Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma
Njemu je svako ko nije za pripojenje Hercegovine Hrvatskoj ili pravas ili vehabija...zato mu je dodik idol jer se dodik u slucaju otcjepljenja RS ne bi bunio da Hercegovina ide u Hrvatsku...a mene bi valjda ili u Tursku ili u neku jamu ( a to projterivanje u Tursku na kraju krajeva i nije losa ideja, ko jebe vas krscane vise i vasu usranu evropu)...Regoč wrote:Sad baš pristojne... Epi me časti da sam dodrinaš, pravaš...govinda wrote:Regoc, ti to kad ovdje napises dobices komentare pristojne..ja da napisem to dobijam uvrede i provokacije...o tome pricam..posto se ovdje na ovom forumu fakat ne moze ozbiljno razgovarati onda sam i ja odustao od toga i radim ono sto i vecina radi: provociram, vrijedjam, spamam...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Ma ok , gledam na google mapi ...dobro ima kuca , nije baš ni da nema ono ....a šta onda nemate granicni prijelaz nego samo želejznicki most ?govinda wrote:Ma nije velegrad ali je Orasje fakat selo...nije ni Brcko nista bolje nego je samo vece...RayMabus wrote:Ma ok nego gledam gradske slike Brčkog da skužim koliki je to onda velegrad.govinda wrote:ama jasta je, nego eto postade sjediste kantona pa se neka lova slijeva a i granicni prijelaz je tu...RayMabus wrote:govinda wrote:
Iz Brckog sam, Orasje je bilo i ostalo selo, nismo isli po selima u izlaske...
Aj dobro ...ima gradsku ulicu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma znam za to, razmisljam se..smanjilo bi mi malo dioptriju...pismejker wrote:Ako mos nesto vise zaraditi,ima opcija laserskog skidanja dioptrije,u svabiji rutina,845 Ojra po oku..Otkad su me potjerali u školicu ponovno,skuzao sam da mi je vid malcice mutan za citanje sitnih slova..piljio u one kocke od monitora kao tv,15 godina i nis,a za par godina na LCD-u vid sjebo..za dva tjedna imam dogovoreno skidanje dioptrije..govinda wrote:ne, urodjena kratkovidnost koja se povecava svake godine...a ne usudjujem se pod noz...pismejker wrote:hehehehehe,Lone Wolf...slicni smo igraci..sto ti je sa vidom bilo?..ozlkijeda?govinda wrote:Nisam..ne volim tu neku klupsku odanost i to ponasanje krda pa idem solo po motorijadama...i to bez motora posto sam skoro poluslijep pa sam smrt na cesti za sebe i druge...pismejker wrote:
nou šit??!!!,ti si u toj ekipi?mislim bajkeri?
2016-11-17
ma imamo ali nije prelaz za robni promet a preko Orasja je blize na autoput ako idemo prema ZG..RayMabus wrote:Ma ok , gledam na google mapi ...dobro ima kuca , nije baš ni da nema ono ....a šta onda nemate granicni prijelaz nego samo želejznicki most ?govinda wrote:Ma nije velegrad ali je Orasje fakat selo...nije ni Brcko nista bolje nego je samo vece...RayMabus wrote:Ma ok nego gledam gradske slike Brčkog da skužim koliki je to onda velegrad.govinda wrote:ama jasta je, nego eto postade sjediste kantona pa se neka lova slijeva a i granicni prijelaz je tu...RayMabus wrote:
Aj dobro ...ima gradsku ulicu.
2016-11-17
A da vidim ...nije mi bilo jasno šta kad znam da ima i tamo most.govinda wrote:ma imamo ali nije prelaz za robni promet a preko Orasja je blize na autoput ako idemo prema ZG..RayMabus wrote:
Ma ok , gledam na google mapi ...dobro ima kuca , nije baš ni da nema ono ....a šta onda nemate granicni prijelaz nego samo želejznicki most ?
2014-04-11
ma prelaz je ok, ono Brcko Gunja promet uglavnom...RayMabus wrote:A da vidim ...nije mi bilo jasno šta kad znam da ima i tamo most.govinda wrote:ma imamo ali nije prelaz za robni promet a preko Orasja je blize na autoput ako idemo prema ZG..RayMabus wrote:
Ma ok , gledam na google mapi ...dobro ima kuca , nije baš ni da nema ono ....a šta onda nemate granicni prijelaz nego samo želejznicki most ?
2016-11-17
I Crkva je nešto govorila načelno o četiri federalne jedinice, ali nisam nikada vidjel zemljovide koji bi tu zamisao konkretizirale.govinda wrote:to se iznosilo i od strane nekih bosnjackih politicara i analiticara i ovdje u BiH..RayMabus wrote:I ovo ti je pravi plan Hrvatske a ne HB.RayMabus wrote:Pa BiH , upravna jedinica distrikt Brcko , ekonomska regija sjeverozapadna BiH , sjedište TUzla.RayMabus wrote:govinda wrote:
Eto, ti recimo dajes sebi za pravo da odredjujes meni, koji sam u Posavini, u kojoj cu drzavi zivjeti. I kad ti ja odgovorim na tu tvoju glupost onda sam ja vehabija i terorista...
http://sipa.gov.ba/bs/o-nama/struktura/teritorijalna-organizacija
Nije red. Uvriedil je tebe osobno, nije ti vrieđal ni vjeru, ni naciju. A ni feminizam.kaja wrote:je, red je. pristojna sam bila prema njemu, moje mišljenje da islam jest izvor terorizma a naziva me glupačom nekoliko puta zaredom i likuje što bi netko eventualno raznio nekoga poput mene i nekih ovdjeRegoč wrote:De, Kajo, smiri malo, nije red.
i zato mu opet jebem sve po spisku od onoga alibabe što ga je ujebo prije 500 godina do danas
otprilike se poklapaju sa tom kartom koju si stavio...imam na papiru te mape, ne da mi se sad traziti...koju je Ray stavio...Regoč wrote:I Crkva je nešto govorila načelno o četiri federalne jedinice, ali nisam nikada vidjel zemljovide koji bi tu zamisao konkretizirale.govinda wrote:to se iznosilo i od strane nekih bosnjackih politicara i analiticara i ovdje u BiH..RayMabus wrote:I ovo ti je pravi plan Hrvatske a ne HB.RayMabus wrote:Pa BiH , upravna jedinica distrikt Brcko , ekonomska regija sjeverozapadna BiH , sjedište TUzla.RayMabus wrote:
http://sipa.gov.ba/bs/o-nama/struktura/teritorijalna-organizacija
2016-11-17
Ne laprdaj! Kad je Njemačka priključila istočne zemlje, nije tražila ponovno priznanje. Ništa takvo ne bi tražila ni Hrvatska u slučaju teritorijskoga povećanja.RayMabus wrote:Pa jel ti kužiš da za pripajanje toga Hr prestaje postojati i mora opet tražit međunarodno priznanje u UN-u ???!!!???
Crkvin prijedlog je lkatastrofa, kao da ga je pisala islamska zajednica i sdp BiH :D
Vjerujem da i oni ne stoje više iza te budalaštine.
Čovo vodi, dobio je glasove i to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa sad ne znam koliko je uvreda onom kog bi Kaja...ehmmm...vise bi to bila bogomdana nagrada...Regoč wrote:Nije red. Uvriedil je tebe osobno, nije ti vrieđal ni vjeru, ni naciju. A ni feminizam.kaja wrote:je, red je. pristojna sam bila prema njemu, moje mišljenje da islam jest izvor terorizma a naziva me glupačom nekoliko puta zaredom i likuje što bi netko eventualno raznio nekoga poput mene i nekih ovdjeRegoč wrote:De, Kajo, smiri malo, nije red.
i zato mu opet jebem sve po spisku od onoga alibabe što ga je ujebo prije 500 godina do danas
Guest- Guest
Ne bi trazila ponovno mjesto u UN nego bi joj trebalo medjunarodno priznanje pripajanja novih teritorija..kao recimo Rusija i Krim..a s obzirom da je Hrvatska u EU, eh, to bi tek zakomlikovalo stvar...Regoč wrote:Ne laprdaj! Kad je Njemačka priključila istočne zemlje, nije tražila ponovno priznanje. Ništa takvo ne bi tražila ni Hrvatska u slučaju teritorijskoga povećanja.RayMabus wrote:Pa jel ti kužiš da za pripajanje toga Hr prestaje postojati i mora opet tražit međunarodno priznanje u UN-u ???!!!???
2016-11-17
Jok samo su dobili blagoslov od Amerike , Rusija na koljenima a Kina u razvoju.Regoč wrote:Ne laprdaj! Kad je Njemačka priključila istočne zemlje, nije tražila ponovno priznanje. Ništa takvo ne bi tražila ni Hrvatska u slučaju teritorijskoga povećanja.RayMabus wrote:Pa jel ti kužiš da za pripajanje toga Hr prestaje postojati i mora opet tražit međunarodno priznanje u UN-u ???!!!???
2014-04-11
samo ne diraj u Hercegovinu :))) koji si ti lik...i tako, sta bi ti sa Bosnjacima? Jama, Turska ili nova Gaza?epikur37 wrote:Crkvin prijedlog je lkatastrofa, kao da ga je pisala islamska zajednica i sdp BiH :D
2016-11-17
Prvo su 4 okupacione sile potvrdile to ujedinjenje Njemacke...RayMabus wrote:Jok samo su dobili blagoslov od Amerike , Rusija na koljenima a Kina u razvoju.Regoč wrote:Ne laprdaj! Kad je Njemačka priključila istočne zemlje, nije tražila ponovno priznanje. Ništa takvo ne bi tražila ni Hrvatska u slučaju teritorijskoga povećanja.RayMabus wrote:Pa jel ti kužiš da za pripajanje toga Hr prestaje postojati i mora opet tražit međunarodno priznanje u UN-u ???!!!???
2016-11-17
govinda wrote:samo ne diraj u Hercegovinu :))) koji si ti lik...i tako, sta bi ti sa Bosnjacima? Jama, Turska ili nova Gaza?epikur37 wrote:Crkvin prijedlog je lkatastrofa, kao da ga je pisala islamska zajednica i sdp BiH :D
Pa radite sa sebe što god hoćete kad ostanete svoji na svome :)
Mi i Srbi dižemo sidro ;) :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To je Asina poslastica, ne Epijeva.pismejker wrote:Ti si Ukrušak..Regoč wrote:Sad baš pristojne... Epi me časti da sam dodrinaš, pravaš...govinda wrote:Regoc, ti to kad ovdje napises dobices komentare pristojne..ja da napisem to dobijam uvrede i provokacije...o tome pricam..posto se ovdje na ovom forumu fakat ne moze ozbiljno razgovarati onda sam i ja odustao od toga i radim ono sto i vecina radi: provociram, vrijedjam, spamam...
dobro, recimo da do tog dodje..i sad recimo neka roba treba da dodje do te muslimanske enklave preko hercegobsne? Ili neko iz Sarajeva krene put Zapadne evrope i dodje na tu novoformiranu granicu?epikur37 wrote:govinda wrote:samo ne diraj u Hercegovinu :))) koji si ti lik...i tako, sta bi ti sa Bosnjacima? Jama, Turska ili nova Gaza?epikur37 wrote:Crkvin prijedlog je lkatastrofa, kao da ga je pisala islamska zajednica i sdp BiH :D
Pa radite sa sebe što god hoćete kad ostanete svoji na svome :)
Mi i Srbi dižemo sidro ;) :p
2016-11-17
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 8 of 16