Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 19 of 25
Page 19 of 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
Nisi čuo za teleportaciju?RayMabus wrote:Weber misli da cu ga deportirat.
Pa nijesam blesav jednog po jednog nego potresi i to pa se sve ruši ko kula od karata .....toliko o materijalizmu.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
cuj,krupan i jak sam po prirodi,,misicast,jos od mladih dana od rada zesceg..ne poznas islamdžije odnosno njihov mentalitet..u sustini su kukavice..dvojicu spakiras,ostali se povuku...Noor wrote:pismejker wrote:Pred svabama kozojebi se bahate,sutkaju ih gurkaju..
Predamnom se micu u stranu staze,iako ih bude 5-6...u pocetku nisu,dok ih par puta nisam razbacao..sad se usrdljiva pogleda micu..
njih 5-6 od 30 na tebe jednog od 50...nije fer
Guest- Guest
Odgovor za Trinty :
Nisi cula da na ovoj planeti pola ljudi misle da su materija a pola zna da su nešto više ?
Da nebude zabune nikog nesmatram manje ili više vrijednim od druge skupine ....no ako želim ubrzati duhovnu evoluciju a vidim da jedna skupina koci ....onda je ocito moram izbacit no to necu raditi pojedinacno nego cu im srušiti ono šta grade ...kule babilonske ...i to ce ih ubijati u pojam.
Zato sam i rekao da idem zatresti neku tektonsku plocu.
Nisi cula da na ovoj planeti pola ljudi misle da su materija a pola zna da su nešto više ?
Da nebude zabune nikog nesmatram manje ili više vrijednim od druge skupine ....no ako želim ubrzati duhovnu evoluciju a vidim da jedna skupina koci ....onda je ocito moram izbacit no to necu raditi pojedinacno nego cu im srušiti ono šta grade ...kule babilonske ...i to ce ih ubijati u pojam.
Zato sam i rekao da idem zatresti neku tektonsku plocu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pismejker wrote:cuj,krupan i jak sam po prirodi,,misicast,jos od mladih dana od rada zesceg..ne poznas islamdžije odnosno njihov mentalitet..u sustini su kukavice..dvojicu spakiras,ostali se povuku...Noor wrote:pismejker wrote:Pred svabama kozojebi se bahate,sutkaju ih gurkaju..
Predamnom se micu u stranu staze,iako ih bude 5-6...u pocetku nisu,dok ih par puta nisam razbacao..sad se usrdljiva pogleda micu..
čuvaj leđa svele
Guest- Guest
hooooh..!!! tamo je tek opasna zona..kakogod,vise mi idu na kikića ti khozojebi,toliko se nakupljaju,svugdje vise,zverlaju...Noor wrote:pismejker wrote:cuj,krupan i jak sam po prirodi,,misicast,jos od mladih dana od rada zesceg..ne poznas islamdžije odnosno njihov mentalitet..u sustini su kukavice..dvojicu spakiras,ostali se povuku...Noor wrote:pismejker wrote:Pred svabama kozojebi se bahate,sutkaju ih gurkaju..
čuvaj leđa svele
Guest- Guest
humorist broj jedan na forumu, sokol ga pokušava ćapit ali ne mre mu niš... ;)Noor wrote:pismejker wrote:Pred svabama kozojebi se bahate,sutkaju ih gurkaju..
2015-08-08
Ha ha ha cuvaj šupak ....kad mogu na kozu onda su spremni na sve.Noor wrote:
čuvaj leđa svele
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:humorist broj jedan na forumu, sokol ga pokušava ćapit ali ne mre mu niš... ;)Noor wrote:pismejker wrote:Pred svabama kozojebi se bahate,sutkaju ih gurkaju..
heh, ma razmeće on njih dok izgovoriš keks, pas im goozicu poharo :)
Guest- Guest
Noor wrote:michaellcmacha wrote:humorist broj jedan na forumu, sokol ga pokušava ćapit ali ne mre mu niš... ;)Noor wrote:pismejker wrote:Pred svabama kozojebi se bahate,sutkaju ih gurkaju..
heh, ma razmeće on njih dok izgovoriš keks, pas im goozicu poharo :)
Guest- Guest
A cuj,pravi sam format muškarca,kao i ti zene..ono,vis kako su se forumske cure nadigle na straznje kad su vidjele kakva si Boginja...
Guest- Guest
ti si teži komad kretenapismejker wrote:A cuj,pravi sam format muškarca,kao i ti zene..ono,vis kako su se forumske cure nadigle na straznje kad su vidjele kakva si Boginja...
2014-12-30
zavidni pizdic..muzevniji sam od tebea,ne moram placati snopom para curama da im uskocim u gacice kao ti,..uz to ruzan si kao pes...u drustvu se bolje i pristojnije ponasam od tebea..jebote kreten u usta apljava...Posaljem ja tebi Jastreba..veber wrote:ti si teži komad kretenapismejker wrote:A cuj,pravi sam format muškarca,kao i ti zene..ono,vis kako su se forumske cure nadigle na straznje kad su vidjele kakva si Boginja...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Roy_Bean wrote:opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
Istina nisam napisao. Ali oni su takvi. Traže bilo kakvu ispriku kojom bi opravdali vlastito agresivno ponašanje. Prvo se kao uvrijede a onda izmišljaju razloge kojim bi to opravdali. Nema bitne razlike između njegove reakcije i npr. reakcije onih koji su isto tako uvrijeđeni pobili cijelu jednu redakciju. I mene bi ovaj roknuo da ne živi tamo u "big shit" državi:lol!:
Last edited by catabbath on 18/2/2017, 00:52; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Ne moze svako interpretirati sveto pismo kako hoce,sta po tebi znaci da treba okrenuti drugi obraz? po meni to je da se covjek u zivotu ne ponasa bahato a sto se tice kozojeba i razno raznih invazija ...na to su se i turci pozivali da mi ne postujemo svoju vjeru jer im se nebi trebali suprostavljati nego okrenuti drugi obraz,medjutim turcin nije bio u pravu,nego je on pogresno tumacio citate iz svetog pisma,ako krene armija koja unistava sve pred sobom nema okretanja obraza.pismejker wrote:Jesus i njegov Drugi obraz vas je koshtao puno toga,i jos ce vas puno koshtati.Ne kuzis da je jedini odgovor na agresivni Islam,lakat u zube,jer je sila jedino sto razumiju,sve ljucko,jesusovsko,ili nes trece,kozojebi smatraju kao slabost..metilda wrote:pismejker wrote:Logika je dobra..Drzi se 10 Bozjih i sve bude oke..sveostal oje preseravanje..manipuliranje teladima..metilda wrote:pismejker wrote:
vrlo perverzno..neprijatelj ti siluje zenu i djecu,,tebe izmasakrira,a ti ga jos onda ljubi..ma jebem ja tu logiku..
MIR POSTOJI samo kad neprijatelj zna,da nakon sto on tebi nesto poradi,ti ces mu isim nacinom vratiti...sve ostal oje preseravanje...
Ljucka bica su ipak sam stepenica vise zivina...nista duhovno..čista mesina..
ne trebaš mi objašnjavati svoju logiku i logiku tvoje religije.. kako moju ne poznaješ osim po negativnoj propagandi neću ti ni pojašnjavati.. no Evropa se puno prije imigranata odrekla kršćanstva i kršćanskih vrijednosti, crkve su u Evropi prazne, uništava se kršćanski moral i kršćanske vrijednosti.. Evropa je davno u svoje temelje ugradila i ozakonila ubojstvo .. i zato i ne zna što je čeka, bit će krvi do koljena.. imigranti su u samo nuspojava
Ako si zapazila,nemam nis protiv Krcanstva,dapace,simpa mi je na neki nedozreli dječački nacin..
Europa je Kurwa Stara,prepustila se bludnicenju,ruse se crkve ,katedrale,vrlo lose,a grade se minareti i džamije kozojebima..jos i losije..
imigranti su nuspojava američlke zlonamjerne politike da se Europa konacno pokopa,nekim populacijskim pretrpavanjem kozuojebima..
Ja religiju,kao instituciju tjeram podalje od Sebea..Imam vjeru u jedinog boga, ito je to..nitko ne manipulira sa mnom.Tko sa mnom lijepo,ja sa njim triput,tko ruzno...zna se...narod Israela je u kontinuitetu 5000 i kusur godina..vidimo dokle vi budete potrajali..usput,najbolje zelje upucujem..
eto, lijepo smo se dogovorili, osim što jehudi još treba sebi definirati tko je njegov bližnji... a dokle ćemo mi? Isus je rekao "ni vrata paklena neće je nadvladati" dakle, mi smo zauvijek ;)
Sve sto napravite po Jesusovom naumu,kosta vas gubitaka..Ono zauvbijek,raj i te bedastoce..krepi magarce dok trava nartaste..ja sam sad i ovdje,i tu hocu da se osjecam sigurno i zadovoljno,a to nece pokvariti jebeni khozojebi.Pred svabama kozojebi se bahate,sutkaju ih gurkaju..
Guest- Guest
strasno.....a jos strasnije da jedna krscanska postuje Islam i drzi Kuran u svojoj kuci...kuda ide ovaj svijet...kaja wrote:Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
2016-11-17
ti srbendo jedi govna.pismejker wrote:Svakako cura ima veća mooda od naseg Gowija,koji kaze da bi netko TREBAO kurwu ubiti..uvijek netko drugi treba..
2016-11-17
A koje ste vi licemjerne pizde bez karaktera...svi ste ovdje rezali na Frljicevu predstavu jer vas toboze vrijedja, medjutim kad se radi o vrijedjanju muslimana onda pronalazite opravdanja i cak tvrdite da to nije nikakva provokacija..bijedna desnicarska hrvatska govna...eto sta ste...
2016-11-17
Hioces da ti se potpisem, pizdo?pismejker wrote:Upravo tako,dobro si rekao...Pa njegova izjava znaci poziv na izvrsenje zlocina umorstva..zato mu i rekoh,baća,potpisi se imenom i prezimenom..eee,ali za to treba imati mooda..cura ima mooda,ovaj bas i ne..RayMabus wrote:Problem je šta je ta njegova izjava puno teži zlocin nego pišanje po nekakvoj knjizi posebno šta bi religija trebala poducavati toleranciju.pismejker wrote:Svakako cura ima veća mooda od naseg Gowija,koji kaze da bi netko TREBAO kurwu ubiti..uvijek netko drugi treba..
Lucifer ima vagu ....još uvijek važe šta ce.
2016-11-17
Page 19 of 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Page 19 of 25