si za mene glupi zidar iz Slovenije kojeg treba samo zajebavati na ovom forumu. Je li ti im,alo jasnije zasto ti svaki put kazem da odjebes? A ako ocekujes da se ja distanciram na ovom forumu od ISIL-a, necu, ne zato sto pdorzavam te americke placenike nego zato sto se nemam kome pravdati na forumu gdje se velicaju zlocini pocinjeni nad muslimanima u BiH. Ne zasluzuje niko od vas da cuje te moje rijeci. Sad imalo jasnije?Eroo wrote:
Samo pogledaj ovo, pa ćeš vidjeti da je rat u Bih bio maa maca u usporebi s ovim...
Guest- Guest
Ti si za mene koljac.
2016-11-17
Pa jebote, na čemu si?govinda wrote:Gdje se Bosnjak raznio i kada? Hajde, slazi nesto...ero, znam da me mrzis i nemamo se ti i ja sta vodje raspravljati. Ja na tvoju mrznju odgovaram mrznjom. I boli me kurac sta ti pises. Mrzis, zelis ponovni rati i ponovno ubijanje i sa takvima ja nemam sta da pricam puno. ako si ti prestar da drzis noz vjerovatno si svoje potomke naucio kako klati muslimane.Eroo wrote:Previše me pitaš za ovo doba noći. Link ne bih sad tražio...Postoje i neki linkovi sa UN izvještajima, sam potraži.govinda wrote:A koji se to Bosnjak raznio, jebem te glupa?Eroo wrote:Svijet se je naslušao takvih priča, koje nemaju veze s vezom. Nitko iz Donbasa se ne raznosi po autobusima, vlakovima, lokalima i slično..Marx wrote:
Vidim u Donbasu onu sirotinju svaki dan granatira ISIL. Stvarno su prava opasnost za Europu.
2016-07-22
Sta je, wannabe ratni zlocinac? Ili viise zelis da budes krstaski ratnik?Eroo wrote:Pa jebote, na čemu si?govinda wrote:Gdje se Bosnjak raznio i kada? Hajde, slazi nesto...ero, znam da me mrzis i nemamo se ti i ja sta vodje raspravljati. Ja na tvoju mrznju odgovaram mrznjom. I boli me kurac sta ti pises. Mrzis, zelis ponovni rati i ponovno ubijanje i sa takvima ja nemam sta da pricam puno. ako si ti prestar da drzis noz vjerovatno si svoje potomke naucio kako klati muslimane.Eroo wrote:Previše me pitaš za ovo doba noći. Link ne bih sad tražio...Postoje i neki linkovi sa UN izvještajima, sam potraži.govinda wrote:A koji se to Bosnjak raznio, jebem te glupa?Eroo wrote:
Svijet se je naslušao takvih priča, koje nemaju veze s vezom. Nitko iz Donbasa se ne raznosi po autobusima, vlakovima, lokalima i slično..
2016-11-17
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 14 of 16