Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 13 of 16
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma
govinda wrote:heheh, diskontinuitet..moze, pod uslovom da svako bosnjacko selo u toj hercegobosni ostane dio bosnjacke federalne jedinice....jbt, imacemo granice na svakih sto metara...pametno...
Većinska općina ne selo. Može.
:) evo vidiš, pomalo ideš na moju vodu...tvrdoglav jesi ali ja sam uporan maratonac ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A propos naslova. Vidjel sam na telki da zapravo nije rekla što se tvrdi u naslovu, nego je rekla da islamske zemlje moraju pokazati da islam nije izvor terorizma.
Misliš : životari ?!?!?!?govinda wrote:e moj epikure glupi, u Mostaru zivi 49 000 Bosnjaka
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jesam ali nema nista od toga a ti nastavi drkati na hercegbosnu, to ti niko ne braniepikur37 wrote:govinda wrote:pa ta bi tvoja hercegbosna ostala bez orasja, odzaka, srednje bosne i pola mostara....super, eto vam kamen :)))epikur37 wrote:govinda wrote:Mostar, Capljina, Stolac, Livno, Orasje, Odzak, Novi Travnik, Zepce, Maglaj ne bi bili u toj tvojoj hercegbosni?epikur37 wrote:
Kojih stotina tisuća, mislim da bi vas u našoj federalnoj jedinici bilo svega desetak tisuća.
Da bi došlo do ujedinjenja s Hrvatskom trebalo bi organizirati referendum i u RH i u HRHB.
U ostalom ono na čemu ja inzistiram je federalna jedinica s nacionalnim ključem i pravom na samoodređenje.
Ako se Hrvati u BiH odluče za ostanak u državnoj zajednici BiH, to nitko onda ne bi smio sporiti.
Ono što je zlo i protiv čega sam apriori jeste da se narod drži u nekoj opciji na silu.
Istočni Mostar ne, kakav Maglaj...
Tu sada se otvara priča s diskontinuitetom.
Hrvatski većinske općine u Federaciji i to one koje su unutar vašeg većinskog teritorija bih obuhvatio Trećim. Premda treba težiti etnički homogenom i povezanom teritoriju gdje se može pa i u opciji podjele nekih općina.
No svejedno, bio bi to diskontinuitet napose u srednjebosanskim općinama. Koji bi mogućnost secesije otežao, no ona se i ne mora konzumirati u datom trenutku i na takav način.
Važno je imati federalnu jedinicu u kojoj imaš pravo kreiranja vlastite politike i statusa.
Ti nisi ni pročitao što sam napisao, no dobro.
2016-11-17
govinda wrote:dobro, dva Mostara, jedan vas jedan nas...ostane ti ipak nekoliko desetina hiljada muslimana u toj tvojoj hercegbosni..taman deset hiljada da dobije drzavljanstva i rasiti se po Hrvatskoj i evropi...svaki deseti po jednu bobmu..bice veselo :)))epikur37 wrote:govinda wrote:e moj epikure glupi, u Mostaru zivi 49 000 Bosnjaka i ti bi njih strpao u Hercegbosnu ocekujuci da ni ne kazu ni "a"...i jos bi im dao hrvatska drzavljanstva....a smijes se Merkelici sto prima muslimane u Njemacku...stvarno si panglu...
Taman posla, rekoh istočni nam ne treba :)
Vrlo jasno razvijam i pratim našu politiku godinama a tvoje mahalsko podmetanje...em znam tebe em znam vas ...nema šanse ;)
Ja mislim da bi regoch rado dočekao muslimansko pojačanje pravaških redova :)
U glavnom spade ti s nekoliko stotina tisuća na nekoliko desetaka, po prilici 10-30 000.
Ako ne rade probleme ok a ako se okrenu u terorizam, to će nova europa rješavati pa ...
2015-08-06
ti si glup, ne vidis da ti se rugam....epikur37 wrote:govinda wrote:heheh, diskontinuitet..moze, pod uslovom da svako bosnjacko selo u toj hercegobosni ostane dio bosnjacke federalne jedinice....jbt, imacemo granice na svakih sto metara...pametno...
:) evo vidiš, pomalo ideš na moju vodu...tvrdoglav jesi ali ja sam uporan maratonac ;)
2016-11-17
govinda wrote:jesam ali nema nista od toga a ti nastavi drkati na hercegbosnu, to ti niko ne braniepikur37 wrote:govinda wrote:pa ta bi tvoja hercegbosna ostala bez orasja, odzaka, srednje bosne i pola mostara....super, eto vam kamen :)))epikur37 wrote:govinda wrote:
Mostar, Capljina, Stolac, Livno, Orasje, Odzak, Novi Travnik, Zepce, Maglaj ne bi bili u toj tvojoj hercegbosni?
Istočni Mostar ne, kakav Maglaj...
Tu sada se otvara priča s diskontinuitetom.
Hrvatski većinske općine u Federaciji i to one koje su unutar vašeg većinskog teritorija bih obuhvatio Trećim. Premda treba težiti etnički homogenom i povezanom teritoriju gdje se može pa i u opciji podjele nekih općina.
No svejedno, bio bi to diskontinuitet napose u srednjebosanskim općinama. Koji bi mogućnost secesije otežao, no ona se i ne mora konzumirati u datom trenutku i na takav način.
Važno je imati federalnu jedinicu u kojoj imaš pravo kreiranja vlastite politike i statusa.
Ti nisi ni pročitao što sam napisao, no dobro.
Dobro, ti nastavi na jedinstvenu i cjelovitu samo ne računaj da ćeš svršiti :D
2015-08-06
Mora da im je super ...et koliko ste uspiješni uspijeli se i ispraznit jablaničko jezero.RayMabus wrote:Misliš : životari ?!?!?!?govinda wrote:e moj epikure glupi, u Mostaru zivi 49 000 Bosnjaka
Bosanci i voda .....utece voda.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A onda "zašto me zovete teroristom"? Tko bi tebe obranil!govinda wrote:svaki deseti po jednu bobmu
govinda wrote:ti si glup, ne vidis da ti se rugam....epikur37 wrote:govinda wrote:heheh, diskontinuitet..moze, pod uslovom da svako bosnjacko selo u toj hercegobosni ostane dio bosnjacke federalne jedinice....jbt, imacemo granice na svakih sto metara...pametno...
Pa nisi u poziciji da mi se rugaš...a ja sam vrlo obziran prema tebi.
Šta je reć, pomozi sirotu na svoju sramotu.
Kaj god, pred nama je...pa pratimo...a sad nema smisla dalje.
2015-08-06
Regoč wrote:A onda "zašto me zovete teroristom"? Tko bi tebe obranil!govinda wrote:svaki deseti po jednu bobmu
Izdrži, tako ti hasanbegovića :)
2015-08-06
Odluči se, bih li ja progonil muslimane ili ih prisvojil?epikur37 wrote:Ja mislim da bi regoch rado dočekao muslimansko pojačanje pravaških redova :)
Regoč wrote:Odluči se, bih li ja progonil muslimane ili ih prisvojil?epikur37 wrote:Ja mislim da bi regoch rado dočekao muslimansko pojačanje pravaških redova :)
Pa mislim da si bio dovoljno jasan, ovo te zezam :)
2015-08-06
Zajebavaj se, ali čemu sukobi? Ako nam je cilj Srbija do Drine, zna se tko je s kim protiv koga. Jasno, tebi je cilj Čapljina u Hrvatskoj, ali većini se ne mili Srbija na Uni.epikur37 wrote:Regoč wrote:A onda "zašto me zovete teroristom"? Tko bi tebe obranil!govinda wrote:svaki deseti po jednu bobmu
Izdrži, tako ti hasanbegovića :)
Onda dobro, nije red da mi pripisuješ svoje snove.epikur37 wrote:Regoč wrote:Odluči se, bih li ja progonil muslimane ili ih prisvojil?epikur37 wrote:Ja mislim da bi regoch rado dočekao muslimansko pojačanje pravaških redova :)
Pa mislim da si bio dovoljno jasan, ovo te zezam :)
Lijepo sam te pitao, a ti tako...a da pitamo eremitus reisa, efendiju Cerića? On se razumije u islam kolko i Mara u krivi k.govinda wrote:ero, veceras odjebes od mene da se en bi svadjali, ok? eto, kulturno sam te zamolio...Eroo wrote:Isilom upravlja Šejtan. Valjda se ne molite istom Allahu?govinda wrote:onda pssst! kad su u pitanju ISIL i njegovo ponasanje u SIriji i Iraku.Regoč wrote:Pobjednik uzima sve!govinda wrote:
dobro, onda dozvoli da te muski ubijem...i uzmem ti zenu i djecu..i to je valjda dio tradicije ratovanja?
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
onda se i tvoj biskup iz Mostara razumije u katolicanstvo kao i vladika Jevrosim....Eroo wrote:Lijepo sam te pitao, a ti tako...a da pitamo eremitus reisa, efendiju Cerića? On se razumije u islam kolko i Mara u krivi k.govinda wrote:ero, veceras odjebes od mene da se en bi svadjali, ok? eto, kulturno sam te zamolio...Eroo wrote:Isilom upravlja Šejtan. Valjda se ne molite istom Allahu?govinda wrote:onda pssst! kad su u pitanju ISIL i njegovo ponasanje u SIriji i Iraku.Regoč wrote:
Pobjednik uzima sve!
2016-11-17
Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
2016-11-17
pa vidis da jesam i da se sprdam sa tovjim nacionalsocijalistickim stavovima...epikur37 wrote:govinda wrote:ti si glup, ne vidis da ti se rugam....epikur37 wrote:govinda wrote:heheh, diskontinuitet..moze, pod uslovom da svako bosnjacko selo u toj hercegobosni ostane dio bosnjacke federalne jedinice....jbt, imacemo granice na svakih sto metara...pametno...
Pa nisi u poziciji da mi se rugaš...a ja sam vrlo obziran prema tebi.
2016-11-17
Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...Eroo wrote:Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
2016-11-17
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 13 of 16