Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 14 of 25
Page 14 of 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
t ibi zavrsila silovana,pa onda grupno silovana,pa ako bi prezivjela sve to,mogla bi reci da imas srece...metilda wrote:n_razbojnik wrote:vala baš...ovo je dozlaboga politički nekorektno, Stari zavjet spalit' e onda bi bila kulmarcellus wrote:da se popišala po bibliji to bi bio performans i imbex bi je slavio kao heroja
svačija svetinja je ista onome čija je i zaboravili ste kako su svi veličali i kukurikali je suis charlie hebdo
Sjecas se one cure u austriji koja je stovala islamske svetinje, i tipa jos i krila u svom stanu,nakon naloga o deportaciji..?Ono,multikulti tolerantkinja,puna razumijevanja i postivanja za islamske svetinje..jebana,pa onda silovana,pa masakrirana..
Guest- Guest
religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:hsad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?pismejker wrote:blentavo u sva tri sluacaja..skupiti sve svete knjige i spaliti ih,,prethodno da ih lijepe izgodne cure popiške..poslije idemo na tulum..govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
I ponovno..vjera je u covjeku,ne napisanoj rijeci..Postoji samo Bog,nikakve institucije koje smatraju ljude bedastim,tako da im oni trebaju pojasnjavati neke stvari...
postoji pun kurac bogova, neki veci neki manji al svi spadaju u rang bogova i oni su skoro svi neprijatelj covjeka
Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:hsad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?pismejker wrote:blentavo u sva tri sluacaja..skupiti sve svete knjige i spaliti ih,,prethodno da ih lijepe izgodne cure popiške..poslije idemo na tulum..govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
I ponovno..vjera je u covjeku,ne napisanoj rijeci..Postoji samo Bog,nikakve institucije koje smatraju ljude bedastim,tako da im oni trebaju pojasnjavati neke stvari...
postoji pun kurac bogova, neki veci neki manji al svi spadaju u rang bogova i oni su skoro svi neprijatelj covjeka
Ovo mi je najkul, kako se za sve sukobe okrivi religija...a iza 99% istih stoji uski interes...za što se ratovalo i sukobljavalo prije modernih religija?
Ima jedna zanimljiva epizoda SoutParka u kojoj Mrs Garisson sa Hawkinsom istrijebi religiju u dalekoj budućnosti
2014-04-15
Bog je stvorio čovjeka... ne mre mu još i prijatelj biti... to ti je kao d aočekuješ da soroš bude prijatelj draganu zeliću... :))))... jebote pa stvorio ga je, dao mu kruh, najebo cijelu naciju da plaća taj kruh dok ovaj kurcom ne mrda i tako godinama, i sad još soroš i da mu bude prijatelj... jbg nema soroš vremena za te niskoprizemne zajebancije....;)Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:hsad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?pismejker wrote:blentavo u sva tri sluacaja..skupiti sve svete knjige i spaliti ih,,prethodno da ih lijepe izgodne cure popiške..poslije idemo na tulum..govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
2015-08-08
n_razbojnik wrote:Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:hsad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?pismejker wrote:
blentavo u sva tri sluacaja..skupiti sve svete knjige i spaliti ih,,prethodno da ih lijepe izgodne cure popiške..poslije idemo na tulum..
Ovo mi je najkul, kako se za sve sukobe okrivi religija...a iza 99% istih stoji uski interes...za što se ratovalo i sukobljavalo prije modernih religija?
Ima jedna zanimljiva epizoda SoutParka u kojoj Mrs Garisson sa Hawkinsom istrijebi religiju u dalekoj budućnosti
Religija je ok kao i sve ali u pravoj mjeri, ukoliko je zapali iskra politike onda je vrlo opasan plamen, najopasniji jerbo definira čovjekov odnos prema apsolutu.
U tom smislu Islam je najzapaljivi i imanentno je politički otuda i problemi s njim, no i druge religije znaju kliznuti na takvo tlo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gdje sam okrivio za sve sukoben_razbojnik wrote:Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:hsad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?pismejker wrote:
blentavo u sva tri sluacaja..skupiti sve svete knjige i spaliti ih,,prethodno da ih lijepe izgodne cure popiške..poslije idemo na tulum..
religije su idealan alat za zapocinjanje sukoba i porobljavanje ljudi, ideologija kao i sve druge samo sto je tu maksimalno iskoristen ljudski strah
southpark ne gledam jer ne razumijem njihov humor i nisam nikad bio zainteresiran da razumijem,
bog nije stvorio covjekam to su vam prodali zhidovske pricemichaellcmacha wrote:Bog je stvorio čovjeka... ne mre mu još i prijatelj biti... to ti je kao d aočekuješ da soroš bude prijatelj draganu zeliću... :))))... jebote pa stvorio ga je, dao mu kruh, najebo cijelu naciju da plaća taj kruh dok ovaj kurcom ne mrda i tako godinama, i sad još soroš i da mu bude prijatelj... jbg nema soroš vremena za te niskoprizemne zajebancije....;)Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:hsad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?pismejker wrote:
epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:h
sad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?
Religija je ok kao i sve ali u pravoj mjeri, ukoliko je zapali iskra politike onda je vrlo opasan plamen, najopasniji jerbo definira čovjekov odnos prema apsolutu.
U tom smislu Islam je najzapaljivi i imanentno je politički otuda i problemi s njim, no i druge religije znaju kliznuti na takvo tlo.
pa unutarislamski sukobu kao i jesu najplodnije tlo za teoretičare militantnog ateizma za koje je religija kriva i kad kruh poskupi...za razliku od kršćana oni svoje frakcije mogu pomiriti jedino potpunim istrebljenjem jedne od njih...no ajmo sada za sve okrivti Kuran, ili religije općenito, jer ljudi ne znaju što rade niti imaju tu agresivnu nit' dok se ne upuste u prakticiranje vjere je sumanuto
2014-04-15
nije islam nista drugaciji od krscanstva, islam je nekih 500 godina iza i sad prouci di su bili krscani i sto su radili prije 500 godina, koliko je vremena trebalo krscanima da suzbiju divljanje crkvenjaka i da se stvori kakvo takvo drustvo u kojoj crkvenjaci nisu odlucivali o zivotu i smrti, ali i jos danas se bore i rukama i nogama da se uguraju u vlastepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:h
sad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?
Leviathan2 wrote:i dok je religija bit ce i sukoba
2014-04-15
Koran je krivovjerje. I tu nema dileme. Proučavajući stariju knjigu(KNJIGU) i običan kibicer će prepoznati da se radi o falsifikatu.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
mISLIM,NE KUŽIM,ŠTA VAM NIJE JASNO???
+
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne znam koje si ti religije proučavao niti prakticirao ali najveća vrijednost katoličke je slobodan izbor koji Isus ostavlja čovjeku...naravno iz toga izbora proizlaze prava i posljedice ali nitko nije rob ničega...ipak neke svjetovne stvari i navike porobljavaju i straše čovjeka, na nekoliko razina, onu duhovnu i tako nemožeš zarobitiLeviathan2 wrote:[
religije su idealan alat za zapocinjanje sukoba i porobljavanje ljudi, ideologija kao i sve druge samo sto je tu maksimalno iskoristen ljudski strah
s
2014-04-15
Leviathan2 wrote:nije islam nista drugaciji od krscanstva, islam je nekih 500 godina iza i sad prouci di su bili krscani i sto su radili prije 500 godina, koliko je vremena trebalo krscanima da suzbiju divljanje crkvenjaka i da se stvori kakvo takvo drustvo u kojoj crkvenjaci nisu odlucivali o zivotu i smrti, ali i jos danas se bore i rukama i nogama da se uguraju u vlastepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:
Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..
Vrlo kriv stereotip, nisu sve religije iste, svojim stavom opsegom i pretenzijom. Same po sebi.
2015-08-06
jebga, engleski spikam i pišem. njemački spikam i mogao bi pisat. talijanski razumijem.metilda wrote:a ti si ono jako pametan, svaki me put iznenadiš novom riječju u vokabularu
i da, jako sam pametan. i ne uzgajam kokice s diplomom uzaludne škole.
2014-12-30
koji si ti debil i pijandura, pa to ni za bilivit.jastreb wrote:Koran je krivovjerje. I tu nema dileme. Proučavajući stariju knjigu(KNJIGU) i običan kibicer će prepoznati da se radi o falsifikatu.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
+
2014-12-30
kao prije dok se nisu pojavile religije nije bilo ratova?Leviathan2 wrote:religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukobapismejker wrote:Da,kao humor..jer i jeste humor..Ako imas IQ kako kazes,jasno ti mora biti da su religije uzrok usukobljavanja nacija i vjera.Mos ti vjerovati u Boga,to je uredu,ali slijediti neke vjerske doktrine koje postoje sam oda bi se mase ljudi uredno vodile poput copora ovaca,malo razmisli..govinda wrote:hsad ti nastavljas sa provokacijama? Ili da ovo shvatim kao humor?pismejker wrote:blentavo u sva tri sluacaja..skupiti sve svete knjige i spaliti ih,,prethodno da ih lijepe izgodne cure popiške..poslije idemo na tulum..govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
Guest- Guest
levi točno determinira.
malo mi je čudan nick.
malo mi je čudan nick.
2014-12-30
Znači i ti si se "isturčio"?veber wrote:koji si ti debil i pijandura, pa to ni za bilivit.jastreb wrote:Koran je krivovjerje. I tu nema dileme. Proučavajući stariju knjigu(KNJIGU) i običan kibicer će prepoznati da se radi o falsifikatu.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
+
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Znači i ti si se "isturčio"?veber wrote:koji si ti debil i pijandura, pa to ni za bilivit.jastreb wrote:Koran je krivovjerje. I tu nema dileme. Proučavajući stariju knjigu(KNJIGU) i običan kibicer će prepoznati da se radi o falsifikatu.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
+
Veber se boji rusa pa je uletio u cvijeće, stao na grablje i pao u travu :)
2015-08-06
Nitko neće reći da su za najveće zločine i sukobe u svjetskoj povijesti krivi uvjereni ateisti i/ili ljudi uvjereni u premoć jednoga čovjeka nad drugim...ali no, Kuran i Bibliju užgat' i sve će magično sjesti na svoje mjesto
2014-04-15
tebi ću kaić zapucat u ugljan.epikur37 wrote:jastreb wrote:Znači i ti si se "isturčio"?veber wrote:koji si ti debil i pijandura, pa to ni za bilivit.jastreb wrote:Koran je krivovjerje. I tu nema dileme. Proučavajući stariju knjigu(KNJIGU) i običan kibicer će prepoznati da se radi o falsifikatu.govinda wrote:I kad grune bomba onda muslimani krivi...
+
Veber se boji rusa pa je uletio u cvijeće, stao na grablje i pao u travu :)
polutanu tetrjebu sasut ću zube (ako ih ima) u grlo.
hare krišnaharerama...mzzzz
2014-12-30
Page 14 of 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Page 14 of 25