Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 8 of 25
Page 8 of 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
dobro, vidim da se ovdje moji mrtvi roditelji mogu nesmetano vrijedjati (za vrijedjanje mene nije me briga) i nema mi druge nego da i ja uzvratim onda istom mjerom...naravno, ban ocekujem...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Iskreno šanse su vam vrlo male da položite ...oko 0.000001% .....toliko imaju oni koji polažu izravno kod Lucifera.RayMabus wrote:Đavo leži u detaljima ....mislim možda i nije najbolja stvar da to prica lik koji je Kuran spalio sa šesnajst al ono ja ga nebi spalio ako bi to nekog uvrijedilo ....spalio sam ga za sebe , išla mi knjiga na kuraz radi stila pisanja itd itd itd.
Ima jedan mali problem s ovima šta namjerno javno spaljuju Kuran a to je cista provokacija ....testiraju ...ako se uhvatite na to tek onda ste nahebali ....a ako se neuhvatite i netko vidi da ste položili onda ide prica da to nevalja i da je za osudu a da treba spaliti wehabdijske simbole.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
Prije nego sto krenem, molio bih te da mi kazes samo jesu ti roditelji zivi ili mrtvi, da znam koju psovku da srocim a imam ih sijaset, prilicno gadnih...
2016-11-17
Zasto Kurwa, zasto ubiti?TO ne kazes TI,jer kad budes rekao da nekog treba ubiti iza svog imena i prezimena,tek onda si nesto rekao..Ovako samo lajuckas iza anonime i pujdas na nasilje,za zapaljenu knjigu..dakle,ako ti nije bed,pojasnis malo??govinda wrote:Ko upire? Naravno da nije isto...a kurvu treba ubiti, eto ja to javno kazem i sta sad? To sto ti nemas muda da javno kazes sto mislis a to je da je Seselja trebalo odavno ubiti je tvoj kukavicluk i ti se nosi sa time...Dread_Pirate_Roberts wrote:nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...
pizditi i pozivati na ubojstvo nije isto...
Guest- Guest
metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Guest- Guest
napisao je da muslimani imaju nizak IQ, moji roditelji su muslimani...Dread_Pirate_Roberts wrote:opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
2016-11-17
pojasnio vec, ne da mi se opet ponavljati, sad me neko drugi zaejbava ovdje i smisljam odgovor, sorry nemam vremena za tebepismejker wrote:Zasto Kurwa, zasto ubiti?TO ne kazes TI,jer kad budes rekao da nekog treba ubiti iza svog imena i prezimena,tek onda si nesto rekao..Ovako samo lajuckas iza anonime i pujdas na nasilje,za zapaljenu knjigu..dakle,ako ti nije bed,pojasnis malo??govinda wrote:Ko upire? Naravno da nije isto...a kurvu treba ubiti, eto ja to javno kazem i sta sad? To sto ti nemas muda da javno kazes sto mislis a to je da je Seselja trebalo odavno ubiti je tvoj kukavicluk i ti se nosi sa time...Dread_Pirate_Roberts wrote:nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...
2016-11-17
a dobro..Meti se nije niti cuditi..Ljudi zive na vjetrometini,raznoraznih osvajaca i moraju nekako prezivjeti.,..Pinochet wrote:metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Guest- Guest
govinda wrote:napisao je da muslimani imaju nizak IQ, moji roditelji su muslimani...Dread_Pirate_Roberts wrote:opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
tvoja percepcija je pogrešna i općenitu izjavu odmah preneseš na osobni nivo što je pogrešno...
Pa ok nije ti spomenio roditelje ...mada glupo je generalizirat ..neki ljudi imaju nizak IQ a neki ne.govinda wrote:napisao je da muslimani imaju nizak IQ, moji roditelji su muslimani...Dread_Pirate_Roberts wrote:opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
Nije ti spomenuo roditelje al da slažem se nesmije se generalizirat i sve muslimane proglasit glupima.
2014-04-11
Moji roditelji su muslimani, ako neko tvrdi da svi muslimani imaju nizak IQ (moj IQ je 127, btw) onda se to odnosi i na moje roditelje muslimane...Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:napisao je da muslimani imaju nizak IQ, moji roditelji su muslimani...Dread_Pirate_Roberts wrote:opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
tvoja percepcija je pogrešna i općenitu izjavu odmah preneseš na osobni nivo što je pogrešno..
2016-11-17
Ja sam shvatio na šta cilja ....trebao bi se ispravit i negenralizirat i sve muslimane svrstat međ glupe ....to je tija govinda razsjasnit ...ok skužio sam šta oce i u pravu je.Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:napisao je da muslimani imaju nizak IQ, moji roditelji su muslimani...Dread_Pirate_Roberts wrote:opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
tvoja percepcija je pogrešna i općenitu izjavu odmah preneseš na osobni nivo što je pogrešno...
2014-04-11
joj dajte...svakodnevno se na forumu vrijeđaju narodi, koncepcije, države i slično, ali samo govinda čita da se vrijeđa njegove roditelje kad se napiše ovako jedna općenita ocjena vjere...pliz...
Čuj,lakse ce i tebi biti ako budes drmao argumentima a ne pičkaranjem.Ubiti za knjigu sto je zapaljena..??govinda wrote:pojasnio vec, ne da mi se opet ponavljati, sad me neko drugi zaejbava ovdje i smisljam odgovor, sorry nemam vremena za tebepismejker wrote:Zasto Kurwa, zasto ubiti?TO ne kazes TI,jer kad budes rekao da nekog treba ubiti iza svog imena i prezimena,tek onda si nesto rekao..Ovako samo lajuckas iza anonime i pujdas na nasilje,za zapaljenu knjigu..dakle,ako ti nije bed,pojasnis malo??govinda wrote:Ko upire? Naravno da nije isto...a kurvu treba ubiti, eto ja to javno kazem i sta sad? To sto ti nemas muda da javno kazes sto mislis a to je da je Seselja trebalo odavno ubiti je tvoj kukavicluk i ti se nosi sa time...Dread_Pirate_Roberts wrote:nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...
Kad su Khozojebi tamanili po Europi,radili ovo i ono,to nisi osudio,nisi rekao ,to nije dobro,tako bog ne savjetuje.Cak si podrzao da treba europljane tako..
Ova cura je vjerovatno revoltirana nekim tim cinom,ili joj je netko stradao od muslimanskog bijesa,napravila sto je napravila..popiškila se,olaksala miur na Kuran i to je to..Jel trebala uhvatiti neku curu muslimanku i strgati je do smrti? Ono,pejbek??
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
seres...kako bi tvoji roditelji,da imaju nizak IQ napravili Tebea,sa osrednje vecim IQ-uom??govinda wrote:Moji roditelji su muslimani, ako neko tvrdi da svi muslimani imaju nizak IQ (moj IQ je 127, btw) onda se to odnosi i na moje roditelje muslimane...Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:napisao je da muslimani imaju nizak IQ, moji roditelji su muslimani...Dread_Pirate_Roberts wrote:opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
tvoja percepcija je pogrešna i općenitu izjavu odmah preneseš na osobni nivo što je pogrešno..
Guest- Guest
Misliš ?Dread_Pirate_Roberts wrote:ne, nije u pravu...
OK.
Svi Hrvati su glupi onda.
2014-04-11
@ray - i što sad ti očekuješ?
svaki dan pročitam 10 gadnijih stvari od ovoga što si ti napisao pa opet ne rigam vatru jer se ne slažem...
svaki dan pročitam 10 gadnijih stvari od ovoga što si ti napisao pa opet ne rigam vatru jer se ne slažem...
covjek mrzi muslimane, ja mrzim islamofobe, on moze vrijedjati ovdje, ja ne mogu i to je to...nemam sta dalje ovdje da se javljam, slobodno vi nastavite i dalje...eto, ako ce vam biti lakse, napisati cu sam za sebe da sam retardirani musliman, moji roditelji nisu bili glupi ali eto roditi su retarda....otvorite sad sampanjac i proslavite...Dread_Pirate_Roberts wrote:joj dajte...svakodnevno se na forumu vrijeđaju narodi, koncepcije, države i slično, ali samo govinda čita da se vrijeđa njegove roditelje kad se napiše ovako jedna općenita ocjena vjere...pliz...
2016-11-17
Page 8 of 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Page 8 of 25