Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 13 of 25
Page 13 of 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
Cura je počinila glup ispad, čemu spaljivanje vjerske knjige?
u MARŠalovoj prćiji nitko al ama baš nitko nije odgovarao, za nekoliko stotina poubijanih svećenika i muslimanskih ispovjednika islamske vjere, a ti sad jebeš sa dugogodišnjom robijom za paljenje knjiga.... ljudi su stradavali na sve moguće i nemoguće načine zbog jedne jebene izgovorene riječi, i nije bilo milosti prema nikome... kod mene se jedan prostor 50-tih i 60-tih zvao "koreja", sam Bog zna koliki su ljudi tih godina stradali na toj trasi odlazeći ili vraćajući se s posla...govinda wrote:U Titinoj Jugoslaviji kad bi neko zapalio Bibliju, Kuran ili Toru otisao bi na dugogodisnju robiju..u sadasnjoj Hrvatskoj takvi ljudi dobiju aplauz...
2015-08-08
eh pa tu si skroz u zabludi, koliko je među tima što s tobom pijuckaju kavicu i sokiće limuniće, pritajenih a ortodoksnih koljača :))), neće ti ovako ništa ali kad sirena zasvira i noć odmakne eto njih sa krabuljicom prek glave... ;)...pismejker wrote:Takvim naivnima ce se jednom i glave zakotrljati nekim europski trgom..ne forsiram,samo pratim sto se istinski dogadja i sto slijedi..bogami,kad sam zimus bio doli u RH,i otisao u svoj omiljeni kafic,milina...svi svjetloputi,svi poznati jezik govore,sjednes s njima,kavica,cedevita,i prica do besvijesti..kao da sjedim sa obitelji..u svabiji,jebote,samo gledas te mracne demonske poglede..pratim i kako gledaju mlade,starije,cure i zene..kao hijene sto prate plijen..kaja wrote:varaju europljane, posebno ove izrazite vjernike krščane koji sličnosti pronalaze u islamu i krščanstvu i mahnu im kuranom kao dokaz- vidi, tu sve lijepo piše, ništa ružno!pismejker wrote:Kaja...kaja wrote:Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
sve je različito, islam je politički pokret
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa iskreno kad te čitam onda skužim da se u stvari ne smijem ljutiti na tebe zbog ničeg... :))... šta ga ti nadrobiš, a da veze s mozgom nema i to onda začiniš šemom manager, organizator poslova po švabiji, sad na najnovije studiranje u švabiji sa rujkom kujkom i saudijskim tatinim sinom..... jebote točno mi dođe žao što si nismo u reali dobri pa da te tvoje spike slušam uživo, jebeš sve ali kraj tebe čovjek u životu ne treba pogledati ni filma ni serije komedije.... :))pismejker wrote:e lukavca....michaellcmacha wrote::)))))))))))pismejker wrote:Ja sam neki dan jednom Saudskom Khozojebu rekao da cu ga ubiti na licu mjesta,ako mi bude gledao jednu mladu kolegicu Rujku na predavanju...Bača vise ne smije pogledati niti Rujku,a moj pogled izbjegava nadaleko...sinek nekog bogatunčića misli da sve ima pravo povaliti...Nećeš Kurwin sine...
koje predavanje je bilo u pitanju.... ;)
2015-08-08
Pa sto se onda bunis..smij se i veseli..nikom nema stete..Sto ja mogu,kad vi van svog svijeta i okruzja drugi ne prihvacate..no nitko vas na to ne sili..jelmichaellcmacha wrote:pa iskreno kad te čitam onda skužim da se u stvari ne smijem ljutiti na tebe zbog ničeg... :))... šta ga ti nadrobiš, a da veze s mozgom nema i to onda začiniš šemom manager, organizator poslova po švabiji, sad na najnovije studiranje u švabiji sa rujkom kujkom i saudijskim tatinim sinom..... jebote točno mi dođe žao što si nismo u reali dobri pa da te tvoje spike slušam uživo, jebeš sve ali kraj tebe čovjek u životu ne treba pogledati ni filma ni serije komedije.... :))pismejker wrote:e lukavca....michaellcmacha wrote::)))))))))))pismejker wrote:Ja sam neki dan jednom Saudskom Khozojebu rekao da cu ga ubiti na licu mjesta,ako mi bude gledao jednu mladu kolegicu Rujku na predavanju...Bača vise ne smije pogledati niti Rujku,a moj pogled izbjegava nadaleko...sinek nekog bogatunčića misli da sve ima pravo povaliti...Nećeš Kurwin sine...
koje predavanje je bilo u pitanju.... ;)
Guest- Guest
Meni je isto neshvatljivi nerealan tvoj nacin zivota,ali istinski..ono,doista ne mogu pojmiti,kako netko takvim stilom moze zivjeti,ali sto bi to meni smetalo?? Svatko svoj zivot zivi na svoj racun..
Guest- Guest
nisu mi ništa zapakirali - Kuran sam pročitala od prvog do zadnjeg ajeta, kao što sam pročitala i Toru - nema tu velike razlike ni u poimanju Boga ni u poimanju države i državnog uređenja, kao što nema razlike u interpretaciji bližnjega pa se bližnjim smatra samo pripadnik svoje religije.. ne ide mi se u detalje, ali samo je Jedan objavio "ljubite svoje neprijatelje" i objasnio da smo svi jedni drugima bližnji.. a ne židovsko "oko za oko zub za zub" no ipak, nemoguće je zatvoriit oči pred činjenicom da kršćani (mada su to većinom američki protestanti) ubijaju muslimane u muslimanskim državama - to je postalo tako svakodnevno da se smatra i normalnim i moralnim da ameri poubijaju cijelo selo jer su tamo navodno džihadisti - e pa sad reci tko je kome podvalio šareni bombon..kaja wrote:Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
Guest- Guest
stvarno si glupa. ono muslian ti poklonio kuran.metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
jesi li ti njemu poklonila bibliju?
ja musliima poklanjam knjige, kako napravit cesnjofke, krvavice, tlacenicu. kako napravit cvarke.
pride im poklonim i cahuru. devetku.
2014-12-30
veber wrote:stvarno si glupa. ono muslian ti poklonio kuran.metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
jesi li ti njemu poklonila bibliju?
ja musliima poklanjam knjige, kako napravit cesnjofke, krvavice, tlacenicu. kako napravit cvarke.
pride im poklonim i cahuru. devetku.
a ti si ono jako pametan, svaki me put iznenadiš novom riječju u vokabularu
Guest- Guest
vrlo perverzno..neprijatelj ti siluje zenu i djecu,,tebe izmasakrira,a ti ga jos onda ljubi..ma jebem ja tu logiku..metilda wrote:kaja wrote:metilda wrote: "ljubite svoje neprijatelje" i objasnio da smo svi jedni drugima bližnji..
MIR POSTOJI samo kad neprijatelj zna,da nakon sto on tebi nesto poradi,ti ces mu isim nacinom vratiti...sve ostal oje preseravanje...
Ljucka bica su ipak sam stepenica vise zivina...nista duhovno..čista mesina..
Guest- Guest
poljaci su interesantan narod.... kod njih je recimo dozvoljeno veličanje nacizma, nošenje svastika, pozdravljanje sa zig heil uz položaj ruke kao da mjeriš visinu kukuruza.... da bi to veličanje bilo potpuno nekažnjivo dovoljno je što... je zna netko... ;)
2015-08-08
vala baš...ovo je dozlaboga politički nekorektno, Stari zavjet spalit' e onda bi bila kulmarcellus wrote:da se popišala po bibliji to bi bio performans i imbex bi je slavio kao heroja
2014-04-15
rukne... znaš li što su...metilda wrote:nisu mi ništa zapakirali - Kuran sam pročitala od prvog do zadnjeg ajeta, kao što sam pročitala i Toru - nema tu velike razlike ni u poimanju Boga ni u poimanju države i državnog uređenja, kao što nema razlike u interpretaciji bližnjega pa se bližnjim smatra samo pripadnik svoje religije.. ne ide mi se u detalje, ali samo je Jedan objavio "ljubite svoje neprijatelje" i objasnio da smo svi jedni drugima bližnji.. a ne židovsko "oko za oko zub za zub" no ipak, nemoguće je zatvoriit oči pred činjenicom da kršćani (mada su to većinom američki protestanti) ubijaju muslimane u muslimanskim državama - to je postalo tako svakodnevno da se smatra i normalnim i moralnim da ameri poubijaju cijelo selo jer su tamo navodno džihadisti - e pa sad reci tko je kome podvalio šareni bombon..kaja wrote:Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:rukne... znaš li što su...metilda wrote:nisu mi ništa zapakirali - Kuran sam pročitala od prvog do zadnjeg ajeta, kao što sam pročitala i Toru - nema tu velike razlike ni u poimanju Boga ni u poimanju države i državnog uređenja, kao što nema razlike u interpretaciji bližnjega pa se bližnjim smatra samo pripadnik svoje religije.. ne ide mi se u detalje, ali samo je Jedan objavio "ljubite svoje neprijatelje" i objasnio da smo svi jedni drugima bližnji.. a ne židovsko "oko za oko zub za zub" no ipak, nemoguće je zatvoriit oči pred činjenicom da kršćani (mada su to većinom američki protestanti) ubijaju muslimane u muslimanskim državama - to je postalo tako svakodnevno da se smatra i normalnim i moralnim da ameri poubijaju cijelo selo jer su tamo navodno džihadisti - e pa sad reci tko je kome podvalio šareni bombon..kaja wrote:Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
ne znam...
Guest- Guest
zanimljivo je kakvi jumboi postoje na sjeveru afrike
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:vala baš...ovo je dozlaboga politički nekorektno, Stari zavjet spalit' e onda bi bila kulmarcellus wrote:da se popišala po bibliji to bi bio performans i imbex bi je slavio kao heroja
svačija svetinja je ista onome čija je i zaboravili ste kako su svi veličali i kukurikali je suis charlie hebdo
Guest- Guest
metilda wrote:n_razbojnik wrote:vala baš...ovo je dozlaboga politički nekorektno, Stari zavjet spalit' e onda bi bila kulmarcellus wrote:da se popišala po bibliji to bi bio performans i imbex bi je slavio kao heroja
svačija svetinja je ista onome čija je i zaboravili ste kako su svi veličali i kukurikali je suis charlie hebdo
to su radile budale
2014-04-15
t ibi zavrsila silovana,pa onda grupno silovana,pa ako bi prezivjela sve to,mogla bi reci da imas srece...metilda wrote:n_razbojnik wrote:vala baš...ovo je dozlaboga politički nekorektno, Stari zavjet spalit' e onda bi bila kulmarcellus wrote:da se popišala po bibliji to bi bio performans i imbex bi je slavio kao heroja
Sjecas se one cure u austriji koja je stovala islamske svetinje, i tipa jos i krila u svom stanu,nakon naloga o deportaciji..?Ono,multikulti tolerantkinja,puna razumijevanja i postivanja za islamske svetinje..jebana,pa onda silovana,pa masakrirana..
Guest- Guest
Page 13 of 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
Page 13 of 25