ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merkel: Islam nije izvor terorizma

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Go down

Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 13 Empty Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma

Post by epikur37 Sat 18 Feb - 20:56

govinda wrote:heheh, diskontinuitet..moze, pod uslovom da svako bosnjacko selo u toj hercegobosni ostane dio bosnjacke federalne jedinice....jbt, imacemo granice na svakih sto metara...pametno...

Većinska općina ne selo. Može.

:) evo vidiš, pomalo ideš na moju vodu...tvrdoglav jesi ali ja sam uporan maratonac ;)

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 13 Empty Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma

Post by Regoč Sat 18 Feb - 20:57

A propos naslova. Vidjel sam na telki da zapravo nije rekla što se tvrdi u naslovu, nego je rekla da islamske zemlje moraju pokazati da islam nije izvor terorizma.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 18 Feb - 20:58

govinda wrote:e moj epikure glupi, u Mostaru zivi 49 000 Bosnjaka
Misliš : životari ?!?!?!? lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by govinda Sat 18 Feb - 20:59

epikur37 wrote:
govinda wrote:
epikur37 wrote:
govinda wrote:
epikur37 wrote:

Kojih stotina tisuća, mislim da bi vas u našoj federalnoj jedinici bilo svega desetak tisuća.

Da bi došlo do ujedinjenja s Hrvatskom trebalo bi organizirati referendum i u RH i u HRHB.

U ostalom ono na čemu ja inzistiram je federalna jedinica s nacionalnim ključem i pravom na samoodređenje.

Ako se Hrvati u BiH odluče za ostanak u državnoj zajednici BiH, to nitko onda ne bi smio sporiti.

Ono što je zlo i protiv čega sam apriori jeste da se narod drži u nekoj opciji na silu.
Mostar, Capljina, Stolac, Livno, Orasje, Odzak, Novi Travnik, Zepce, Maglaj ne bi bili u toj tvojoj hercegbosni?

Istočni Mostar ne, kakav Maglaj...

Tu sada se otvara priča s diskontinuitetom. 

Hrvatski većinske općine u Federaciji i to one koje su unutar vašeg većinskog teritorija bih obuhvatio Trećim. Premda treba težiti etnički homogenom i povezanom teritoriju gdje se može pa i u opciji podjele nekih općina.

No svejedno, bio bi to diskontinuitet napose u srednjebosanskim općinama. Koji bi mogućnost secesije otežao, no ona se i ne mora konzumirati u datom trenutku i na takav način. 

Važno je imati federalnu jedinicu u kojoj imaš pravo kreiranja vlastite politike i statusa.
pa ta bi tvoja hercegbosna ostala bez orasja, odzaka, srednje bosne i pola mostara....super, eto vam kamen :)))

Ti nisi ni pročitao što sam napisao, no dobro.
jesam ali nema nista od toga a ti nastavi drkati na hercegbosnu, to ti niko ne brani

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 18 Feb - 20:59

govinda wrote:
epikur37 wrote:
govinda wrote:e moj epikure glupi, u Mostaru zivi 49 000 Bosnjaka i ti bi njih strpao u Hercegbosnu ocekujuci da ni ne kazu ni "a"...i jos bi im dao hrvatska drzavljanstva....a smijes se Merkelici sto prima muslimane u Njemacku...stvarno si panglu...

Taman posla, rekoh istočni nam ne treba :)

Vrlo jasno razvijam i pratim našu politiku godinama a tvoje mahalsko podmetanje...em znam tebe em znam vas ...nema šanse ;)
dobro, dva Mostara, jedan vas jedan nas...ostane ti ipak nekoliko desetina hiljada muslimana u toj tvojoj hercegbosni..taman deset hiljada da dobije drzavljanstva i rasiti se po Hrvatskoj i evropi...svaki deseti po jednu bobmu..bice veselo :)))

Ja mislim da bi regoch rado dočekao muslimansko pojačanje pravaških redova :)

U glavnom spade ti s nekoliko stotina tisuća na nekoliko desetaka, po prilici 10-30 000.

Ako  ne rade probleme ok a ako se okrenu u terorizam, to će nova europa rješavati pa ...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by govinda Sat 18 Feb - 21:00

epikur37 wrote:
govinda wrote:heheh, diskontinuitet..moze, pod uslovom da svako bosnjacko selo u toj hercegobosni ostane dio bosnjacke federalne jedinice....jbt, imacemo granice na svakih sto metara...pametno...

:) evo vidiš, pomalo ideš na moju vodu...tvrdoglav jesi ali ja sam uporan maratonac ;)
ti si glup, ne vidis da ti se rugam....

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 18 Feb - 21:00

govinda wrote:
epikur37 wrote:
govinda wrote:
epikur37 wrote:
govinda wrote:
Mostar, Capljina, Stolac, Livno, Orasje, Odzak, Novi Travnik, Zepce, Maglaj ne bi bili u toj tvojoj hercegbosni?

Istočni Mostar ne, kakav Maglaj...

Tu sada se otvara priča s diskontinuitetom. 

Hrvatski većinske općine u Federaciji i to one koje su unutar vašeg većinskog teritorija bih obuhvatio Trećim. Premda treba težiti etnički homogenom i povezanom teritoriju gdje se može pa i u opciji podjele nekih općina.

No svejedno, bio bi to diskontinuitet napose u srednjebosanskim općinama. Koji bi mogućnost secesije otežao, no ona se i ne mora konzumirati u datom trenutku i na takav način. 

Važno je imati federalnu jedinicu u kojoj imaš pravo kreiranja vlastite politike i statusa.
pa ta bi tvoja hercegbosna ostala bez orasja, odzaka, srednje bosne i pola mostara....super, eto vam kamen :)))

Ti nisi ni pročitao što sam napisao, no dobro.
jesam ali nema nista od toga a ti nastavi drkati na hercegbosnu, to ti niko ne brani

Dobro, ti nastavi na jedinstvenu i cjelovitu samo ne računaj da ćeš svršiti :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 18 Feb - 21:01

RayMabus wrote:
govinda wrote:e moj epikure glupi, u Mostaru zivi 49 000 Bosnjaka
Misliš : životari ?!?!?!? lol!
Mora da im je super ...et koliko ste uspiješni uspijeli se i ispraznit jablaničko jezero.

Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 13 Jablanicko1

Bosanci i voda .....utece voda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 18 Feb - 21:02

govinda wrote:svaki deseti po jednu bobmu
A onda "zašto me zovete teroristom"? Tko bi tebe obranil!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 18 Feb - 21:02

govinda wrote:
epikur37 wrote:

Pa nisi u poziciji da mi se rugaš...a ja sam vrlo obziran prema tebi.

Šta je reć, pomozi sirotu na svoju sramotu.

Kaj god, pred nama je...pa pratimo...a sad nema smisla dalje.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 18 Feb - 21:03

Regoč wrote:

Izdrži, tako ti hasanbegovića :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 18 Feb - 21:05

epikur37 wrote:Ja mislim da bi regoch rado dočekao muslimansko pojačanje pravaških redova :)
Odluči se, bih li ja progonil muslimane ili ih prisvojil?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 18 Feb - 21:06

Regoč wrote:
epikur37 wrote:Ja mislim da bi regoch rado dočekao muslimansko pojačanje pravaških redova :)

Pa mislim da si bio dovoljno jasan, ovo te zezam :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 18 Feb - 21:07

epikur37 wrote:
Regoč wrote:

Izdrži, tako ti hasanbegovića :)
Zajebavaj se, ali čemu sukobi? Ako nam je cilj Srbija do Drine, zna se tko je s kim protiv koga. Jasno, tebi je cilj Čapljina u Hrvatskoj, ali većini se ne mili Srbija na Uni.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 18 Feb - 21:08

epikur37 wrote:
Regoč wrote:

Pa mislim da si bio dovoljno jasan, ovo te zezam :)
Onda dobro, nije red da mi pripisuješ svoje snove.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 18 Feb - 21:51

govinda wrote:
Eroo wrote:
govinda wrote:
Regoč wrote:
govinda wrote:
dobro, onda dozvoli da te muski ubijem...i uzmem ti zenu i djecu..i to je valjda dio tradicije ratovanja?
Pobjednik uzima sve!
onda pssst! kad su u pitanju ISIL i njegovo ponasanje u SIriji i Iraku.
Isilom upravlja Šejtan. Valjda se ne molite istom Allahu?
ero, veceras odjebes od mene da se en bi svadjali, ok? eto, kulturno sam te zamolio...
Lijepo sam te pitao, a ti tako...a da pitamo eremitus reisa, efendiju Cerića? On se razumije u islam kolko i Mara u krivi k. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by govinda Sun 19 Feb - 0:54

Eroo wrote:
govinda wrote:
Eroo wrote:
govinda wrote:
Regoč wrote:
Pobjednik uzima sve!
onda pssst! kad su u pitanju ISIL i njegovo ponasanje u SIriji i Iraku.
Isilom upravlja Šejtan. Valjda se ne molite istom Allahu?
ero, veceras odjebes od mene da se en bi svadjali, ok? eto, kulturno sam te zamolio...
Lijepo sam te pitao, a ti tako...a da pitamo eremitus reisa, efendiju Cerića? On se razumije u islam kolko i Mara u krivi k. :D
onda se i tvoj biskup iz Mostara razumije u katolicanstvo kao i vladika Jevrosim....

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda Sun 19 Feb - 0:57

Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda Sun 19 Feb - 1:07

epikur37 wrote:
govinda wrote:
epikur37 wrote:

Pa nisi u poziciji da mi se rugaš...a ja sam vrlo obziran prema tebi.

pa vidis da jesam i da se sprdam sa tovjim nacionalsocijalistickim stavovima...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 19 Feb - 1:17

govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by govinda Sun 19 Feb - 1:19

Eroo wrote:
govinda wrote:Hrvati su vecina u 26 opstina, u svakoj od tih opstina je u prosjeku nekih 1500 Bosnjaka, recimo, mada ih je sigurno vise, to je nekih 40 hiljada Bosnjaka muslimana, jedno 3 posto njih su vehabije, znaci 1200 vehabija najmanje ce dobiti hrvatsko i evropsko drzavljanstvo...ja jedva cekam takav scenarij i drago mi je da jedan hercegbosanac kao sto je epikur radi tako zdusno za vehabijsku stvar...
Vehabija se morate riješiti u svakom slučaju. Vi...vi...vi kao prvo. Zbog sebe.
Ma ti izabrinut za nas? Toliko nas volis? De ba, prestani mi sa pokusajima prodaje te price...ero, znam te znas me...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Back to top

- Similar topics