ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merkel: Islam nije izvor terorizma

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Go down

Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 Empty Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma

Post by govinda 19/2/2017, 02:09

Eroo wrote:
govinda wrote:
Eroo wrote:
govinda wrote:
Eroo wrote:
Svijet se je naslušao takvih priča, koje nemaju veze s vezom. Nitko iz Donbasa se ne raznosi po autobusima, vlakovima, lokalima i slično..
A koji se to Bosnjak raznio, jebem te glupa?
Previše me pitaš za ovo doba noći. Link ne bih sad tražio...Postoje i neki linkovi sa UN izvještajima, sam potraži.
Dizanje u zrak Hrvata povratnika u sr. Bosnu ti je valjda poznato? Ili ćeš reći da sam si to izmislio?
Gdje se Bosnjak raznio i kada? Hajde, slazi nesto...ero, znam da me mrzis i nemamo se ti i ja sta vodje raspravljati. Ja na tvoju mrznju odgovaram mrznjom. I boli me kurac sta ti pises. Mrzis, zelis ponovni rati i ponovno ubijanje i sa takvima ja nemam sta da pricam puno. ako si ti prestar da drzis noz vjerovatno si svoje potomke naucio kako klati muslimane.
Pa jebote, na čemu si? :D
Sta je, wannabe ratni zlocinac? Ili viise zelis da budes krstaski ratnik?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 Empty Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma

Post by Eroo 19/2/2017, 02:09

govinda wrote:Ti si za mene koljac.
Maloprije sam zaklao pršut. Bio je jako dobar, što će reći da sam zločinac erste klase. :^0
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 19/2/2017, 02:11

Marx wrote:
Eroo wrote:
govinda wrote:
Eroo wrote:
govinda wrote:
dokle god budes govorio vi i pdorazumijevao da je svaki Bosnjak uz ISIL ti si za mene glupi zidar iz Slovenije kojeg treba samo zajebavati na ovom forumu. Je li ti im,alo jasnije zasto ti svaki put kazem da odjebes? A ako ocekujes da se ja distanciram na ovom forumu od ISIL-a, necu, ne zato sto pdorzavam te americke placenike nego zato sto se nemam kome pravdati na forumu gdje se velicaju zlocini pocinjeni nad muslimanima u BiH. Ne zasluzuje niko od vas da cuje te moje rijeci. Sad imalo jasnije?
Nisam ni rekao to što mi stavljaš u usta. Generiraju se među vehabijama, valjda mi to ne treba objašnjavati i dodatno argumentirati?
Jesi, rekao si. A ja ti  kazem zasto od mene necete nikad procitati takvo nesto. Ne zasluzujete to.
Što se mene tiče možeš ih i podržavati. Nije ISIL moj problem, već svjetski...i svijet će to srediti.Brutalno. Normalan čovjek to teško gleda...
Samo pogledaj ovo, pa ćeš vidjeti da je  rat u Bih bio maa maca u usporebi s ovim...

OVO je mala maca u usporedbi sa ratom u BIH.
Oš da vidiš kako Allepo izgleda iz drona? Ko Hirošima...I tako redom.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by govinda 19/2/2017, 02:12

Eroo wrote:
Maloprije sam zaklao pršut. Bio je jako dobar, što će reći da sam zločinac erste klase. :^0
hahaha...ma da, kako si odrezao komad prsuta tako bi nekom muslimanskom djetetu odrezao glavu. To ces anravno da prikriijes nekom polusalom..kao nisi ti takav...ma jebem mu misa, ero, sto nisi skupio hrabrost 1993. godine pa klao? Ili mozda i jesi?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Eroo 19/2/2017, 02:16

govinda wrote:
Eroo wrote:
hahaha...ma da, kako si odrezao komad prsuta tako bi nekom muslimanskom djetetu odrezao glavu. To ces anravno da prikriijes nekom polusalom..kao nisi ti takav...ma jebem mu misa, ero, sto nisi skupio hrabrost 1993. godine pa klao? Ili mozda i jesi?
Pogledaj još jednom gornji video...Prekomjerno granatiranje kao onomad u Kninu? Ima da se im Haag naebe majke... :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by govinda 19/2/2017, 02:20

Eroo wrote:
govinda wrote:
Eroo wrote:
Pogledaj još jednom gornji video...Prekomjerno granatiranje kao onomad u Kninu? Ima da se im Haag naebe majke... :)
Ma jebe mi se za glupe Sirijce, jebo ih Asad u supak...nego, koljac, radujes se kad vidis ubijanje muslimana? dize ti se na to, masturbiras uz zvuke eksplozija?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by epikur37 19/2/2017, 03:14

govinda malo ganđe i opet kmee ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by govinda 19/2/2017, 03:56

epikur37 wrote:govinda malo ganđe i opet kmee ;)
Jesi sa fratrima zavrsio spisak za klanje muslimanske djece?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 19/2/2017, 04:01

Ili si kao i ero vise za silovanje djece?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 19/2/2017, 04:04

Gdje su fratri tu je i silovanje djece..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 19/2/2017, 07:43

RayMabus wrote:Njemačka kancelarka Angela Merkel ukazala je u obraćanju na Sigurnosnoj konferenciji u Minhenu, da islam nije izvor terorizma i naglasila potrebu da se muslimanske države uključe u borbu protiv te pošasti.
Merkel, koja je kritizirala pokušaj američkog predsjednika Donalda Trumpa da zabrani ulazak putovanja državljanima sedam muslimanskih zemalja, govorila je na skupu kojem je prisustvovao i američki potpredsjednik Mike Pence.
Također je podvukla da EU ima obavezu da prihvati izbjeglice.

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/merkel-islam-nije-izvor-terorizma

Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 Merkel-afd-march-ap
Mene ta gospodja merkel podsjeca na one ribice sa povrcem "Makarel"
Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 A3f10738bcdc3aafb0bd7e6065cfe1ee4daf405e1031147753
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni 19/2/2017, 07:51

Ground Biscuits wrote:
RayMabus wrote:Njemačka kancelarka Angela Merkel ukazala je u obraćanju na Sigurnosnoj konferenciji u Minhenu, da islam nije izvor terorizma i naglasila potrebu da se muslimanske države uključe u borbu protiv te pošasti.
Merkel, koja je kritizirala pokušaj američkog predsjednika Donalda Trumpa da zabrani ulazak putovanja državljanima sedam muslimanskih zemalja, govorila je na skupu kojem je prisustvovao i američki potpredsjednik Mike Pence.
Također je podvukla da EU ima obavezu da prihvati izbjeglice.

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/merkel-islam-nije-izvor-terorizma

Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 Merkel-afd-march-ap
Mene ta gospodja merkel podsjeca na one ribice sa povrcem "Makarel"
Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 A3f10738bcdc3aafb0bd7e6065cfe1ee4daf405e1031147753
Skuša. Hehehehe.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 19/2/2017, 07:55

dobra je i ona ako je sa povrcem,al ako je stave u litru ulja,nije to to,ono silno ulje je sjebe,nebi je ni macka jela osim ako je bas iz gladi utekla
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/2/2017, 10:31

Eroo wrote:
Marx wrote:
Eroo wrote:
govinda wrote:
Eroo wrote:
Nisam ni rekao to što mi stavljaš u usta. Generiraju se među vehabijama, valjda mi to ne treba objašnjavati i dodatno argumentirati?
Jesi, rekao si. A ja ti  kazem zasto od mene necete nikad procitati takvo nesto. Ne zasluzujete to.
Što se mene tiče možeš ih i podržavati. Nije ISIL moj problem, već svjetski...i svijet će to srediti.Brutalno. Normalan čovjek to teško gleda...
Samo pogledaj ovo, pa ćeš vidjeti da je  rat u Bih bio maa maca u usporebi s ovim...

OVO je mala maca u usporedbi sa ratom u BIH.
Oš da vidiš kako Allepo izgleda iz drona? Ko Hirošima...I tako redom.
Ero,ne fali se ruskim perjem..Nedji si neko Natojevo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/2/2017, 10:35

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/2/2017, 10:39

odlican video...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 19/2/2017, 10:56

NEMCI PLAĆAJU 2.000 EVRA ZA RADNIKE IZ SRBIJE: Najtraženiji mladi, evo koji su uslovi i šta se radi!

• 7
    shares

• [url=https://twitter.com/intent/tweet?url=http%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fvesti%2F2625579-nemci-placaju-2-000-evra-za-radnike-iz-srbije-najtrazeniji-mladi-evo-koji-su-uslovi-i-sta-se-radi&via=telegrafrs&text=NEMCI PLA%C4%86AJU 2.000 EVRA ZA RADNIKE IZ SRBIJE: Najtra%C5%BEeniji mladi, evo koji su uslovi i %C5%A1ta se radi!][/url]

• [url=whatsapp://send?text=NEMCI PLA%C4%86AJU 2.000 EVRA ZA RADNIKE IZ SRBIJE: Najtra%C5%BEeniji mladi, evo koji su uslovi i %C5%A1ta se radi! http://www.telegraf.rs/vesti/2625579-nemci-placaju-2-000-evra-za-radnike-iz-srbije-najtrazeniji-mladi-evo-koji-su-uslovi-i-sta-se-radi][/url]

Bolnice i starački domovi spremni su da plate od 500 do 2.000 evra po osobi dovedenoj na probni rad od šest meseci, te u Nemačkoj postoji i nekoliko stotina specijalizovanih agencija

Foto: pixabay.com

Potražnja za medicinskim radnicima iz Srbije koji bi radili u Nemačkoj otišla je korak dalje – lanci staračkih domova sada dele promotivni materijal srednjoškolcima.
Šta nam je rekla žena koja je ostavila posao u Srbiji i zapalila u Nemačku: Mislila sam da ću se namučiti, ali, ovo je drugi svet
Oni tako pokušavaju na vreme da obezbede novu radnu snagu, koja im u Nemačkoj nedostaje.
Kako kaže mr Biljana Jovanović Glavonjić, pomoćnica direktora Medicinske škole “Nadežda Petrović” u Zemunu, u ovoj školi đacima je podeljen promotivni materijal nemačkog lanca staračkih domova “Pro seniore”.
– Đacima nude volontiranje, stipendiranje, praksu, po završetku škole i zaposlenje, a odlično znanje nemačkog jezika nije presudno. Dozvolili smo da podele flajere koji upućuju na njihov sajt tek nakon što smo proverili njihove licence i uslove koje nude – ističe Glavonjić.
Zdravstveni radnici iz Srbije godinama predstavljaju poželjan kadar u evropskim medicinskim ustanovama. Kako ističu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, najveći broj poslodavaca koji traže naše državljane je iz Nemačke.
Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 Staracki-dom-2
Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

– U skladu sa sporazumom o posredovanju u privremenom zapošljavanju srpskih radnika u Nemačkoj, potpisanim 2013. godine, predviđeno je zapošljavanje medicinskih sestara i tehničara na poslovima osoblja za zdravstvenu negu starijih lica i bolesnika u bolnicama i drugim ustanovama takvog tipa širom Nemačke – kažu iz NSZ.
Potraga za medicinskim radnicima iz Srbije poslednjih meseci poprimila je oblike utrkivanja, gde se čak i našim lekarima koji rade u Nemačkoj, a dovedu radnika sa naših prostora, isplaćuju bonusi
Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 Prijava-za-posao-Nemacka
Foto: Tanjug/Dušan Mitić

Bolnice i starački domovi spremni su da plate od 500 do 2.000 evra po osobi dovedenoj na probni rad od šest meseci, te u Nemačkoj postoji i nekoliko stotina specijalizovanih agencija.
Ova zemlja planira da “uveze” čak 120.000 lekara raznih specijalnosti, a tražnja je najveća u najbogatijim i najgušće naseljenim saveznim državama – Bavarskoj, Baden-Virtembergu i Severnoj Rajni-Vestfaliji.
(Telegraf.rs/Blic)
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 19/2/2017, 11:00

RayMabus wrote:Baba je smece , boli nju p za islam , njoj treba jeftina nkv radna snaga i to svake godine oko 400 tisuca takvih ......ajde baba
Tesko da ce im migranti cistiti Nemackim babama zadnjice i moliti se istim rukama Alahu 5 X dnevno.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 19/2/2017, 11:02

Serbinho-3 wrote:NEMCI PLAĆAJU 2.000 EVRA ZA RADNIKE IZ SRBIJE: Najtraženiji mladi, evo koji su uslovi i šta se radi!

• 7
    shares

• [url=https://twitter.com/intent/tweet?url=http%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fvesti%2F2625579-nemci-placaju-2-000-evra-za-radnike-iz-srbije-najtrazeniji-mladi-evo-koji-su-uslovi-i-sta-se-radi&via=telegrafrs&text=NEMCI PLA%C4%86AJU 2.000 EVRA ZA RADNIKE IZ SRBIJE: Najtra%C5%BEeniji mladi, evo koji su uslovi i %C5%A1ta se radi!][/url]

• [url=whatsapp://send?text=NEMCI PLA%C4%86AJU 2.000 EVRA ZA RADNIKE IZ SRBIJE: Najtra%C5%BEeniji mladi, evo koji su uslovi i %C5%A1ta se radi! http://www.telegraf.rs/vesti/2625579-nemci-placaju-2-000-evra-za-radnike-iz-srbije-najtrazeniji-mladi-evo-koji-su-uslovi-i-sta-se-radi][/url]

Bolnice i starački domovi spremni su da plate od 500 do 2.000 evra po osobi dovedenoj na probni rad od šest meseci, te u Nemačkoj postoji i nekoliko stotina specijalizovanih agencija

Foto: pixabay.com

Potražnja za medicinskim radnicima iz Srbije koji bi radili u Nemačkoj otišla je korak dalje – lanci staračkih domova sada dele promotivni materijal srednjoškolcima.
Šta nam je rekla žena koja je ostavila posao u Srbiji i zapalila u Nemačku: Mislila sam da ću se namučiti, ali, ovo je drugi svet
Oni tako pokušavaju na vreme da obezbede novu radnu snagu, koja im u Nemačkoj nedostaje.
Kako kaže mr Biljana Jovanović Glavonjić, pomoćnica direktora Medicinske škole “Nadežda Petrović” u Zemunu, u ovoj školi đacima je podeljen promotivni materijal nemačkog lanca staračkih domova “Pro seniore”.
– Đacima nude volontiranje, stipendiranje, praksu, po završetku škole i zaposlenje, a odlično znanje nemačkog jezika nije presudno. Dozvolili smo da podele flajere koji upućuju na njihov sajt tek nakon što smo proverili njihove licence i uslove koje nude – ističe Glavonjić.
Zdravstveni radnici iz Srbije godinama predstavljaju poželjan kadar u evropskim medicinskim ustanovama. Kako ističu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, najveći broj poslodavaca koji traže naše državljane je iz Nemačke.
Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 Staracki-dom-2

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

– U skladu sa sporazumom o posredovanju u privremenom zapošljavanju srpskih radnika u Nemačkoj, potpisanim 2013. godine, predviđeno je zapošljavanje medicinskih sestara i tehničara na poslovima osoblja za zdravstvenu negu starijih lica i bolesnika u bolnicama i drugim ustanovama takvog tipa širom Nemačke – kažu iz NSZ.
Potraga za medicinskim radnicima iz Srbije poslednjih meseci poprimila je oblike utrkivanja, gde se čak i našim lekarima koji rade u Nemačkoj, a dovedu radnika sa naših prostora, isplaćuju bonusi
Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 Prijava-za-posao-Nemacka

Foto: Tanjug/Dušan Mitić

Bolnice i starački domovi spremni su da plate od 500 do 2.000 evra po osobi dovedenoj na probni rad od šest meseci, te u Nemačkoj postoji i nekoliko stotina specijalizovanih agencija.
Ova zemlja planira da “uveze” čak 120.000 lekara raznih specijalnosti, a tražnja je najveća u najbogatijim i najgušće naseljenim saveznim državama – Bavarskoj, Baden-Virtembergu i Severnoj Rajni-Vestfaliji.
(Telegraf.rs/Blic)
To je univerzalna ponuda,ne kako ti kazes za radnike iz Srbije..Puno cura i mladjih zena je zavrsilo pflegešule jos u RH ,preveli diplomu na ssvapski i sad rade sa starijima i nemocnima..
Naravno,potrebno je imati dobar zelodec za taj posel
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/2/2017, 11:05

Jungepflege bi bilo nes sasvim ugodno..mdaaaa...

njegovati mlade i nemocne cure..

sjedi sirota,mora da joj je lose..

Merkel: Islam nije izvor terorizma - Page 15 002
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 19/2/2017, 11:07

Evo ti nesto o dobrom zelucu.

• @

[size=14]@ 19.02.2017 - 09:51

Moja rodjaka je medicinska sestra u starackom domu u Nemackoj ,svaki dan proklinje sudbinu i dan kad se rodila . Za platu koju tamo zaradi mora da menja pelene dedama i babama sluzi ih hrani i tetosi dok u sebi nosi takav stres i pritisak da je pitanje dana kad ce doziveti slog ili infarkt .

(28) /

(19)
    +9

[/size]
    Odgovori

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Back to top

- Similar topics